DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 19/2

18 Februari 2020 - 18:46

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-8 på nummer 10 Merritt som var först i mål senast men blev diskad för trängning. Gången innan det så satt han en bit ner i kön innan han gick på i tredjespår under slutvarvet men han hade inga problem med att runda sitt motstånd till seger. Det kan bli bra tempo på loppet här och det tror jag kan vara gynnsamt för min spik i slutändan så om det klaffar med löpningsförloppet här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. 

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 19/2
V86-1 1,3,9,10
V86-2 Alla
V86-3 3,7
V86-4 2,7
V86-5 2,8
V86-6 1,4,7,9
V86-7 1,3,4
V86-8 10 Merritt

2688 rader x 0,25 = 672 kr

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 19/2
DD1: 1,3,4,7,11
DD2: 10 Merritt

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Vanessa F.B. behövde loppet senast och kan vara vassare till den här starten. Hon är kvick iväg och felfri här så tror jag hon tar hand om ledningen och skulle hon få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till seger. Jänkarvagn och goggles huvudlag den här gången meddelar Markus Pihlström, 9 Survival Kit är ojämn. Näst senast så blev han trea i ett V75 lopp på Romme som vanns av Electrical Storm. I starten efter det var han mindre bra och slutade oplacerad. Han har tagit många av sina segrar från ledningen men han går bra bakifrån också så kan han få smyga med i en vettig rygg så har han en bra avslutning och om det blir bra tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten.

3 Scarlets Mirakel har visat fin form på slutet och har tagit två raka andraplatser. Han är inte så snabb iväg men om han kan hitta ner i en vettig position så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka långt här, 10 Jeppas Picasso tog ledningen men fick sig en tryckare i början av loppet och sedan valde Susanne Osterling att släppa varvet med varvet kvar men han hängde sedan med klart godkänt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Importedfrmdetroit senast. Nu får han attackera bakifrån istället men med lite klaff och överpace på loppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Vanessa F.B.
Spets efter 500m: 1 Vanessa F.B.
Skrällen: 10 Jeppas Picasso
Ranking: A 1,9 B 3,10,7,4,5 C 11,8,6,2

V86-2
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat alla sju hästarna, 5 Carisma Sisu gjorde ett bra lopp i den senaste starten när hon travade i tredje utvändigt innan hon gick till attack på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så tog hon över kommandot in på upploppet men hon kunde inte stå emot en bra spurtande Divine den sista biten så hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon är snabb iväg vid laddning så här kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon bli svår att fånga in för övriga ekipage om hon skulle få bestämma en del i spets. Hon har dock inte vunnit sedan april ifjol så hon ska garderas, 4 Roly Poly spurtade positivt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Loveexplosion H.C. senast. Hon behöver ha ett rygglopp in i det längsta men i ett litet fält här så tror jag hon kan bli farlig den sista biten.

1 Global Vintage har inte startat på länge men har ett fint läge bakom bilen och hon kan öppna rätt bra så med en fin resa på innerspår eventuellt i ledningen eller i vinnarhålet så kan hon blanda sig i segerstriden här trots avsaknaden av lopp i kroppen. Hon är väl dock klart bättre barfota än med skor som hon måste ha nu, 8 Matter Of Fact är en amerikansk import som är ny hos Reijo Liljendahl. Det låter som att i första starten nu så blir det ett försiktigt upplägg men med få hästar med i loppet så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 5 Carisma Sisu
Spets efter 500m: 5 Carisma Sisu
Skrällen: 4 Roly Poly
Ranking: A 5 B 4,1,8,3,6 C 7

V86-3
DubbelCupen, Försök 5 i Meeting 1 - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Demex radar upp bra prestationer. Näst senast så gick han en bra avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Ängsborken och gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Åby och spurtade då återigen bra till tredjeplatsen bakom vinnande Trö Hera. Han är van vid att möta tufft motstånd och han öppna fort så här kanske han kan nå ledningen men spets är inget måste för han går bra från andra positioner också om det skulle behövas.

7 Gullkongen har vunnit tre av de fyra senaste loppen. Senast var det första gången Jorma Kontio körde honom och då kördes han till spets och kom i mål på 23,8 över kort distans. Spår långt ut här men han kan lägga iväg bra från start så jag tror att Claes Stolt kör fram direkt och då tror jag att det blir spets eller dödens och då kan han blanda sig i segerstriden igen. Det har varit sprinterdistans vid segerloppen men att det är medeldistans nu istället tror jag inte har så stor betydelse, vid ytterligare gardering kan 4 Norrlands Scott som var chanslös på att hålla ut Gullkongen i starten senast men då hade han innerspår bakom bilen vara tänkbar. Han avslutade sedan okej till tredjeplatsen och kan John Östman som kör hästen nu servera honom ett bra lopp så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Demex
Spets efter 500m: 7 Gullkongen
Skrällen: 4 Norrlands Scott
Ranking: A 3,7 B 4,6,9,1,12 C 8,10,2,5,11

V86-4
Guldklockan 2020 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Lass Revenue tog ledningen men galopperade sedan bort sig och blev diskad senast. Han har ett par galopper i raden och han är inte att lita på men han är startsnabb och tar nog ledningen initialt här men han trivs bra med ett lopp i ryggar så det är väl tveksamt om Wilma Wallberg vill köra i ledningen över den dryga distansen här men oavsett så ska han räknas tidigt här, 7 Toujours Vif tog ledningen men släppte och avslutade sedan vasst till seger när han tog sig loss från innerspåret näst senast. Elias Strandberg som kör hästen har kört honom tre gånger tidigare och två av dessa har slutat med vinster. Spår lite långt ut här men en invändig strykning underlättar en del och kan han hitta ner i ett vettigt slagläge så är han vass till slut om han får spara speeden fram till upploppet och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Vid ytterligare gardering kan 10 Cesar F.C. som ofta får dåliga utgångslägen vara tänkbar. Han spurtade bra senast men det räckte inte till mer än en tredjeplats i ett lopp som vanns av Boulder Luke. Han har ännu ingen seger över den långa distansen men kan han få en del draghjälp och om det blir bra tempo på tillställningen så biter hans avslutning bra till slut men han får ses främst som ett platsbud, 11 Vincent Chase har en del anhängare. Han sprang upp i vagn senast och galopperade bort sig. Innan det misslyckandet så har han varit ute mot tufft motstånd inom V75 spelet och här har han en duktig kusk i Magnus A Djuse i sulkyn och löser det sig med positionerna från ett svårt utgångsläge så kan det räcka en bit här men han har ännu ingen seger över den långa distansen och jag tror inte vinsten kommer här heller så han får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 2 Lass Revenue
Spets efter 500m: 2 Lass Revenue
Skrällen: 4 Highway Patrolman
Ranking: A 2,7 B 10,11,4,1,12,8 C 6,9,3

V86-5
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Timorol hade två raka segrar innan han senast galopperade bort sig som slagen. Han växer ett par klasser i ledningen så tror jag att Kaj Widell provar mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Den här gången får han gå med mer fäste bak och sedan blir det eventuellt öppet huvudlag den här gången så från ett trevligt utgångsläge här så ska han räknas tidigt här.

8 Knifetown Hall kördes fram i dödens med varvet kvar och från den positionen så knäckte han ledaren men fick ge sig kort före mål för Granit Palema kom med en stark avslutning. Här står han dåligt till men en invändig strykning underlättar en del. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan Nicklas Westerholm som kör hästen servera honom en bra löpning så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 10 Bourne Dominion som tog över ledningen med dryga varvet kvar till mål och han vann sedan enkelt vara tänkbar. Han har startat elva gånger tidigare och har galopperat i sju av dessa så han är inte att lita på men när han har gått felfritt så har han vunnit tre gånger. Kan han hålla ordning på benen så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Timorol
Spets efter 500m: 2 Timorol
Skrällen: 11 Double Formula
Ranking: A 2,8 B 10,11,9,5,6,7 C 1,3,12

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Personal Goals kommer med fin form till den här starten Han fick det bra serverat vid segern senast men intrycket var fint. Han är snabb iväg ur volten så här tror jag att Carl Johan Jepson försöker hålla upp ledningen men det är inte säkert att det lyckas och skulle det inte bli spets så kan det bli vinnarhålet och med en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten eller så kanske han söker sig ut i andraspår omgående men oavsett så ska han räknas tidigt här, 7 Ti Amo Face fick bestämma i ledningen senast men trots detta så vann han inte för Naughty Boy plockade ner honom precis på linjen. Erik Adielsson och springspår med en startsnabb häst vet dom flesta att det brukar vara en lyckad kombination så här tror jag han når spets på nytt och nu är det ett varv kortare distans än senast och får han inte alltför hård press under vägen i ledningen så kanske han kan rinna undan till seger.

9 Fighter Marke galopperade i starten i comebacken senast. Felfri nu så kan bli farlig den sista biten om han får spara speeden fram till upploppet. Örjan Kihlström upp nu är intressant, 4 Felix Am borde kanske ha vunnit senast men gjorde det ändå okej som tvåa bakom Maicon. Svårt spår i volten nu men det har han klarat av tidigare så vid felfri avgång så kan det bli ett bra lopp i den främre träffen och då kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 1 Personal Goals
Spets efter 500m: 7 Ti Amo Face
Skrällen: 9 Fighter Marke
Ranking: A 1,7 B 9,4,11,10 8,3,6 C 2,5,12

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Ready Lane gjorde första starten sedan mars ifjol senast. Han fick då offra mycket krafter innan han kom till ledningen och sedan så stumnade han och slutade sexa i ett lopp som vanns av Musett Af Djupmyra. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Det var lång distans senast men nu är det mer passande medeldistans och han öppna bra så här tror jag han kan nå ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka till seger. Han är stark och kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle bli aktuellt, 3 Balotelli Crown var mycket bra senast när han trots en startgalopp kom tillbaka och rundade sitt motstånd till seger. En galopp har han nog inte råd att kosta på sig den här gången men felfri nu så kan han blanda sig i segerstriden om Jessika Sidbäck som kör hästen kan få till en bra styrning.

1 Major Vici har gjort tre bra insatser efter uppehåll. Han kan öppna fort och kan ta ledningen initialt men jag tror att han släpper om tipsettan kommer tidigt fast oavsett så borde han kunna få en fin resa på innerspår och kan då utmana om en framskjuten placering här, 7 Zooropa har gjort det bra under vintern och drar en del streck här. Nu kommer hon ut till start från vinterbana med långa broddar till grusbana och har ett spår lite väl långt ut här så det finns risk för en dryg inledning på loppet så nej hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 4 Ready Lane
Spets efter 500m: 4 Ready Lane
Skrällen: 1 Major Vici
Ranking: A 4 B 3,1,11,7,8,5,9 C 12,10,6,2

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Merritt som var först i mål senast men blev diskad för trängning. Gången innan det så satt han en bit ner i kön innan han gick på i tredjespår under slutvarvet men han hade inga problem med att runda sitt motstånd till seger. Det kan bli bra tempo på loppet här och det tror jag kan vara gynnsamt för min spik i slutändan så om det klaffar med löpningsförloppet här så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 4 Eicas som är jämn och säker vara tänkbar men han har bara två vinster på 36 starter. Han är snabb ut men det är flera startsnabba hästar här så det kan kosta mycket kraft att nå spets här och blir det tuff körning så tror jag han får svårt att stå emot min spik den sista biten.

7 Deangelo är en finsk gäst som är startsnabb så här tror jag han laddas rejält från början men det är inte säkert att det blir någon ledning men om han kan undvika dödens och hitta en bra position så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud, 3 Inshallah tog två raka skrällsegrar i januari. Han kan öppna fort och drar en del streck för han kan ta spets här men jag tror på rejäl körning på många håll här så jag tror han får svårt att hålla undan till seger.

Min Vinnare: 10 Merritt
Spets efter 500m: 3 Inshallah
Skrällen: 2 M.T.Knight Rider
Ranking: A 10 B 4,7,3,2,5,11,1,8 C 9,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
12:30  Atalanta - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.76
15:00  Lazio - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming