DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 2/11

1 December 2020 - 23:06

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla. Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med tre spikar. 2 Win B.Hill i den andra avdelningen, 1 Ies Juvel i den femte avdelningen och 6 Comes With Age i den sjätte avdelningen.

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 2/12
V86-1 1,3,6,7,8,10
V86-2 2 Win B.Hill
V86-3 2,9,10,11,12
V86-4 2,4,8,10,12
V86-5 1 Ies Juvel
V86-6 6 Comes With Age
V86-7 1,2,3,9,10,12
V86-8 2,5,7,8,11,13

5400 rader x 0,25 = 1350 kr

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 2/12
DD1: 2,3,9
DD2: 2,8,11

9 rader x 30kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m auto
6 Armour Armour har visat sig besitta hög kapacitet vilket man kan förstå när denna femåring är en Maharajah avkomma. I den senaste starten vann man i fin stil och formen är bra för dagen. Från stallet är man optimistiska inför dagens start och man tror Armour Armour kommer vara ytterligare lite bättre till kvällens start. Knapp förstahäst för mig. Anmäld öppet huvudlag och vanlig vagn.

1 Nyhet är en känd för V75 spelarna under fjolåret. I den senaste starten debuterade man i ett lopp över 3000m, då orkade man inte hela vägen. Däremot har Nyhet bra statistik från ledningen, en position jag tror man tar hand om i detta loppet. Nu över en mer passande distans så ska man räknas tidigt. Jag tror dock Nyhet missgynnas av sko tvånget som infördes i och med första december där av att det inte blir min försthäst. Anmäld öppet huvudlag och hybrid vagn.

7 Huddlestone vill jag också nämna tidigt ikväll. Han har suttit fast med sparade krafter i ett par av sina starter på slutet. I sin senaste start gick han en 12tid sista rundan i mersmakande stil. Passas här ikväll.

3 Global Wizard gillar jag men kommer från en sämre insats i den senaste starten. Förhoppningsvis var det något som störde honom då, För gången innan var man överlägsen vid segern på Bergsåker. Skulle man vara tillbaka i form ikväll ska man räknas in i segersnacket här. Anmäld norskt huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 6 Armour Armour
Spets efter 500m: 1 Nyhet
Skrällen: 3 Global Wizard
Ranking: A 6,1,7 B 3,8,10,9,4 C 2,5,12,11

V86-2 2140m volt
I denna avdelningen hittar vi kvällens första spik, 2 Win B.Hill. Denna åttaåring står med en tvångsprissumma på över 600,000kr på sig som man bär upp på ett bra sätt. I sitt kvallopp travade man sista 500m på 1,13. Han har visat kapacitet som duger fint och jag räknar med att det är iordningställt direkt i comebacken efter skada. Jag är säker på att vi kommer få se Win B.Hill. i större sammanhang framöver och jag spikar ikväll.

Motbud
5 Exclamation Mark har efter sin skadeproblematik tagit tid på sig att återhämta sig. I den senaste starten kändes det dock som vi fick se lite av den gamle Exclamation Mark igen, man blev då fast med sparade krafter på innerspåret men intrycket var mersmakande. Man kliver ner något i klass idag men man är ovan vid voltstart. Kommer Erik Adielsson bara iväg från start utan strul kommer Exclamation Mark vara med långt framme ikväll.

1 Ara är skrällen, man är ensam på start och kommer vara den som har hand om ledningen initialt. Formen är på topp och ikväll är det en mer passande distans än senast. Jörgen Westholm brukar vara duktig på att köra i fint jämnt tempo. Jag tycker inte man ska nonchalera detta ekipage vid gardering.

Min Vinnare: 2 Win B.Hill
Spets efter 500m: 1 Ara
Skrällen: 1 Ara
Ranking: A 2 B 5,1,3,12,10,11 C 8,4,6,9

V86-3 2640m auto
2 Jacoby Keeper är en treåring under fin utveckling. Kommer dessutom till dagen start med tre bra prestationer i ryggen, formen är på topp och i den senaste starten stannade klockan på 12,3 sista 1000m. Vilket räckte till en andraplats då. Ikväll tycker jag dessutom motståndet är något enklare än senast och från stallet låter man optimistiska. Jacoby Keeper blir min förstahäst i loppet. Anmäld Can´t see back vänster, murphybländare höger och vanlig vagn.

10 Cosmic Photo kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då vann man enkelt från ledningen. Ikväll blir upplägget annorlunda. Men Cosmic Photo har vid tidigare tillfällen visat att han fungerar bra bakifrån också. Rikard N Skoglund som sitter i vagnen ikväll precis som senast meddelar att detta är hans bästa chans i omgången. Tidig på min kupong.

12 Trumpie kommer med form vilket man visade i den senaste starten är man stod för en bra insats, fick gå själv i tredjespår med 600m kvar och avgjorde ändå till en seger. Klockan stannade på 13,6 sista 1000m varav över ett halvvarv i spåren. Jag kommer plocka med Trumpie på mitt system även om spåret inte är optimalt. 

Vill även nämna 11 Nicho Sånna som nu har två lopp i kroppen inför kvällen start. Med formen i antågande tror jag man kommer göra ett bra lopp ikväll. Dessutom är Magnus A Djuse tillbaka i sulkyn, vilket är intressant.

Min Vinnare: 2 Jacoby Keeper
Spets efter 500m: 2 Jacoby Keeper
Skrällen: 10 Cosmic Photo
Ranking: A 2,10,12 B 11,9,4,7,5,8 C 6,1,3

V86-4 2640m auto
2 U.B.Cool är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Dessutom sitter Carl-Erik Lindblom upp i detta amatörlopp, enligt mig är han överlägset den bästa kusken i detta sammanhang. U.B.Cool kommer från en enkel seger i den senaste starten, som också var över samma distans som i kvällens start. Skulle denna sexåring få bestämma tempot lite där framme i ledningen kommer han bli svår för övriga att plocka ner ikväll. Förstahäst.

12 Västerbo Imtheman har fått ett sämre utgångsläge med spår 12. Jag tror dock vi kommer få se ett offensivt upplägg tidigt ikväll, Västerbo Imtheman har nämligen visat att han inte trivs så bra med att trava i rygg på andra hästar. Sju av åtta segrar på svensk mark är tagna från just ledningen. Skulle Västerbo Imtheman trivas med löpningsförloppet och trava ut sin fulla potential ska man räknas in tidigt i sgerstriden. Även om det finns en del frågetecken vågar jag inte lämna honom utanför kupongen.

4 Issiah är en sexåring både stark och snabb och trivs som bäst med rygglopp. Skulle kunna lösa sig perfekt härifrån för Issiah. Det finns flera alternativ på bra ryggar man skulle kunna välja och skulle de dessutom kör de lite för mycket mot varandra framme i täten kommer det gynna denna sexåring. Från stallet låter man väldigt optimistiska och inför kvällens start. Man tycker han känns fin hemma i jobben och man förväntar sig en bra prestation ikväll. Anmäld öppet huvudlag och vanlig vagn.

Skrällen för mig är 8 Llama Tooma som är gynnad av distansen 2640 meter och kommer från överlägsen seger där intrycket i sig var något som tilltalade mig lite extra. Med formen på topp och en liknande prestation ikväll så kommer man vara med i segerstriden här. Skräll.

Min Vinnare: 2 U.B.Cool
Spets efter 500m: 2 U.B.Cool
Skrällen: 8 Llama Tooma
Ranking: A 2,8 B 12,10,5,1,4,6,11 C 9,7,3

V86-5 2140m volt 
I denna avdelningen hittar vi kvällens andra spik, 1 Ies Juvel. Detta femåriga sto har imponerat på mig i sina två raka segrar man tagit på slutet. Ies Juvel är min ledare av loppet initialt och från den positionen är man dessutom obesegrad. Med formen på topp i ledningen blir hon inte lätt för övriga att plocka ner. Från stallet tycker man detta är en bra uppgift för dagen. Spik för mig.

Motbud
12 Dusktodawn Sisu mötte Ies Juvel i den senaste starten och kunde då inte hota henne på upploppet. Men avslutningen i det loppet var positiv och man gick snabbt över upploppet som tvåa i mål. Är formen intakt kommer man vara med långt framme även i kvällens start.

3 Carry Cash kommer med en seger i bagaget till dagens start, man tog hand om ledningen senast och sen höll man nosen först hela loppet igenom. Enligt stallet är det nära toppform för Carry Cash. Men jag tror inte man lyckas ta sig förbi min spik initialt och då tror jag man kommer söka ett rygglopp. Men skulle hon få spara sin speed till upploppet kommer den bita bra. Tidig för den som garderar loppet.

Min Vinnare: 1 Ies Juvel
Spets efter 500m: 1 Ies Juvel
Skrällen:
Ranking: A 1 B 12,3,9,10,5,4,14,8,13,7 C 15,2,11,6

V86-6 2140m auto
I denna avdelningen hittar vi mitt drag för omgången och således även min tredje spik, 6 Comes With Age. Han lyckades fastnade med en hel del sparade krafter i den senaste starten. Dessutom var man inte tom gången före heller då det blev galopp 250m från mål. Formen är dessutom klart bättre än vad raden visar. I skrivande stund är denna treåring enbart spelad på 7%. Om man bara ska gå på intryck så bör man minst haft två segrar på de fem senaste starterna. Då hade även streckprocenten varit betydligt högre. Så för mig är detta ett givet drag i omgången och när man får under 10% kommer jag ta ställning och spika!

Motbud
4 Alien Hill stod för en rejäl avslutning i den senaste starten utan att vara på topp för dagen. I den senaste starten var man ute och provade på voltstart, då blev det galopp efter 200m. Man meddelar från stallet att formen ändå ska vara fortsatt fin inför kvällens start. Nu är man även tillbaka till bilstart och Alien Hill är dessutom min tidiga ledare av loppet. Skulle man få fuska bort lite i ledningen kommer man bli att räkna med ikväll.

10 Twigs Honor kvalade in till Kriteriet tidigare i år och är därmed den med bäst meriter i fältet. Utgångsläget är dock inte optimalt för denna treåring. Men Twigs Honor är bra nog för att kunna vara med långt framme i detta fältet ändå. Tidig för den som garderar.

Min Vinnare: 6 Comes With Age
Spets efter 500m: 4 Alien Hill
Skrällen:
Ranking: A 6 B 4,10,9,8,2,6,3,5 C 7,1

V86-7 1640m auto
9 Heading Reference startade på V75 i den senaste starten, fick då lite långt fram men stod för en vass avslutning. Klockan stannade då på 9,06 sista 700m. Ikväll är utgångsläget bra och man sitter i ett andraspår direkt när bilen släpper fältet. Från tränarhåll meddelat Håkan Skoglund att man siktat på det här loppet med Heading Reference. Med bevisad form och kunnande att själv göra jobb ute i spåren så blir Heading Reference min förstahäst i loppet. Heading Reference har tagit sex av karriärens tio segrar med skor på.

3 Remarkable Feet har också skaffat sig hårdhet på V75. Denna femåring är kvick iväg bakom bilen och möter ikväll enklare motstånd än vid de senaste starterna, dessutom trivs Remarkable Feet bättre över kort distans än i långlopp som han fick starta i senast. Från stallet meddelar man att formen bör vara nära toppform och man tror på en bra prestation . Med tanke på utgångsläget är man garanterad ett bra löpningsförlopp och jag plockar med Remarkable Feet tidigt på mitt systemet.

2 Doctor Doxey Zenz besitter en hög kapacitet men har svårt att hålla en jämn hög nivå. I den senaste starten såg man ut som en vinnare i ett långlopp men stumnade rejält sista biten och gick i mål som fyra tillslut. Doctor Doxey Zenz är svår att räkna på då han en bra dag är med och gör upp om segern i ett lopp som detta, men kan lika väl se helt formlös ut. Men jag tror att hittar man till ledningen ikväll så kommer man höjer sig och stå för en bra prestation. Tränaren Mathias Andersson har låtit sin sjuåring fått återhämta sig efter senaste starten och man har även testat av honom i banjobb inför kvällens start, låter optimistisk. 

Min Vinnare: 9 Heading Reference
Spets efter 500m: 2 Doctor Doxey Zenz
Skrällen: 3 Remarkable Feet
Ranking: A 9,2,3 B 1,10,12,4,8,5 C 6,7,11

V86-8 2140m volt
11 Havana Boko har gjort det bra i tuffa sällskap på slutet och detta ofta efter tunga resor. Senast fick man dessutom välförtjänt sätta nosen först i loppet. Jag tror Carl Johan Jepson som sitter i vagnen kommer vara offensiv direkt härifrån, Havana Boko är stabil och kvick från start. Hon kommer tidigt vara med i den främre träffen och jag ser det heller inte som omöjligt att man kör fram och ställer en allvarlig fråga om ledningen tidigt i loppet. Oavsett upplägg tycker jag denna sexåring har en bra uppgift framför dig och blir därför min försthäst.

8 Nika har haft svåra uppgifter och svåra utgångslägen på slutet men har trots detta gjort bra ressulttat och slutat som tvåa i tre raka starter. Kanske är det just andraplatserna som gör att man börjar fundera lite extra, vill Nika vara först över mål? Det ska bli spännande att se henne från ett bättre utgångsläge ikväll och om hon kanske får sätta nosen först eller om hennes inställning säger att hon ständigt kommer vara en “tvåa”. Ska med tidigt vid gardering. 

Skrällen är 2 Leia Palema som såg fin ut i den senaste starten, men orkade inte riktigt fullföljde med full kraft hela vägen vilket förklaringen kom senare till. Hon hade varit nedsatt av sjukdom senat. Nu ska Leia Palema vara frisk och en bättre prestation är att vänta. Hon kliver normalt sett iväg fint från det här spåret och är min tidiga ledare av loppet. Skräll.

Min Vinnare: 11 Havana Boko
Spets efter 500m: 2 Leia Palema
Skrällen: 11 Havana Boko
Ranking: A 8,11,2 B 5,7,13,14,10,6,12,15 C 9,4,3,1

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
19:00  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Superettan - 1
2.05
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:29  Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Solvalla 26/7
Insats: 648 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Solvalla 26/7
Insats: 240 kr - DrTrav
19:20  V75 Tips Jägersro 27/7
Insats: 1350 kr - DrTrav
21:05  DD Tips Jägersro 27/7
Insats: 210 kr - DrTrav

Livestreaming