DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 22/4

21 April 2020 - 18:54

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 3 Västerbo Lexington som har två loppen i kroppen efter en tids frånvaro. Han var ute mot topphästar som Upset Face och Power senast och travade då en stor del av loppet utvändigt om ledaren och gjorde det bra även om det tog emot en del till slut så han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Upset Face som vann det loppet från spets.

Här tror jag att han kan komma till ledningen i ett tidigt skede och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas. 

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 3 Ferrari B.R. som i comebacken senast fick ett lopp i fjärde utvändigt innan han vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och kom med en mycket vass avslutning till andraplatsen bakom Perfect Spirit.

Med lopp i kroppen nu så borde han vara ännu lite bättre nu och utgångsläget är mer tilltalande den här gången så det är inte omöjligt att han kan trycka sig till spets och skulle Torbjörn Jansson lyckas med det så är mycket vunnet men det är långtifrån säkert men får han ett bra lopp i den främre träffen så tror jag han kan plocka en efterlängtad seger. Eventuellt så ska han utrustas med ett helstängt huvudlag nu.

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 22/4
V86-1 3 Västerbo Lexington
V86-2 1,3,4,5,8
V86-3 1,2,3,4,8,11
V86-4 4,5,9,12
V86-5 1,3,4,6,10,11,12
V86-6 1,2
V86-7 3,10
V86-8 3 Ferrari B.R.

3360 rader x 0,25 = 840 kr

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 22/4
DD1: 3,10
DD2: 2,3

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 3 Västerbo Lexington som har två loppen i kroppen efter en tids frånvaro. Han var ute mot topphästar som Upset Face och Power senast och travade då en stor del av loppet utvändigt om ledaren och gjorde det bra även om det tog emot en del till slut så han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Upset Face som vann det loppet från spets. Här tror jag att han kan komma till ledningen i ett tidigt skede och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från dödens om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 Fighter Mearas som har gjort det bra vid två raka segrar vara tänkbar. Han har innerspår nu och han är inte att lita på så om Magnus A Djuse laddar rejält så kan han rulla över i galopp men felfri nu så kanske han lyckas hålla ledningen men det är långt ifrån säkert men blir det på det viset så kan han leda loppet länge.

7 Balder D.K. har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Troels Andersen. Två vinster och en andraplats har det blivit. Senast travade han i ledningen men han orkade inte riktigt hela vägen så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Grevin Sisu. Kan han hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Västerbo Lexington
Spets efter 500m: 3 Västerbo Lexington
Skrällen: 9 Digital Flash
Ranking: A 3 B 1,7,9,5,12,11,6 C 4,2,10,8

V86-2
Vårfavoriten Ston - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Ester Wibb var fin vid vinsten för fyra starter sedan. Senast så var hon ute i ett Breeders' Crown lopp på Färjestad och då fick hon en invändig löpning men hon avslutade sedan strålande till andraplatsen bakom Clockwork som vann det loppet. Hon är bara medelsnabb ut så det blir nog ingen ledning men hon tål att göra en del grovjobb under slutrundan så kan Oskar J Andersson servera henne ett passande lopp så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

5 Tiny Rocket har gjort två starter efter vila så formen borde vara i antågande. Hon avslutade klart bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Caitriona senast. Hon kan öppna bra och Per Nordström brukar gilla att köra i ledningen så kommer hon till ledningen smärtfritt så kan hon bli svår att plocka ner så hon ska räknas tidigt här.

8 Florist har tagit fem vinster på sju starter. Senast så travade hon i spets men fick ge sig när hon inte orkade stå emot Clockwork och hon fick även släppa en bra spurtande Ester Wibb förbi sig. Spåret är dåligt nu så Kevin Oscarsson får nog köra lite på chans men klaffar det med löpningsförloppet så kan hon vara långt framme igen.

1 Global Brexit fick trava utvändigt om G.R.Tuwa Lee senast och fick aldrig tag i denne men hon gjorde det bra som tvåa. Hon har galopperat en del tidigare så det blir nog ingen laddning från innerspåret här men det är inte så många hästar med i loppet så håller hon sig i rätt gångart så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut.

4 Quantal Quetzal kom med en bra avslutning till andraplatsen i ett Margaretalopp som vanns av Florist näst senast. Gången efter det fick hon det inte riktigt att stämma men kan hon få ett lopp i ryggar här så är hon vass om hon får spara speeden så länge som möjligt och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Ester Wibb
Spets efter 500m: 5 Tiny Rocket
Skrällen: 1 Global Brexit
Ranking: A 3,5 B 8,1,4 C 7,2,6

V86-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Mission Beach har gjort tre starter för Thomas Lönn sedan flytten från Ken Ecces träning. Två vinster och en andraplats har det blivit. Hon vann säkert från ledningen senast och från ett perfekt utgångsläge här så tror jag hon brakar till ledningen igen och slipper hon alltför hård press under vägen så kan hon leda loppet länge så hon ska räknas tidigt här.

4 Idun A'lir har gjort två starter efter mer än ett års frånvaro. Hon har vunnit båda dessa loppen och senast så kördes hon till ledningen i ett tidigt skede och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Nu blir det nog ingen ledning men med rätt resa slutar hon långt framme igen.

8 Divina avslutade klart bra från kön till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Bergsåker som vanns av Betting Ace. Nu blir det barfota runt om för första gången och dessutom jänkarvagnen som hon gick med för första gången senast så kan Per Linderoth som kör hästen nu hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon avsluta loppet vasst och då kan det räcka en bit här.

2 Loveya Fashion var rejält påpassad i den senaste starten på Romme men det blev många omstarter och hon orkade inte efter ett tufft upplägg och hon var slagen tidigt då. Här sitter hon i andraspår omgående och kan Markus Lilius som kör hästen få till en bra styrning så kan hon smälla till här istället.

11 Edrica fick ett lopp i rygg på H.P.R.Dominica senast och hakade på bra till andraplatsen bakom denne. Tufft läge här men får hon lite hjälp med tempot och en vettig rygg att gå i så har hon en bra spurt att ta till. Skor nu är ett litet minus.

Min Vinnare: 1 Mission Beach
Spets efter 500m: 1 Mission Beach
Skrällen: 2 Loveya Fashion
Ranking: A 1,4 B 8,2,11,3,9,7 C 6,5,12,10

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Imagine Boko var ute i ett V75 lopp på Gävle i påskhelgen men där satt han långt bak och var aldrig med chans så det slutade med en sjätteplats bakom Indy D. som drog det längsta strået i det loppet. Kan Björn Goop som kör hästen hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Terminator Face tog över ledningen efter 400 meter och från den positionen så vann han sedan lätt i comebacken näst senast. Gången efter det slutade det med ett galoppmisslyckande så han är inte att lita på men nu får Erik Adielsson chansen bakom honom vilket är en intressant förändring för den kusken vann med honom den enda gången tidigare han har kört honom så felfri nu så kan vara med och utmana om segern här.

4 Crash Axe travade i ledningen men fick ge sig precis på linjen för Moon Zappa kom med en visslande spurt och fångade in honom precis på linjen näst senast. Gången efter det satt han fast med sparade krafter. Han är kvick iväg så jag tror att Emilia Leo kör till spets och från ledningen här så kan leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

12 Euklid A.T. fick en invändig löpning men han avslutade positivt i skymundan och han kom i mål med sparade krafter i ett lopp som vanns av S.G.Charpentier senast. Nu är dock utgångsläget klart sämre och dessutom är distansen kanske lite i längsta laget men kan han få lite hjälp med tempot och en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan han komma in i matchen.

10 Cyrano De B. drar en del streck. Han vann ett billigt lopp från ledningen senast men han är missgynnad av bakspår för han trivs allra bäst utan rygg även om distansen passar bra fast han ratas på systemet.

Min Vinnare: 9 Imagine Boko
Spets efter 500m: 4 Crash Axe
Skrällen: 12 Euklid A.T.
Ranking: A 9,5 B 4,12,10,2,11,8 C 1,7,6

V86-5
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 1 Bling Bling spurtade bra men fick aldrig tag i Visual Condition som höll undan till seger från ledningen så hon fick nöja sig med tredjeplatsen senast. Hon är åtgärdad efter det loppet och hon har tränat fint inför det här och hon är kvick ut så jag tror hon når spets här och från ledningen här så kan hon bli svårfångad. Det är inte säkert att det blir ledningen men får hon ett lopp i vinnarhålet så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

3 Borin T.N. har lämnat Adrian Kolgjini och ska ut i en intressant debut i ny regi för Katja Melkko. Han kan öppna bra men det kan bli tufft att ta en hel längd på tipsettan men får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det räcka långt här.

11 Harper Seabrook var stark senast när han avgjorde till seger den tunga vägen. Han hade lite problem med travet i svängarna då men nu har han det loppet innanför västen och kan han få travet att flyta bättre nu så tål han att göra en del grovjobb på egen hand och kan då vara med och utmana om segern på nytt.

12 Timorol var lite trög och slutade femma i ett lopp som vanns av Stonecapes Superb senast. Han är numera hos Rauno Pöllänen. Här är han bortlottad och behöver en del klaff för att komma in i matchen men vid överpace på loppet så har han gott kunnande och kan då dyka upp långt framme.

4 Jamaica Boko räckte inte till mot tufft motstånd i årsdebuten senast. Hon kan vara mycket bättre nu med det loppet i kroppen och hon är kvick ut men det kan bli tufft att nå spets men en bra resa borde hon kunna få och då kan hon ha vissa möjligheter här.

6 Gazoline Mearas gjorde en godkänd årsdebut som tvåa bakom Hail Mary senast. Normalt sett så borde han ha gått framåt med det loppet i kroppen så kan Magnus A Djuse få till en bra styrning så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här.

10 Huddlestone var duktig när han vann ett lopp på Bergsåker för tre starter sedan. I återkomsten senast så blev han trött i ledningen. Eventuellt åker biken på och han är helt bortglömd på spelet i nuläget och får han ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt så kan han smälla till med en jätteskräll.

Min Vinnare: 1 Bling Bling
Spets efter 500m: 1 Bling Bling
Skrällen: 10 Huddlestone
Ranking: A 1,3 B 11,12,4,6,10 C 5,8,2,9,7

V86-6
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har jag streckat två hästar, 2 Amiral kommer till den här starten med två raka andraplatser. Han körde till spets och släppte till Very Charming efter en bit och sedan avslutade han klart bra men han kom aldrig ifatt ledaren näst senast. Gången efter det så blev det ett lopp först i andraspår och det var bra tempo på loppet för Secondary Stall rusade i ledningen och han fick aldrig tag i Go West Young Man som avgjorde till en säker seger från rygg på ledaren. Trevligt utgångsläge nu och han är mer stark än snabb men nu blir det barfota bak och lite lättare skor fram och nu förstärker Örjan Kihlström i vagnen och då kan det vara läge för en seger.

1 Brandy Flame blåste till spets och vann i fin stil i årsdebuten för fyra starter sedan. Efter det har han inte riktigt fått till det och han galopperade bort sig i volten senast. Bättre förutsättningar nu för han är väldigt startsnabb så jag tror han sitter i ledningen här och får han inte alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här. Blir det inte spets så borde det kunna bli vinnarhålet som sämst och får han då en lucka till slut så kan han smälla till med en ny seger.

Vid ytterligare gardering kan 8 Go West Young Man som svarade för en stark årsdebut senast när han avgjorde till en säker seger före tipsettan vara tänkbar. Fyra vinster och en andraplats på fem starter har det blivit men nu är utgångsläget mindre bra så det finns en klar risk att hamnar illa till här men löser det sig med positionerna så kan han bli farlig den sista biten men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Amiral
Spets efter 500m: 1 Brandy Flame
Skrällen: 4 Grevin Sisu
Ranking: A 2,1 B 8,4,11,5,6 C 10,3,9,12,7

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Syoss har vunnit 26 av 46 starter i karriären. Han gjorde debut i ny regi för Daniel Wäjersten senast och han fick då en snäll resa och kom i mål med en del sparade krafter. Han är startsnabb och nu åker jänkarvagnen på och Mats E Djuse förstärker i sulkyn så från ett perfekt läge här så tror jag siktet är inställt på ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så säljer han sig dyrt från den positionen här.

10 Knifetown Lover var godkänd som tvåa bakom Indra's Secret senast. Debut över kort distans nu men med en nyttig genomkörare innanför västen nu så kan han bli farlig om han kan få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Vid ytterligare gardering kan 7 Tale Of Jacks som galopperade bort sig i segerstriden näst senast vara tänkbar. Gången efter det så hade han ett uselt läge och kom aldrig in i loppet. Kan Niclas Hammarström som kör hästen ramla ner i en vettig position innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Cesar F.C. har en del anhängare. Han var blek som oplacerad från ledningen näst senast. Gången efter det över tre varv på Dannero var han mycket bättre men han fick nöja sig med andraplatsen bakom Kiara Sånna som ställde till med en rejäl skräll då. Han känns vassare över de längre distanserna så han rankas ner en bit och ratas på systemet.

Min Vinnare: 3 Syoss
Spets efter 500m: 3 Syoss
Skrällen: 7 Tale Of Jacks
Ranking: A 3,10 B 7,4,8,9,1,5,11 C 12,6,2

V86-8
Vi avslutar V86 med The Onions lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Ferrari B.R. som i comebacken senast fick ett lopp i fjärde utvändigt innan han vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och kom med en mycket vass avslutning till andraplatsen bakom Perfect Spirit. Med lopp i kroppen nu så borde han vara ännu lite bättre nu och utgångsläget är mer tilltalande den här gången så det är inte omöjligt att han kan trycka sig till spets och skulle Torbjörn Jansson lyckas med det så är mycket vunnet men det är långtifrån säkert men får han ett bra lopp i den främre träffen så tror jag han kan plocka en efterlängtad seger. Eventuellt så ska han utrustas med ett helstängt huvudlag nu.

Vid gardering kan 2 Chief Orlando som gick en stark avslutning mot väldigt hårt motstånd i ett uttagningslopp till Paralympiatravet där Elian Web segrade från ledningen senast vara tänkbar. Han är snabb ut och jag tror att Rikard N Skoglund gärna kör i spets över den korta distansen om han kommer till ledningen och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

9 Cokstile gör årsdebut nu så det kan saknas en del till toppformen men han besitter gott kunnande och han var med i Elitloppet för ett par år sedan. Fina startryggar här så han borde kunna komma igenom rätt så vettigt och får han smyga med i en bra rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut men jag tror mer på min spik.

Min Vinnare: 3 Ferrari B.R.
Spets efter 500m: 2 Chief Orlando
Skrällen: 4 Lionel N.O.
Ranking: A 3 B 2,9,6,7,4,1,10 C 5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming