DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 29/1

29 Januari 2020 - 14:32

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 9 Cheap Thrills som har gjort två starter för sin nya tränare Krister Jakobsson och han har gjort det rätt bra i båda. I debuten hade han ett omöjligt läge men han gick en stark slutrunda och nådde fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Hubba Go Alone då. Senast fick han öppna rätt så tufft för att komma till ledningen men sedan så gick han undan i bra stil till seger. Sämre läge nu än senast men om han kan komma igenom rätt så vettigt och om Anders Eriksson som kör hästen kan servera hästen en fin löpning så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 3.25 hos Casumo, Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 9 Divine som fick ett tufft lopp utvändigt ledande Viola Grif senast men hon höll bra även om hon fick nöja sig med andraplatsen bakom en smygkörd Quiz Töll. Hon står verkligen på tur för en seger. Nu vill man köra hästen i ryggar istället men jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen så kan hon få en del draghjälp under slutrundan här så tror jag hon blir svårstoppad. Vinnarodds 1.85 hos Casumo, Unibet & LeoVegas

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 29/1
V86-1 4,12
V86-2 2,3,4,10
V86-3 1,2,6
V86-4 9 Cheap Thrills
V86-5 1,6,7,10
V86-6 9 Divine
V86-7 1,4,7,8,9,10,11
V86-8 2,3,8,11

2688 rader x 0,25 = 672 kr

Dagens Dubbel Tips 29/1
DD1: 7 Fragolini Am
DD2: 2,3,8,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 4 Weekend Fun har inte vunnit sedan juli ifjol men han är härdad mot hårt motstånd i silverdivisionen. Här han läge för att komma till ledningen i ett tidigt skede och i den positionen trivs han bra. Daniel Wikberg som tränar hästen meddelar dock att han har haft lite sämre träningsförhållanden en tid nu så han är lite tunt tränad inför det här loppet fast han är van vid tuffare motstånd och ska ändå räknas tidigt här.

12 Order To Fly kliver ner i klass rejält den här gången. Han har varit ute i tuffa gulddivisionslopp där de senaste vinnarna hetat Elian Web, Propulsion, Digital Ink och Milligan´s School och något sådant motstånd av den kalibern finner vi inte i det här loppet. Han har dock inte vunnit ett sulkylopp på länge och har ett uselt utgångsläge här så det kan strula på vägen men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan få gå med i en vettig rygg under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet, vid ytterligare gardering kan 3 Han Herred som endast gjorde två starter ifjol vara tänkbar. Han har varit borta länge så formen nu är svårbedömd men om Per Linderoth som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan det räcka en bit i årsdebuten här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Weekend Fun
Spets efter 500m: 4 Weekend Fun
Skrällen: 6 Overtimeosåfin
Ranking: A 4,12 B 3,6,2,8 C 5,11,10,7,9,1
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V86-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Grainfield Aiden startar tätt och gör det bra varje gång. Senast så kördes han fram utvändigt ledaren efter ett varv och från den positionen så höll han sedan starkt till andraplatsen bakom vinnande Electrical Storm. Örjan Kihlström förstärker i vagnen den här gången och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Highspirit kommer från en seger när han vann lätt från ledningen. Han är väldigt kvick iväg och med spetsläge över den korta distansen så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Nu när det är autostart åker jänkarvagnen på igen och i den trivs han väldigt bra.

4 Maze Runner trivs över kort distans men han var inte som bäst senast och han känns vassare utan skor som han måste ha nu. Kan Ville Karhulahti som kör hästen få till en bra styrning här så kan han bli farlig över upploppet. Helstängt huvudlag med hål i meddelar Maria Törnqvist, 10 Wollafur gick en godkänd avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Smokey Herman senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han ställa till med en överraskning här.

Min Vinnare: 3 Grainfiled Aiden
Spets efter 500m: 2 Highspirit
Skrällen: 10 Wollafur
Ranking: A 3,2 B 4,10,6,5 C 8,1,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-3
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Fighter Mearas var inte som bäst i det senaste loppet så han har pausat ett tag och formen nu är lite svårbedömd. Han är inte att lita på men felfri nu så är han kvick iväg och kan han komma till ledningen och hålla sig lugn där framme i täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utså alltför hård press under vägen.

1 Musett Af Djupmyra kördes till ledningen med 1500 meter kvar av loppet och gick sedan undan till en säker seger från den positionen näst senast. Gången efter det så höll hon farten bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Monet Augustinu. Nu har hon inte startat på ett tag så hon kan behöva loppet men hon öppnade snabbt från spår två senast och från innerspåret får hon en fin resa här och med en lucka till slut så kan hon vara långt framme här, 6 Classics Never Die felade i starten senast men gick sedan mycket starkt efter den och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Call Him A Star. Kan Lars-Göran Söderberg som kör hästen slinka ner i en vettig position så kan han bli farlig om han kan hålla sig i rätt gångart här.

Min Vinnare: 2 Fighter Mearas
Spets efter 500m: 2 Fighter Mearas
Skrällen: 6 Classics Never Die
Ranking: A 2 B 1,6,8,9,10,5,7 C 13,3,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V86-4
Guldklockan 2020 över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Cheap Thrills som har gjort två starter för sin nya tränare Krister Jakobsson och han har gjort det rätt bra i båda. I debuten hade han omöjligt läge men han gick en stark slutrunda och nådde fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Hubba Go Alone. Senast fick han öppna rätt så tufft för att komma till ledningen men sedan så gick han undan i bra stil till seger. Sämre läge nu än senast men om han kan komma igenom rätt så vettigt och om Anders Eriksson som kör hästen kan servera hästen en fin löpning så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 11 Vicar som körde fram utvändigt om ledaren efter ett varv och sedermera även ledningen och sedan vann mycket enkelt i comebacken senast vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten men tufft läge och kuskminus nu när Reko Seppä kör istället för Pasi Aikio.

2 Anita Your S.M. är jämn och säker och sitter bra till i andraspår omgående och kan vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud, 4 Love In Vain drar en del streck här för han var duktig vid vinsten näst senast. Gången efter det så fick han göra en del grovjobb under slutrundan och fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Go Around. Kan han få ta över ledningen efter ett halvvarv eller få en bra löpning i den främre träffen här så kan det räcka en bit här men jag tror inte han kan stå emot min spik så han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 9 Cheap Thrills
Spets efter 500m: 4 Love In Vain
Skrällen: 2 Anita Your S.M.
Ranking: A 9 B 11,2,4,5,10,3,1,6 C 7,12,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-5
DubbelCupen - Kallblodslopp - Försök 3 i Meeting 1 - Fördel Ston över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Järvsöodin räckte inte till och slutade oplacerad i sin comeback senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och i ett litet fält här så tror jag att Ulf Ohlsson som kör hästen har spets i sikte och kan han få ta över ledningen efter ett halvvarv så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 7 Titan Tabac sköt till bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Björs Frej efter en sen lucka senast. Kan Mats E Djuse som kör hästen få gå med i en bra rygg och kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering.

1 Alfie har inte vunnit lopp sedan januari 2018. Hon kan öppna bra så jag tror hon tar hand om ledningen initialt men det är lång distans så jag tror att hon släpper när tipsettan ställer frågan men kan då få ett bra lopp i vinnarhålet och kan då bli farlig med en eventuell lucka till slut, 10 Art Kjarvald vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Gången efter det så slutade han oplacerad i ett tufft V75 lopp på Bergsåker. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på loppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 6 Järvsöodin
Spets efter 500m: 6 Järvsöodin
Skrällen: 7 Titan Tabac
Ranking: A 6,7 B 1,10 C 5,2,8,3,4
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V86-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Divine som fick ett tufft lopp utvändigt ledande Viola Grif senast men hon höll bra även om hon fick nöja sig med andraplatsen bakom en smygkörd Quiz Töll. Hon står verkligen på tur för en seger. Nu vill man köra hästen i ryggar istället men jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen så kan hon få en del draghjälp under slutrundan här så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 1 Au Pair Girl som är snabb iväg och har spetsat från innerspår tidigare vara tänkbar. Från stallet meddelar man dock att man inte har haft optimala träningsförhållanden nu fast med ett bra lopp i den främre träffen här så kan det räcka långt här men jag håller min spik som strået vassare, 4 Uappa Di Azzurra fick en dryg inledning på loppet senast och fick backa sig sist. Hon attackerade sedan i fjärdespår vid ingången till sista sväng men blev störd när en konkurrent galopperade och slutade oplacerad. Innan det så hade hon radat upp bra insatser och kan Christian Fiore som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon utmana om en framskjuten placering igen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Divine
Spets efter 500m: 1 Au Pair Girl
Skrällen: 5 Valetta
Ranking: A 9 B 1,4,5,3,8 C 7,6,2,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

V86-7
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 7 Fragolini Am har hittat en härlig formtopp. Hon satt i tredje utvändigt innan hon gick på med knappa varvet kvar och via en stark slutrunda så nådde hon andraplatsen i ett lopp som vanns av Sahara Sun senast. Här har hon ett spår lite långt ut men hon kan lägga iväg bra från start så om Lars-Göran Söderberg som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden så hon ska räknas tidigt här. Hon brukar springa lite snett så kommer att få tävla med en huvudstång för att hon ska springa rakare. I övrigt så blir det jänkarvagn igen meddelar man från stallet, 10 True Devotion har gjort två positiva insatser i ny regi för Tomas Pettersson. Senast så höll hon bra till andraplatsen i ett lopp som vanns av Al's Charmy Flicka. Löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

1 Avantis Red Witch gjorde comeback efter en tids frånvaro senast men visade inget extra och galopperade direkt i starten då. Felfri nu så kan hon öppna fort och skulle en lucka uppenbara sig från vinnarhålet så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet, 11 Lyx Håleryd avslutade snabbt efter en sen lucka och plockade ner sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så kördes hon till spets i ett V75 lopp på Kalmar men stumnade och slutade oplacerad. Hon är vass med ett lopp på rulle och kan hon få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 7 Fragolini Am
Spets efter 500m: 4 Clerys Spring D.T.
Skrällen: 9 Belle Godiva
Ranking: A 7 B 10,1,11,4,8,9 C 6,5,3,12,2
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Leonas Sami hade radat upp bra prestationer och fick senast utdelning på formen när han spurtade mycket vasst till seger. Dåligt läge här men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering igen. Carl Johan Jepson upp nu för första gången är intressant, 11 Toreador årsdebuterade senast efter att ha varit borta från tävlandet ett par månader. Han satt då långt ner i kön men han gick sedan en bra avslutning i skymundan som sexa i ett lopp som vanns av Winner Bac. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare nu och kan Svante Ericsson som kör hästen få gå med i en vettig rygg och kan få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

2 Karissa Bo var lite blekare senast än tidigare. Nu har hon blivit nerstruken till innerspår men hon kan öppna fort så det är inte omöjligt att hon kan hålla upp ledningen och skulle hon lyckas med det så kan hon bli svår att plocka ner om hon skulle få bestämma en del där framme i täten, 3 Digital Track gick en positiv avslutning från kön till fjärdeplatsen bakom vinnande Die Kaiserin senast. Från ett trevligt utgångsläge nu så sitter Örjan Kihlström som kör hästen bra till i den främre träffen och kan då vara långt framme här.

Min Vinnare: 8 Leonas Sami
Spets efter 500m: 2 Karissa Bo
Skrällen: 5 Lennart Sjöhammar
Ranking: A 8,11 B 2,3,5,4,6 C 10,9,7
Spela på loppet hos Casumo, bet365, Unibet, LeoVegas , 888sport , Nordicbet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming