DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 30/10

30 Oktober 2019 - 14:05

Kvällens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V86-3 på nummer 8 Donners Am som senast provade lyckan i Monté-SM på Åby men där slutade det med en tidig galopp. Han var innan det obesegrad under sadel och när nu två av de värsta motbuden har blivit strukna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Det var barfota runt om senast men nu kommer han att gå med skor istället meddelar Per Linderoth. Vinnarodds 2.05 Unibet & LeoVegas

V86-1 3,4,5,6,10
V86-2 1,2,3,8
V86-3 8 Donners Am
V86-4 1,10,11
V86-5 4,5,6,11
V86-6 4,8,10
V86-7 9,12
V86-8 8,11

2880 rader x 0,25 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 9,12
DD2: 8,11

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Malkin tog två raka segrar över kort distans i slutet av augusti och i början av september. Han har efter det varit struken för sjukdom innan han nu senast blev störd till galopp. Han har vunnit över den långa distansen tidigare så om Anders Eriksson som sitter upp bakom hästen kan servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme här, 6 Millie Millionaire gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och kan vara klart förbättrad till den här starten med det loppet i kroppen. Hon kördes då fram utvändigt ledaren med knappa varvet kvar och hon höll sedan godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Voulez Vous. Kan Magnus Jakobsson som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig över upploppet och hon ska räknas tidigt här, 3 Reverend Wine vann säkert från ledningen näst senast och gången efter det så gjorde han debut i Silverdivisionen där han avslutade godkänt från ett svårt läge. Han kan öppna bra och skulle Ulf Eriksson lyckas nå ledningen här så är mycket vunnet om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Global Unlimited kommer med fin form och han vann över distansen senast även om han var lite seg. Han trivs bra över den långa distansen och kan visa sig vara starkast över upploppet. Eventuellt barfota runt om nu meddelar Svante Båth, 5 Orlando Triss hade ett dåligt startspår i Bronsdivisionen senast och kom aldrig riktigt in i loppet även om han avslutade helt okej i skymundan. Han är uppfräschad efter senaste loppet meddelar man från stallet. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han hamna bra till omgående och klaffar det med löpningsförloppet så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 10 Malkin
Spets efter 500m: 3 Reverend Wine
Skrällen: 5 Orlando Triss
Ranking: A 10,6 B 3,4,5,1,9 C 8,2,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Hope Of Joy kommer ut i sin femte start i sin nya regi för Ulf Stenströmer. Han inledde med två raka segrar innan han fastnade med sparade krafter och nu senast så blev det en startgunga men han kom tillbaka godkänt och nådde fjärdeplatsen bakom vinnande Order To Fly. Nu förstärker Björn Goop i vagnen och då han kan öppna fort tror jag siktet är inställt på ledningen här men han är inte beroende av att trava i spets utan gör sitt oavsett position och han ska räknas tidigt här fast han är väldigt klar favorit så jag vill ha med ett par hästar till, 3 One Two Beat blev fast i rygg på ledaren med sparade krafter i ett lopp som vanns av Västerbo Highscore senast. Han har två lopp i kroppen efter paus och med en fin löpning i den främre träffen här så kan det vara läge för en seger, 1 Balto D'Huon satt i tredje utvändigt innan han satte in attacken med 400 meter kvar av loppet och via 11,2 sista 800 meterna så spurtade han ner sitt motstånd till årets första seger senast. Han har haft innerspår bakom bilen i ett lopp tidigare och fick då rygg ledaren men nu blir det bike och med den så kanske Kaj Widell kan hålla upp ledningen initialt fast oavsett så sitter han bra till omgående och kan bli att räkna med här, 8 Djorkaeff Sisu har gjort bort sig med galopp i de två senaste loppen. Innan det så levererade han vass spurt och nådde andraplatsen bakom vinnande U.B.Cool och löser det sig med positionerna nu så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Hope Of Joy
Spets efter 500m: 2 Hope Of Joy
Skrällen: 8 Djorkaeff Sisu
Ranking: A 2,3 B 1,8,9,6,5 C 10,4,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Bergsåkers Oktobermonté över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Donners Am som senast provade lyckan i Monté-SM på Åby men där slutade det med en tidig galopp. Han var innan det obesegrad under sadel och när nu två av de värsta motbuden har blivit strukna här så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Det var barfota runt om senast men nu kommer han att gå med skor istället meddelar Per Linderoth, vid gardering kan 5 Sebastian Hall som körde sig till spets med 1250 meter kvar av loppet senast och höll sedan klart bra men fick se sig besegrad av en vasst spurtande Dalforno den sista biten vara tänkbar här om Emilia Leo som kör hästen kan servera honom en fin löpning, 1 Joyride Cane kommer från en seger och är ännu obesegrad felfri i montédisciplinen efter fyra starter. Han kan öppna rätt så vettigt och kan få ett bra lopp i vinnarhålet här och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme igen men jag håller min spik som ett strå vassare.

Min Vinnare: 8 Donners Am
Spets efter 500m: 5 Sebastian Hall
Skrällen: 4 Sugar Daddy
Ranking: A 8 B 5,1,4,6 C 9,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Dream Cash gjorde comeback efter en tids frånvaro senast men visade ingen ringrost när han vann på ett bra vis från ledningen. Med det loppet i kroppen nu och en vettig rygg att gå i under slutvarvet här så kan han bli svår att stå emot den sista biten och han ska räknas tidigt här, Barfota runt om samt helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast meddelar Jörgen Westholm, 10 Manuzio Hanover höll godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Mas Capacity från dödens senast. Nu är det debut över den dryga distansen men han är stark så det tror jag han ska klara av och slipper han att göra alltför mycket grovjobb på egen hand den här gången så kan det räcka långt här, 1 Come Together har ingen vidare rad och gjorde comeback på tävlingsbanan efter tio månaders frånvaro i slutet av september och gjorde då bort sig med galopp i ledningen med 175 meter kvar av loppet. Han såg fin ut i kvalet efter det och kan Erik Adielsson se till att hålla honom i rätt gångart så kan det bli ledningen eller vinnarhålet här och då kan han utmana om en framskjuten placering här, 6 Mister Selfie drar en del streck här för Björn Goop får chansen i vagnen för första gången. Han höll mest farten till femteplatsen i ett lopp som vanns av Barney Granit senast. Han är inte helt att lita på och jag tycker han är klart överstreckad här.

Min Vinnare: 11 Dream Cash
Spets efter 500m: 1 Come Together
Skrällen: 1 Come Together
Ranking: A 11 B 10,1,3,9,8,6,5 C 4,2,12,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Avid Frontline var riktigt bra senast när han gjorde sin första start sedan januari. Med det loppet i kroppen nu så borde han ha gått framåt och kan Helena Ehn som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Pretty Boy Floyd är yngst i fältet med sina tre år men han gjorde en positiv insats senast när han blev trea i ett lopp som vanns av Barley Sugar. Han är snabb från början och jag tror att han är ledaren i loppet och skulle Ulf Ohlsson som kör hästen få trolla bort en del av loppet i täten så kan han rinna undan till en seger, 5 Lolee Trizzofrock är härdad mot rätt hårt motstånd. Han har tagit sina två segrar i livet med just sin tränare Per Linderoth i sulkyn och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han vara långt framme, 11 Redhot Tap Dancer har varit ute i två raka V75 lopp på slutet och har gjort det godkänt i skymundan. Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut. Norskt huvudlag istället för blinkers nu samt barfota runt om och jänkarvagn igen, säger Mika Haapakangas, 1 Osah's Bolt har gjort det bra med fem vinster på nio starter i år. Han blir troligen över från start och han är således utlämnad här och får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Avid Frontline
Spets efter 500m: 4 Pretty Boy Floyd
Skrällen: 6 Avid Frontline
Ranking: A 6,4 B 5,11,7,1,2,3 C 9,10,12,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Urgent Call kommer med två raka segrar. Han avgjorde på ett övertygande sätt i senaste starten där han trots en resa i dödens plockade ner sitt motstånd via 11,8 sista 800 meterna. Dåligt utgångsläge här men om Oskar J Andersson kan komma igenom bra från bakspåret här och kan bli fint framdragen under slutvarvet så har han en vass avslutning och han ska räknas tidigt här, 8 Minnestads El Paso gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och gjorde det på bästa vis när han kämpade sig till seger efter en löpning utvändigt ledaren. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången fast från det här läget vill man att han ska få ett lopp i ryggar och få spara speeden fram till upploppet men det kan räcka en bit här ändå, 4 Jaques Noir har inte startat på ett tag och han är inte att lita på men felfri nu så tror jag att Örjan Kihlström är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så kan det vara läge för årets första seger, 3 Electrical Storm drar en del streck här för han har fått två lopp i kroppen efter en paus och har sett fin ut. Det var mycket sparat näst senast och han var inte tom senast heller och han kan öppna vettigt men är som effektivast med ett lopp i ryggar så jag tror att Mattias Djuse släpper om han skulle nå ledningen initialt och är då lite utlämnad och får således inte plats på systemet.

Min Vinnare: 10 Urgent Call
Spets efter 500m: 4 Jaques Noir
Skrällen: 1 Davy Jones Sisu
Ranking: A 10 B 8,4,3,1,5,9 C 6,2,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 12 Twinkle Kronos var tillbaka efter paus senast och hade då ett liknande utgångsläge över den korta distansen. Han satt då i fjärde utvändigt innan han satte in attacken med 700 meter kvar och med en rapp avslutning via 10,8 sista 800 meterna så spurtade han in till seger. Kan Ulf Eriksson gå med i en vettig rygg under slutrundan så kan han bli farlig med en liknande avslutning som senast, 9 Andre Agassi har tagit tre raka segrar tillsammans med Jimmy H Andersson i vagnen. Senast blev han serverad ett perfekt lopp i rygg ledaren och kunde avgöra enkelt över upploppet och klaffar det med löpningsförloppet från bakspåret här så kan det bli en ny seger, vid ytterligare gardering kan 5 Prediction som inte räckte till mot tufft motstånd inom V75 spelet senast vara tänkbar. Han vann på ett bra vis från ledningen gången innan det och här och tror jag han har spets i sikte på nytt och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan det räcka en bit här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Twinkle Kronos
Spets efter 500m: 5 Prediction
Skrällen: 1 Uncertain When
Ranking: A 12,9 B 5,1,4,6,11,3,2 C 7,10,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 11 Man At Work har inte startat sedan december i fjol och är en aning svårbedömd men Timo Nurmos hästar brukar vara väl förberedda och felfri nu så kan han bli svår att stå emot över upploppet. Örjan Kihlström upp för första gången nu är intressant, 8 Pelle Barosso stod för en positiv insats som tvåa bakom vinnande General Lee senast och håller god form. Han är gynnad av att ha blivit nedstruken två spår och kan Björn Goop som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så har han en härlig speed som biter bra till slut och kan då vara långt framme här, vid ytterligare gardering kan 6 M.T.Malkin som vann enkelt från ledningen senast vara tänkbar. Han är kvick iväg så jag tror att Göran Wester har ledningen i sikte här och skulle han få trolla bort en del av loppet i täten så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Man At Work
Spets efter 500m: 6 M.T.Malkin
Skrällen: 10 Carisma Sisu
Ranking: A 11,8 B 6,10,1,3 C 7,2,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:15  Lopp 9: Lome Storm
Trav - Bollnäs - Vinnare
1.85
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 hcp -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 & under 3,5
2.15
18:20  Lopp 10: Very Kronos
Trav - Skellefteå - Vinnare
1.85
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 2/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming