DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bergsåker & Solvalla 6/5

5 Maj 2020 - 19:34

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Bergsåker & Solvalla. Det är en Jackpot på 20 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången. 

Jag spikar endast i V86-3 på nummer 10 Gott Klirr som har gjort två starter under året och han har vunnit båda. Barfota runt om har blivit ett lyft för honom. Näst senast tog han över ledningen med varvet till mål och stack sedan undan till en överlägsen seger. 

Gången efter så gick han till attack först i tredjespår med varvet kvar av loppet och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Norrlands Scott och höll även ifrån sig en bra avslutande Pyrmo till seger. Mats E Djuse har lotsat in honom till de båda vinsterna och han får chansen igen och det blir fortsatt barfota runt om och jag tror att han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten. Vinnarodds 3.25 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V86 Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 6/5
V86-1 1,2,4,5,6,10
V86-2 3,5,8
V86-3 10 Gott Klirr
V86-4 1,2,6,11
V86-5 1,4,8,10
V86-6 2,5
V86-7 2,3,4
V86-8 1,4

3456 rader x 0,25 = 864 kr

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 6/5
DD1: 2,3,4
DD2: 1,4

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 5 Gogobet Sisu gjorde debut i ny regi för Mika Haapakangas senast. Han fick då en fin resa i andra utvändigt innan han satte in attacken på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så tog han ner den ledande Digital Asset och sedan så länsade han undan till en överlägsen seger. Han hade inte startat på länge inför den starten så han kan vara klart vassare nu. Han kan öppna mycket snabbare än senast fast han är inte beroende av spets utan han går från alla positioner så oavsett så ska han räknas tidigt.

2 Totte C.D. har visat god form på slutet. Näst senast så travade han i dödens och höll bra som tvåa bakom Quickatore som höll undan till seger från ledningen. Han är mer stark än snabb så distansen kanske är lite för kort nu men hittar Kaj Widell dödens så kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

1 Atlas Kronos har gjort två starter för Håkan Skoglund. Senast kom den första segern för den nuvarande tränaren. Han fick ett bra lopp i andra ytter innan han vreds på till attack i tredjespår på den sista bortre långsidan och in på upploppet så satte han klorna i den ledande B.G.Pastor Jonte och avgjorde på ett bra vis. Han är inte snabb ut men löser det sig från innerspåret i god tid före mål så kan han bli att räkna med.

4 Kainai Goj höll ledningen inledningsvis men han släppte sedan med 1300 meter kvar av loppet och sedan så fick han luckan och försökte gå i närkamp men kom aldrig förbi så det slutade med en andraplats bakom Faster Than You som vann loppet senast. Han kan öppna bra så här kan det bli tidig ledning och kommer han till spets så kanske han körs i den positionen nu. Han går bra även i ryggar så det kan även bli ett lopp i vinnarhålet och med en eventuell lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden.

6 Bastian Boom travade en stor del av loppet utvändigt om den ledande Ring Of Fire senast och tog ner denne men Galba Ringeat blev för svår att stå emot och han fick även släppa Google Sisu förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han vinner inte så ofta men nu blir det troligen barfota runt om och dessutom jänkarvagn. Två intressanta ändringar som är första gången båda två och det kan ha en god effekt här så kan Per Linderoth få till en bra styrning så kan det räcka en bit.

10 Cankus Xport öppnade bra men slog sedan på en galopp kort efter start men han ställde sig och kom tillbaka strålande och på upploppet så gick han i rejäl närkamp med Gigaro Am men han lyckades aldrig ta sig förbi så det blev ett andrapris. Innan det så hade han två raka segrar och han har visat härliga fartresurser så kan han hålla ordning på benen här så kan han bli farlig om Mats E Djuse kan hitta en bra rygg att gå i innan han sätter in slutstöten.

Min Vinnare: 5 Gogobet Sisu
Spets efter 500m: 4 Kainai Goj
Skrällen: 10 Cankus Xport
Ranking: A 5 B 2,1,4,6,10,3,7,9,8 C 11,12

V86-2
Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Waiting Hill Hall har vunnit 6 av 11 starter. Hon vann ett V75 lopp på Jägersro i debuten för Thomas Uhrberg näst senast. Gången efter det så var hon ute i ett försök till Drottning Silvias Pokal och där fick hon göra en hel del grovjobb och höll klart bra som fyra bakom Residual Trust som vann det loppet. Hon är inte så startsnabb men kan hon få en fin resa i den främre träffen så kan hon bli farlig när attacken sätts in så hon ska räknas tidigt.

5 Mellby Harissa har fått två lopp i kroppen och bör närma sig den riktiga toppformen. Hon tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och vann sedan på ett bra vis från den positionen näst senast. Gången efter det så kördes hon offensivt på nytt och landade utvändigt om Dontlooseallmoney efter 700 meter och det blev lite för tufft för hon fick nöja sig med fjärdepriset. Nu ska hon troligen gå barfota runt om och kan Robert Bergh trycka sig till ledningen efter en bit så kan det räcka långt.

8 Gina Mearas utvecklades fint ifjol där hon nådde en fjärdeplats i Oaks. Nu kommer hon ut i årsdebut från ett dåligt utgångsläge och dessutom blir det skor på. Hon är klart bättre barfota och det låter som att Johan Untersteiner vill köra snällt med henne men löser det sig med positionerna och blir bra tempo på loppet så är hon bra nog att hon kan vinna direkt i comebacken.

Min Vinnare: 3 Waiting Hill Hall
Spets efter 500m: 5 Mellby Harissa
Skrällen: 11 Ghostintheshell
Ranking: A 3,5,8 B 11,7,6,10,2,4 C 1,9,12

V86-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 8 i Meeting 2 över 2640 meter och jag har spikat nummer 10 Gott Klirr som har gjort två starter under året och han har vunnit båda. Barfota runt om har blivit ett lyft för honom. Näst senast tog han över ledningen med varvet till mål och stack sedan undan till en överlägsen seger. 

Gången efter så gick han till attack först i tredjespår med varvet kvar av loppet och via en stark avslutning så plockade han ner den ledande Norrlands Scott och höll även ifrån sig en bra avslutande Pyrmo till seger. Mats E Djuse har lotsat in honom till de båda vinsterna och han får chansen igen och det blir fortsatt barfota runt om och jag tror att han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan nummer 2 Våler Nikolai som var tvåa förra året i det Svenska Kallblodsderbyt där Nordsjö Odin segrade vara tänkbar. Nu kommer han ut i årsdebut och han har gått 26-jobb inför det här så han ska vara väl förberedd inför comebacken här. Nu sitter han bra till i andraspår omgående och får han en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme.

8 Brenne Järven plockade ner sitt motstånd till seger i återkomsten näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen i ett V75 lopp på Romme och han fick en del press så in på upploppet så tröt krafterna och han fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Tangen Haap som vann det loppet. Spår långt ut här men han kan öppna bra så jag tror att Jörgen Westholm provar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge men jag tror inte han håller undan till seger.

Min Vinnare: 10 Gott Klirr
Spets efter 500m: 8 Brenne Järven
Skrällen: 1 Pyrmo
Ranking: A 10 B 2,8,1,3,5,6 C 11,7,4,9,12

V86-4
Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Hill's Angel har gjort det bra i alla fyra starterna hon hittills har gjort. Tre vinster och en tredjeplats har det blivit i Italien och Frankrike. Hon har kunnat träna på hela vintern utan problem och man låter nöjda med förberedelserna inför årsdebuten. Hon har öppnat fort bakom bilen tidigare så med Björn Goop i vagnen från ett bra utgångsläget tror jag siktet är inställt på ledningen och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge men det var längesedan hon startade så jag vill ha med ett par motbud.

6 Barbro Kronos kom med två vinster inför den senaste starten. Hon satt då djupt nere i kön men hon avslutade starkt i vida spår och spurtade in till tredjeplatsen bakom Clockwork som vann det loppet. Kan Erik Adielsson hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden 

11 Emirate kommer med två raka segrar. Nu möter hon tuffare motstånd och dessutom är utgångsläget mindre bra men får hon gå med i en vettig rygg och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

1 Ester Wibb har gjort det bra på slutet vid två andraplatser i de senaste loppen. Hon klev fram utvändigt om den ledande Tiny Rocket som hade fått dämpa tempot rejält där framme i ledningen och från den positionen så gick hon i närkamp över upploppet men ledaren höll undan. Hon har inte visat någon startsnabbhet hittills så det här läget kan bli en fälla fast hittar hon loss i god tid före mål så kan hon vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 2 Hill's Angel
Spets efter 500m: 2 Hill's Angel
Skrällen: 1 Ester Wibb
Ranking: A 2,6 B 11,1,9,10,3,4,5 C 12,7,8

V86-5
K150 - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Belle Godiva var med i en tuff öppning mot In Royalty Boko men kom aldrig förbi så hon fick vandra i dödens istället men höll ändå klart godkänt även om det bara blev en femteplats. Med den genomköraren innanför västen nu så ska hon ha gått framåt en del till den här starten. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Ida Olsson har ledningen i sikte och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon bli svår att fånga in här. Barfota runt om som senast men nu åker även jänkarvagnen på.

10 Chris Crystal fick bra draghjälp under slutvarvet och spurtade sedan ner den ledande Laleh Pellini till seger senast. Kan Tamara Skutnabb som sitter i vagnen den här gången komma igenom bra och om hon kan hitta en vettig position innan hon sätter in attacken så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt.

8 Majet Af Djupmyra gjorde det bra vid vinsten i årsdebuten i mars. Efter den insatsen så har hon bytt tränare från Daniel Wäjersten till Troels Andersen. Iskallt utgångsläge nu men hon är anmäld barfota runt om nu och det är en klar fördel och med en duktig kusk i Ludwig Wickman så kan hon blanda sig i segerstriden igen om det klaffar med löpningsförloppet.

1 Miss Silver är van vid att möta tufft motstånd. I den senaste starten så satt hon fast med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Karamel Hill. Hon kan öppna hyggligt men hon blir troligen över från start även om innerspåret är fördelaktigt på Bergsåker men skulle hon hitta loss i god tid före mål så kan hon vara långt framme här. Barfota runt om och jänkarvagn som senast.

Min Vinnare: 4 Belle Godiva
Spets efter 500m: 4 Belle Godiva
Skrällen: 2 Clerys Spring D.T.
Ranking: A 4,10 B 8,1,2,3,5,9 C 12,6,7,11

V86-6
Margaretas Tidiga Unghästserie - Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har jag streckat två hästar. 2 Hector Sisu har gjort det bra i årets båda starter. Han vann väldigt enkelt i ett litet fält näst senast. Gången efter det var han ute i ett Breeders' Crown lopp på Färjestad. Där fick han vandra i dödens och gjorde det mycket bra och gick i rejäl närkamp med den ledande Forever Melon på upploppet men han fick stryk med minsta möjliga marginal. Han gick med helstängt huvudlag då och Petri Salmela är säker på att han vunnit om han hade sett den andra hästen senast så nu blir det open eye huvudlag och dessutom så ska han lättas i balansen. Det finns risk att han tvingas till en del grovjobb på egen hand här men han är stark och kan bli svår att stå emot över upploppet.

5 Natorp Bo gjorde en fin debut i ny regi för Patricia Van Der Meer senast. Han tog då hand om ledningen och vann sedan väldigt enkelt från den positionen. Från ett bra läge mitt i banan här tror jag han kommer till täten igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i ledningen så blir han inte helt lätt att plocka ner.

I övrigt kan nummer 12 Selected News som började karriären med två raka segrar innan han senast var tillbaka efter en liten paus. Han var då ute i ett litet fält på Solvalla där han fick vandra i dödens på den ledande Magical Princess och gjorde det bra men det räckte bara till andraplatsen bakom denne. Dåligt läge nu men får han gå med i en bra rygg under slutrundan så är han vass den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Hector Sisu
Spets efter 500m: 5 Natorp Bo
Skrällen: 1 Hell Bent For Am
Ranking: A 2,5 B 12,9,1,3,4,6 C 10,8,7,11

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Malkin gick en rejäl avslutning och plockade ner sitt motstånd till seger i ett V75 lopp på Gävle i påskhelgen. Mats E Djuse upp för första gången och dessutom första gången med helstängt huvudlag för att få honom att öppna lite vassare än vad han brukar göra är intressant nu. Med en fin resa i den främre träffen här så kan han bli farlig när attacken sätts in så han ska räknas tidigt.

3 Highspirit är en frontrunner som har hunnit bli 12 år nu. Han avslutade positivt i skymundan i finalen av silverdivisionen i slutet på mars som vanns av Dom Perignon senast. 21 av karriärens 23 segrar är tagna från ledningen så det är en eftertraktad position för honom och får han styra och ställa som han vill där framme i ledningen så kan han plocka en ny seger här.

4 Macelleria hade ett dåligt läge i ett V75 lopp över kort distans senast. Han satt då i fjärde utvändigt innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så var han först i mål. Han har tagit många vinster från ledningen men dit blir det tufft att nå nu. Det finns risk att han får göra en del grovjobb på egen hand här men det tror jag han ska kunna klara av.

Min Vinnare: 2 Malkin
Spets efter 500m: 3 Highspirit
Skrällen: 9 Te Quiero Grif
Ranking: A 2,3,4 B 9,8,7,1,12 C 5,10,11,6

V86-8
Vi avslutar V86 med Margaretas Tidiga Unghästserie - Fyraåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Hail Mary har vunnit 8 av 9 starter så här långt i karriären. Han överraskade med att ta hand om ledningen senast och trots att han fick bra press under vägen så stod han pall för trycket och gick undan till en säker seger. Skulle Robert Bergh få ta över ledningen i ett tidigt skede är nog loppet över men spets är inget måste för att han ska ses med god segerchans.

1 Gulfstream Am fick det inte att stämma i uttagningsloppet till Kungapokalen senast där han galopperade flera gånger. Han är alltjämt obesegrad felfri och här tror jag att Conrad Lugauer försöker att hålla upp ledningen och lyckas han svara ut nummer 3 My Sweden som är snabb den första biten så kör han nog i spets även om ryggen på tipsettan säkert skulle vara ett alternativ också och då kan det räcka en bit.

I övrigt kan nummer 10 Digital Summit som försvann med en tidig galopp senast vara intressant. Felfri nu så kan han komma in i matchen om det blir bra tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Hail Mary
Spets efter 500m: 1 Gulfstream Am
Skrällen: 11 Marvellous Tooma
Ranking: A 4,1 B 10,11,5,2,9 C 3,7,12,8,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming