DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bjerke & Bergsåker

27 Augusti 2021 - 11:42

Fredag och ytterligare en V86 omgång att sätta tänderna i. Denna kvällen delas omgången mellan Norge & Sverige närmare bestämt mellan Bjerke & Bergsåker.

Nedan följer mina V86-tips.
Jag spelar med två spikar. 2 Cicero T.G. i den första avdelningen och 11 Axl Rose i den sjätte avdelningen.
V86 Tips Bjerke/Bergsåker Fredag 27/8
V86-1 2 Cicero T.G.
V86-2 3,6,9
V86-3 1,2,3,6,9,10
V86-4 5,6
V86-5 5,6,8,9,11
V86-6 11 Axl Rose
V86-7 1,5,6,7,8
V86-8 2,3,6,9
3600 rader x 0,25 = 900 kr
DD Tips Bjerke/Bergsåker Fredag 27/8
DD1: 6 Axe Brogård
DD2: 2,3,6,9
4 rader x 50 kr = 200 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet
V86-1 2600m auto
2 Cicero T.G. är en fyraåring som under 2021 är obesegrad efter fem starter och som i livet segrat i åtta av sina nio starter. I Norska Sprintermästaren i den senaste starten var han bara bäst och kunde vinna från dödens. Geir Vegard Gundersens som tränaren har en häst som gjort allt rätt hittills och har visat både snabbhet men även styrka. Ikväll är det debut över distansen, men av intrycket att döma i den senaste starten ska 2600m inte ses som en nackdel. Från bricka två kommer man sitta bra på det direkt och lär även ha respekten med sig gentemot sina konkurrenter vilket kan innebära att han körs fram och övertar ledning efter en bit. Oavsett upplägg ska detta vara en toppchans för Geir Vegard Gundersens. Spik.

Motbud
9 High Flyer är en fin fyraåring som besitter bra kunnande. Bland annat vann man Norska Kriteriet förra året. I den senaste starten blev det dessvärre galopp, men för två starter sedan visade han form och avslutade vasst i Europamatchen på Bjerke. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Nämner även 4 Hubert B.G. som visserligen galopperade bort en seger i den senaste starten utan någon direkt anledning. Men håller fin form för dagen och har annars kapaciteten som krävs för att utmana. Från ett okej utgångsläge kommer man kunna få en bra resa.

Min Vinnare: 2 Cicero T.G.
Spets efter 500m: 2 Cicero T.G.
Skrällen: 9 High Flyer
Ranking: A 2 B 9,4,2,1,10,3 C 6,7,8,5

V86-2 1640m auto
Ett kortlopp där 3 Global Adventure blir min förstahäst. Han kördes snällt i den senaste starten och gick i mål med allt sparat. Han skrevs efter senaste starten upp i boken för nästagångare och ikväll är det dags. Han är kvick iväg från start och lyckas han ta sig till ledningen kommer det bli tufft för övriga. Till endast 17% är det högt spelvärde på honom.

6 Zaccaria Bar är en tuff italienare som kommer med två raka segrar på kontot. Båda segrarna har kommit efter starka avslutningar och i den senaste starten stannade klockan på 1,10 sista 1000m utvändigt om Dragster. Ikväll väntar på nytt en tuff uppgift där man förväntas få göra grovjobbet själv men trots det ska man ses med segerchans. Zaccaria Bar besitter hårdheten för att vinna detta den tunga vägen.

En annan som kommer med toppform till dagens start är 9 Diamanten. I den senaste starten avslutade man sylvasst sista biten och klockan stannade på 07,8 sista 600m. Från bricka nio kommer han sitta bra på det i ett andraspår direkt och till kvällens start är det anmält barfota runt om vilket är spännande.

Min Vinnare: 3 Global Adventure
Spets efter 500m: 3 Global Adventure
Skrällen:
Ranking: A 3 B 6,9,10,2,7,4 C 1,5,8

V86-3 2600m auto
3 Garth Vader fick ge sig från ledningen senast efter att det kostat aningen för mycket för att komma dit. Han fick tillslut se sig besegrad av 1 Legend Act som han dit precis på linjen. Till dagens start har denna fyraåring fått en träningspaus på en månad och känslan är att det kommer föra framåt Garth Vader ytterligare. Han är kvick iväg från start och den troliga ledaren av loppet och är ute efter revansch från den positionen.

1 Legend Act besegrade 3 Garth Vader i den senaste starten. Då slog man av ledaren på speed den sista biten. Han tävlade då för första gången barfota runt om och med amerikansk vagn och det kommer bli samma utrustning ikväll. Får ett bra utgångsläge är man garanterad ett bra lopp och kommer bli farlig med lucka tillslut.

Nämner 6 Jon Snow även som har fyra raka segrar på kontot. Formen är på topp och skulle han bara komma till från bricka sex från start är man given i segerstriden på nytt. Finns dock risk att man kan bli hängande härifrån.

Min Vinnare: 3 Garth Vader
Spets efter 500m: 3 Garth Vader
Skrällen: 1 Legend Act
Ranking: A 3 B 1,6,2,9,10,11,4,5 C 8,7

V86-4 2140m auto
6 Hunter Montana gjorde debut för tränaren Björn Goop i den senaste starten. Då hade Hunter Montana inte startat på över ett år men var ändå nära att hålla undan före Mellby Good. Nu med lopp i kroppen kan vi vänta oss en än bättre prestation och dessutom är det anmält amerikansk vagn till kvällens start. Förstahäst.

5 Vice Versa Diamant är segervan häst som segrat i sju av sina 16 starter i livet, men femåringen har även hunnit med att galoppera i 33% av starterna. Det handlar alltså om en kapabel men osäker femåring som numera är tillbaka i träning hos Katja Melkko. I återkomsten för tre starter sedan imponerade Vice Versa Diamant och vann överlägset från ledningen via 1,13 sista 1000m. Därefter har det blivit två galopper och i den senaste starten såg det ut om hästen inte alls fick aktionen att stämma, vilket såklart är oroväckande inför kvällens start. Men ikväll är det anmält barfota runt om vilket känns spännande och faller den utrustnings förändringen väl ut är detta hästen att slå i loppet.

Nämner även 2 The World Is Mine som är härdad i V75. Nu är han visserligen nedstruken till innerspåret men skulle det lösa sig längs vägen är detta en häst med bra kunnande för klassen. Jag står dock över på systemet då jag stänger loppet på två streck. Men för den som garderar bredare ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 6 Hunter Montana
Spets efter 500m: 5 Vice Versa Diamant
Skrällen:
Ranking: A 6,5 B 2,10,11,12,3,7 C 9,8,4
V86-5 2100m auto
11 Bråtnesfaks är en nioåring som blandar och ger i sina prestationer, men när han presterar på topp finns kunnande som räcker långt i kvällens start. Men samtidigt har det blivit en hel del galopper på kontot som gör Bråtnesfaks svårbedöm. Men formen är bra och i den senaste starten gjorde Bråtnesfaks det bra och vann på 23,5 över 2100m. Han är långsam från start så utgångsläget är inte så dåligt som för andra. Bråtnesfaks är istället stark som få i loppet och med en bra prestation ikväll kommer han kunna brotta ner samtliga konkurrenter på ren styrka.

5 Kinge Svarten kommer med en färsk seger i bagaget till kvällens start. Han visade att formen är bra och vann enkelt efter att fått ett fint lopp i andra ytter senast. Han är kvick iväg från start och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga. Men Kinge Svarten även går bra bakifrån vilket han visade senast och ska ses med bra segerchans oavsett position.

Nämner även 8 Alma Prins som inte startat på drygt en månad, men tränaren Jomar Blekkan låter nöjd med sin häst på förhand. Utgångsläget är inte det bästa, men Alma Prins tål att göra en del grovjobb själv och ska inte nonchaleras vid gardering.

Framhåller även 9 Valle Hugo som gjorde det bra från ledning i den senaste starten. Han fick sätta nosen först över mållinjen och kommer till kvällens start med bra from.

Min Vinnare: 11 Bråtnesfaks
Spets efter 500m: 5 Kinge Svarten
Skrällen: 8 Alma Prins
Ranking: A 11,5 B 8,9,6,3,10,2,7 C 4,12,1
V86-6 3140m volt
11 Axl Rose är en talangfull häst som inledde tävlings karriären med att segra i tolv av sina tio första starter. Nu har man flyttat till Robert Bergh och gjorde debut för honom för två starter sedan. Då stod man för en bra prestation och slutade tvåa efter en vass avslutning. I den senaste starten var men ute i Jubileumspokalen och där blev det galopp direkt efter start. Men med tanke på att det var 1.500.000kr i förstapris så kan man räkna med att hästen var iordningställd. Har man kunnat bibehålla formen tills ikväll kan vi räkna med en bra prestation från Axl Rose. Han är mer stark än snabb och trots att det är debut över 3140 så ses distansen som en fördel. När man dessutom inte är favorit i loppet så tar jag ställning och spikar.
Motbud
13 Coin Perdu kommer med två raka segrar på kontot och vann på bra sätt senast även om det fanns lite att anmärka på aktionen tillslut. Senast var det barfota runt om men nu återgår man till skor vilket kan vara positivt för travet. Coin Perdu besitter en ruggig inställning och gör alltid sitt oavsett upplägg och distans. Det handlar mycket ikväll om vem som får det bästa loppet av min spik Axl Rose och Coin Perdu men när procenten är som de är känns det rätt att ta ställning. Coin Perdu är given vid gardering.

Nämner även 12 Tsunami Diamant som inte mycket sämre än de två nämnda ovan men han har inte startat på länge vilket gör att han rankas bort ikväll.

Min Vinnare: 11 Axl Rose
Spets efter 500m:
Skrällen:
Ranking: A 11 B 13,1,2,12,3,8,9 C 10,5,7,6,4

V86-7 2100m auto
6 Axe Brogård visade fin form i den senaste starten, då ledde man från start till mål och gången före fastnade man i trötta ryggar. Innan dess har man tre raka segrar på kontot och han har visat fin inställning. Han kan öppna kvickt från start och kommer man hela vägen till ledningen är man hästen att slå för övriga. Det finns dock flera startsnabba hästar innanför och han måste öppna bra för att nå den positionen..

1 Gonzales B.R håller bra form för tränaren Frode Hamre och även om innerspåret kan bli en fälla ska man ändå inte nonchalera sjuåringens startsnabbhet. Han kan öppna hyfsat och skulle kunna sitta bra på det härifrån. Streckas på systemet.
Nämner även 8 Hold Me Quick som är en skräll i loppet till sina 7%. Kommer med en färsk seger i bagaget mot enklare gäng. Spåret är dock inte det bästa, men man är nedstruken ett hack i banan vilket är positivt och skulle det lösa sig med positionerna under loppet är detta en sjuåring som kan avsluta bra.
Min Vinnare: 6 Axe Brogård
Spets efter 500m: 6 Axe Brogård
Skrällen: 8 Hold Me Quick
Ranking: A 6 B 1,8,5,7,2,3 C 10,11,12
V86-8 1640m auto
3 Honfleur Mearas var läcker i den senaste starten när hon via 10,8 sista 800m gick undan till en enkel seger. Känslan var även att det fanns en hel del sparat i mål och skulle hon vara ytterligare något förbättrad ikväll så kommer hon bli svårslagen felfri. Hon öppnade kvickt och är den givna spetshästen om hon sköter sig. Segerchansen är hög men till 70% känns det tufft att gå på henne som spik. Men given förstahäst.

Skrällen i loppet är 6 Didi Dam, hon kom aldrig in i loppet senast men visade att formen sitter där. Hon avslutade sista 800m via 12,8 ute i spåren. Skulle dessutom Honfleur Mearas komma bort tidigt i loppet på något sätt är det bra läge för ledningen och därifrån blir man bli svår att slå för övriga. Oavsett kan man söka en vettig position från start och ska ses som främsta motbudet i loppet.

Nämner även 9 Harriet Web som är aningen ojämn men besitter bra fart och kunnande i grunden. Fick ett snällt lopp i rygg på ledaren senast och från bricka nio kommer man kunna sitta bra till direkt. Det är anmält barfota runt om precis som vid segern för fyra starter sedan. Intressant vid gardering.

Min Vinnare: 3 Honfleur Mearas
Spets efter 500m: 3 Honfleur Mearas
Skrällen: 6 Didi Dam
Ranking: A 3 B 6,9,2,7,5,4 C 12,8,1,11,10
Lycka till


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås - Trelleborg
Fotboll - Superettan  - 1 asian 0
1.70
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
21:00  Maccabi Haifa - Röda Stjärnan
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.84
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Jägersro 16/8
Insats: 840 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 16/8
Insats: 240 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming