DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bjerke & Solvalla 13/1

12 Januari 2021 - 23:11

Onsdagens V86-tävlingar delas mellan Norge & Sverige, närmare bestämt mellan Bjerke & Solvalla. Ett spännande upplägg som kräver mer av oss som spelare. 

Nedan följer mina V86-tips.

Jag spelar med tre spikar. 1 Staro On The Rocks i den första avdelningen, 8 Opalis i den andra avdelningen och 1 Power Blaster i den fjärde avdelningen.

V86 Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 13/1
V86-1 1 Staro On The Rocks
V86-2 8 Opalis
V86-3 2,3,5,8
V86-4 1 Power Blaster.
V86-5 2,6,7
V86-6 1,2,3,4,5,6,9
V86-7 1,2,3,4,5,6,7,9
V86-8 1,2,6,7,8,9

4032 rader x 0,25 = 1008 kr

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 13/1
DD1: 4
DD2: 1,2,6,7,8,9

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1609m auto
Vi inleder V86 omgången med att gå ut hårt och spika direkt, 1 Staro On The Rocks. Han kommer till dagens start med tre segrar på de fem senaste starterna. I den senaste starten strulade det en hel del längs vägen men gjorde det ändå okej i bakvattnet. Jag är inne på att man håller upp ledningen här och blir det ingen som köper upp och tokåpressar utanpå ska detta vara en bra segerchans. Jag spikar bästa hästen.

Motbud
3 Key To Happen har gjort bort sig med galopp i de två senaste starterna, men detta är kapabel sexåring som ikväll har optimala förutsättningar. Man är kvick iväg från start och kommer utmana min spik en bit och håller man sig till rätt gångart är man främsta utmanare i loppet.

10 Fougueux kommer till dagens start med fin form. Såg fin ut i ett lopp så sent som i lördags. Nu är det täta starter vilket jag tror är positivt men utgångsläget blev inte det bästa. Skulle det lösa sig härifrån kommer man ha en vass avslutning att tillgå över upploppet.

Min Vinnare: 1 Staro On The Rocks
Spets efter 500m: 1 Staro On The Rocks
Skrällen: 10 Fougueux
Ranking: A 1 B 3,10,8,7,2 C 6,9,4

V86-2 2140m auto
Det blir även spik i kvällens andra avdelning i form av 8 Opalis. Hon har fungerat bra på slutet och galoppen i den senaste starten är inget man ska lasta hästen för, galoppen kom i ett trångt läge och det är bra att glömma. För tre starter sedan vann man från dödens i fin stil. Ikväll hoppar Erik Adielsson upp i sulkyn och förstärker ekipaget. Opalis är allround och i ett litet fält är spår åtta inte lika illa, nu är man dessutom nedstruken ett hack i banan. Jag är inne på att Opalis har en bra uppgift ikväll och jag spikar.

Motbud
1 Grevin Sisu har gått jämnt och bra en längre tid utan att få sätta nosen först, men i den senaste starten vart man inte som bäst. Utgångsläget är lite riskabelt då det finns risk att man blir fast på innerspåret eftersom man inte är speciellt kvick iväg från start. Men skulle det lösa sig och man hittar ut i en fin position är man med och gör upp om segern i ett lopp som detta. Främsta motbud till min spik.

3 Imakeyouproud har nu fått ett lopp i kroppen efter att varit struken vilket bör för framåt denna åttaåring formmässigt till dagens start. Man kan öppna kvickt från start och är min tidiga ledare av loppet, en position man tagit en seger och en andraplats på två försök. Ett givet streck på kupongen för den som garderar.

Min Vinnare: 8 Opalis
Spets efter 500m: 3 Imakeyouproud
Skrällen: 3 Imakeyouproud
Ranking: A 8 B 1,3,4,9,6 C 5,2

V86-3 2100m auto
8 Frier Birk kommer till dagens start med med tre segrar på de fem senaste starterna. I den senaste starten var man överlägsen vid sin seger. Man kommer precis som i senaste starten inte kunna vara med och öppna från start utan det kommer handla om att söka position. Men i ett litet fält kommer man som sämst ändå ha ett helt okej slagläge in på slutvarvet. Med formen på topp och en vass avslutning att tillgå blir Frier Birk min förstahäst trots spår åtta.

5 Professor Ö.K är en en bra häst i klassen som tyvärr haft en del problem med sjukdom. Ikväll låter man optimistiska från stallet och meddelar att formen ska vara bra och att Professor Ö.K är väl förberedd inför dagens start. I min bok sitter man i ledningen efter en bit och från den positionen ska men sen slås av övriga. Men man ska ha i åtanke att detta är en sjuåring som inte helt är att lita på och ingen man lämnar ensam på någon kupong.

3 Reime Kongen är fin sexåring som är under fin utveckling och som är påväg uppåt i klasserna. I den senaste starten fick man trava utvändigt om ledaren och kunde ändå hålla fullt godkänt. Ikväll har man ett fint utgångsläge och skulle få en bra resa ikväll har man ett tungt sista halvvarv att tillgå. Ska inte nonchaleras i kvällens lopp.

Min Vinnare: 8 Frier Birk
Spets efter 500m: 5 Professor Ö.K
Skrällen: 3 Reime Kongen
Ranking: A 8,5 B 3,2,1,6 C 4,7,9

V86-4 2140m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens tredje och sista spik 1 Power Blaster. Ikväll hoppas jag på en identisk insats som i senaste starten. Då tog man hand om ledningen och kunde trots tuff körning längs vägen ändå sätta nosen först i mål via 14 sista 800m, man såg dessutom ut att ha krafter kvar när man passerade mållinjen. Då var det amerikansk vagn för första gången och det är även anmält så till kvällens start. Andreas Lövdal som sitter i vagnen ikväll lär ladda vad som går från start och lyckas man hålla upp ledningen är man hästen att slå. Jag är inne på att man håller upp just ledningen och jag tar ställning och spikar. Väl i ledningen ska segerchansen vara hög.

Motbud
9 Genie Am kommer också med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då fick man ett fint lopp i rygg på ledaren och lucka med 200m kvar till mål. Med formen på topp är utgångsläget passande då Genie Am kan hitta ett fint smyglopp även i kvällens start. Skulle man hålla ryggen på min spik kommer man bli farlig med lucka på upploppet. Tidigt streck för den som garderar.

5 Oliver Hall har nu fått två lopp i kroppen efter ett längre tävlingsuppehåll, det har resulterat i två andraplatser. DEtta är en stark och rejäl sexåring som tål att göra jobb själv längs vägen. Till dagens start meddelar man från stallet att han ska lättas lite i balansen inför dagens start och för den som garderar loppet är Oliver Hall ett givet streck.

Min Vinnare: 1 Power Blaster
Spets efter 500m: 1 Power Blaster
Skrällen: 9 Genie Am
Ranking: A 1 B 9,5,11,4,2,7,6 C 10,12,8,3

V86-5 2100m auto
6 Alpha Scarlet R.R. är mycket intressant om man kan köra barfota runt om i Norge, eftersom det är ett annat land så gäller inte barfotaförbudet som vi är vana vid här hemma på Bjärke. I den senaste starten fick man se sig slagen av 7 Dream Builder men då var det skor på hovarna och man fick trava utvändigt om ledaren. Skulle man kunna rycka skorna ikväll är man den givna förstahästen i loppet. Man har bland annat slagit hästar sin Iggy B.R, och Strong Pepper. Man är dessutom min tidiga ledare av loppet och från den positionen kommer man sälja sig dyrt. Pass upp, till endast 14% som man är spelad till i nuläget är spelvärdet högt på Alpha Scarlet R.R. .

2 Harley D.E. är härdad i klassen och har slagit de flesta motståndare tidigare. Harley D.E. är dock inte speciellt kick från start och kommer inte kunna utmana om någon tätposition. Men från detta utgångsläge är man ändå garanterad ett bra lopp. Hittar man bara en vettig position är man med och gör upp om segern här.

7 Dream Builder mötte min ide i den senaste starten. Då vann man enkelt efter fått ett perfekt lopp. Ikväll väntar en annan uppgift men denna valack är ändå kapabel nog att med rätt resa utmana om segern även ikväll. Formen är på topp och ska inte nonchaleras vid gardering.

Väljer att stå över 1 Massive Speed ikväll då man inte kommer kunna utnyttja spåret och riskerar att bli fast på innerspåret. Skulle det lösa sig längs vägen på ett bra sätt kan man absolut blanda sig i segerstriden här. Men väljer att låsa loppet på de tre hästar jag nämnt ovan.

Min Vinnare: 6 Alpha Scarlet R.R.
Spets efter 500m: 6 Alpha Scarlet R.R.
Skrällen:
Ranking: A 6,2 B 7,1,4,5,9 C 3,8

V86-6 2140m auto
4 Global Winner är den givna försthästen, han är van att möta tufft motstånd och har startat kontinuerligt på V75 på slutet. Ikväll går man ner något i klass och med perfekt utgångsläge hittar man troligen till ledningen och därifrån har Global Winner segrat tre av fyra gånger. Jag vill trots detta göra ett försök att fälla Global Winner. Man har inte startat med skor på samtliga hovar på över ett år och då blev man femma. I 19 av de 20 senaste starterna har man gått med någon form av barfotabalans. Tränaren Timo Nurmos har även låtit sina hästar stått över lite i tärning kring jul och nyår. Dessutom skulle inte Timo starta sina hästar barfot hela tiden om han inte ansåg att de gynnas nämnvärt med den balansen. Så i min bok har jag tillräckligt på fötterna för att gardera en favorit av denna sorten. Självklart finns det med i beräkningarna att Global Winner kan gå ut och leda varenda meter av detta loppet. Men jag ska göra ett försök att fälla favoriten här.

Kommer gardera brett men om man ska nämna några så gjorde 2 Digital Class det bra senast i finalerna på Solvalla utan att räcka till och utmana om någon seger. För två starter sedan avslutade man 10,4 sista 800m. Man har fin form och ett perfekt utgångsläge och är anmäld med amerikansk vagn till dagens start. Skulle mycket väl kunna sätta nosen först ikväll och det klaffar lite längs vägen.

5 Deede Star gar inte att lita på men han han vet hur man vinner lopp. Segrat i 8 av 20 starter. Har hög kapacitet men har svårt att hålla reda på benen under tävling. Men ett givet streck för mig som garderar brett. Skulle man hålla sig i trav hela vägen ikväll finns kunnande för att utmana om segern och favoriten har en sämre dag.

3 Grinnebys Orionhar hårt anmäld och bortlottad i den senaste starten. Nu har man ett bra utgångsläge och kommer få ett fint lopp. Formen är där och skulle med rätt resa kunna slåss om segern.

Min Vinnare: 2 Digital Class
Spets efter 500m: 2 Digital Class
Skrällen: 3 Grinnebys Orionhar
Ranking: A 2,4 B 5,3,1,9,6 C 7,8

V86-7 1609m auto
4 Bianca Sisa blir min förstahäst i loppet då jag tror man sitter i ledningen efter en bit. I den senaste starten starten galopperade man i ledningen på upploppet och för två starter sedan vann man överlägset över den kortare distansen, en distans som är aktuellt även i kvällens start. Det skulle kunna bli svar invändigt här och då väntar en tuff inledning på loppet vilket också skulle öppna upp för skräll. Därför kommer jag gardera brett på V86 men ta ställning och spika Bianca Sisa på Dagens Dubbel. Hon är endast är streckad på 14% i skrivande stund vilket skulle vara en okej vinnare för båda spelformerna.

2 Brage Hindø kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start, segrar där man dessutom imponerat. I den senaste starten hade hästen gott om krafter över mål efter att ha körts till ledning efter en bit. Brage Hindø är allround och har visat att han kan vinna från olika positioner. Ikväll går man upp lite i klass men skulle gynnas om det blir högt tempo på loppet. Kommer vara med och göra upp om segern ikväll.

3 Ilenna Bonanza är hästen som kommer utmana Bianca Sisa om ledningen. Lyckas man hålla upp ledningen är såklart mycket vunnet för detta sexåriga sto även om det skulle kunna kosta en hel del. 


7 Eddie Arctous är ganska kvick ut bakom bilen och hittar bara Eirik Höitomt som nu återigen sitter upp bakom denna sjuåring ner i ett vettigt slagläge så fäller man många över upploppet.

Min Vinnare: 4 Bianca Sisa
Spets efter 500m: 4 Bianca Sisa
Skrällen: 7 Eddie Arctous
Ranking: A 4,2 B 3,7,5,1,6,9 C 10,8

V86-8 2640m auto
9 Cassius Ima var ute på V75 i den senaste starten och blev då fast med krafter obrukade över mållinjen. För två starter sedan vann man på rejält sätt över den aktuella distansen. Med formen på topp och ett passande utgångsläge är segerchansen hög i min bok. Får man få spara speeden till sista halvvarvet blir man inte lätt att stå emot för övriga ikväll. Förstahäst.

6 Worrywart galopperade bort en fin placering i den senaste starten på V75. Ikväll står man perfekt inne i loppet och den längre distansen är bara ett plus för denna sjuåring. Han kan göra endel själv under loppen och har vunnit fyra av sju starter i lopp över 2640m. Räknas tidigt in i segerstriden här.

1 Cash Cowboy är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Från ledningen är dessutom Cash Cowboy obesegrad på tre starter. Skulle man få fuska bort lite av loppet och köra sakta där framme kan man mycket väl rinna undan till en seger här.

Skrällen för mig är 8 Totte C.D. som gjort två riktigt bra lopp på slutet som inte går att utläsa ur resultatraden. För två starter sedan stod man för en mycket fin upphämtning efter galopp och i den senaste starten fick man ett tufft lopp där man blev utsvarad och blev hängandes i tredjespår. Fick då många extra meter för att sen få köra sig till dödens med 600m kvar till mål. Får man en bättre resa ikväll så finns formen för för att vara med i segerstriden. Pass upp.

Min Vinnare: 9 Cassius Ima
Spets efter 500m: 1 Cash Cowboy
Skrällen: 8 Totte C.D.
Ranking: A 9,6,1,8 B 2,7,3,12,4,10 C 5,11

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:50  DD Tips Axevalla 25/7
Insats: 240 kr - DrTrav

Livestreaming