DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Bollnäs Onsdag 3/6

2 Juni 2020 - 18:58

På onsdagen så avgörs V86 spelet i Bollnäs. Nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den sjätte avdelningen på 1 Grisle Odin G.L. och den andra spiken kommer i den sjunde avdelningen på 8 Hidalgo Heldia. 

Tänk på att det är andra tider som gäller nu under sommaren när alla loppen går på samma bana. 19.20 är det som gäller för spelstopp.

V86 Tips Bollnäs Onsdag 3/6
V86-1 3,5,6,7,9
V86-2 1,2,9
V86-3 1,2,10
V86-4 2,5,9
V86-5 1,2,8,9,12,15
V86-6 1 Grisle Odin G.L.
V86-7 8 Hidalgo Heldia
V86-8 1,3,5,10

3240 rader x 0,25 = 810 kr

DD Tips Bollnäs Onsdag 3/6
DD1: 8 Hidalgo Heldia
DD2: 1,3,5,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo 

V86 TIPS BOLLNÄS ONSDAG 3/6  

V86-1
Vi inleder V86 med Anders Kilströms Minne, Försök 8 - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Easy Cash höll senast starkt som trea bakom Kinky Boots och Samvais efter att ha fått tillbringa större delen av loppet i dödens. Det var första gången han gick barfota runt om men nu återgår man till skor för han kunde inte öppna så bra på barfotabalansen. Här tror jag att Jörgen Westholm har ställt in siktet på ledningen och når han spets utan att behöva för ta sig så kan han leda loppet länge så han ska räknas tidigt här.

3 Dark Roadster satt fast med sparade krafter senast. Det var första starten på ett tag så med det loppet innanför västen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten. Han kan öppna fort men han går minst lika bra bakifrån så taktiken är upp till Oskar J Andersson som kör hästen. Kan han hitta en vettig position och om han kan få ett passande lopp i den främre träffen så kan han bli farlig när han väljer att sätta in slutstöten.

6 Harper Seabrook gjorde en stark insats när han plockade ner Bythebook till seger näst senast. Gången efter det så hakade han på godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Kinky Boots. Här finns det en viss risk att han får göra en del grovjobb på egen hand men löser det sig med positionerna så duger han bra mot det här motståndet.

9 Stonecapes Superb var duktig vid två raka spetsvinster i april. Näst senast så hade han ingen bra dag och var stum tidigt efter att ha fått en tung löpning i dödens på Lovemore som var överlägsen från ledningen. Gången efter det var han ute i ett Klass I försök i Gävle. Där fick han ett bra lopp i andra utvändigt men han kunde inte mycket även om ryggen han satt i inte var något vidare så det slutade med en sjätteplats bakom Merritt som vann det loppet. Bakspår nu men får han hjälp med tempot och lite draghjälp innan han spelar ut speeden så kan det räcka en bit här.

7 Bailamos fick inte med sig något av priskakan i ett tufft Margaretalopp på Solvalla som vanns av Hail Mary senast. Han fick ett spår lite långt ut nu men han är hyggligt kvick den första biten så förhoppningen är att han ska hitta ner i en vettig position. Troligen så plockar man bort det helstängda huvudlaget han hade senast och sätter på ett norskt huvudlag istället vilket kan försämra startsnabbheten men med lite klaff så kan han duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt jänkarvagn den här gången.

Min Vinnare: 5 Easy Cash
Spets efter 500m: 5 Easy Cash
Skrällen: 7 Bailamos
Ranking: A 5,3 B 6,9,7,11,4,8,12 C 1,2,10

V86-2
Hälsingehambon - Hambostinta - 3-5-åriga Ston - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Järvsö Majlis har vunnit 5 av 7 starter. I den senaste starten kom hennes sämsta placering hittills när hon blev sexa men hon gick ändå nytt rekord. Näst senast vann hon på ett bra vis från ledningen. Kommer hon till täten här så kan hon plocka en ny seger här. Hon är dock inte beroende av ledningen för hon går bra även med ett lopp i ryggar.

2 Grude Bambi debuterade i ny regi för Öystein Tjomsland så sent som i fredags. Det slutade på bästa vis med att karriärens hittills första seger bärgades. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara minst lika bra till den här starten så kan Tom Erik Solberg få till en bra styrning så kan hon vara långt framme igen. Eventuellt jänkarvagn nu.

9 Guli Anna var ute i ett stenhårt fyraåringslopp i årsdebuten, där Järvsö Elling vann före Tekno Viking och Byske Philip. Hon fick då en fin resa i vinnarhålet och galopperade i slutsvängen men det var inte tomt i tanken när galoppen kom då. Den genomköraren i kroppen borde ha fört fram henne en del till den här starten. Efter det senaste loppet så har hon blivit behandlad i sina bakknän och hon har stått över en del jobb och dessutom så ska hon gå med skor nu vilket inte är helt optimalt då hon är bättre när hon kan tävla barfota bak. Kan hon hålla sig till rätt gångart här så kan hon ändå bli farlig om hon får smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in.

6 Vårbusan drar en del streck. Hon var ensam på startvolten och drog på i ett jämnt hårt tempo där framme till seger senast. Efter det loppet så har hon pausat ett tag men nu får Örjan Kihlström chansen bakom henne för första gången och det är intressant men hon får ändå inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Järvsö Majlis
Spets efter 500m: 1 Järvsö Majlis
Skrällen: 10 Alfa Lina
Ranking: A 1,2,9 B 6,10,3,5 C 4,8

V86-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Krakas har visat fin form den senaste tiden. Näst senast så satt hon en bit ner i kön men hon gick en rejäl sista långsida och hon tog över ledningen in i den sista svängen och från ledningen så dansade hon sedan undan till en enkel seger. Gången efter det så avslutade hon åter starkt men Bellflower Wine höll undan till en knapp seger så hon fick nöja sig med andraplatsen. Från ett trevligt utgångsläge nu så ska hon tävla i en jänkarvagn för första gången och det är klart intressant så hon ska räknas tidigt här.

1 R.K.Queen har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon fick då ledningen lite turligt sedan de båda hästarna som låg före henne galopperat efter ett knappt halvvarv. Från den positionen så höll hon bra men hon kunde inte stå emot Asa Ready To Glide som kom loss från vinnarhålet så det slutade med en andraplats. Hon har gått i ledningen fem gånger tidigare vilket har resulterat i tre vinster. Med spetsläge här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 Divina har visat en härlig form på sistone även om vinsterna har uteblivit. Hon har bara vunnit en gång på 25 starter. Hon gjorde det bra från utvändigt om den ledande Edrica senast men fick aldrig tag i denne så det blev en andraplats. Till den här starten är det tänkt att skorna ska ryckas och skulle det bli bra fart på tillställningen så kan hon dra nytta av det och då kan det vara läge för en ny fullträff.

I övrigt drar 4 Angel Ovea en del streck. Hon slet med aktionen och galopperade bort sig senast. Hon är annars härdad mot tufft motstånd och gör nu comeback efter lite vila. Daniel Wäjersten brukar ha hästarna i god författning när de återkommer och kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så tål hon att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle bli aktuellt men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Krakas
Spets efter 500m: 1 R.K.Queen
Skrällen: 9 Hundredprocent Up
Ranking: A 2 B 1,10,7,4,9,11,3 C 6,8,12

V86-4
Ett Kallblodslopp - Andungens Minne - DubbelCupen, Försök 5 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Månlykke A.M. har gjort två starter efter lång vila i ny regi för Gunnar Melander. I debuten så blev det en femteplats med galopp men senast blev det seger. Han tog då över ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så blev det sedan en ohotad seger för en duktig Våler Nikolai. Tråkigt utgångsläge nu men löser det sig med positionerna så kan han bli svår att stå emot när Gunnar Melander väljer att sätta in slutstöten.

2 Rappnor vann hälften av sina 18 starter ifjol, men han har haft det lite trögare i år. Han fick vandra i dödens senast men gjorde det bra och plockade ner sitt motstånd till årets första seger senast. Han är inte så startsnabb men från ett perfekt läge här så borde han kunna hitta en vettig position och kan Ole Johan Östre servera honom ett bra lopp så kan han utmana om segern här.

5 Gott Klirr tog inte en enda seger under fjolåret på 19 starter. I år har han lyft sig en nivå sedan man började att tävla barfota runt om med honom och då har också vinsterna kommit. Senast så var han ute i ett V75 lopp i Gävle. Då gick han på i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så tog han ner den ledande S.T.C.C.Faksen till en säker seger. Han gör nog en bra prestation igen och då kan det räcka till en ny vinst.

Min Vinnare: 9 Månlykke A.M.
Spets efter 500m: 6 B.W.Prinsen
Skrällen: 4 Hvalstad Odin
Ranking: A 9 B 2,5,6,4,1,10 C 12,3,8,7,11

V86-5
Bollnästravets Sommarstayer över 3140 meter och jag har streckat sex hästar. 9 Kaptah har visat en härlig form på sistone. Näst senast så kom han med en vass spurt och fångade in den ledande Lovemore till en knapp seger kort för mål. Senast satt han alldeles för långt bak men avslutningen var av bästa märke och då räckte det till tredjeplatsen i ett lopp där Quarcia drog det längsta strået. Får han ett bra lopp i ryggar innan attacken sätts in så räcker en liknande spurt här långt. Litet minus med skor bak nu.

1 Showtimejackflower galopperade uppgivet som slagen på upploppet senast. Från innerspåret här så kan det bli spets om Kaj Widell kommer iväg bra från början och skulle så bli fallet så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering här. Blir det inte ledningen så kan han få ett bra lopp i rygg på ledaren och med en eventuell lucka till slut så kan han bli att räkna med den sista biten. 

12 Tsar Brodde galopperade innan bilen släppte fältet i montédebuten senast. Gången innan det så gjorde han en stark insats efter att han fått trava större delen av loppet i dödens så höll han bra som trea i ett lopp som vanns av tipsettan. Han är stark och rejäl så han tål att göra en hel del grovjobb på egen hand så kan Mats E Djuse få till en bra styrning så kan han vara långt framme. 

15 Lövdala Principito hade inte sin bästa dag i comebacken och slutade oplacerad senast. Han behövde det loppet och han borde ha gått framåt en del med det loppet i kroppen. Det är svårt att stå med 40 meters tillägg men löser det sig med positionerna så kan han nypa en god placering här. Troligen barfota bak för första gången är en intressant förändring.

8 Xanthis Coktail utgick felfri senast och han har varit struken för hosta inför en tilltänkt start efter det. Nu verkar allt bra och han tränar bra för dagen meddelar man från stallet. Det blir troligen ett snällare upplägg och att han får gå till slut men han duger annars bra i klassen så klaffar det med löpningsförloppet så är han inte helt borta. 

2 Mister Selfie kommer från en seger. Här kan Per Lennartsson som kör hästen få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om segern igen. Barfota runt om den här gången meddelar Robert Bergh.  

Min Vinnare: 9 Kaptah
Spets efter 500m: 1 Showtimejackflower
Skrällen: 8 Xanthis Coktail
Ranking: A 9 B 1,12,15,8,2,11,3,6,14,4,5 C 7,10,13

V86-6
H.K.H Prinsessan Madeleines Pokal - Kallblodslopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 1 Grisle Odin G.L. som har vunnit 11 av 13 lopp hittills. Han vann lätt i sin årsdebut senast. Han har inte visat någon riktig explosivitet den första biten hittills och läget den här gången kan ställa till det men det är ett litet fält så hittar han bara loss i god tid före mål så tror jag han blir svårstoppad här. Jänkarvagnen åker på nu istället för vanlig som det var senast.

Vid gardering kan 4 Bäcklös Uriel som inte har fungerat i årets båda starter som båda har resulterat i galopper vara tänkbar. Han var annars duktig när han avgick med segern i kallblodskriteriet ifjol. Felfri nu så är han snabb iväg och då kanske han kan nå ledningen och kommer han till täten så körs han nog i den positionen så länge lampan lyser och då kan det räcka långt här.

8 Järvsö Elling kommer med två raka segrar. Han tog över ledningen med 1300 meter kvar av loppet och han vann sedan lätt från den positionen senast. Tråkigt läge nu men det är inte så många hästar med i loppet så det kan inte bli en alltför dålig position här. Kan Magnus A Djuse servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet men jag tror att han får sikta in sig på att kämpa om andraplatsen.

Min Vinnare: 1 Grisle Odin G.L.
Spets efter 500m: 4 Bäcklös Uriel
Skrällen: 8 Järvsö Elling
Ranking: A 1 B 4,8,6 C 3,2,5,7

V86-7
Anders Kilströms Minne, Försök 7 - Norrlands Elitserie, Försök - Treåringslopp 2140 meter. Jag har spikat nummer 8 Hidalgo Heldia som ännu är obesegrad efter tre starter. Senast så pep han till ledningen omgående och trots att Playing Trix blev närgången på upploppet så var han aldrig i förlustfara. Alla vinster han har tagit är tagna från ledningen och dit når han inte nu från ett chansartat utgångsläge men kommer Kim Eriksson som kör hästen loss i god tid före mål så tror jag han blir svår att stå emot när han väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 10 Ferox Brick som tog en andraplats i debuten bakom Bombus Jet vara tänkbar. Efter har han plockat två raka segrar. Senast så fick han vandra utvändigt om den ledande No Business men hade inga problem med att koppla greppet på denne ur den sista kurvan och han höll sedan undan för övriga ekipage på ett bra vis till seger. Med en vettig rygg att gå i innan Oskar J Andersson går till anfall så kan han vara med och göra upp om segern igen. 

5 Mary Am har efter fyra starter ingen seger så här långt men han har inte varit sämre än trea hittills. Senast så avslutade han bra men var inget hot mot Kensington Bros som trummade på till seger från ledningen så han fick nöja sig med andrapriset. Femtespåret i volten är allt annat än bra men klarar han det momentet så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Hidalgo Heldia
Spets efter 500m: 7 No Doubt
Skrällen: 3 Dollar Doc
Ranking: A 8 B 10,5,3,9,7,11,6,1 C 2,12,4

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass I, Försök 2 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Charlock Wiking travade i ledningen men fick ge sig en kort bit från mål när Twigs Ceasar tog sig förbi näst senast. Gången efter det så satt han i fjärde utvändigt innan han gick med i anfall på den sista bortre långsidan och via en härlig spurt så plockade han ner sina motståndare till seger. Han har efter den insatsen varit struken men det var inget allvarligt.

Från stallet meddelar man att man körde jobb med honom i torsdags och man var väldigt nöjda med honom. Han provades då med rycktussar och han svarade mycket bra på dem och det blir första gången i lopp nu. Han är startsnabb och kort distans är passande så från ledningen här så säljer han sig dyrt.

5 Fighter Mearas gjorde det bra vid tre raka segrar innan han senast föll tillbaka i gamla synder när han galopperade på upploppet i kampen om tredjeplatsen. Från stallet så var man annars nöjda med insatsen och han är uppfräschad till den här starten. Det låter som att man vill prova barfota runt om för första gången nu fast det är en chansning men slår det väl ut så kan han bli farlig över upploppet.

10 Cargo Door kommer till den här starten med mycket fin form. Han har tävlat i ledningen på slutet. Näst senast så räckte det till seger. Gången efter det så fick han se sig besegrad av Quarcia men han höll ändå bra till andraplatsen. Nu blir det knappast någon ledning men får han smyga med i en trevlig rygg innan han sätter in attacken så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

1 Frankenstein Am kom med en vass spurt och han fångade då in den ledande Lovemore till seger precis på linjen senast. Innerspåret nu är sämsta tänkbara för han är inte så snabb den första biten men om det bara löser sig tror jag han är han med och gör upp om segern här.

Min Vinnare: 3 Charlock Wiking
Spets efter 500m: 3 Charlock Wiking
Skrällen: 10 Cargo Door
Ranking: A 3,5 B 10,1,8,4,9 C 11,12,6,7,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming