DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Eskilstuna Onsdag 15/7

14 Juli 2020 - 19:15

På onsdagen så avgörs V86 tävlingarna i Eskilstuna. Nedan följer min lösning av omgången. 

Jag spelar med två spikar. 9 Fabulous Pellini i den tredje avdelningen och 5 Brother Bill i den sjunde avdelningen. 

V86 Tips Eskilstuna Onsdag 15/7
V86-1 4,8,9,11
V86-2 3,4,5,8,11
V86-3 9 Fabulous Pellini
V86-4 5,6,8,12
V86-5 2,9
V86-6 5,9,12
V86-7 5 Brother Bill
V86-8 1,2,3,7,9,10,11

3360 rader x 0,25 = 840 kr

DD Tips Eskilstuna Onsdag 15/7
DD1: 5 Brother Bill
DD2: 1,2,3,7,9,10,11

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ESKILSTUNA ONSDAG 15/7

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Waikiki Silvio hade ingen bra dag i årsdebuten i slutet på april senast där han tappade mycket och slutade oplacerad. Nu har han inte startat på ett tag men han är anmäld barfota runt om och med en jänkarvagn. I ett lopp med inte så många startsnabba hästar så tror jag att Björn Goop kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så stiger hans chanser. Blir det inte spets så kan han ändå få en fin resa i den främre träffen och då kan han dyka upp långt framme här. 

11 Sandsjöns Enzo startade senast i finalen av Bronsdivisionen under Elitloppshelgen som Seismic Wave vann från ledningen och då blev han kvar invändigt med sparade krafter i mål. Utgångsläget blev lika dåligt den här gången också men konkurrenterna är nog inte lika tuffa som senast. Får han hjälp med att tempot hålls uppe så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här gänget. 

9 Copaca Banana har visat gryende form på sistone. Han avslutade starkt näst senast men Jaques Noir kom med en ännu vassare spurt så det slutade med en andraplats. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens och han höll starkt till tredjeplatsen bakom In Line Tooma som vann det loppet. Han går från alla positioner så kommer han iväg bra och om han kan hitta en vettig position innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet. Intressant med Erik Adielsson för första gången. 

8 My Dream Art har inte vunnit på sex starter i Timo Nurmos regi men han har gjort jämna och bra insatser. Han hade en omöjlig uppgift från spår 12 över sprinterdistans senast men han gjorde det ändå bra som kom in som fyra i ett lopp som Arras Cando vann från ledningen. Han hade haft en paus innan det loppet då han hade en infektion. Med loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad nu och får han en fin löpning så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 4 Waikiki Silvio
Spets efter 500m: 4 Waikiki Silvio
Skrällen: 6 Imperator
Ranking: A 4,11 B 9,8,3,1,6,7 C 2,10,5,12

V86-2
E30 - Ungdomslopp - Uttagningslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Aper Mede S.M. har gjort två starter i Björn Goops regi. Det blev ett galoppmisslyckande i debuten och senast på Åmål så fick han en dryg inledning på loppet i tredjespår men han fullföljde ändå klart godkänt som fyra i ett lopp som Arturo Beech vann från ledningen. Utgångsläget är inte det bästa men det kan bli ett uppskruvat tempo på tillställningen och kan han få bra draghjälp under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här. 

4 Raoel Attack gjorde en rapp avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Julita Express senast. Trevligt utgångsläge nu så här kan han få en fin resa i den främre träffen och då kan han dyka upp långt framme igen. Marko Petrovic i vagnen ska köra sitt första lopp på svensk mark men får han till en bra styrning så är han med och utmanar om segern. 

8 Valnes Isidor kördes till ledningen från spår sju bakom bilen senast och sedan så vann han rätt lätt. Spår ännu längre ut den här gången så det kan bli tufft att komma till täten den här gången men med den startsnabbheten han besitter är det inte omöjligt att ledningen ändå kan nås även den här gången. Kommer han inte till spets så kanske han kan komma ner i ett vettigt slagläge och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering. Han har fungerat klart bra barfota runt så det fortsätter man med meddelar Juhani Partanen.

3 Ebba Running var duktig vid två raka segrar innan hon fick en jobbig löpning senast och slutade oplacerad. Hon är startsnabb så här kan det bli tidig ledning om Linnea Björk som sitter i vagnen kan komma iväg bra och skulle så bli fallet så kan det räcka till en ny seger här om hon skulle få fuska bort en del av loppet där framme i täten.

5 Listas Psycho har bara en seger efter 14 starter. Han är rätt jämn och säker och han gick bra som tvåa i ett lopp som vanns av Bravo Santana näst senast. Han var dock lite sämre senast på Åmål men man har inte hittat några fel på honom. Sophia Olsson Jacobsen som både tränar och kör hästen vill till ledningen men det är inte säkert att det är ledigt i den positionen men en vettig position borde det kunna bli och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

2 Maestro drar en del streck men han har inte startat sedan februari så han behöver säkert loppet. Barfota nu kan lyfta honom ett snäpp men jag tror ändå han får svårt här så han rankas ner en bit och han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 11 Aper Mede S.M.
Spets efter 500m: 3 Ebba Running
Skrällen: 15 M.T.Lecavalier
Ranking: A 11 B 4,8,3,5,15,9,2,14,10,1 C 7,12,13,6

V86-3
Ett Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 9 Fabulous Pellini som inledde karriären med två övertygande segrar. Senast så åkte hon på sin första förlust men insatsen var ändå mycket bra. Hon fick ett lopp i tredje invändigt och sedan så vreds hon ut till attack på upploppet och då avslutade hon strålande men Elegant Ima som satt i ledningen lyckades hålla undan så hon fick nöja sig med andraplatsen. Här sitter hon bra till i andraspår omgående och får hon vettiga ryggar att gå i innan Erik Adielsson spelar ut speeden så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. 

Vid gardering kan 3 Lady Rock som har debuten avklarad vara tänkbar. Den slutade på bästa vis med en seger efter en vass avslutning. Det blir första gången bakom bilen nu och Tuomas Korvenoja kommer att köra någon provstart innan tävlingarna för att testa av henne fast han vill ändå inte ladda max med henne med tanke på att det bara är hennes andra start. Hon borde ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan hon ha vissa möjligheter här. 

8 Devious har inlett karriären med två segrar på lika många starter. Båda vinsterna är tagna från ledningen men från ett spår långt ut på vingen här så kan det bli tufft att komma till täten igen. Hon är kvick iväg så kommer hon ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering. Hon möter dock tuffare motstånd än vad hon har mött tidigare. Hon kommer att tävla i en amerikansk vagn för första gången meddelar Frode Hamre.

Min Vinnare: 9 Fabulous Pellini
Spets efter 500m: 3 Lady Rock
Skrällen: 11 Isla Nga Hari
Ranking: A 9 B 3,8,1,11,5 C 7,4,12,10,2,6

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Le Crack Sox har årsdebuten avklarad. Han kom då med en stark avslutning och fångade in den ledande Zodiac Dany Grif till seger kort före mål. Med det loppet innanför västen så är en minst lika bra prestation här att vänta. Han är ovan vid voltstart som han bara startat i vid ett tillfälle tidigare och dessutom så har han ett svårt spår på tilläggsvolten. Kliver han iväg i rätt gångart så tror jag att han kan bli farlig när Markus B Svedberg väljer att sätta in slutstöten. 

5 Enriko Ha har vunnit 7 av karriärens 17 starter. Han fick ett perfekt lopp och han avgjorde på ett bra vis till seger näst senast. Han tävlade barfota runt om för första gången då och det blev ett rejält lyft för honom för det blev ett annat flyt i travet. Senast så galopperade han men kan han hålla ihop aktionen här så kan han dyka upp i segerstriden på nytt. 

6 Martin Tooma gjorde det bra vid två raka segrar i januari-februari men han har inte riktigt fått till det på sistone. Han gick en hygglig avslutning som femma i ett lopp som vanns av Easy Cash senast. Han är bättre än vad raden visar så kan Johan Untersteiner som har vunnit med honom tidigare få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här gänget. 

12 Voila' Buio har debuten på svensk mark avklarad så han kan vara klart förbättrad nu med det loppet i kroppen. Han hakade då på positivt som tvåa bakom Attack Photo som vann det loppet. Voltstart har gått bra när man har testat det i provlopp. Intressant med Erik Adielsson upp nu och klaffar det med löpningsförloppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 8 Le Crack Sox
Spets efter 500m: 10 Announcement
Skrällen: 14 Riptide R.D.
Ranking: A 8,5 B 6,12,10,14,15,1 C 4,13,2,7,11,9,3

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 2 Heavy Sound har inte startat sedan galoppen på upploppet i försöket i Elitloppet ifjol som Aubrion Du Gers vann. Han var otroligt fin i kvalloppet nyligen och han är rejält förberedd för comebacken nu. Självklart kan det fattas en del innan den absoluta toppformen sitter där fast han brukar göra bra lopp efter tävlingsfrånvaro. Han kan öppna bra så han borde kunna få en vettig position och det är inte omöjligt att Kenneth Haugstad kan köra sig till täten i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska räknas med segerchans här. 

9 Chianti gjorde det bra vid vinsten näst senast. Han fick då en fin resa i andra ytter innan han vreds ut i attack på upploppet och via en härlig avslutning så tog han ner den ledande Maxus och han höll även undan för en vasst avslutande Generaal Bianco till en efterlängtad seger. Gången efter det var han ute i Arvikas Jubileumslopp. Då hade han innerspår och var chanslös på ledningen men han hittade loss och kom ut i andra utvändigt innan han vreds på till anfall på den sista bortre långsidan och via en godkänd avslutning så höll han godkänt som fyra bakom Baron Gift som spurtade in till seger. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort. Barfota runt om som vid vinsten näst senast. 

I övrigt kan 4 Who's Who som inte hade någon lycka med sig i Frankrike i vintras vara tänkbar. Den tidigare Derbyvinnaren från 2018 kommer nu ut i en spännande årsdebut. Han kan öppna hyggligt men efter den långa frånvaron vill Pasi Aikio ge honom ett någorlunda snällt lopp där han vill undvika dödens. Han har annars gott kunnande och med rätt resa så kan han dyka upp långt framme direkt i comebacken. 

8 Diamanten har en del anhängare. Det var ett fall framåt med andraplatsen från ledningen där Missle Hill drog det längsta strået senast. Han har inte vunnit på drygt två år och spåret långt ut på vingen här drar ner hans möjligheter även om han är kvick iväg så nej jag tror han får svårt att ta en ny seger här. 

Min Vinnare: 2 Heavy Sound
Spets efter 500m: 2 Heavy Sound
Skrällen: 1 Sliding Home
Ranking: A 2,9 B 4,8,1,6,3 C 7,5

V86-6
Gregers Minne - MälardalsCupen Final - Stolopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Dixie Brick vann ett lopp från ledningen under Elitloppshelgen för tre starter sedan. Gången efter det så tog hon ner den ledande Award Kronos från dödens och hon höll sedan undan för en bra avslutande Belle Godiva till seger. Senast i finalen av Diamantstoet så galopperade hon bort sina möjligheter. Tråkigt utgångsläge med många hästar att runda men jag tror att Jorma Kontio sänder framåt mot dödens när tillfälle ges och då kan hon visa sig vara starkast i det här gånget. Nu blir det första gången med jänkarvagn. 

5 Tullibardine Boe blev lite sliten efter senaste starten så hon fick sig en paus. Hon rapporteras vara väl förberedd inför den här uppgiften. Hon är inte så snabb iväg så hon får ofta göra mycket av grovjobbet på egen hand men hittar Richard L Jansson en bra väg med henne här så duger hon i klassen och då kan hon bli farlig över upploppet. Hon kommer att tävla barfota bak den här gången. 

9 Estelle Nordique var duktig vid vinsten näst senast. Gången efter det så landade hon utvändigt om den ledande First Mel Hope med varvet till mål och från den positionen så höll hon bra men hon lyckades aldrig ta sig förbi så det slutade med en andraplats. Hon lever mycket på sin styrka så kan Torbjörn Jansson servera henne ett passande lopp så är hon stark den sista biten och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 12 Dixie Brick
Spets efter 500m: 3 Iceland Falls
Skrällen: 4 Wannabe Young
Ranking: A 12,5,9 B 13,11,6,4,3,2 C 7,8,1,10

V86-7
Eskilstuna Fyraåringstest över 2640 meter. Jag har spikat 5 Brother Bill som vann fem av tio starter ifjol. Han skulle ha startat för en månad sedan men han blev förkyld då. Han har tränat på bra igen och han visade i fjol att han tillhör de bästa i kullen när han blev tvåa i Kriteriet och vann Breeders' Crown. Det är Derbyt som årets största mål. 

Han är väldigt startsnabb så jag tror Jorma Kontio tar ledningen inledningsvis och då borde han få en fin resa i den främre träffen fast om han sedan väljer att släppa när 6 Ultion Face ställer frågan det är lite osäkert. Det är lång distans så det hinner uppstå luckor om han skulle välja att släppa ifrån sig ledningen och då kan han isåfall bli farlig den sista biten om han kan ta sig loss. Barfota runt om och jänkarvagn meddelar Timo Nurmos.

Vid gardering kan 9 Ecurie D. som har gjort allting rätt och ståtar med 10 segrar på lika många starter vara tänkbar. Han har inte startat sedan den imponerande segern i Fyraåringseliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Den långa distansen är inga problem fast det är tufft motstånd den här gången men hittar Björn Goop en bra väg med honom så kan han bli farlig över upploppet. Han ska ut i Hugo Åbergs Memorial om ett par veckor så han kommer att gå med skor bak denna gången och eventuellt barfota fram fast han har visat tidigare att han fungerar med skor även om barfotabalansen har lyft honom ett snäpp. 

8 Aetos Kronos vann Kungapokalen efter en stark avslutning näst senast. Gången efter det så fick han vandra i dödens på Don Fanucci Zet och det gick inte hela vägen även om han höll positivt som tvåa. Spåret nu är mindre bra men om Johan Untersteiner som finns i vagnen kan slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 5 Brother Bill
Spets efter 500m: 5 Brother Bill
Skrällen: 7 Green Manalishi
Ranking: A 5 B 9,8,6,7 C 10,2,1,4

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 2 Alone gjorde första starten sedan tredjeplatsen i Derbyt ifjol senast. Han svarade för en mycket bra årsdebut då. Han satt långt bak i kön fast han avslutade starkt men åt Hill Street som vann loppet fanns inget att göra så han fick nöja sig med andraplatsen. Trevligt utgångsläge här och nu ska han få tävla i en jänkarvagn för första gången. Får han ett passande lopp så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet. 

3 Giant Shadow tog över ledningen efter ett halvvarv näst senast och han vann sedan pliktskyldigt från den positionen. Senast så fick han vandra i dödens större delen av loppet och han höll klart godkänt även om det tog emot lite den sista biten och han fick nöja sig med femteplatsen bakom From The Mine som vann det loppet från ledningen. Han är bra för klassen och han ska räknas tidigt här från ett trevligt startspår. 

1 Deep Pockets höll undan till en knapp seger från ledningen över aktuell distans näst senast. I den efterföljande starten så släppte han spets till Vikens High Yield och han tog sig sedan loss på upploppet och via en stark avslutning så tog han ner ledaren men han fick ge sig mot Ribaude som avslutade lite vassare. Nu är han ny i klassen men han är snabb från början fast det är ändå inte säkert att han kan svara ut startkatapulten 4 M.T.Insider. men skulle det lyckas är mycket vunnet. Blir det inte spets så borde han ändå kunna få en fin resa på innerspår och då kan han vara långt framme på nytt. 

7 Grainfield Aiden gick en hygglig avslutning mellan hästar till tredjeplatsen bakom Hill Street näst senast. Senast så vann han i ett billigare gäng i Mariehamn. Spår lite långt ut här men han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb och då kan han sänka det här gänget från dödens om det skulle behövas.

10 Hazard Boko har galopperat i de två senaste loppen när han har rullat över i utgången av den sista svängen. Felfri nu så kan han bli farlig om han kan få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet och då har han en vass spurt att tillgå. Det blir troligen helstängt huvudlag istället för norskt samt hybridvagn och barfota bak nu meddelar Per Lennartsson.

Min Vinnare: 2 Alone
Spets efter 500m: 4 M.T.Insider
Skrällen: 10 Hazard Boko
Ranking: A 2,3 B 1,7,10,9,11,4,6 C 8,5,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Milan - Sparta Prag
Fotboll - Europa League - BLGM
1.68
18:55  Antwerpen - Tottenham
Fotboll - Europa League - Under 28,5 fri
1.72
19:00  Rögle - Luleå
Ishockey - SHL - 2
2.70
19:00  IK Sirius - AIK
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.02
19:00  Frölunda - Örebro
Ishockey - SHL - 1
2.00
19:00  Brynäs - Leksand
Ishockey - SHL - 2
3.25
20:56  Lopp 8 - Lisa S.E.
Trav - Gävle  - Plats
2.50
21:00  Roma - CSKA Sofia
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1.5
1.95
21:00  Real Sociedad - Napoli
Fotboll - Europa League - BLGM
1.76
21:00  Arsenal - Dundalk
Fotboll - Europa League - Dun u 2,5 skott
1.80
01:20  Panthers-Falcons
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.98
21:00  Marseille - Lens
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.87
13:00  Degerfors - Akropolis
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp-1,5
1.88
14:00  Real Madrid - Huesca
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
2.07
15:00  Crotone - Atalanta
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp -1,5
2.12
16:00  Burnley - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2 (asian -1)
1.90
21:00  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.79
14:30  Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.87
17:30  Hammarby - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.26
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 29/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Gävle
Insats: 700 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Gävle
Insats: 240 kr - DrTrav
21:00  Topptipset Tips Torsdag 29/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 31 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming