DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 10/2

10 Februari 2021 - 00:26

V86 under onsdagskvällen och det är Jägersro och Solvalla som delar på den här omgången.

Jag spelar med tre spikar, 4 Kinky Boots i andra avdelningen, 4 Carisma Sisu i fjärde avdelningen och 4 Bitcoind' Arc, i sjätte avdelningen.

V86 Tips Jägersro/Solvalla 10/2
V86-1 1,2,3,5,7
V86-2 4 Kinky Boots
V86-3 1,2,3,9
V86-4 4 Carisma Sisu
V86-5 2,7,9,10,11
V86-6 4 Bitcoind' Arc,
V86-7 ALLA
V86-8 1,3,7,8,10

4500 rader x 0.25kr = 1125kr

DD Tips Jägersro/Solvalla 10/2
DD-1 2,3,5,7,9
DD-2 8,10

10 rader x 30kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m auto
1 Slide So Easy är den givna försthästen i loppet. Han försvarade ledningen i den senaste starten, då var man ute i gulddivisionen över 2 640 meter. Man var var tidigt trött efter att man fått utstå ett par tryckare längs vägen. Ikväll är inte motståndet lika tufft och men är min troliga ledare av loppet. Från ledningen ska det vara en bra chans att Slide So Easy får Väljer ändå att gardera på systemet då jag tycker det speltekniskt ser intressant ut bakom.

3 Ferrari Sisu gör ikväll en spännande comeback och årsdebut. Denna sexåring stod för flera bra prestationer under fjolåret. Detta är en högkapabel travare som tränaren Conrad Luguaer håller högt, och som man har högt ställda förväntningar på inför året. Från stallet meddelar man att Ferrari Sisu är väl förberedd inför dagens start och man har kört banjobb som en del i uppladdningen. Tidig på systemet.

2 Giveitgasandgo är kvick iväg från start men vill troligen ha positionen rygg på ledaren. Därifrån kommer man få ett bra lopp och skulle luckan uppenbarade sig över upploppet kommer man blanda sig i segerstriden.

7 Speedy Face var över och startade på Vincennes i höstas, han är härdad i tuffa sammanhang och även om man nu inte startat på ett tag ska man inte nonchaleras totalt då grund kapaciteten är hög.

Min Vinnare: 1 Slide So Easy
Spets efter 500m: 1 Slide So Easy
Skrällen: 2 Giveitgasandgo
Rankingen: A: 1 B 3,2,7,5 C 4,6,8

V86-2 2140m volt
Här hittar vi kvällens första spik, 4 Kinky Boots är talangfull häst som man från tränare håll hade siktet inställt mot de stora fyraåringsloppen, men tyvärr satte en del strul under förra sommaren käppar i hjulet för de planerna. Men nu är man tillbaka och har siktet är inställt mot nya mål med denna högintressanta femåring. För två starter sedan gjorde man comeback på travovalen och det blev seger direkt, det har man sen följt upp med att inkassera ytterligare en seger. Nu med två lopp i kroppen bör dessutom formen närma sig toppslag. Enda orosmomentet inför dagens start är att man har spår fyra i volten. Men kommer man bara iväg från start ska detta vara en toppchans i min bok och jag spikar. Jag tror och hoppas vi kommer få se något extra av Kinky Boots.

Motbud
6 Happy Romeo kommer med fin form till dagens start. Man har vid de två senaste starterna gjort det bra via rappa avslutningar. Idag har man ett intressant utgångsläge med springspår, prickar kusken Claes Sjöström rätt så kan man mycket väl sitta i ledningen efter en bit. Därifrån ska man sen inte nonchaleras. Givet streck vid gardering.

2 Jareth Boko presterar aningen ojämnt men när han lever upp till sitt fulla kunnande är detta en femåring som duger bra för klassen. Ikväll åker den amerikanska vagnen fram och från ett vettigt utgångsläge kommer man vara med långt framme.

Min Vinnare: 4 Kinky Boots
Spets efter 500m: 6 Happy Romeo
Skrällen: 6 Happy Romeo
Rankingen: A: 4 B 6,2,1,10,8,12,11 C 3,9,5,7

V86-3 1640m auto
2 Moofushi är den med klart bäst kapacitet och kunnande i dagens startfält. Denna fyraåring har både styrka och snabbhet men också endel humör. Inför senaste starten hade man två raka segrar i bagaget. Men i den senaste starten upplevdes Moofushi något stressad startgaloppen kom som ett brev på posten. Travar man felfritt är segerchansen mycket hög men när man är streckad på 65% som man är i nuläget måste jag gardera loppet.

1 Mitos Dream Boy har gjort det bra för sin nya tränare Magnus Fagerberg i två raka starter, en seger och en andraplats är resultatet. Detta är en femårig som är under utveckling och som kommer med form till dagens start. Ikväll har man perfekt läge, och över den korta distansen är man helt klart streckvärd till sina 10% som man befinner sig på i nuläget.

Megaskrällen är 9 Rondinella som är streckad på 1%. Man kommer från tränaren Thomas Madsen som för dagen har ett stall i fin form. I den senaste starten hade man otur och hamnade i en trött rygg med halvvarvet kvar till mål, när man väl kom loss från den ryggen sköt man till bra. Med rygg på storfavoriten i starten kommer man komma iväg bra och detta är en kioskvältare jag vill varna för i omgången. Skräll.

Min Vinnare: 2 Moofushi
Spets efter 500m: 2 Moofushi
Skrällen: 9 Rondinella
Rankingen: A: 2,1 B 9,3,6,12,11,4,7 C 5,8,10

V86-4 1640m auto
Här hittar vi kvällens andra spik, och det är inte favoriten utan 4 Carisma Sisu. Detta är en nioåring som besitter fina fartresurser. För tre starter sedan stod man för en riktigt bra prestation när man vann överlägset trots att man öppnade första halvvarvet på 08,3. Starten efter var man inte som bäst när man var hårt betrodd i ett lopp under stoeliten. I den senaste starten fick Carisma Sisu ett snällt upplägg och det såg de närmas prepareliknande ut. Med den genomköraren i kroppen är jag säker på att vi kommer få se ett offensivare upplägg ikväll. Man är kvick från start och sikte är inställt på ledningen. Jag tror man kommer dit och väl där är Petri Salmelas travare hästen att slå. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
7 Cactus är favorit i loppet, detta är ett sexårigst sto med skyhög kapacitet. Men ikväll är man missgynnad av ett tufft utgångsläge och såväl att det blir skor på samtliga hovar. Med andra förutsättningar hade hon varit ett givet streck på kupongen.

3 Up To Me kommer till dagens start med formen på topp. Hon besitter en bra speed och med rätt resa här ikväll kommer hennes avslutning fälla många över upploppet.

1 Digital Class är ett sto jag gillar. Hon är bättre i form än vad resultatraden antyder. Men ikväll kommer man bli över från start och man kommer behöva förlita sig på en hel del tur under loppets gång. Men skulle det klaffa längs vägen blir jag inte förvånad om man dyker upp långt framme här.

Min Vinnare: 4 Carisma Sisu
Spets efter 500m: 4 Carisma Sisu
Skrällen: 9 Rondinella
Rankingen: A: 2,1 B 9,3,6,12,11,4,7 C 5,8,10

V86-5 2140m auto
10 Speed Vici var ute på V75 för två starter sedan, man var då hårt betrodd men presterade inte på topp. I den senaste starten gjorde man ett nytt försök på V75 och var då åter att känna igen och gjorde det bra som tvåa efter att själv fått stå för grovjobbet. Med den genomköraren i kroppen och att man förhoppningsvis slipper göra allt grovjobb själv ikväll så kommer man bli svår att stå emot för konkurrenterna. Förstahäst.

9 Bugsy har bra kunnande och har tidigare visat att man fungerar bra med kortare pauser från tävlingsbanan precis som inför kvällens start. Ikväll har man spår nio med och kan ta rygg på startsnabba hästar vilket gör att denna sjuåring som är allround och går från samtliga positioner kommer få ett bra lopp och ska räknas tidigt i kvällens start.

7 Catch Me A Winner är stark och rejäl, och gör alltid sitt i loppen och håller alltid hela vägen in i mål. Man är inte speciellt kvick från start och kommer behöva söka position härifrån. Men Steen Juul har ofta koll på vad han gör och detta är en sjuåring som kommer med formen på topp och ska inte nonchaleras här. Tidigt streck på kupongen.

2 Forrest Hornline kommer till dagens start med fin form. En seger och en andraplats på de två senaste starterna. Från ett perfekt utgångsläge kommer man få ett bra lopp och till endast 6% som man är spelad på i nuläget är man ett givet streck i min bok.

Min Vinnare: 10 Speed Vici
Spets efter 500m: 2 Forrest Hornline
Skrällen: 2 Forrest Hornline
Rankingen: A: 10,9 B 7,2,11,5,8,3 C 6,1,4

V86-6 2640m auto
Här hittar vi kanske omgångens bubblare och även min tredje spik. 4 Bitcoind' Arc, han är streckad på 25% i skrivande stund och jag skulle inte förvåna mig om han slutar som knapp favorit. Detta är ett nyförvärv hos Timo Nurmos. Bitcoind' Arc var tidigare hos Jörgen S Eriksson ,em ikväll gör debut för Nurmos. Han har tidigare i sin karriär mött tufft motstånd och varit ute i årgångsloppen. Bitcoind' Arc har tidigare varit ute över den aktuella distansen en gång och gjorde det då bra som trea. Med tanke på hur hela stall Nurmos presterar för dagen lär inte denna kapabla fyraåring vara ett undantag. Tränaren Timo Nurmos brukar presentera sina nyförvärv i bra författning direkt. Spik för mig.

Motbud
2 Homeland Pellini gjorde debut över distansen i den senaste starten, satt då fast med krafter oburkade över mål. Krafter som man troligtvis tar med sig till dagens start, han är kvick från start och min troliga ledare av loppet initialt. Samtliga tre segrar i karriären är tagna från ledningen. Vi har en bra prestation att vänta från ett bra utgångsläge.

3 Ingesson är favorit i nuläget, han var bra vid sina två raka segrar inför den senaste starten. Senast stumnade man efter fått lägga tuffa speeder under loppet. Ingesson är såklart segeraktuell i kvällens start igen, men när jag tycker spelvärdet finns hos en annan konkurrent har jag valt att ta ställning emot då jag tycker han på förhand är för stor favorit.

5 Betting King gör en intressant debut för Micael Broberg. Den kapable men osäkre Ready Cash-sonen kan vara farlig att att nonchalera vid gardering. Intressant streckprocent.

Min Vinnare: 4 Bitcoind' Arc,
Spets efter 500m: 2 Homeland Pellini
Skrällen: 2 Homeland Pellini
Rankingen: A: 4 B 2,3,5,6,11,10,8,12,1 C 9,7

V86-7 1640m auto
Ett mycket svårläst lopp på förhand. Visst kan favoriten 4 Racing Ribb vinna men i detta fällt tycker jag det finns intressanta parametrar att ta in på samtliga startande i loppet. Så jag har valt att plocka med samtliga nio hästar på systemet.

4 Racing Ribb tog enkelt hand om ledningen senast och gick undan till en säker seger. Sjuåringen är kvick bakom bilen och har värsta utmanaren i spetsstriden utvändigt om sig, 5 Aros Line. Skulle tränaren och kusken Adrian Kolgjini hålla ut Aros Line och komma till ledningen är såklart mycket vunnet. Men jag är inne på att det kan häxa från start. Racing Ribb är van att tävla med skor, sex av hans nio segrar är tagna med skor på hovarna. Nu möter man tufft motstånd och jag kommer att ranka ner honom och gå på andra ekipage på exempelvis Dagens Dubbel.

9 Hurricane River är en av de hästar jag rankar tidigt i loppet. I den senaste starten hade man lekstuga när man vann enkelt via 13,2 sista 1300m på ett krävande underlag som inte skulle passa hästen enligt rapporterna. Han kommer till dagens start med formen på topp och från spår nio kommer man sitta bra på det direkt från start. Hurricane River besitter en vass avslutning som kommer fälla många över kvällens upplopp.

7 Galantis fick en trött rygg i knät framför sig i den senaste starten och hamnade alldeles för långt bak, men stod ändå för en vass avslutning. Formen är bra och detta är en häst som står på tur för seger. Eftersom det ser ut att kunna bli lite körning från början så innebär det att Galantis tunga avslutning kommer bita bra. Tidig.

5 Aros Line är kvick från start favorit scenariot i min bok är att Flemming Jensens tar sig förbi Adrian Kolgjini men skulle spetskörningen bli utdragen kommer loppet öppna upp sig. I den senaste starten fick Aros Line inte vara ifred framme i ledningen och tröttnade till slut. Ikväll ser förutsättningarna bättre ut med kort distans. Kan leda länge.

3 Quick Lane gjorde det bra i den senaste starten när man trots dödspositionen höll bra som fyra i mål. Ikväll blir det amerikansk vagn för andra gången i karriären vilket är intressant. Från ett fint utgångsläge kommer man få en bra resa. Givet streck på kupongen.

2 Julia Af Solnäs är kvick från start men får troligen svårt att hålla upp ledningen. Skulle man lyckas trots allt så kör man nog där. Skulle man inte lyckas hålla upp ledningen vilket är mest troligt, så kan man söka ryggledaren eller välja en resa i andra spår. Från ett fint utgångsläge och med fin form ska man inte nonchaleras.

Min Vinnare: 9 Hurricane River
Spets efter 500m: 5 Aros Line / 4 Racing Ribb / 2 Julia Af Solnäs
Skrällen:
Rankingen: A: 9,7,5,4 B 3,2,8,6,1

V86-8 2140m auto
10 Marcos Gallon svek senast på V75 och var inte alls till sin fördel, han såg inte ut att i någon gång under loppet. Han är undersökt efter den starten och från stallet menar Jonna Irri att man inte hittat några fel och därför får vi utgå från att det bara var en dålig dag på jobbet helt enkelt. Studsar Marcos Gallon tillbaka och lever upp till sitt kunnande så är man med och gör upp om segern i kvällens lopp. Förstahäst. Men givet att gardera.

8 Mister Donald gjorde comeback och återkom efter lång vila i den senaste starten, han fick då ett snällt lopp men kunde ändå enkelt avgöra till seger och intrycket var mersmakande. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Detta är en orutinerad femåring som bara gjort nio starter och som har ett tufft åttondespår att brottas med. Men fart och kapacitet finns för att segerdefilera här.

Nämner även 3 Joe Frazier Boko som alltid har en vass avslutning att tillgå när han blir serverad ett rygglopp. I den senaste starten var det första gången han utrustades med helstängt huvudlag och han såg väldigt pigg ut. Pass upp från bra utgångsläge.

Min Vinnare: 10 Marcos Gallon
Spets efter 500m: 7 Lord Horse
Skrällen: 3 Joe Frazier Boko
Rankingen: A: 10,8 B 3,7,1,11,9,2 C 12,4,5,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming