DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 13/11

13 November 2019 - 14:08

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 6 Vine Vision som galopperade bort en framskjuten placering näst senast men han fick sin revansch gången efter det när han gick på med 600 meter kvar av loppet och via en rejäl avslutning i vida spår så vann han enkelt. Kan Claes Sjöström hitta ner i en vettig position så är han mycket vass den sista biten och får han spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot här. Det är heller inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit om kusken är offensiv. Vinnarodds 2.05 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 7 Franklin Face som hade två raka spetssegrar innan han senast fastnade med en del sparade krafter i ett Klass I försök som vanns av Giant Shadow. Spår lite långt ut här men han är startsnabb så jag tror att Adrian Kolgjini kan trycka sig till ledningen in i första sväng och från spets här så säljer han sig dyrt för i täten så har han vunnit tre gånger på fyra tidigare försök. Vinnarodds 1.85 hos Unibet & LeoVegas

V86-1 1,3,7,9
V86-2 6 Vine Vision
V86-3 2,3,4,5,9
V86-4 2,5,6,7,10
V86-5 4,6,8
V86-6 4,7,9
V86-7 7 Franklin Face
V86-8 2,3,4,11

3600 rader x 0,25 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 7 Franklin Face
DD2: 2,3,4,8,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Van Gils satt i andra utvändigt innan han satte in attacken med 200 meter kvar av loppet senast och avgjorde då snyggt till seger. Kan Christoffer Eriksson som sitter upp bakom hästen hitta ner i ett vettigt slagläge här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Aperfectmate har endast en seger så här långt i karriären. Den togs för tre starter sedan när han vann ett billigt lopp från ledningen. Här tror jag att Kevin Oscarsson som sitter upp bakom hästen kan få ta över ledningen från nummer 2 Hector Greenwood som jag tror är först ner till plankan och från spets här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Barfota bak som näst senast och helstängt huvudlag nu meddelar man från stallet, 9 Evangeline Face har gjort det bra på sistone och kommer med full form. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten, 1 Strangerinthenight är ett treårigt sto som kommer med fyra raka tredjeplatser. Nu har hon innerspår bakom bilen för första gången och hon riskerar att bli över från start och behöver således en hel del tur men om hon skulle komma loss från innerspåret i god tid före mål så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 7 Van Gils
Spets efter 500m: 3 Aperfectmate
Skrällen: 3 Aperfectmate
Ranking: A 7 B 3,9,1,4,2,10,8,12,11 C 6,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett Fem-/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Vine Vision som galopperade bort en framskjuten placering näst senast men han fick sin revansch gången efter det när han gick på med 600 meter kvar av loppet och via en rejäl avslutning i vida spår så vann han enkelt. Kan Claes Sjöström hitta ner i en vettig position så är han mycket vass den sista biten och får han spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot här. Det är heller inte omöjligt att han kan få ta över ledningen efter en bit om kusken är offensiv, vid gardering kan 2 Yieldson som var knappt slagen som tvåa bakom Puketorps Julius näst senast vara tänkbar. Senast var han ute över en opassande distans men gick ändå bra till fjärdepriset och från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och kan utmana om en framskjuten placering igen, 7 Pecorino kan lägga iväg bra från start och kan vara den hästen som sitter i ledningen här men jag tror ändå att han får svårt att hålla undan för min spik till slut. 1 Ribaude drar en hel del streck men han är ännu segerlös i år efter 13 starter och är utlämnad från innerspåret här så han är klart överstreckad.

Min Vinnare: 6 Vine Vision
Spets efter 500m: 7 Pecorino
Skrällen: 7 Pecorino
Ranking: A 6 B 2,7,5,1 C 3,11,4,10,9,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Coram D'Inverne blev tufft diskad som tvåa för att ha stört en konkurrent näst senast. Senast så gick han en godkänd avslutning till andraplatsen bakom Alma Winner. Han kan öppna bra så jag tror att Kevin Oscarsson kör till ledningen i ett tidigt skede och från spets så kan han leda loppet länge, 9 G.K.Ursus vann enkelt efter ett perfekt lopp i vinnarhålet i sin comeback senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu bättre till den här starten och med en passande ryggresa här så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här, 3 Enjoy The Game är inte att lita på och har galopperat i sex av de åtta senaste loppen. Kan han hålla ordning på benen den här gången så kan han duga en bit mot det här gänget, 2 Mabel's Dream är ett treårigt sto som inte har vunnit på ett tag men från ett trevligt utgångsläge här så sitter hon bra till omgående och kan då utmana om en framskjuten placering, 4 Alert Vendil siktades mot ledningen senast men han kom aldrig dit men nu kanske han kan komma till täten istället så skulle Markus Niklasson vilja köra i ledningen så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Coram D'Inverne
Spets efter 500m: 5 Coram D'Inverne
Skrällen: 3 Enjoy The Game
Ranking: A 5,9 B 3,2,4,7,8 C 1,11,12,10,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 10 Artemide Zack är en italienska som nu ska ut i en intressant debut för Magnus Dahlén. Hon är en aning svårbedömd hur hon står sig mot Solvallakonkurrens nu men man är nöjda med henne i träningen och kan Carl Johan Jepson servera henne en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden här, 7 Pastorns Lady har varit duktig i två starter efter långt uppehåll. Hon fick en invändig löpning innan hon kom loss och avgjorde till en knapp seger näst senast. Gången efter det så satt hon i andra utvändigt och gick en bra avslutning och var inte så långt efter vinnande Virgin Maiden men hon fick nöja sig med andraplatsen. Hon trivs över distansen och kan Örjan Kihlström som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli att räkna med över upploppet här, 6 So Bear spetsade i en snabb öppning senast och med en liknande start här så kan det bli tidig ledning och skulle hon lyckas med det så kan hon bli svårfångad från spets här. Det är inte säkert att hon kan ta sig förbi samtliga hästar som startar innanför och skulle hon få vandra utvändigt ledaren istället så kan det bli bra tryck på loppet och tuffare att vinna. Eventuellt jänkarvagn nu är intressant, 4 Fixi Mearas blir en del betrodd här men hon har endast gjort en start tidigare i år vilket skedde i augusti när hon galopperade bort sig. Efter det har hon varit struken för en sårskada och det är ingen häst som duger på mitt system.

Min Vinnare: 10 Artemide Zack
Spets efter 500m: 6 So Bear
Skrällen: 5 C.R.Nobless
Ranking: A 10,7 B 6,5,2,3,1,9,4,8 C 11,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Cobbys Olifant har dragits med dåliga utgångslägen och med tuffa tillägg en längre tid. Han plockade två raka tredjeplatser innan han gick en rejäl långspurt och via 11 tempo sista 700 meterna så fick han sätta nosen först senast. Han är startsnabb så här tror jag att Peter Ingves kör till ledningen och från spets så ska han räknas tidigt här. Eventuellt skor nu men det är inget större minus, 8 Staro Leonardo var ute över tre varv i ett V75 lopp på Jägersro senast. Där kördes han fram i andra utvändigt med 1600 meter kvar av loppet innan han satte in attacken och via en bra avslutning på 13 tempo sista varvet så plockade han ner sitt motstånd till en säker seger. Här har han dragit sämsta läget men om tempot stryps där framme i ledningen så tror jag Joakim Lövgren styr på för att landa utvändigt ledaren och kan då bli att räkna med över upploppet, 6 Stonewashd Diamant kördes till spets efter ett halvvarv och trots tuff press så lyckades hon hålla undan till en knapp seger efter en tät duell med Wild Love senast. Slipper hon göra alltför mycket grovjobb på egen hand här så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 4 Cobbys Olifant
Spets efter 500m: 4 Cobbys Olifant
Skrällen: 1 Kung Edward
Ranking: A 4 B 8,6,1,5 C 2,3,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Peter Highness kommer med mycket fin form och senast så kördes han till ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så vann han i ohotad stil via 13,6 sista 800 meterna. Spår fyra i volten är inte optimalt men han har inga hästar utvändigt om sig i starten och den långa distansen är passande och Oskar Kylin Blom tror han kan gå under 16 nu och gör han det i ledningen här så kan han bli svår att plocka ner för tilläggshästarna, 9 Monet Augustinu har imponerande 47 segrar på 82 starter. Han har gjort det bra vid två raka segrar på svensk mark och han gick en mycket stark avslutning vid vinsten senast. Kan Oskar J Andersson servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 7 Pretty Boy Floyd gick bra i ledningen senast men blev infångad precis på linjen och fick nöja sig med andraplatsen bakom Osah's Bolt. Han har aldrig startat över distansen tidigare men om han slipper att göra alltför mycket grovjobb på egen hand här så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 4 Peter Highness
Spets efter 500m: 4 Peter Highness
Skrällen: 12 Fighter Marke
Ranking: A 4 B 9,7,10,12,14,13,3,2,1,5 C 11,8,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 7 Franklin Face som hade två raka spetssegrar innan han senast fastnade med en del sparade krafter i ett Klass I försök som vanns av Giant Shadow. Spår lite långt ut här men han är startsnabb så jag tror att Adrian Kolgjini kan trycka sig till ledningen in i första sväng och från spets här så säljer han sig dyrt för i täten så har han vunnit tre gånger på fyra tidigare försök, vid gardering kan 2 Olivia Cheri som galopperade från start senast vara tänkbar om hon skulle hålla ordning på benen den här gängen. Hon vann på ett bra vis i ett billigt lopp gången innan det och från ett trevligt utgångsläge nu så kan hon få en bra löpning och kan då utmana om en framskjuten placering, 9 Zeeland Kronos är kapabel och står fint inne i loppet. Bakspår nu är mindre bra då hon är vassare i den främre träffen men om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Franklin Face
Spets efter 500m: 7 Franklin Face
Skrällen: 2 Olivia Cheri
Ranking: A 7 B 2,9,11,1,10 C 8,3,6,5,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Longcat Hanover vann på ett bra vis i sin senaste start i somras. Efter det har han lämnat Jomar Blekkan och ska nu ut i en mycket intressant debut för Timo Nurmos. Hans hästar brukar prestera bra efter uppehåll så från ett trevligt utgångsläge nu så ska han räknas tidigt här, 2 Dom Perignon höll mycket starkt från utvändigt ledaren till andraplatsen bakom Macelleria näst senast. Gången efter det så räckte han inte riktigt till i finalen av Bronsdivisionen. Han har fyra vinster på fem försök i ledningen så här tror jag att Torbjörn Jansson kör i ledningen så länge lampan lyser, 4 Leader Brodde är snabb ut men är som allra bäst med ett lopp i ryggar så om han får spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten, 11 Sir Henry P.Hill har fått ett lopp i kroppen och har troligen gått framåt rejält med det loppet i sig till den här starten. Han är van vid hårt motstånd inom V75 spelet och med bra draghjälp under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen här så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 3 Longcat Hanover
Spets efter 500m: 2 Dom Perignon
Skrällen: 11 Sir Henry P.Hill
Ranking: A 3 B 2,4,11,9,8,1,6 C 10,12,5,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
  Rekatochklart Speltips Odds
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Hertha u3,5 skott
2.10
13:30  Werder Bremen - Wolfsburg
Fotboll - Bundesliga - 2
2.02
18:00  Augsburg - Köln
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.84
20:30  Hamburger - Holstein Kiel
Fotboll - 2. Bundesliga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
20:55  DD Tips Östersund Fredag 5/6
Insats: 180 kr - DrTrav
15:30  Europatipset Tips Lördag 6/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
15:30  Europatipset Tips Lördag 6 juni
Insats: 864 kr - USandeback
15:30  Topptipset Tips Lördag 6 Juni
Insats: 36 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 6/6 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Lindesberg Lördag 6/6
Insats: 600 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 7 Juni
Insats: 324 kr - USandeback

Livestreaming