DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 13/5

12 Maj 2020 - 19:30

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 1 Milliondollarrhyme i V86-2 som avslutade strålande bra i årsdebuten näst senast till tredjeplatsen bakom Elian Web som vann från spets. Gången efter det så var han ute i finalen av Paralympiatravet och då var han klart sämre men han kissade inte på hela tävlingsdagen vilket kan förklara den sämre insatsen. Sedan var det också ett dåligt lopp utan tempo så det gick inte att plocka något.

Innerspåret nu är bra och han kan öppna fort så lyckas Fredrik B Larsson hålla upp ledningen här så blir han inte lätt att plocka ner. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut eller om han kan hitta ut i andraspår omgående så oavsett så ska han ses med god segerchans. Vinnarodds 2.10 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 4 Une Etoile Gar som kommer ut i en mycket spännande årsdebut här. Hon har övervintrat bra och hon har tränat kontinuerligt hela tiden. Hästen är mycket jobbad och hon har gått i 17,5 tempo i 2000 meter som snabbast ihop med Seismic Wave för några veckor sedan meddelar man från stallet.

Timo Nurmos hästar brukar prestera bra direkt och även om hon möter hingstar och valacker nu så tror jag hon gör en bra insats och här är det en biljett till Elitloppet som hägrar. Kan Jorma Kontio servera henne ett passande lopp så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 4.35 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 13/5
V86-1 6,10
V86-2 1 Milliondollarrhyme
V86-3 Alla
V86-4 3,5,6,9
V86-5 1,4,6,8,9
V86-6 4 Une Etoile Gar
V86-7 1,2,6,7,10
V86-8 1,5

3600 rader x 0,25 = 900 kr

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 13/5
DD1: 1,2,6
DD2: 1,5

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Majstayern över 3140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Burning Man kommer till den här starten med fyra raka segrar. Den senaste togs i bronsdivisionsfinalen på Solvalla i slutet av mars sedan han tagit över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så hade han full kontroll på loppet. Han trivs över den långa distansen och tar Peter Untersteiner ett tidigt avancemang framåt så är det tveksamt om någon skulle svara men han kan nog lägga upp det lite som han vill så oavsett så ska han ses med bra segerchans.

6 Chablis D.K. hade tre raka segrar inför den senaste starten. Då avslutade han bra men fick inte tag i Racing Ribb så det slutade med en andraplats bakom denne. Distansen är den rätta för han är stark och rejäl och kan Steen Juul som startar 20 meter framför tipsettan dra fördel av det och hitta en vettig position innan han sätter in attacken så kan han duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt kan nummer 9 Panamera som var blek senast vara tänkbar. Han har varit struken för en hovböld efter det så formen nu är oviss. Han gynnas annars av den dryga distansen och skulle ett par av de mer betrodda ekipagen göra bort sig eller underprestera så kan han ha viss chans.

Min Vinnare: 10 Burning Man
Spets efter 500m: 2 Palais Bourbon
Skrällen: 4 Cold Cash
Ranking: A 10,6 B 9,4 C 3,2,1,5,7

V86-2
Vägen till Elitloppet - Meadow Roads lopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 1 Milliondollarrhyme som avslutade strålande bra i årsdebuten näst senast till tredjeplatsen bakom Elian Web som vann från spets. Gången efter det så var han ute i finalen av Paralympiatravet och då var han klart sämre men han kissade inte på hela tävlingsdagen vilket kan förklara den sämre insatsen. Sedan var det också ett dåligt lopp utan tempo så det gick inte att plocka något.

Innerspåret nu är bra och han kan öppna fort så lyckas Fredrik B Larsson hålla upp ledningen här så blir han inte lätt att plocka ner. Blir det inte spets så kan det lösa sig bra med en eventuell lucka till slut eller om han kan hitta ut i andraspår omgående så oavsett så ska han ses med god segerchans.

Vid gardering kan 7 Inti Boko som kommer ut i en spännande årsdebut nu vara tänkbar. Han är kvick iväg vid laddning så kan Hannu Torvinen snuva min spik på ledningen så kan det räcka långt direkt i comebacken här. Det är anmält barfota runt om nu och skulle han tävla på den balansen så blir det första gången och det kan göra det lilla extra.

2 Velvet Gio knäckte den ledande Norton Commander och såg ut att gå mot segern men då kom Cyber Lane med en vass spurt och fångade in honom precis på linjen så att han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. I finalen av Paralympiatravet efter det så satt han långt bak och avslutade plusbetonat i skymundan men han kunde inte ta så mycket så det räckte bara till en sjundeplats bakom Elian Web som vann det loppet. Nu är utgångsläget fördelaktigt och får han ett passande lopp så kan han ha vissa möjligheter.

8 Elian Web har Elitloppsbiljetten säkrad och drog det sämsta spåret nu. Han är startsnabb vid laddning men han ska gå med skor och det här loppet är inte det viktigaste så jag tror det blir ett defensivt upplägg här och då blir det tufft att ta en seger.

5 Attraversiamo gjorde första starten sedan vinsten i Derbyt ifjol när han vann i comebacken på Umåker i mitten på april senast. Nu genrepar han inför Elitloppet och det blir ett lugnt upplägg meddelar Svante Båth så mot ett par motståndare som jagar en plats i Elitloppet så kan han få svårt att nå ända fram till vinst.

Min Vinnare: 1 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 1 Milliondollarrhyme
Skrällen: 7 Inti Boko
Ranking: A 1 B 7,2,8,5,4 C 6,3

V86-3
Uttagningslopp Breeders Course 3 years old 2020 First Final över 2140 meter och jag har streckat alla nio hästarna. 4 Philosopher galopperade i ledningen i comebacken senast. Man har kollat upp honom efter det men det var inga konstigheter. Trevligt utgångsläge här och med första gången i jänkarvagn nu så tror jag han dundrar till ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

9 Buffon Z.S. gjorde debut på svensk mark senast som treåring mot betydligt äldre hästar. Han fick då ett snällt lopp men han spurtade bra i skymundan till slut och det räckte då till en femteplats bakom Call Me Brodda som vann från ledningen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och får han gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig över upploppet om det blir bra tempo på tillställningen. Jänkarvagn nu är intressant.

3 Kuyt F.Boko gjorde bara tre starter som tvååring och vann samtliga. Den sista av dessa togs precis som nu på Jägersro. Nu har han inte startat på länge så formen är svårbedömd. Medeldistans för första gången nu för han har bara startat på kort tidigare och han är anmäld barfota bak nu. Är han inte alltför ringrostig i comebacken så kan han bli att räkna med.

2 Florist har tagit fem segrar på åtta starter. Hon kördes invändigt senast och blev fast med en del sparade krafter i ett lopp som vanns av Tiny Rocket. Hon kan kliva iväg bra från början och kan nå ledningen men blir det inte ledningen så sitter hon i andraspår omgående och då kan hon vara med och tampas om en fin placering på nytt.

1 Billions hade inte sin bästa dag senast. Han har aldrig haft framspår bakom bilen fast Adrian Kolgjini tror han ska kunna öppna riktigt snabbt. Blir inte innerspåret en fälla så kan han blanda sig i segerstriden.

Min Vinnare: 4 Philosopher
Spets efter 500m: 4 Philosopher
Skrällen: 9 Buffon Z.S.
Ranking: A 4,9,3 B 2,1 C 7,5,8,6

V86-4
Scarlet Knights lopp - Uttagning Breeders Course 3 years old 2020 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 Hell Bent For Am svarade för en vass insats i debuten i sin nya regi för Stefan Melander senast. Han tog då snabbt hand om ledningen och där stannade han sedan hela vägen. Nu startar man redan en vecka senare och med lopp i kroppen nu så kan han vara minst lika bra som senast. Kommer Örjan Kihlström till ledningen smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

5 Natorp Bo var mycket betrodd i det loppet som tipsettan vann senast. Han öppnade då sämre än förväntat och fick sedan nöja sig med fjärdeplatsen. Gången innan det svarade han för en vass insats när han dundrade på till en säker spetsseger. Skulle han öppna lika bra som den gången nu så borde han kunna ramla ner i en vettig position och då kan han utmana om en framskjuten placering.

9 Fire n' Fury gjorde det bra när han från dödens plockade ner den ledande storfavoriten Halo Am den sista biten till seger senast. Enligt Stefan Melander är han inte lika bra ännu som Hell Bent From Am som han också tränar. Han är anmäld med jänkarvagn och barfota runt om nu men samtidigt säger Stefan Melander att han inte planerar några ändringar så med den mannen vet men ju aldrig. Skulle den stora favoriten ha en sämre dag eller göra bort sig så kan han ta en ny seger.

6 Benito Roc vann tre lopp som tvååring ifjol. Nu kommer han ut i en intressant debut i ny regi för Björn Goop. Han har inte startat sedan början på februari så formen är oviss men klaffar det med löpningsförloppet här så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 3 Hell Bent For Am
Spets efter 500m: 3 Hell Bent For Am
Skrällen: 6 Benito Roc
Ranking: A 3 B 5,9,6 C 7,10,2,8,1,4

V86-5
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Prapai R har gjort två starter i ny regi för Bo Westergaard och hon har gjort det bra i båda dessa. I årsdebuten på Axevalla avslutade hon positivt som tvåa bakom Riva Renn och gången efter på Åby nådde hon samma placering efter att ha avslutat fint i ett lopp som vanns av Indra's Secret. Hon kan öppna rätt så vettigt men det kan bli tufft att nå ledningen men hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så hon ska räknas tidigt.

1 Hindy Heikant som är i träning hos Hugo J:R: Langeweg kommer ut i en intressant debut på svensk mark. Enligt rapporterna så ska hon vara startsnabb så skulle Johan Untersteiner som får chansen bakom henne lyckas hålla upp ledningen så är mycket vunnet men det är många startsnabba med här så det är inte säkert att det lyckas.

4 Sobel Jasmine vet vi är kvick iväg och hon trivs väldigt bra i ledningen. Hon öppnade fort till spets och vann sedan på ett bra vis från den positionen näst senast. Hon har tagit samtliga sex tidigare segrar från spets och kommer hon till sin önskeposition utan att behöva ödsla alltför mycket kraft så kan hon rinna undan till en ny seger.

8 Virgin Maiden gjorde det bra vid vinsten näst senast. Hon kördes i ledningen men öppningen blev rätt tuff och hon orkade inte riktigt hela vägen så det slutade med en tredjeplats bakom Inez Alki senast. Här står hon tufft placerad men hon är kvick iväg så kan Conrad Lugauer hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

9 Floalts Cesna har varit ute i en del tuffa gäng på sistone. Kan Bengt A Nilsson som kör hästen få smyga med i en bra rygg så kan hon bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 6 Prapai R.
Spets efter 500m: 1 Hindy Heikant
Skrällen: 9 Floalts Cesna
Ranking: A 6,1 B 4,8,9,3,2,5 C 7,10

V86-6
Vägen till Elitloppet - Meadow Roads lopp över 1640 meter. Jag har spikat nummer 4 Une Etoile Gar som kommer ut i en mycket spännande årsdebut här. Hon har övervintrat bra och hon har tränat kontinuerligt hela tiden. Hästen är mycket jobbad och hon har gått i 17,5 tempo i 2000 meter som snabbast ihop med Seismic Wave för några veckor sedan meddelar man från stallet.

Timo Nurmos hästar brukar prestera bra direkt och även om hon möter hingstar och valacker nu så tror jag hon gör en bra insats och här är det en biljett till Elitloppet som hägrar. Kan Jorma Kontio servera henne ett passande lopp så tror jag hon blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 1 Next Direction som var riktigt bra när han tog ner Son Of God från dödens i årsdebuten vara tänkbar. Gången efter det i finalen av Paralympiatravet så blev det en fjärdeplats bakom Elian Web från samma position. Med den startsnabbheten han besitter så kan han leda det här loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Sorbet var strålande när han plockade ner Diamanten till seger från dödens för tre starter sedan. Gången efter det fick han vandra utvändigt om Elian Web och gjorde det bra som tvåa bakom denne på en kladdig bana. I Paralympiatravets final så hade han ett dåligt utgångsläge men han avslutade godkänt i skymundan. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han utmana om en framskjuten placering här.

5 Vivid Wise As är redan klar för Elitloppet och är numera i Björn Goops regi. Han har inte startat på ett tag men han behöver nog en rejäl genomkörare i kroppen inför Elitloppet så kan han hitta ner i en bra position innan han väljer att attackera så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 4 Une Etoile Gar
Spets efter 500m: 1 Next Direction
Skrällen: 6 Lexus Dream
Ranking: A 4 B 1,2,5,6,3 C 8,7

V86-7
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Neelix vann överlägset från ledningen för tre starter sedan. Gången efter det på V75 så orkade han inte hela vägen. Senast var han snabb ut men han blev påkörd och fick galopp i en trång situation strax efter start. Felfri här så kan han kanske hålla upp ledningen trots startsnabba hästar utvändigt och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han rinna undan till en seger. Fast blir tempot för högt så kan det bli tufft att hålla undan.

6 Innovation Love var en av de bästa fyraåringarna i Nederländerna ifjol och nu kommer han ut i en intressant årsdebut. Han kan öppna fort från start men det kan bli svårt att nå spets men en strykning underlättar en del fast risken finns att han får göra mycket av grovjobbet på egen hand här men kan han ramla ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken.

2 Procalate är också väldigt startsnabb så Christoffer Eriksson gör säkert ett försök att nå spets här. Hon avslutade starkt via open stretchen senast och var inte långt ifrån segern men han fick nöja sig med andraplatsen i ett lopp som vanns av Arapaho Ghostdance. Med ett par lopp i kroppen nu är formen i antågande och får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en vinst.

7 Zio Tom Jet har pausat en månad och han har stått över lite i träningen så han kan behöva det här loppet i kroppen meddelar Jerry Riordan. Skulle det klaffa med löpningsförloppet och bli bra tempo på tillställningen så kan han ändå komma in i matchen.

10 Harvey är numera valack. Han har fått ordentlig med vinterträning och han såg fin ut i ett banjobb i förra veckan meddelar man från stallet. Bakspår över kort distans är inte det bästa i årsdebuten här men får han lite draghjälp under slutrundan så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 1 Neelix
Spets efter 500m: 1 Neelix
Skrällen: 10 Harvey
Ranking: A 1,6,2 B 7,10,9,8 C 4,3

V86-8
Vi avslutar V86 med Harpers nästa! över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 9 Alone (struken) ska göra årsdebut nu och Pasi Aikio låter väldigt nöjd med hästen. Han har inte startat sedan han blev trea i Derbyt bakom Attraversiamo och Ferrari Sisu. Gör han ett bra lopp här så siktar man mot Harper Hanovers under Elitloppshelgen. Kan Örjan Kihlström servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot när det ska avgöras så han ska räknas tidigt här.

1 Racing Ribb avslutade positivt i skymundan som sexa i ett stayerlopp som Moni Viking vann senast. Gången innan det så landade han i dödens på den ledande Devs Dragon med varvet till mål och från den positionen knäckte han ledaren in i den sista svängen och sedan stack han undan till en klar seger före en bra avslutande Chablis D.K. Han kan öppna bra och även om han kanske inte håller spets initialt så tror jag att Erik Adielsson kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede av loppet och skulle så bli fallet så blir han inte helt lätt att plocka ner.

Vid ytterligare gardering kan nummer 5 Ribaude som var fin vid vinsten i ett trekilometerslopp näst senast vara tänkbar. Gången efter det var han inte alls bra och utgick. Han är klart bäst barfota runt om vilket det blir den här gången och kan Björn Goop ge honom ett bra lopp i ryggar fram tills han sätter in attacken så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Racing Ribb
Spets efter 500m: 1 Racing Ribb
Skrällen: 3 Gladiateur
Ranking: A 1,5 B 3,7,4,13,14,8,6 C 11,15,2,10,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2,5
2.02
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.75
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.74
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 27/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Eskilstuna 27/10
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming