DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 15/4

14 April 2020 - 18:59

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V86-1 på nummer 6 Ferrari Sisu som slutade tvåa i Derbyt ifjol och är nu redo för årsdebut. Han har han skött vinterträningen på ett bra vis och han har gått ett banjobb inne på Jägersro där han fick springa en 13-tid. Han är inte speciellt startsnabb men det är ett litet fält så det är inte omöjligt att han får ta över ledningen från stallkamraten nummer 1 Quite E Wood som startar 40 meter före min spik efter ett varv om Marc Elias är offensiv och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad. Han är dock inte beroende av ledningen för att ses med god segerchans här. 

Min andra spik kommer i V86-5 på nummer 5 Randemar R.D. som inte har varit som bäst i två raka starter och har pausat inför det här. Han är van vid tufft motstånd fast distansen är kanske i kortaste laget men han ska tävla barfota runt om för första gången och det tror jag kommer ha en god effekt på den här Love You avkomman så kan Peter Untersteiner ge honom ett bra lopp innan han sätter in slutstöten så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. 

Den tredje spiken kommer i V86-7 på nummer 1 Madelen L.T.C. som slutade oplacerad i EM för Ston på Solvalla ifjol trots att hon kom i mål på 11,0 över medeldistans. Hon står bra inne i loppet och hon kommer väl förberedd till onsdagens start och man reser långt med henne. Hon är kvick iväg så jag tror att Jeppe Juel som kör hästen håller upp ledningen och lyckas hon komma till spets här så tror jag hon blir svår att plocka ner om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle hon bli överflyglad från start så blir det såklart jobbigare att vinna loppet. 

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 15/4
V86-1 6 Ferrari Sisu
V86-2 5,6,7,8,11
V86-3 Alla
V86-4 3,8,9,10,11
V86-5 5 Randemar R.D.
V86-6 4,8,12
V86-7 1 Madelen L.T.C.
V86-8 3,4,9,10,11

3750 rader x 0,25 = 937,50 kr

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 15/4
DD1: 1 Madelen L.T.C.
DD2: 3,4,9,10,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med Aprilstayern över 3140 meter och jag har spikat nummer 6 Ferrari Sisu som slutade tvåa i Derbyt ifjol och är nu redo för årsdebut. Han har han skött vinterträningen på ett bra vis och han har gått ett banjobb inne på Jägersro där han fick springa en 13-tid. Han är inte speciellt startsnabb men det är ett litet fält så det är inte omöjligt att han får ta över ledningen från stallkamraten nummer 1 Quite E Wood som startar 40 meter före min spik efter ett varv om Marc Elias är offensiv och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårstoppad. Han är dock inte beroende av ledningen för att ses med god segerchans här.

Vid gardering kan 7 Olle Rols som har varit ute i gulddivisionen utan att få så mycket med sig vara tänkbar. Senast var första starten i nya regin för Anne Haglund sedan tidigare tränaren Mats Rånlund flyttat hem till Norrland igen. Han möter lite enklare motstånd än vad han har gjort på slutet och kan Peter Untersteiner servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme men hans senaste seger är ifrån december 2018 och jag tror inte en ny seger kommer här så han får ses främst som ett platsbud.

4 Monark Newmen hängde på bra till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Harran Boko senast. Han har inte vunnit på ett tag men nu får Peter Ingves chansen bakom honom för första gången och får han en fin resa så kan han ha vissa möjligheter här.

I övrigt kan nummer 8 Onceforall Face som gjorde bort sig med halvvarvet kvar i comebacken senast vara intressant. Det såg ut att finnas en hel del krafter kvar när galoppen kom senast så kan han hålla sig i rätt gångart så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Ferrari Sisu
Spets efter 500m: 1 Quite E Wood
Skrällen: 4 Monark Newmen
Ranking: A 6 B 7,4,8,3,1 C 2,5

V86-2
Ett Fem/Sexåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Hankypanky Peyton inledde karriären starkt och vann karriärens sju första starter men hon avslutade sedan fjolåret med två galopper. Bricka 8 över kort distans är ett uselt läge men hon är kvick iväg och trots spåret är det inte omöjligt att Jorma Kontio kan trycka sig till spets efter en bit och skulle så bli fallet så är hon aktuell för seger direkt i comebacken här. Hon har tränat riktigt fint och är väl förberedd inför återkomsten nu och det blir sannolikt barfota runt om meddelar man från stallet.

5 Pastorns Lady har årsdebuten avklarad nu och med det loppet i kroppen så kan hon vara klart förbättrad till den här starten. Hon fick då ett lopp i rygg på Van Gogh Z.S. och hängde på okej till tredjeplatsen bakom denne då. Från ett trevligt utgångsläge så kan hon öppna bra så kan Torbjörn Jansson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här.

6 La Norna hade två raka spetsvinster innan den senaste starten i finalen av Diamantstoet på Solvalla. Då landade hon i dödens på Anthara Bi och stumnade en del in på upploppet så hon fick nöja sig med femteplatsen då. Hon är startsnabb och hon är obesegrad efter sex gånger hon har travat i spets men det är inte säkert att hon kan komma till ledningen nu men kan Claes Sjöström hitta ner i en hygglig position så kan hon bli att räkna med här.

7 Xanthis Delicious kommer ut i en intressant årsdebut nu. Utgångsläget är mindre bra men kan Carl Johan Jepson som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning så är hon väldigt vass om hon får spara sin speed så länge som möjligt och då kan hon duga en bit mot det här motståndet.

11 Digital Class vinner inte så ofta men hon kom i mål med en del sparade krafter senast. Med flera startsnabba hästar i loppet så kan det bli en rejäl körning där framme så trots så trots bakspår över den korta distansen här är hon inte avsågad om det ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 8 Hankypanky Peyton
Spets efter 500m: 8 Hankypanky Peyton
Skrällen: 2 Ava
Ranking: A 8,5 B 6,7,11,2,10,12 C 3,4,9,1

V86-3
Executive Caviars Vårlopp för Ston - Avd 3 över 1640 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 4 Virgin Maiden har fått perfekta förutsättningar här. Hon är inte helt stabil men hon skötte sig senast och då vann hon på 12 blankt över aktuell distans utan att pressas nämnvärt. Hon är lite ojämn men hon kan kliva iväg rätt bra från start så kommer hon till täten smärtfritt så kan hon bli svår att plocka ner. Blir det inte ledningen så kan det bli svårare att vinna loppet.

6 Inez Alki höll klart bra från ledningen till andraplatsen i ett V75 lopp på Axevalla som vanns av Leonas Sami näst senast. Gången efter det så kom hon aldrig riktigt in i loppet från ett dåligt läge. Hon är vass från start så kan Hans Crebas som kör hästen ramla ner i en vettig position så kan hon vara med och kriga om en fin placering igen.

1 Sunday Sonata har tagit ett par V75 segrar under vintern. Från innerspåret här är hon lite utlämnad för det kan bli tufft att hålla upp ledningen men hittar hon bara loss i god tid från mål så kan hon vara långt framme på nytt.

3 Floalts Cesna gjorde det bra vid vinsten näst senast. Det följde hon upp med en stark andraplats från dödens bakom Broad Vision. Hon har ännu ingen seger över den korta distansen och nu vill man att hon ska få ett lopp i ryggar men kan Bengt A Nilsson servera henne ett passande lopp så kan hon smälla till med en seger till en låg procent på spelet. Barfota runt om nu.

10 Diamond Hall galopperade senast men gick okej efter den. Man har inte hittat några fel på henne så kan hon hålla sig till rätt gångart nu så kan hon komma in i matchen om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 4 Virgin Maiden
Spets efter 500m: 4 Virgin Maiden
Skrällen: 3 Floalts Cesna
Ranking: A 4,6,1 B 3,10,5,9,8 C 2,7

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Visual Condition har endast vunnit en gång men den togs näst senast när hon vann i ohotad stil från ledningen. Senast slutade hon precis utanför prisplaceringarna i ett tufft Margaretalopp på Solvalla. Hon kan öppna bra så här tror jag att Jorma Kontio har siktet inställt på ledningen och skulle hon nå spets och få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

10 Lennart Sjöhammar kommer från en seger. Han travade då en stor del av loppet i dödens och plockade då ner den ledande Come Together kort för mål. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan blanda sig i segerstriden på nytt.

11 Goodwill Pellini gjorde ett strongt lopp utanpå Make More Cider senast men kom aldrig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Björn Goop upp nu är intressant och kan han få en del draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet.

8 Eddy West kommer med fin form till den här starten. Han vann enkelt från ledningen senast. Tuffare läge nu men han kan öppna bra så kan Göran Wester hitta ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så är han inte borta här. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

9 Manuzio Hanover gick bra som trea i första starten för Kenneth Haugstad senast. Med ett färskt lopp innanför västen lär han vara ännu bättre denna gång och kan han få smyga med i en vettig rygg innan han går till attack så kan han bli farlig den sista biten. Han är anmäld barfota runt om nu och så var det längesedan han tävlade.

Min Vinnare: 3 Visual Condition
Spets efter 500m: 3 Visual Condition
Skrällen: 8 Eddy West
Ranking: A 3 B 10,11,8,9,6,2,5 C 4,7,1

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 5 Randemar R.D. som inte har varit som bäst i två raka starter och har pausat inför det här. Han är van vid tufft motstånd fast distansen är kanske i kortaste laget men han ska tävla barfota runt om för första gången nu och det tror jag kommer ha en god effekt på den här Love You avkomman så kan Peter Untersteiner ge honom ett bra lopp innan han sätter in slutstöten så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan nummer 3 Quattro Töll som är väldigt startsnabb och är spetsbudet här vara tänkbar. Skulle Thomas Uhrberg som kör hästen få bestämma en del där framme i täten så är det inte säkert att övriga motståndare hinner ifatt honom. Jänkarvagn på den här gången.

7 Victory Island var inte direkt superbra i comebacken senast men med det loppet i kroppen är en betydligt bättre prestation nu att vänta. Han gick med skor då men nu blir det barfota vilket är ett plus men spåret är lite långt ut och det finns risk att han hamnar illa till här men löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 5 Randemar R.D.
Spets efter 500m: 3 Quattro Töll
Skrällen: 8 Zio Tom Jet
Ranking: A 5 B 3,7,8,2,1,10,4 C 6,9

V86-6
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har jag streckat tre hästar, 4 Messiah skrällde med tränare Daniel Redén själv i sulkyn senast när han fick bestämma i ledningen. Nu kör Örjan Kihlström och skulle han vara framme tidigt för att ställa frågan till ledaren om att få ta över så är mycket vunnet om han får göra det men det är långt ifrån säkert att han kommer till täten och blir det ingen ledning här så blir det tuffare att vinna loppet.

12 Athos Race hade två raka segrar innan den senaste starten. Han fick då vandra i dödens på Give Me Ten och från den positionen så höll han starkt till tredjeplatsen. Den dryga distansen är passande och när Åke Lindblom sedan väljer att sätta in attacken här så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

8 OnTrack He's Black avslutade starkt och fångade in Corroded och Lexington Tooma till seger på Umåker senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara minst lika bra till den här starten och täta starter nu är ett plus. Kan Nicklas Westerholm få till en bra styrning här så kan han vara med och utmana om segern på nytt.

I övrigt kan nummer 3 Lets Go Again som vann senast vara intressant. Nu är det debut över den dryga distansen men Jegeni Ivanov meddelar att han har gått två jobb över 3000 meter och han kändes bra i dessa. Dessutom första barfota runt om nu kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 4 Messiah
Spets efter 500m: 4 Messiah
Skrällen: 5 Father Of Sun
Ranking: A 4,12,8 B 3,5,14,7,13,10,15,1,2 C 9,11,6

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 1 Madelen L.T.C. som slutade oplacerad i EM för Ston på Solvalla ifjol trots att hon kom i mål på 11,0 över medeldistans. Hon står bra inne i loppet och hon kommer väl förberedd till onsdagens start och man reser långt med henne. Hon är kvick iväg så jag tror att Jeppe Juel som kör hästen håller upp ledningen och lyckas hon komma till spets här så tror jag hon blir svår att plocka ner om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skulle hon bli överflyglad från start så blir det såklart jobbigare att vinna loppet.

Vid gardering kan 3 Ferrari River som har blivit valack efter den senaste starten och han har lugnat ned sig väldigt mycket vara tänkbar. Spåret passar honom bra för han kan öppna fort men jag tror ändå han får svårt att ta en hel längd på min spik och skulle han få vandra utvändigt istället så kan det bli tufft att räcka till seger.

7 Wild Love var inte som bäst i stoeliten senast när hon fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom I Love Paris. Dåligt utgångsläge igen men kan hon få ett passande lopp i ryggar innan hon sätter in slutstöten så fäller hon många hästar till slut om det blir överpace på loppet men jag tror ändå hon får svårt att plocka ner min spik.

Min Vinnare: 1 Madelen L.T.C.
Spets efter 500m: 1 Madelen L.T.C.
Skrällen: 2 M.T.Mighty Winner
Ranking: A 1 B 3,7,6,4,5,2 C 8,10,9

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Harley D.E. kommer till den här starten med tre raka vinster. Senast på Färjestad så fick han vandra i dödens men knäckte ledaren och höll även undan för övriga ekipage till seger. Han är inte så startsnabb men det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen i ett andraskede och skulle så bli fallet är mycket vunnet här. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position om det skulle bli aktuellt.

10 Vine Vision har bra form. Senast så satt han en bit bak innan han gick till attack men via en rejäl avslutning så var han först i mål. Kan Claes Sjöström servera honom ett passande lopp innan han sätter in slutstöten så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

11 My Sweden har tagit sina senaste vinster från spets då han är ruskigt startsnabb. Utgångsläget nu kunde således varit mycket bättre. För tre starter sedan visade han att han går i ryggar med när han blev fast med allt sparat i rygg på Strong Heartbeat som vann från ledningen. Med lite klaff och hjälp med tempot här så kan han bli farlig den sista biten.

4 Leonas Sami var i sin senaste start ute i Klass I finalen på Solvalla. Där satt han en bit bak men kom med en rätt bra avslutning men det räckte inte till mer än en femteplats bakom Image Rapida som vann det loppet. Björn Goop upp för första gången är intressant och kan han han hitta en vettig position innan han går till attack så kan han duga en bit mot det här motståndet.

9 Victory Topline höll starkt till tredjeplatsen bakom Mr Southwind i årsdebuten efter en tung resa. Han är troligen ytterligare förbättrad med den genomköraren i kroppen och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas och kan då bli att räkna med här.

Min Vinnare: 3 Harley D.E.
Spets efter 500m: 3 Harley D.E.
Skrällen: 10 Vine Vision
Ranking: A 3 B 10,11,4,9,7,8,1,12 C 5,2,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2,5
2.02
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.75
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.74
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 27/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Eskilstuna 27/10
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming