DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 18/3

17 Mars 2020 - 19:33

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 6 My Sweden som hade tre raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen i ett V75 lopp senast. Han satt då fast med sparade krafter i rygg på Strong Hearbeat. Här tror jag att Mika Forss laddar mot spets och från ledningen här så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. 

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 4 Makethemark som hade ett mycket starkt fjolår även om det bara blev två segrar. Han matchas mot Paralympiatravet och kommer nu ut i en mycket intressant årsdebut här. Han är inte toppad på något vis inför den här starten men han är startsnabb och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och då tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Han trivs väldigt bra på Solvalla och han kommer tävla med öppet huvudlag samt med fast huva och med skor runt om och i hans vanliga jänkarvagn, säger Petri Salmela. 

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 18/3
V86-1 4,5,7,9,10
V86-2 1,2,4,8
V86-3 1,2,4
V86-4 6 My Sweden
V86-5 2,3,8,9,11
V86-6 4 Makethemark
V86-7 2,3,4,10,11
V86-8 2,10

3000 rader x 0,25 = 750 kr

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 18/3
DD1: 3,11
DD2: 2,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 9 Terminator Face kunde hitta till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så var segern sedan aldrig hotad senast. Nu är det lite andra förutsättningar för här blir det knappast någon ledning och han är heller inte att lita på men han är anmäld barfota runt om för första gången och dessutom åker jänkarvagnen på så felfri nu så tror jag att Dante Kolgjini sänder framåt när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget från dödens om det skulle behövas.

10 Dallas svarade för en stark insats i den senaste starten när han la en rejäl press på den ledande Schönbrunn i dödens senast och knäckte denne in på upploppet men kunde inte stå emot en vasst avslutande Chablis D.K. och fick även släppa Quite E Wood förbi sig så han slutade trea i mål. Nu tror jag att Markus Niklasson vill ge hästen ett lopp i ryggar och kan han få en del draghjälp under slutrundan så kan han bli farlig den sista biten om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

4 Get Ready On Tour kommer ut i första starten sedan december. Han är startsnabb och har tagit många av sina vinster från ledningen så här tror jag det blir full laddning mot spets och kostar det inte alltför mycket kraft att komma till täten så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Jänkarvagn och barfota runt om istället för vanlig vagn och skor runt om som det var i den senaste starten är en klar fördel, 7 Bonny Boy travade i ledningen senast och höll till kort före mål då en vasst avslutande Viggo Frontline tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan öppna hyggligt men jag tror inte han når ledningen av egen kraft men om han kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara långt framme här, 5 Dornoch Am gjorde det bra vid vinsten för tre starter sedan. Han tog då ledningen men släppte och avgjorde sedan till seger när han fick luckan. Efter det har han galopperat två gånger i rad men felfri nu så har han kapacitet för att utmana om en bra placering.

Min Vinnare: 9 Terminator Face
Spets efter 500m: 4 Get Ready On Tour
Skrällen: 5 Dornoch Am
Ranking: A 9,10 B 4,7,5 C 6,3,1,8

V86-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Athos Race har inlett året på bästa vis med två segrar på lika många starter. Senast så satt han i fjärde utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så var han först i mål. Han är inte helt att lita på men han kan öppna rätt så vettigt och då kanske han kan få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så är mycket vunnet. Den långa distansen är passande och nu blir det barfota bak vilket är ett plus så han ska räknas tidigt här, 2 Ronaldo Malibu tog ledningen och släppte och fick sedan luckan när Kenneth Haugstad som körde Concrete Dee försökte dra undan i ledningen och det drog han nytta av och spurtade in till seger senast. Han är startsnabb och tar han sig förbi invändig häst så är det inte omöjligt att han släpper till tipsettan om denne ställer frågan för han är bäst med ett lopp i ryggar och skulle han sedan få en lucka så är han vass den sista biten.

8 Volare Gar travade en stor del av loppet i dödens och hade sedan inga problem med att plocka ner den ledande Quick Wald och han höll även undan för övriga ekipage till seger senast. Dåligt läge här men det är inte så många hästar med i loppet och dessutom lång distans så det kan lösa sig rätt bra ändå och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Give Me Ten är startsnabb men det hade varit bättre med ett spår lite längre ut så det är inte säkert att det blir någon ledning här men blir det inte spets så borde det kunna bli ett bra lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Athos Race
Spets efter 500m: 4 Athos Race
Skrällen: 5 Rigel Face
Ranking: A 4 B 2,8,1 C 6,5,3,7,9

V86-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Sashay My Way har vunnit 7 av 14 starter så här långt. Nu är hon enda sto i fältet och kommer ut i årsdebut här men det är ett litet fält här och hon kan öppna fort och kan Adrian Kolgjini vara tidigt framme och ta över ledningen i ett tidigt skede så kan hon blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här. Barfota bak nu är en fördel för henne.

1 Gulfstream Am inledde karriären starkt med fyra raka segrar innan det blev galopper i de två senaste loppen och då räckte det inte till seger. Han känns jättefin i jobben så från stallet så räknar med en stark insats direkt i årsdebuten här. Han kan öppna fort men det är ändå inte säkert att han kan hålla upp ledningen här men det kan ändå lösa sig bra till slut och då kan det räcka långt här, 2 Osterc debuterar i ny regi för Helena Burman. Han har gjort det bra i USA och han är startsnabb så han kanske kan ta ledningen initialt men när det nu är medeldistans så tror jag att man är intresserade av att ge honom ett lopp i ryggar och kan han då få en lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering direkt i Sverigedebuten här.

Min Vinnare: 4 Sashay My Way
Spets efter 500m: 4 Sashay My Way
Skrällen: 3 Armour As
Ranking: A 4,1,2 B 3,7,6

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 My Sweden som hade tre raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen i ett V75 lopp senast. Han satt då fast med sparade krafter i rygg på Strong Hearbeat. Här tror jag att Mika Forss laddar mot spets och från ledningen här så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Skulle det inte bli ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 5 Jaguar Hill som var borta från tävlingsbanorna i två år men har nu gjort två starter efter den långa frånvaron vara tänkbar. Två raka segrar har det blivit och han vann väldigt lätt efter att ha kommit till ledningen i ett tidigt skede senast. Han är kvick iväg och kan Claes Sjöström servera honom en fin löpning så kan han vara långt framme igen. Det blir jänkarvagn den här gången. Han har haft rycktussar men det har inte behövs användas men nu kanske de kan komma till användning den här gången.

1 Echo Gamble vann ett V75 lopp på barfotabalansen i höstas och kommer nu ut i årsdebut här. Han är inte startsnabb och blir över från start men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han ha vissa möjligheter här. Fast skor på nu är ingen fördel, 9 Uret satt i tredje utvändigt innan han vreds ut till attack och via en stark avslutning så spurtade han in till seger senast. Nu förstärker Örjan Kihlström i vagnen och kan han hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan han duga en bit här.

Min Vinnare: 6 My Sweden
Spets efter 500m: 6 My Sweden
Skrällen: 4 Great Winner
Ranking: A 6 B 5,1,9,10,4,7 C 2,8,11,3,12

V86-5
Vårstayern över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Neelix har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara förbättrad nu. Senast så hade han avgjort loppet och var på väg mot segern men aktionen blev allt sämre och han tappade stilen helt och galopperade bort en trolig seger på upploppet. Nu är han anmäld barfota runt om och skulle han tävla på den balansen så blir det första gången och kan han hålla ordning på benen här så tror jag att Adrian Kolgjini kör till spets när tillfälle ges och från den positionen så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här, 9 Panamera kommer med formen på topp och tre raka segrar. Senast så blev det en lätt seger efter att han nått till ledningen i ett tidigt skede. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han kan bli att räkna med på nytt.

11 Whipped Eggs gjorde det bra vid vinsten i årsdebuten senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten och den långa distansen är passande så kan Dwight Pieters som sitter i vagnen få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot den sista biten, 8 Comanche Moon kommer ut i sin första start sedan november så det är knappast tal om någon toppform nu. Han har tränat på bra under vintern meddelar man från stallet och han såg fin ut i ett banjobb inne på Jägersro nyligen så klaffar det med löpningsförloppet så kan det ändå räcka en bit här, 2 Breidabliks Cognac har mest varit ute över medeldistans på slutet där det har blivit två raka andraplatser. Barfota runt om nu kan ge en extra växel och kan Marc Elias servera honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 3 Neelix
Spets efter 500m: 3 Neelix
Skrällen: 8 Comanche Moon
Ranking: A 3,9,11 B 8,2 C 6,4,1

V86-6
Kentucky Fibbers Lopp över 2140 meter och jag har jag spikat nummer 4 Makethemark som hade ett mycket starkt fjolår även om det bara blev två segrar. Han matchas mot Paralympiatravet och kommer nu ut i en mycket intressant årsdebut här. Han är inte toppad på något vis inför den här starten men han är startsnabb och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och då tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Han trivs väldigt bra på Solvalla och han kommer tävla med öppet huvudlag samt med fast huva och med skor runt om och i hans vanliga jänkarvagn, säger Petri Salmela.

Vid gardering kan nummer 9 Perfect Spirit som är en annan topphäst som kommer ut i comeback vara tänkbar. Daniel Redén brukar ha sina hästar väl förberedda och kan han få smyga med i en vettig rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet så kan han vara långt framme här, 1 Ragazzo Da Sopra ska även han ut i årsdebut. Han har ett intressant utgångsläge för han kan öppna rätt så vettigt och då kan det bli ett bra lopp i antingen spets eller rygg ledaren och då kan det räcka en bit här. Blir det barfota runt om så är det en fördel.

Min Vinnare: 4 Makethemark
Spets efter 500m: 4 Makethemark
Skrällen: 3 Im Your Captain
Ranking: A 4 B 9,1,2,3 C 6,5

V86-7
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Global Wireless gjorde det okej senast och håller nyttig form för dagen. Hon gynnas av att springa i ledningen så här tror jag det blir full laddning mot spets och kan hon få bestämma som hon vill i ledningen så kan det bli en ny seger. Hon gillar inte att gå bakifrån så får hon inte spets så kan det bli tufft att ta en ny seger här, 11 Sobel Jasmine visade senast att hon trivs som allra bäst på barfotabalansen när hon vann på ett bra vis från ledningen. Bakspår nu är ingen fördel men med många strukna är det inte lika dåligt utgångsläge och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

4 Zaira Del Ronco var inte bra i travet senast och galopperade tidigt i loppet. Hon har blivit behandlad efter det så formen är inte på topp och från stallet meddelar man att det är ett snällt upplägg som gäller här men får hon ett bra lopp i ryggar så har hon en pollett till slut och då kan det ändå räcka en bit här, 10 Zanzibar Effe höll farten starkt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Valnes Havanna senast. Klaffar det med positionerna och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon duga en bit mot det här gänget, 2 Anna S.H. debuterar i ny regi för Fredrik Persson. Den korta distansen är väl inte hennes bästa då hon är mer stark än snabb men utgångsläget är fint så hon kan få ett bra lopp i den främre träffen och då kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 3 Global Wireless
Spets efter 500m: 3 Global Wireless
Skrällen: 2 Anna S.H.
Ranking: A 3,11 B 4,10,2 C 9,1,6,7

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fem/Sexåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Vichy Grif har fått ett uppehåll på en månad. Hon var ute i ett V75 lopp på Mantorp senast och avslutade då okej från ett omöjligt läge. Hon kan öppna lite över medel och här kan hon nog köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det vara läge för en seger här om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är gynnad av att springa i ledningen och nu blir det barfota runt om meddelar Sofia Aronsson.

10 Bon Ego avslutade fjolåret starkt med fyra segrar på de fem senaste loppen. Björn Röcklinger meddelar att hon inte är vässad i träningen fast hon fick gå ett litet skarpare jobb i fredags för att få upp tempo i kroppen. Hon är klart bättre när hon är med där framme så bakspår nu är ingen fördel men hon har gjort bra lopp bakifrån också. Skor på nu är ett minus men kan hon få gå med i en vettig rygg och om hon kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan hon bli farlig den sista biten, vid ytterligare gardering kan 5 Au Pair Girl som landade i dödens inför slutvarvet senast och hon orkade inte riktigt gå i närkamp utan hon fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett V75 lopp som vanns av La Norna vara tänkbar. Hon kan kliva iväg bra från början men det kan ändå bli tufft att nå spets här men med ett bra lopp i den främre träffen så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Vichy Grif
Spets efter 500m: 2 Vichy Grif
Skrällen: 5 Au Pair Girl
Ranking: A 2,10 B 5,4,6,8,11,12 C 7,3,1,9

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2,5
2.02
19:00  Björklöven - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - X2
3.45
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.94
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.75
18:55  Krasnodar - Chelsea
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
1.74
19:00  Örebro - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.86
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 27/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Eskilstuna 27/10
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming