V86 Tips Jägersro & Solvalla 24/2

Publicerad på 24 Feb 2021 - 01:35

DrTrav

DrTrav

24 Feb 2021 - 01:35

V86 på onsdagskvällen och det är Jägersro och Solvalla som delar på den här omgången.

Det är en fin jackpott att spela om och jag spelar med två spikar, 3 Utah Broline i tredje avdelningen och 2 Aragorn As i fjärde avdelningen.

V86 Tips Jägersro/Solvalla 24/2
V86-1 2,3,4,5,6,9
V86-2 2,5,8,9
V86-3 3 Utah Broline
V86-4 2 Aragorn As
V86-5 1,4,6,7
V86-6 4,8
V86-7 2,3,5,6,10
V86-8 2,3,4,5,9

4800 rader x 0.25kr = 1200kr

DD Tips Jägersro/Solvalla 24/2
DD-1 2,6
DD-2 2,3,4,5,9

10 rader x 30kr = 300kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m auto
Ett mycket öppet lopp där jag gärna betalar för samtliga hästar för att känna mig säker på att överleva på V86. Men plånboken tillåter inte det och jag har fått nöja mig med sex streck.

9 Diamond Hall är i min bok en av de hästarna som gynnas mest av att det är medeldistans ikväll. Detta är en åttaåring som trivs med att få ligga på rulle och sen avsluta starkt. Ikväll har man fått ett perfekt spår för den uppgiften. Hon gynnas om tempot på loppet blir högt. Till kvällens start har man fått ett lopp i kroppen och kommer stå för en bra prestation. Hon är endast streckad på 3% vilket är mycket märkligt för mig. Jag gör henne till en fräck förstahäst i ett öppet lopp.

5 Divane Godiva är favorit i loppet och hon kan mycket väl vara den som vinner tillslut. Hon är kvick iväg från start och i den senaste starten vann man på ett bra vis. Formen är bra och det är anmält amerikansk vagn återigen. Hon är den tidiga ledaren av loppet i min bok även om hon kommer bli utmanad om den positionen initialt. Kommer man till ledningen är man ett givet segerbud men distansen ikväll är kanske inte till hennes fördel och som favorit i ett öppet lopp måste jag gardera.

2 Mad Princess är en intressant häst i loppet. I den senaste starten satt man fast med samtliga krafter obrukade över mållinjen. Krafter som man förhoppningsvis kommer ha nytta av ikväll istället. Man är en av de som kan öppna från start och det ska bli spännande att se vilken taktik Peter Untersteiner väljer här ikväll. På förhand låter Peter optimistisk angående sin femåring och han förväntar sig en bra prestation. Givet streck.

4 Frances Yoda är ytterligare en startsnabb häst i loppet och det troliga är att man håller ut 5 Divane Godiva initialt, men frågan är hur man i ett andraskede väljer att lägga upp loppet. Detta är nämligen ett åttaårigt sto som trivs bäst över kort distans. Men hon kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget och formen är bra. Streckas på kupongen.

Min Vinnare: 9 Diamond Hall
Spets efter 500m: 2 Mad Princess / 4 Frances Yoda / 5 Divane Godiva
Skrällen:
Rankingen: A: 9,5 B 2,4,6,3,7,1,8

V86-2 1640m auto
5 Whelk har varit ute och mött tufft motstånd på slutet, nu har man fått ta igen sig lite inför dagens start och ska ses med bra segerchans över detta kortlopp. Hon är kvick iväg från start och tränaren Jörgen Westholm låter nöjd och optimistisk inför kvällen. Hon är van att möta tuffare motstånd och ska ses med bra segerchans trots att man inte startat på ett tag.

9 Cactus årsdebuterar i sin senaste start, och då gjorde man det helt okej efter att man fått en dålig rygg sista biten. Örjan som körde då precis som ikväll valde inte att gasa för fullt när luckan sen kom vilket man kan få betalt för ikväll istället. Med ett lopp i kroppen bör Cactus vara ännu bättre till kvällens start. Kort distans är ingen fördel men på kapacitet ska man streckas tidigt på kupongen.

Vill även varna för 8 Digital Class som gick bra i ett bronsförsök för två starter sedan och i den senaste starten gick man i mål med sparade krafter. Hon tål att göra en del jobb själv och från stallet meddelar man att denna sexåringen är bra i ordning och ska räknas tidigt.

Min Vinnare: 5 Whelk
Spets efter 500m: 5 Whelk
Skrällen: 8 Digital Class
Rankingen: A: 5,9 B 8,2,1,10,7 C 3,6,4

V86-3 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik, jag väljer att ta ställning för 3 Utah Broline som ikväll gör första starten efter kastration. Tränaren och kusken Peter Untersteiner meddelar att Utah Broline tränar positivt hemma på gården. Ikväll har man lottats till ett perfekt utgångsläge och man är min tidiga ledare av loppet. Får den positioneringen är man sen hästen att slå för övriga. Ger kastrationen önskvärd effekt kommer vi få se ny och förbättrad femåring på tävlingsbanan ikväll. Jag tar ställning och spikar till en i mina ögon spelvärd procent.

Motbud
10 Hunter Dragon är en dansk gäst som har visat toppform på hemma i Danmark på slutet. Tre segrar och två andraplatser på de fem senaste starterna är facit. Han är van att tävla med skor så det är inget minus här. I den senaste starten var det första gången man gick med norskt huvudlag och det blir samma utrustning även ikväll. Är med och utmanar min spik om segern även om bakspåret inte är någon fördel.

1 Valeria Wareco var inte som bäst i den senaste starten, man har kollat upp henne efter det men meddelar att man inte hittat något fel på henne. Från stallet hoppas man att hon bara hade en dålig dag. På kapacitet och kunnande är ska man inte nonchalera henne vid gardering trots den sämre insatsen senast på näthinnan.

Min Vinnare: 3 Utah Broline
Spets efter 500m: 3 Utah Broline
Skrällen:
Rankingen: A: 3 B 10,1,2,5,11,6 C 4,8,9,12,7

V86-4 2140m auto
Väljer att spika mig ur denna fjärde avdelningen. 2 Aragorn As ska vara favorit i min bok och när det är så jämn spelat som det är i loppet just nu väljer jag att ta ställning och spika Aragorn As. Detta är en femåring som återkommer efter vila och det finns vissa frågetecken om formen, men när man ser att det är Timo Nurmos som tränar blir man lugn. Hans hästar brukar sällan vara beroende av lopp i kroppen, utan brukar prestera på topp direkt. Sett till kapacitet är jag rätt övertygad om att detta är bästa hästen i loppet. Han är allround och kan vinna lopp på flera olika sätt. Från stallet låter man även optimistiska inför kvällens start. Jag tar ställning och spikar och hoppas vi får se en liknande prestation som stallkamraten Bitcoind´ Arc stod för i sin årsdebut för två veckor sedan.

Motbud
3 Mission Beach är väldigt kvick från start och skulle kunna ta sig förbi spiken Aragorn As från start, även om det troliga är att man inte gör det när man ikväll står sida vid sida. Mission Beach kommer till kvällens start med årsdebuten avklarad och man gjorde det bra som tvåa i mål och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare. Främsta motbudet till min spik.
Nämner även 4 Baron Frontline som har gjort det bra under vintern. I den senaste starten avslutade man ruskigt vasst via 09,1 sista 150m. Med fortsatt bra form ska man med rätt ryggresa ikväll inte nonchaleras på speed. Tidigt streck för den som garderar.

Min Vinnare: 2 Aragorn As
Spets efter 500m: 2 Aragorn As / 3 Mission Beach
Skrällen:
Rankingen: A: 2 B 3,4,1,9,8,7 C 5,12,10,11,6

V86-5 3140m volt
Här blir Arvid S.H. favorit men jag vill framhålla 1 Happy Few som förstahäst i loppet. Denna fyraåring står ensam på start och kommer vara den som leder loppet inledningsvis. Får sen skickliga Thomas Uhrberg som kör själv styra tempot på tillställningen vilket ledaren oftast får göra i dessa långlopp så kommer Happy Few inte bli lätt att plocka ner under slutvarvet för övriga. Det som är lite oroväckande är galoppen som kom i den senaste starten men den den säger man kom för hästen blev för pigg bakom startbilen, ett moment man slipper utsätta hästen för ikväll. Förstahäst.

4 Arvid S.H är häst jag personligen gillar skarpt. Men ikväll har man en tuff uppgift i min bok. Han trivs bra över distansen, men risken finns att man får göra för mycket grovjobb själv och då blir det inte helt enkelt att vinna. Skulle man istället välja att köra lite mer passivt så kommer ledaren Happy Few rinna undan i ledningen. Kusken och tränaren Fredrik Persson har inte en lätt kuskmatch på förhand. Kapacitetsmässigt är man bäst i fältet och ska således även streckas på kupongen.

7 Totti Face stod för en mycket vass avslutning via Open Stretch i den senaste starten på V75, stannade klockan på 11,2 sista 800m. Ikväll har man ett spännande springspår och kommer man iväg okej från start så är detta en sexåring som inte är oäven. Han trivs över distansen och när man är streckad på endast 6% är man en given skräll att betala för i omgången.

Min Vinnare: 1 Happy Few
Spets efter 500m: 1 Happy Few
Skrällen: 7 Totti Face
Rankingen: A: 1 B 4,7,6,2,10 C 5,3,8,9

V86-6 2140m volt
Kommer låsa loppet på två hästar.

4 Gardner Shaw som var mycket bra vid senaste starten, då vann man på ett imponerande vis. Klockan stannade på 10,7 sista 800m. Ikväll står man 20m före de värsta motbuden och med Örjan Kihlström åter i vagnen ska detta vara en bra segerchans på pappret. Dock är spår fyra i volten kanske inte det bästa, men lyckas bara Örjan komma iväg från start så kan man troligen enkelt glida fram i ledningen efter en bit. För mig är det spåret emot och vill därför betala för en häst på tillägg också. Men Gardner Shaw är ett bra singelstreck för den som söker ytterligare en spik i omgången.

Den jag även vill betala för är 8 Antonio Trot, han fick äntligen vinna senast, då var det gulddivisionen och man klev runt samtliga via 11,2 sista varvet. Detta är en femåring som stått för bra prestationer en längre tid nu. Antonio Trot kommer med bra form till kvällens start och skulle med lite klaff längs vägen kunna utmana Gardner Shaw om segern här. Tillsammans bildar de ett starkt lås.

Min Vinnare: 4 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 4 Gardner Shaw
Skrällen: 8 Antonio Trot
Rankingen: A 5 B 8,7,9,2 C 1,5,3,6

V86-7 1640m auto
2 Quantum Roc har förlorat de två senaste loppen från ledningen, och någon kanske anser att denna denna femåring är en ickevinnare. Men faktum är att tränaren Hanna Lähdekorpi meddelar att detta är en stor häst som varit trött i mål i de två senaste starterna och hon säger att det inte handlat om inställningen hos hästen. I den senaste starten blev man bland annat slagen av en häst som spurtade väldigt fort sista biten. Från ett perfekt utgångsläge kommer Quantum Roc få en bra position och därifrån kommer man vara en tidig segerkandidat ikväll. Spelvärd förstahäst i min bok.

5 Dream Kåsgård blir favorit i loppet, men han var inte som bäst senast i årsdebuten. Man fick ledningen efter en bit men fick ge sig redan 350m från mål. Det troliga är att man behövde loppet i kroppen och att vi har en bättre prestation att vänta ikväll. Han är okej från start precis som många andra i loppet så spetsstriden här är väldigt öppen. Skulle man komma till ledningen är såklart mycket vunnet för denna sexåring. Men risken finns att man blir hängandes i spåren och då anser jag detta är en sårbar favorit.

Skrällen är 6 Mystic Mom, denna femåring besitter hög kapacitet. I den senaste starten passade inte banunderlaget så den prestationen är bara att lägga åt handlingarna. För två starter sedan stod man för en mycket rapp avslutning och hann precis fram till delad seger på mållinjen. Med formen intakt kommer Mystic Mom fälla många över upploppet ikväll. Till endast 8% är man ett givet streck för mig.

Min Vinnare: 2 Quantum Roc
Spets efter 500m:
Skrällen: 6 Mystic Mom
Rankingen: A 2 B 6,5,3,10,12,11,9 C 4,7,8,1

V86-8 3140m auto
2 Jareth Boko kördes offensivt senast och imponerade när han trots ett tufft upplägg kunde gå undan till en säker seger utan att vara tom i mål. Sitter inte det loppet i benen ikväll är han ett givet segerbud även här från perfekt utgångsläge.

9 Estelle Nordique kommer till dagens start med imponerande fyra raka segrar i bagaget. Denna sjuåring trivs över den längre distansen och gynnas av det mindre startfältet. Till dagens start kommer man med formen på topp och även om motståndet är tuffare ikväll ska man tidigt räknas in i segerstriden.

Nämner även 4 Danilo Brick som även han trivs över distansen. Detta är en sexåring som har fått hårdhet på V75 ifrån de fyra senaste starterna. Fromintrycket i den senaste starten var bra och ikväll har man fått ett bra utgångsläge och ska räknas in i segerstriden härifrån.

Skrällen är 5 Axl Brown, han kommer från ett stall med form. Ikväll är det dessutom åter Örjan Kihlström i vagnen och i den senaste starten blev man fast med sparade krafter. Distansen är inga problem och man är kvick från start. Lyckas man hitta rygg på ledaren härifrån är man till 6% mycket intressant med lycka in på upploppet. Skrällen i loppet.

Min Vinnare: 2 Jareth Boko
Spets efter 500m: 4 Danilo Brick / 5 Axl Brown
Skrällen: 5 Axl Brown
Rankingen: A 2,9 B 4,5,3,8,7 C 1,10,6

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto