DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 27/1

27 Januari 2021 - 00:29

V86 denna onsdagskväll innehåller en fin Jackpott på 18miljoner kr och omgången delas mellan Jägersro och Solvalla.

På förhand ser omgången svårlöst ut, hög utdelning att vänta. Jag spelar med två spikar, 5 Dandit i den femte avdelningen och 9 Zaffiro Jet i den sjunde avdelningen.

Min lösning på omgången följer nedan.

V86 Tips Jägersro & Solvalla 27/1
V86-1 2,3,5,6,7,8
V86-2 1,2,5,6,8,9
V86-3 2,4,5,8,11
V86-4 2,3,4,9,12
V86-5 5 Dandit
V86-6 1,4
V86-7 9 Zaffiro Jet
V86-8 1,3,10

5400 rader x 0.25kr = 1350kr

DD Tips Jägersro & Solvalla 27/1
DD-1 9 Zaffiro Jet
DD-2 1,3,10

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m auto
3 Kung Edward är en rutinerad åttaåring som verkligen trivs över den aktuella årstiden. Detta är ingen som staplar segrarna på varandra men ikväll möter man något enklare motstånd och faktum är att det finns två faktorer som det inte går att bortse ifrån. Det var nästan exakt ett år sedan man senast vann lopp och då satt Joakim Lövgren i vagnen. Det har han sen inte gjort igen under hela året men ikväll är det dags igen. En häst som trivs med både årstiden och med kusken är inget som ska underskattas i ett annars öppet fält. Endast streckad på 6% gör att detta blir min spelvärda förstahäst även om det är givet att gardera.

8 Hierro Boko är intressant, han har varit ute och mött tufft motstånd på V75 under den senaste tiden. Tränaren Hanna Lähdekorpi låter uppåt på hästen och intrycket när man gick sylvasst över upploppet i skymundan på Kalmar för två starter sedan är något som ligger kvar på näthinnan. Med ett litet fält ikväll är spåret inte lika illa som med ett fullt startfält, och kör man lite mot varandra där framme kommer Hierro Boko ha en vass pollett att tillgå när upploppet nalkas.

6 Sharp Dream har nu tre lopp i kroppen efter vila och formen är nära toppen. Man har tagit steg i utvecklingen hos sin nya tränare Johan Untersteiner och kommer vara en av de som utmanar om segern ikväll.

1 Apapmand är duglig silverhäst som befinner sig strax under de bästa i Danmark. Kommer med en färsk seger i bagaget från senaste starten. Kommer troligen inte kunna nyttja innerspåret till ledningen, utan det handlar i första hand om att leta sig ut i ett andraspår. Med klaff längs vägen finns kapacitet för att köra upp om segern.

Min Vinnare: 3 Kung Edward
Spets efter 500m: 3 Kung Edward
Skrällen: 8 Hierro Boko
Rankingen: A: 3,8,6,1 B 5,7 C 2,4

V86-2 2140m auto
6 Mellby Good är storfavorit och streckad på 63% i nuläget. Hon besitter en bra styrka och inställning vilket han visat vid flertalet av hans segrar. Man hade tre raka segrar i resultatraden inför senaste starten, då blev det dubbla galopper och man såg inte helt hundra ut i aktionen. Man fick pausa efter den starten och är ikväll tillbaka på tävlingsbanan. Tränaren Timo Nurmos är känd för att ha hästarna i ordning när han selar ut, men som streckad till 63% med det senaste intrycket i bagaget måste man gardera loppet. Även om uppgiften på förhand ser ut att passa Mellby Good.

2 Ale's Pride Gar är en av många intressanta lågprocentare jag vill betala för ikväll. Hon besitter en hög kapacitet. Formen är något svårbedömd men med tanke på att det är en seger i resultatraden som rycker i och med denna starten är jag säker på att tränaren Oskar Svanberg vässat upp sin femåring lite extra inför dagens start. Pass upp.

5 Let It Go kommer men okej form till dagens start, hon har gjort det bra i den senaste starterna. Man är kvick från start och med Ulf Ohlsson i vagnen för tredje gången blir jag inte förvånad om man är med där framme och gör upp om segern ikväll.

1 Another Lucky Day har gjort det klart bra på slutet och är på väg in i toppform. Hon är kvick från start och har perfekt läge ikväll. Lyckas man nå ledningen och sen eventuellt släppa till favoriten blir man giftig med lucka över upploppet.

Min Vinnare: 6 Mellby Good
Spets efter 500m: 6 Mellby Good
Skrällen: 2 Ale's Pride Gar
Rankingen: A: 6,2,5 B 1,8,9,4,7,10 C 12,3,11

V86-3 2140m auto
2 Valeria Wareco galopperade i senaste starten men kusken Fredrik Pedersen som körde senast fortsatte runt banan med Valeria Wareco och meddelade efteråt att hon kändes mycket fin och att formen var det inget fel på. Normalt sett är hon stabil med bilstart som är kvällens förutsättningar och kommer man iväg från start och travar hela loppet är man en tidig segerkandidat. Spåret är perfekt och man är min tidiga ledare av loppet.

11 Restless Heart gynnas om det blir tempo på loppet. Detta är en femåring som är betydligt bättre än vad resultatraden skvallrar om. Hon har inte startat på ett halvår så formen är svårbedömd men Conrad Lugauers hästar brukar inte behöva lopp i kroppen. Trots spåret inte nonchaleras här.

4 Miriam Håleryd är en kapabel femåring som duger bra för klassen när hon fungerar. Stod för en bra prestation i den senaste starten som räckte till en andraplats. Miriam Håleryd är kvick från start men tar inte en längd på Valeria Wareco men ledningen är heller inget måste för att hon ska fungera. Lever hon upp till sitt kunnande är man med långt framme ikväll.

8 M.T.One Wish startade senast på nyårsafton. Då blev det galopp på upploppet med krafter obrukade. För två starter sedan fick man ett tufft lopp och travade utvändigt om en så klassig häst som Nouba Mom och höll storstilat till en andraplats. Löser det sig bara från bricka åtta från start är man segeraktuell.

Min Vinnare: 2 Valeria Wareco
Spets efter 500m: 2 Valeria Wareco
Skrällen: 11 Restless Heart
Rankingen: A: 2,11,4 B 8,5,7,6 C 9,1,10

V86-4 2640m auto
2 Ingesson är en fin travare som gjort det bra på slutet. Men att man är så pass bra att man ska vara streckad på 62% som man är i nuläget känner jag inte riktigt att han är. Favorit ska man vara men just nu är femåringen lite väl stor i min bok. Han besitter bra styrka och snabbheten kommer mer och mer för varje start. I den senaste starten joggade man hem en överlägsen seger. Man är ingen raket från start men ser det inte som omöjligt att man får ta över ledningen här i en andrafas. Oavsett kommer man få en bra resa från detta utgångsläget och är min förstahäst, men jag kommer gardera eftersom Ingesson i nuläget är för stor favorit i mina ögon.

Gillar 9 Llama Tooma som allt som oftast står för gedigna och bra insatser, vilket man visat upp i de senaste framträdanden. Två andraplatser och en seger på de fyra senaste starterna. Spår nio kommer passa Llama Tooma ikväll, hans styrka är speeden och får han gå med i bra ryggar hela vägen ikväll kommer man kunna avsluta riktigt vasst. Ett givet streck på min kupong.

Skrällen är 4 Fleur Mearas som stod för en positiv insats senast när man gick bra från kön sista halvvarv och klockan stannade på 12 i 800m. I ett öppet lopp tycker jag man ska betala henne till endast 5%.

Min Vinnare: 2 Ingesson
Spets efter 500m: 2 Ingesson
Skrällen: 4 Fleur Mearas
Rankingen: A: 2,9 B 4,3,12,11,10,1,7 C 6,5,8

V86-5 1640m auto
I femte avdelningen hittar vi kvällens första spik 5 Dandit. Han vann på rejält sätt på Charlottenslund för fyra starter sedan. Efter det har han gjort tre starter på Jägersro utan att fått sätta nosen först. Men intrycksmässigt har han sett fin ut och för två starter sedan sprang han upp i vagn med halvvarvet till mål och i den senaste starten avslutade man bra via 13 sista 700m. Ikväll blir det amerikansk vagn och full laddning från start. Jag tror man sitter i ledningen efter en bit och därifrån är man hästen att slå. Just nu är Dandit streckad på 12% och jag tar ställning och spikar min idé. 

Motbud
4 Laradja Vrijthout är ett spännande nyförvärv hos Conrad Lugauer. Detta är en sexåring som nu varit hos Conrad i några månader och har nu en bra uppgift på pappret. Från stallet meddelar man att inga vässande jobb har gjorts inför dagens start och med tanke på att man inte startat på fem månader finns en del frågetecken man vill ha svar på innan man kan gå rakt ur på honom. För den som garderar är Laradja Vrijthout ett givet streck på kupongen, men sett till hur streckprocenten är fördelade här tycker jag att min idé i loppet är mer speltekniskt rätt och jag står över denna sexåring ikväll.

7 Falm vann från ledningen på Åby för tre starter sedan, efter det har man startat två gånger och näst senast såg man inte som bäst ut. Dock studsade man tillbaka snabbt och gick bra på V75 i sin flegmatiska stil i den senaste starten. Formen är påväg upp igen och kapacitet samt kunnande finns. För den som plockar med några hästar tycker jag inte man ska nonchalera Falm.

Min Vinnare: 5 Dandit
Spets efter 500m: 5 Dandit
Skrällen: 7 Falm
Rankingen: A: 5 B 4,7,9,11,6,1 C 10,2,8,3

V86-6 1640m auto
Denna avdelning kommer jag låsa på två ekipage, den troliga favoriten 1 Coogan och 4 Rafiki Fri som är en intressant skräll till 3%.

1 Coogan gör ikväll årsdebut och har fått ett kortare tävlingsuppehåll inför dagens start. Han har tidigare presterat bra när man haft liknande pauser. Han har tagit hand om ledningen från innerspår tidigare och väl i den positionen har man fem segrar på sex försök. Men det stora orosmomentet inför dagens start är att man ska tävla med skor på samtliga hovar, vilket man bara gjort en gång tidigare i livet, det var 2018 och då blev man oplacerad. Given förstahäst men jag kommer krydda systemet med en riktig skräll.

4 Rafiki Fri har lysande form för dagen, han har stått för två bra prestationer på slutet. I den senaste starten stod man för en rapp avslutning. Ikväll är det ett litet fält vilket jag tror kommer gynna denna åttaåring som kommer sitta bra på det oavsett hur det blir från start. Får man sen spara speeden till in på upploppet kommer man kunna fälla samtliga. Till enbart 3% är man intressant i kvällens omgång.

Vill man ha ytterligare streck på kupongen så är 5 Dom Perignon och 3 Jaguar Dream intressanta. Den förstnämnda kommer blanda sig i spetskörningen och lyckas man ta sig till ledningen ökar såklart chanserna för seger avsevärt. Jaguar Dream gör en spännande comeback efter en tävlingsfrånvaro på över 18 månader, svårbedömd men kapacitet finns.

Min Vinnare: 1 Coogan
Spets efter 500m: 1 Coogan
Skrällen: 4 Rafiki Fri
Rankingen: A: 1,4 B 5,3,6,7 C 8,2

V86-7 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik 9 Zaffiro Jet, han kommer med formen på topp och en färsk seger med sig i bagaget till dagens start. Detta är en sexåring som har segerdefilerat i hela 18 av sina 39 starter. I det senaste framträdandet fick man en dryg inledning och kunde först trycka sig till ledningen efter 600m. Men trots det kunde man ändå gå undan och sätta nosen först över mållinjen på ett imponerande vis. Zaffiro Jet är stark och rejäl, han tål att göra en del grovjobb själv. Jag förväntar mig ett offensivt upplägg från start och tycker segerchansen är bra. Jag tar ställning och spikar i ett annars streckkrävande lopp.

Motbud
6 Gambit Brodde fick ett tufft utvändigt om ledaren i den senaste starten, kunde ändå streta emot och hålla till en andraplats. Man är okej från start och skulle man kunna köra sig till ledning efter en bit ökar såklart segerchanserna för denna sexåring. Gambit Brodde har vunnit fem gånger på åtta försök från ledningen. Givet streck för den som garderar.

8 Galantis har nu fått tre lopp i kroppen och formen är bra. För två starter sedan stod man för en mycket vass avslutning och gick i mål som tvåa. I den senaste starten blev man en snackhäst på V75 men fick den dagen grusad av en tidig startgalopp. Nu är det autostart och man har anmält amerikansk vagn, vilket är intressant. Kommer man bra till från detta åttonde spår blir man ett hot för övriga under slutrundan.

4 Ofelia O.E är en vass avslutare och skulle det bli tempo på loppet gynnas detta sjuåriga sto. I den senaste starten fick man ett struligt lopp och gick i mål som fyra med obrukade krafter. Ska passas vid gardering.

Min Vinnare: 9 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 1 Coogan
Skrällen: 4 Rafiki Fri
Rankingen: A: 1,4 B 5,3,6,7 C 8,2

V86-8 2140m volt
1 Lord Horse har visat bra form på slutet. Man är kvick iväg från start och från ett bra utgångsläge är man min tidiga ledare av loppet och därifrån är man sen hästen att slå. Från stallet är man optimistiska och tror på en bra prestation. Man har segrat två av de tre gångerna man gått i ledningen tidigare. Förstahäst.

3 Amigo Racer stod för en bra avslutning för två starter sedan, då gick man i mål som två bakom Racing Brodda. I den senaste starten fungerade man inte på Axevallas banunderlag och tränaren som även satt i vagnen den dagen meddelade att man aldrig kunde köra på honom. Ikväll hoppar Erik Adielsson upp vagnen igen precis som för två starter sedan vilket såklart är ett plus. Amigo Racer kommer vara med och göra upp om segern här.

10 L.L.Royal är en kapabel femåring som haft en del otur på slutet. I den senaste starten var man inte som bäst efter man fått ett tufft lopp utvändigt om ledaren. För två starter sedan fick man sista varvet med punktering. Skulle det bli tempo på loppet är detta en spurtstark herre som kommer fälla många över upploppet. Skräll.

Min Vinnare: 1 Lord Horse
Spets efter 500m: 1 Lord Horse
Skrällen: 10 L.L.Royal
Rankingen: A: 1,3 B 10,5,2,7,9 C 11,6,4,8

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming