DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 30/9

29 September 2020 - 18:29

På onsdagen avgörs V86 tävlingarna på Jägersro & Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 1 Speedy Tilly i den sjätte avdelningen samt 7 Bandit Brick i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 30/9
V86-1 1,2,3,4,5,8
V86-2 4,6,7,10,12
V86-3 1,4
V86-4 3,8,10
V86-5 1,3,4
V86-6 1 Speedy Tilly
V86-7 7 Bandit Brick
V86-8 2,3,6,9,11,12

3240 rader x 0,25 = 810 kr

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 30/9
DD1: 7 Bandit Brick
DD2: 2,3,6,9,11,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS JÄGERSRO/SOLVALLA ONSDAG 30/9

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 5 Neelix gjorde första starten sedan maj i ett försök i Bronsdivisionen på Färjestad senast. Han blåste då till spets och han var i ledningen in på upploppet men han blev rejält trött och kom i mål som oplacerad då. Han behövde det loppet i kroppen efter uppehåll. Hästen känns fin i träningen efteråt och han borde gå framåt med den genomköraren i kroppen. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag på tidig ledning och från spets så kan han bli svår att fånga in. Det blir skor runt om den här gången. 

3 Hector Boko gjorde det bra när han vann från ledningen på Vaggeryd för tre starter sedan. Efter den segern har hon varit mindre bra i två lopp i rad. Hon kan öppna rätt fort vid laddning men det är ändå inte säkert att det blir någon ledning här. Hittar Jaap Van Rijn som finns i vagnen en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet.

1 Victory Lee har gjort det väldigt bra på sistone även om det inte har räckt hela vägen till någon seger. Han gjorde ett grymt bra lopp som tvåa bakom Rackham senast. Han kan öppna fort och har ett trevligt utgångsläge här. Med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

8 American Hill gjorde bort sig med en startgalopp i finalen av Derbystoet senast. Hon har jobbat bra och hon känns fin fast hon möter bra hästar och från dåligt spår så ligger man rätt lågt från stall Conrad Lugauer. Hon ska ha ett lopp i kroppen inför stundande Breeders' Crown-semifinaler och resultatet är inte det viktigaste den här gången. Får hon ett passande lopp så kan hon ändå duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Neelix
Spets efter 500m: 5 Neelix
Skrällen: 9 Inertial
Ranking: A 5 B 3,1,8,2,4 C 9,7,10,6

V86-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Eddy West avslutade mycket bra när han fick fritt spelutrymme på upploppet men han slutade ändå oplacerad i ett lopp där He's Marvelous avgick med segern senast. Han kan öppna bra men han kan bli lite vass om man laddar med honom så det troliga är att Göran Wester söker ett rygglopp. Får han smyga med in i det längsta så kan han bli farlig när han spelar ut speeden och då kan det vara läge för en fullträff.

12 Issiah har visat en härlig form på sistone. Näst senast så kom han med en bra avslutning som tvåa bakom Night Brodde. Gången efter det så avslutade han starkt till seger. Tråkigt utgångsläge nu men Björn Goop förstärker i vagnen och klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

10 Super Sarah satt fast länge senast men hon avslutade positivt i skymundan när väl luckan kom fast det räckte bara till en sjätteplats i ett lopp som vanns av Gazoline Mearas. Nu blir det kanske lite tätt mellan starterna men sitter inte det senaste loppet i benen så kan hon bli att räkna med över upploppet.

6 Banzai Merci gjorde ett riktigt bra lopp vid segern senast. Han fick då en fin löpning i rygg på den ledande Red Alert W.F. och i den sista kurvan så fick han luckan och han sänkte då ledaren och gick undan till en lätt seger. Hittar Rauno Pöllänen en bra väg med honom så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

7 Otroligosåfin var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Han travade då först i andraspår större delen av loppet och in på upploppet så plockade han ner den ledande Pols Crazy Diamond till en säker seger. Efter det har han inte fått det att stämma. Här finns det risk att han hamnar i dödens men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och han är rätt bra för klassen och får han ett passande lopp så gör han inte bort sig.

Min Vinnare: 4 Eddy West
Spets efter 500m: 3 Star's Fighter
Skrällen: 6 Banzai Merci
Ranking: A 4,12,10 B 6,7,3,2,1 C 11,9,8,5

V86-3
Final Breeders Course 2 years old 2020 över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 1 Chipper Kronos har gjort en start hittills i karriären. Han tog då hand om ledningen i ett tidigt skede av loppet och han fick sedan bestämma och han vann sedan i överlägsen stil. Innerspår nu och håller han upp ledningen så är mycket vunnet. Det kan dock bli problem och spår 1 är inte så bra för en orutinerad häst. Kan Stefan Persson hitta loss i god tid före mål så kan han vara med och utmanar om segern igen.

4 Good Vibes har gjort två starter och hon har vunnit båda dessa. I debuten så blev det en väldigt billig seger i ett litet fält från ledningen. Gången efter det så sänkte hon den ledande Lexington Yoda från dödens. Hon var inte tom i mål då och det känns som att hon har tagit loppen på ett bra vis meddelar Per Nordström. Hon kan öppna bra och det är inte omöjligt att hon kan ta sig till spets här. Skulle så bli fallet så stiger hennes chanser att ta en ny seger.

I övrigt kan 9 Icelander vara tänkbar. Han gjorde det bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så fullföljde han bra som trea i ett lopp som vanns av Good Vibes. Får han smyga med i en vettig rygg och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Chipper Kronos
Spets efter 500m: 4 Good Vibes
Skrällen: 2 Chopin Gar
Ranking: A 1,4 B 9,7,3,2 C 5,6,8

V86-4
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Global U.S.A. har nu fått två lopp i kroppen efter en tids frånvaro så formen nu borde vara i antågande. I den senaste starten på Bollnäs så satt hon en bit bak men via en härlig avslutning ute i spåren så sänkte hon sitt motstånd till seger. Kan Daniel Wäjersten som sitter upp bakom hästen få smyga med i en trevlig rygg och om hon kan bli fint framdragen innan attacken sätts in så fäller hon många hästar till slut.

3 Lovemore gjorde det bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så räckte hon inte riktigt till i ett Klass I försök på Bergsåker för en månad sedan. Hon skulle sedan startat på Färjestad den 19 september fast hon ströks då för hosta men det var ingen större fara och hon var inte sjuk meddelar Petri Salmela. Trevligt läge nu och skulle Ulf Ohlsson få ta över ledningen från 4 Loser On Loser som jag tror frontar initialt i ett tidigt skede av loppet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte spets så kan det bli tuffare för henne att vinna loppet.

8 Whelk är van vid att möta tufft motstånd. Hon var inte tom när hon felade med 300 meter kvar av loppet i Lars Lindbergs Minne på Bergsåker senast. Utgångsläget nu är mindre bra med distansen är lång så mycket kan hända på vägen. Klaffar det med löpningsförloppet och om hon kan hålla sig till rätt gångart så kan hon dyka upp långt framme här.

Min Vinnare: 10 Global U.S.A.
Spets efter 500m: 3 Lovemore
Skrällen: 4 Loser On Loser
Ranking: A 10 B 3,8,2,4,9,12,7 C 1,11,6,5

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Dream Kåsgård kommer med två raka segrar. Han tog ner den ledande Carozzo från dödens näst senast. Gången efter det så travade han större delen av loppet i dödens igen. In på upploppet så satte han klorna i den ledande Don Cash och avgjorde rätt enkelt. Han är inte speciellt startsnabb så innerspåret nu är inte optimalt och det kan bli en fälla. Han är stark och rejäl så hittar Flemming Jensen loss i god tid före mål så kan han bli svår att stå emot den sista delen av loppet.

3 Princess Kloster avslutade positivt i skymundan näst senast och då räckte det till en femteplats i ett lopp som vanns av Lovemore. Gången efter det så fick hon vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande C.M.T.Queen Bee. Hon gjorde det bra och sänkte ledaren och gick undan till en säker seger då. Hon har lärt sig att öppna bättre men hon tar nog ingen ledning av egen kraft men hon kanske kan få ta över ledningen i ett andra skede. Skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Hon är dock inte beroende av spets för att hon ska räknas med segerchans här.

4 Global Warrior klev fram i dödens på den ledande Notre Avenue med 1200 meter kvar av loppet. Från den positionen så sänkte han ledaren och gick undan till en säker seger senast. Det var första starten på ett par månader så med det loppet innanför västen nu kan han vara minst lika bra till den här starten. Det är tuffare motstånd nu men kan han slinka ner i en vettig position och om Johan Untersteiner kan servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 1 Dream Kåsgård
Spets efter 500m: 3 Princess Kloster
Skrällen: 6 Asajj T.Dream
Ranking: A 1,3,4 B 9,6,8,7,2,12 C 10,5

V86-6
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter. Jag har spikat 1 Speedy Tilly som har gjort det bra i fem starter för Robert Bergh utan att det har blivit någon seger ännu. I den näst senaste starten så kördes han invändigt och han såg fin ut utan att brukas för fullt så kom han i mål som femma bakom Spartak Face. På Solvalla för en vecka sedan så hade han ett risigt utgångsläge. Han kom dock med en mycket vass spurt och sög sig närmare och närmare men Gazoline Mearas i ledningen höll undan så han fick nöja sig med andrapriset. Han kan öppna snabbt men det finns ändå en risk att han blir över från start. Kan han inte hålla upp ledningen så är Per Lennartsson vass i sulkyn och kommer han bara loss i god tid före mål så tror jag han städar av det här gänget med en liknande spurt som senast.

Vid gardering kan 8 Vine Vision vara tänkbar. Han fick han aldrig fritt och kom i mål med en del sparade krafter för fem starter sedan. Gången efter det så höll han starkt som tvåa i ett lopp där Mega Star drog det längsta strået. För tre starter sedan när Jari Åkerfeldt körde honom så slutade det med ett galoppmisslyckande. Han kom med en stark avslutning och var inte så långtifrån segern men Rocky Tilly höll undan så han fick nöja sig med andraplatsen näst senast. Han avslutade starkt och kom i mål som trea bakom He's Marvelous senast. Klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass spurt att tillgå och då kan han vara långt framme.

2 Yoghurt Composite tog hand om ledningen och från den positionen så vann han sedan på ett bra vis näst senast. I den senaste starten så fastnade han med en del sparade krafter i rygg på den länge ledande Global Tuxedo och kom i mål som oplacerad i ett lopp där Hachiko De Veluwe rundade sitt motstånd till seger. Han är kvick iväg och kan kanske nå ledningen här. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet fast jag tror inte han räcker hela vägen till seger.

Min Vinnare: 1 Speedy Tilly
Spets efter 500m: 2 Yoghurt Composite
Skrällen: 6 Gold Twister
Ranking: A 1 B 8,2,6,9,12,4 C 10,7,3,11,5

V86-7
Hästägarekannan 2020 - Fördel Ston över 1640 meter. Jag har spikat nummer 7 Bandit Brick som har tagit 34 segrar på karriärens 48 starter. I den senaste starten i ett litet fält på Billund så tog han spets och från den positionen så höll han undan till seger även om han var lite trög den sista biten. Spår lite långt ut på vingen här men kan Jeppe Juel komma ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Han tävlade barfota fram senast fast nu är tanken att det ska bli barfota runt om.

Vid gardering kan 8 Andre Ward vara tänkbar. I finalen i Bronsdivisionen på Åby för tre starter sedan så hade han bakspår och han hamnade i fjärde utvändigt. Det var högt tempo på loppet med Adde S.H. i ledningen och han satt för långt bak så han kunde inte ta så mycket när han gick till attack ute i spåren och kom in som femma bakom Vagabond Bi som avgjorde på open stretchen. Näst senast så slog han på en galopp i ett långlopp på Charlottenlund när han var på väg att forceras till ledningen mitt i loppet. Den galoppen menade Flemming Jensen berodde på det hårda banunderlaget. Han galopperade även senast fast det var inte hans fel då han blev påkörd en bit efter starten. Utgångsläget nu är mindre bra. Barfota runt om nu jämfört mot skor senast är en klar fördel och klaffar det med löpningsförloppet så kan han plocka en fin placering här.

5 Cobbys Olifant gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han kom då med en härlig avslutning och spurtade in som tvåa bakom Iwan Boko. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är startsnabb och det är inte omöjligt att Thomas Uhrberg kan trycka sig till spets här. Skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen. Blir det inte spets så borde han ändå kunna ramla ner i en hygglig position och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 7 Bandit Brick
Spets efter 500m: 5 Cobbys Olifant
Skrällen: 2 Global Takeover
Ranking: A 7 B 8,5,2,4,1,3 C 6,9,10

V86-8
Vi avslutar V86 med Oaks Consolation - Treåringslopp ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 9 Hill's Angel hade tre raka segrar innan hon startade i ett Margaretalopp på Solvalla i slutet av juni. Hon satt då en bit bak innan hon gick till anfall på den första långsidan och hon lade en rejäl press på ledaren men hon fick svar och sedan så fick hon vandra i dödens och det blev för tufft på en kladdig bana så hon slutade oplacerad. Näs senast så gjorde hon comeback efter en tids frånvaro. Hon fick då ett lopp i vinnarhålet men hon fick aldrig någon lucka och gick i mål med gott om krafter sparade. I uttagningsloppet till Oaks senast så var hon väldig svag från ledningen när hon stannade rejält och kom i mål som oplacerad bakom Beauty Kronos som spurtade in till seger. Man har inte hittat någon orsak till den dåliga prestationen senast. Nu får hon attackera bakifrån istället och eventuellt blir det barfota runt om för första gången nu vilket kan lyfta henne ett par snäpp.

6 Florist har inte fått till det i de senaste starterna. Hon galopperade i början av loppet men hon kom sedan tillbaka okej och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Heloise Am senast. Felfri nu och om hon kan få gå med i en vettig rygg innan hon sätter in attacken så kan hon blanda sig i segerstriden här. Intressant med Ulf Ohlsson upp nu på Jim Oscarsson tränat för första gången.

12 Loaded Maria inledde karriären med fem raka segrar. Hon startade sedan i E3 finalen på Bergsåker i slutet av juni där hon slutade oplacerad. Hon fick en paus efter det och hon har nu två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Hon kom snett på det senast men hon gjorde det ändå klart bra som kom i mål som femma bakom Heloise Am. Tråkigt läge här och det behövs en del klaff men får hon hjälp med att tempot hålls uppe så kan hon avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

2 Stella Nova Race hängde med godkänt som fyra i ett Breeders' Crown lopp som vanns av Global Brilliance näst senast. Det blev alldeles för tufft för henne senast när det gick så fort första varvet och hon orkade inte helt enkelt. Hon är kvick iväg och från stallet tror man att hon springer en 13-tid på innerspår. Skulle Åke Lindblom komma till täten smärtfritt så kan hon rinna undan till en seger om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 9 Hill's Angel
Spets efter 500m: 2 Stella Nova Race
Skrällen: 2 Stella Nova Race
Ranking: A 9,6 B 12,2,3,11,7,8 C 10,5,1,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming