DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Jägersro & Solvalla 4/3

3 Mars 2020 - 18:59

Onsdagens V86 tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-5 på nummer 5 Nero Maximus som galopperade efter 400 meter senast och gick sedan en bra upphämtning. Gången innan det så fick han en perfekt resa i andra utvändigt och när han sedan vreds ut till attack så hade han inga problem med att spurta ner sitt motstånd till seger. Conrad Lugauer är tillbaka i sulkyn nu och jag tror han kan köra sig till spets här så kan han nå ledningen smärtfritt så är mycket vunnet och då tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. 

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 9 Vulcano N.P.(struken) som har en genomkörare i kroppen efter en tids frånvaro och jag räknar med en förbättrad insats här. Han har en bra startrygg här så han borde kunna hitta en vettig position och kan Carl Johan Jepson servera honom ett bra lopp så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Barfota runt om nu är en klar fördel och dessutom så sätter man på honom ett helstängt huvudlag för att få honom mer fokuserad så jag tror han visar sig vara starkast i det här gänget. Ny Spik 6 Timorol i avdelning 6, bör leda runt om. 

V86 Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 4/3
V86-1 1,4,7
V86-2 Alla
V86-3 3,4,5,9,10,11
V86-4 3,4,5,9
V86-5 5 Nero Maximus
V86-6 6 Timorol 
V86-7 1,6,13,15
V86-8 4,6 

3456 rader x 0,25 = 864 kr

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 4/3
DD1: 1,6,13,15
DD2: 4,6

8 rader x 30 kr = 240 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Velegance hade bakspår i ett V75 lopp på Axevalla senast men hon fick en väldigt bra start och satt i ledningen redan efter 400 meter och från den positionen så höll hon sedan undan till seger. Bra läge nu men det kan ändå bli svår att hålla upp ledningen men det är ett litet fält så Peter Untersteiner kanske kan ta sig loss omgående för att ta över ledningen i ett andraskede men det är långtifrån säkert att det blir så. Hon går bra med ett lopp i ryggar också fast dödens tror jag man vill undvika men oavsett så ska hon räknas tidigt här.

4 Golden Girl D.T. är väldigt startsnabb och är det troliga spetsbudet här. Från ledningen har hon två vinster på tre gånger hon har travat i den positionen. Den enda förlusten var i årsdebuten senast när hon blev lite för pigg där framme i täten och slutade femma i ett lopp som vanns av Beautiful Kiss. Hon hade inte startat på ett tag inför den starten så med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart vassare fast det är inte säkert att man väljer att köra i spets den här gången om tipsettan skulle komma tidigt fast oavsett så borde hon kunna få ett bra lopp på innerspår och kan då blanda sig i segerstriden här.

7 Micro Vick har varit ute mot hårt motstånd på slutet. Hon avslutade sylvasst mellan hästar fram till andraplatsen i ett lopp som vanns av Sunday Sonata för tre starter sedan och senast så gick hon i mål med sparade krafter. Kan Christoffer Eriksson som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en bra spurt att ta till även om distansen kanske är lite för kort, 8 Virgin Maiden drar en del streck. Hon är ojämn och var inte som bäst senast och har pausat ett tag. Dåligt läge nu så det kan bli en dryg inledning på loppet så hon rankas ner en del här.

Min Vinnare: 1 Velegance
Spets efter 500m: 4 Golden Girl D.T.
Skrällen: 7 Micro Vick
Ranking: A 1,4,7 B 8,6,2 C 5,3

V86-2
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla sex hästarna, 5 Mellby Hoffa gjorde första starten för året i ett Margareta lopp senast. Han tog då hand om ledningen och från den positionen så blev segern sedan odiskutabel. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och kan han komma till ledningen smärtfritt så är det hästen att slå. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

6 Belker har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad till den här starten. Han är startsnabb men det är ett litet fält så jag tror att Torbjörn Jansson försöker hitta en rygg att gå för att sedan kunna sätta in slutstöten när han vill och kommer han bara upp i normal nivå så kan han bli farlig den sista biten, 2 B.W.T.Echo kommer ut i sin första start sedan november ifjol så det kan saknas ett lopp i kroppen innan toppformen infinner sig. Erik Adielsson får chansen i sulkyn för första gången och kan han få en fin resa i den främre träffen så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 5 Mellby Hoffa
Spets efter 500m: 5 Mellby Hoffa
Skrällen: 1 Karat Band
Ranking: A 5,6,2 B 3,1,4

V86-3
Ett Ungdomslopp - Högst 35 år över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Abbington är inte helt att lita på men gick bra efter galopp i årsdebuten senast. Kan Dante Kolgjini som kör hästen den här gången se till att hålla honom i rätt gångart så kan han vara med och utmana om en av de främsta placeringarna i loppet, 11 Dreamstone kördes till ledningen i ett tidigt skede men han fick ge sig mot Alfas Kennedy kort före mål senast. Här är det ett helt annat utgångsläge men blir det lite körning där framme i täten och om han kan få en del draghjälp under slutvarvet så kan han bli farlig den sista biten.

4 Chimneysweeper är jämn och säker. Han gick en hygglig avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av Daddy Loves You senast. Nu blir det debut på svensk mark men om Mike Kristensen som kör hästen kan få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här gänget, 5 Maxi är kvick iväg och är spetsbudet här. Kan hon nå ledningen och få bestämma en del där framme i täten så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 10 Abbington
Spets efter 500m: 5 Maxi
Skrällen: 5 Maxi
Ranking: A 10,11 B 4,5,9,3,1,6,8 C 2,12,7

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Payet D.E. kommer till den här starten med fin form. Näst senast så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och landade då utvändigt om ledaren med 450 meter kvar av loppet och från den positionen så plockade han ner sitt motstånd till seger. Gången efter det så blev han lite tempotorsk och fick inte tag i Conrads Wilhelm så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är kvick iväg så här tror jag på tidig ledning och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage, 9 Coogan har inte startat sedan september så det kan saknas en del till toppformen. Han har tränat bra så från stallet så förväntar man sig en bra prestation direkt i comebacken här så kan Örjan Kihlström få till en bra styrning här så kan han utmana om en framskjuten placering.

4 Eicas öppnade bra och tog över ledningen från Simb Murdoch senast i ett tidigt skede men det blev en tuff öppning så han släppte sedan när Merritt kom fram och tog över täten med varvet kvar till mål och sedan så hakade han på okej till andraplatsen. Han är ofta med långt framme men han vinner inte så ofta för vi får gå tillbaka till juli ifjol för att hitta den senaste segern men kan Magnus A Djuse ge honom ett bra lopp så kan det räcka en bit här. Barfota runt om nu är en fördel, 5 Rigel Face har varit ute mycket i monté och han har inte vunnit ett sulkylopp sedan november 2017. Kan Emilia Leo lyckas med en bra styrning så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 3 Payet D.E.
Spets efter 500m: 3 Payet D.E.
Skrällen: 5 Rigel Face
Ranking: A 3,9 B 4,5,1,8 C 2,6,7,9

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Nero Maximus som galopperade efter 400 meter senast och gick sedan en bra upphämtning. Gången innan det så fick han en perfekt resa i andra utvändigt och när han sedan vreds ut till attack så hade han inga problem med att spurta ner sitt motstånd till seger. Conrad Lugauer är tillbaka i sulkyn nu och jag tror han kan köra sig till spets här så kan han nå ledningen smärtfritt så är mycket vunnet och då tror jag han säljer sig dyrt från ledningen.

Vid gardering kan 4 Gustavson Be som inte har startat på ett tag vara tänkbar. Han är mer stark än snabb och det blir nog ingen snabbare start här även om han har spår innanför min spik men har han en bra dag så står sig bra i den här klassen och kan då vara långt framme här, 6 Umaticaya har stora problem med att sköta sig. Nu har hon gjort två starter för Adrian Kolgjini med en sjätteplats som bäst. Den här gången får Lutfi Kolgjini köra henne för första gången och då kanske hon behagar att sköta sig och dessutom blir det barfota runt om nu men jag tror ändå hon får svårt att plocka ner min spik.

Min Vinnare: 5 Nero Maximus
Spets efter 500m: 5 Nero Maximus
Skrällen: 6 Umaticaya
Ranking: A 5 B 4,6,7,2 C 1,3

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har jag spikat 6 Timorol som har två segrar och en andraplats och ett galoppmisslyckande på fyra starter i år. Senast så fick han trava i dödens hela vägen och gjorde det bra men fick se sig besegrad av en smygkörd Just Celebration så han fick nöja sig med andraplatsen. Kan Kaj Widell komma iväg bra från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

7 Ville Am fick det inte att stämma senast och han fungerade inte på ändrad balans då så nu återgår man tidigare balans. Han har tagit sina båda vinster med Joakim Elfving i sulkyn och jag tror att det blir full laddning från start och då är det inte omöjligt att han kan forcera tipsettan i galopp och då tror jag det är han som sitter i spets och då kan det räcka långt här, vid ytterligare gardering kan 11 Titan Journey som inte har startat på nästan ett år vara tänkbar. Han kan såklart behöva lopp i kroppen efter så lång frånvaro men han är väldigt bra för klassen och löser det sig med positionerna så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Timorol
Spets efter 500m: 6 Timorol
Skrällen: 7 Ville Am
Ranking: A 6,7 B 11,10,12,3,9 C 5,1,2,4

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Schönbrunn har gjort tre starter i Joakim Lövgrens regi utan att riktigt ha fått det att stämma. Han pressade sig till ledningen efter ett par hundra meter senast men sedan blev det en invändig löpning och han fastnade med en del sparade krafter bakom en trött Digital Data. Med en lyckad start från springspåret kan det bära av mot spets här också och då tror jag att Joakim Lövgren vill köra i ledningen så länge lampan lyser och då kan det räcka långt här, 13 Chablis D.K. kommer till den här starten med två raka segrar. Distansen kanske är i kortaste laget för honom men nu är tanken att han ska tävla barfota runt om vilket är en fördel för honom så kan Steen Juul få lite draghjälp under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

1 French Quick är inte så snabb bakom bilen men han kan nog öppna rätt så vettigt ur volten så här borde han kunna få en fin löpning på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten. Barfota runt om nu meddelar Wim Paal, 15 Dallas blev tempotorsk senast i ett lopp som vanns av Volare Gar. Här står han tufft placerad men om han kan få gå med i en bra rygg och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en bra avslutning att ta till och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Schönbrunn
Spets efter 500m: 6 Schönbrunn
Skrällen: 15 Dallas
Ranking: A 6,13 B 1,15,8,12,14,7,2,5 C 10,11,3,9

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Vulcano N.P.(struken) som har en genomkörare i kroppen efter en tids frånvaro och jag räknar med en förbättrad insats här. Han har en bra startrygg här så han borde kunna hitta en vettig position och kan Carl Johan Jepson servera honom ett bra lopp så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Barfota runt om nu är en klar fördel och dessutom så sätter man på honom ett helstängt huvudlag för att få honom mer fokuserad så jag tror han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 4 Messiah som är jämn och säker vara tänkbar. Han har inte startat sedan september så det är frågetecken för formen och dessutom vann han inte ett enda lopp i fjol på nio starter och jag tror inte han vinner årsdebuten här heller, 6 Langen's Airborne kan öppna bra så här kanske Hannu Korpi trycker sig till ledningen efter en bit men det kan kosta en del men det här blir sista starten i Sverige på ett tag och då han är bäst när han är med där framme så kan det gå undan i täten vilket skulle vara gynnsamt för min spik i slutändan.

Min Vinnare: 4 Messiah
Spets efter 500m: 6 Langen's Airborne
Skrällen: 5 Kryptonite Zon
Ranking: A 4 B 6,5,10,11,1,2 C 8,12,3

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming