DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Lindesberg Onsdag 1/7

30 Juni 2020 - 18:47

På onsdagen så avgörs V86-spelet på Lindesberg. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 6 Tekno Lynet i den fjärde avdelningen och 2 J.J.Another Vinn i den sjunde avdelningen.

V86 Tips Lindesberg Onsdag 1/7
V86-1 Alla
V86-2 4,5,9,10,13,14
V86-3 1,2,4,6,8
V86-4 6 Tekno Lynet
V86-5 4,8
V86-6 4,5,11,15 
V86-7 2 J.J.Another Vinn
V86-8 3,6

2880 rader x 0,25 = 720 kr

DD Tips Lindesberg Onsdag 1/7
DD1: 2 J.J.Another Vinn
DD2: 1,3,4,5,6,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS LINDESBERG ONSDAG 1/7

V86-1
Vi inleder V86 med Lindesbergs Fyraåringspris - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat alla sex hästarna. 5 Karat Band höll rätt bra som fyra i ett lopp som vanns av Dwayne Zet senast. Han är lite ojämn och han är inte att lita på men felfri här så är han kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Skulle sedan Åke Lindblom få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här. Barfota bak samt hybridvagn och helstängt huvudlag.

4 Iggy B.R. tog över ledningen efter 600 meter och vann sedan i ohotad stil från den positionen näst senast. Senast på Åby så galopperade han bort sig med 150 meter kvar av loppet men han var utan chans i det läget. Han är bara medelsnabb från början och spetsar knappast av egen kraft men han tål att göra en del grovjobb och han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position om det skulle bli aktuellt.

1 The Bald Eagle travade i ledningen och vann på ett bra vis från den positionen senast. Det har gått närmare tre månader sedan den insatsen för han gjorde illa sig i hagen efter det loppet. Han har återhämtat sig nu och han har tränat på som vanligt och han känns fin i jobben igen men det kan behövas några lopp i kroppen innan toppformen sitter där. Han kan kliva iväg bra från start så här kanske det kan bli ett lopp i rygg på tipsettan och då kan han bli farlig om det löser sig till slut.

2 Surf'n Turf tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så lyckades han hålla undan med minsta möjliga marginal mot en duktig Hector Boko för tre starter sedan. Senast så räckte han inte riktigt till och slutade oplacerad i Prix Readly Express där Don Fanucci Zet vann. Kan Örjan Kihlström servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig i detta lilla fältet.

Min Vinnare: 5 Karat Band
Spets efter 500m: 5 Karat Band
Skrällen: 6 Gargamel Sisu
Ranking: A 5,4 B 1,2,3,6

V86-2
Bo Palmgrens Minneslopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar. 10 Exaudio Vici kommer från en seger. Han plockade ner sitt motstånd från dödens då. Det var tre varv då precis som nu. Han är stark och han lever mycket på sin styrka så han tål att göra en del grovjobb under slutrundan och då kan han bli svår att stå emot över upploppet. Örjan Kihlström upp för första gången är intressant.

9 Cobbys Nana besegrade tipsettan i ett V75 lopp på Mantorp i mitten på maj. Gången efter det så provade hon lyckan mot tufft motstånd i Harper Hanovers lopp på Solvalla. Där hade hon dock ingen lyckad dag för hon var brunstig och hon galopperade två gånger. Distansen är den rätta för hon är väldigt stark och kan hon hålla ihop aktionen nu så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

4 Danilo Brick inledde karriären starkt med tre raka segrar och efter det i uttagningsloppet till Kriteriet så blev han slagen utav Campo Bahia men han gjorde det bra som tvåa. Efter det har det bara strulat för honom. Nu återkommer han efter lång frånvaro och man ligger lite lågt från stall Timo Nurmos för han är inte vässad på något vis. Han är väldigt kapabel och med lite klaff så kan det ändå räcka en bit här.

5 Mats Tooma är jämn och säker. Han höll godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Vice Versa Diamant näst senast. Gången efter det i ett långlopp på Hagmyren så tog han över ledningen i den första kurvan och från den positionen så försvarade han sig hela vägen och tog karriären första seger. Han är rejält kuskförstärkt nu då Ulf Ohlsson får chansen bakom Jevgeni Ivanov tränat för första gången. Får han ett passande lopp så kan det bli ytterligare en seger.

13 Mago har gjort två starter efter lång frånvaro. Han gjorde en godkänd upphämtning efter startgalopp näst senast. Det följde han upp med att vara klar måletta i ett långlopp på Rättvik under midsommarhelgen. Han fick dock inte behålla segern utan han blev diskad för passgång. Han är helt borttappad av spelarna i nuläget men stämmer det lite med positionerna under vägen så kan han ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 10 Exaudio Vici
Spets efter 500m: 1 Grahal Des Rioults
Skrällen: 13 Mago
Ranking: A 10,9 B 4,5,13,14,1,12,15,8 C 3,11,7,2,6

V86-3
Fornabodas Treåringspris över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Hennessy Am imponerade stort i debuten för Kim Pedersen senast. Förvisso var inte motståndet av högsta klass men insatsen var mycket bra när han klev fram i dödens med varvet till mål och han tog sedan över ledningen med 500 meter kvar av loppet och sedan så dansade han undan till en överlägsen seger. Nu har han fått ett lopp i kroppen och han har ett perfekt utgångsläge. Den här gången tar Erik Adielsson plats i sulkyn och får han till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

4 Oblivion har varit duktig och kommer till den här starten med två raka segrar. Hon avslutade starkt när hon spurtade in till seger i Treåringseliten för Ston på Solvalla senast. Nu möter hon hingstarna också men hon kan kliva iväg bra från början så skulle Ulf Ohlsson lyckas sno åt sig ledningen här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Konark F.Boko har efter sex starter ännu ingen seger men hon har inte varit sämre än trea så här långt. Björn Goop får chansen bakom henne för första gången nu. Hon kan öppna medelsnabbt men hon är nog bäst i ryggar så med ett lopp i vinnarhålet och en eventuell lucka till slut så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

8 Benito Roc öppnade fort och tog ledningen men på den första långsidan så släppte han till Furies Rain och sedan så fick han aldrig fritt utan han liftade med bra till tredjeplatsen med gott om krafter sparade senast. Han kan öppna bra men från det här spåret kan det bli tufft att komma ner i en hygglig position. Med lite klaff så kan han ställa till med en överraskning.

6 Kilimanjaro tryckte sig till ledningen på den första långsidan senast. Från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Han är inte att lita på och han har galopperat en del tidigare. Felfri nu och om Robin Bakker kan servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 2 Hennessy Boko
Spets efter 500m: 4 Oblivion
Skrällen: 8 Benito Roc
Ranking: A 2 B 4,1,8,6 C 3,7,9,5

V86-4
Axel Pålmans Minneslopp - Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 1 i Meeting 4 över 1640 meter. Jag har spikat 6 Tekno Lynet som kommer från en färsk seger. Han kördes till spets efter ett drygt halvvarv och han gick sedan gick undan till en mycket lätt seger från den positionen. Springspår nu och Jörgen Westholm är vass i voltstart så med en lyckad start här så tror jag på tidig ledning och väl i spets så tror jag han blir svårslagen över den korta distansen här. Det var barfota runt om för första gången senast och det gav en härlig effekt. Inga ändringar är aktuella meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 15 Bol Brage som kommer med väldigt fin form vara tänkbar. Han gick undan till en överlägsen seger senast. Här står han väldigt tufft placerad med bakspår på tillägg över kort distans nu. Från det här läget så måste det klaffa lite för att han ska kunna slåss om segern fast han kommer säkert att göra ett bra lopp men det kan ändå bli tufft att nå hela vägen till en ny seger.

11 Harry Växus gjorde första starten sedan september ifjol senast. Han höll då farten okej och kom i mål som sexa långt efter Bol Brage som vann det loppet. Normalt sett så borde han gå framåt med det loppet i kroppen och skulle de mer betrodda hästarna underprestera eller göra bort sig så kan han slå till men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Tekno Lynet
Spets efter 500m: 6 Tekno Lynet
Skrällen: 11 Harry Växus
Ranking: A 6 B 15,11,9,8,3,5,12 C 10,1,2,7,13,4,14

V86-5
Barncancerfondens lopp - Bergslagsloppet över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 8 Missle Hill var senast ute i försök och final av Elitloppet. Han höll bra som tvåa från ledningen i försöket där Earl Simon drog det längsta strået. I den efterföljande finalen så var han i ledningen igen men han stumnade och kom i mål först på sjätteplatsen bakom Propulsion som var först i mål då. Han är startsnabb men det blir nog svårt att komma till spets från det här läget men kan Örjan Kihlström ramla ner i en hygglig position innan han sätter in attacken så kan han bli att räkna med här.

4 Romanesque har gjort tre starter i Björn Goops regi. Han avslutade positivt efter en startgalopp näst senast men åt Tjacko Zaz som vann det loppet fanns det inget att göra. Gången efter det så kom den första segern i den nya regin. Han satt en bit ner i kön i fjärde utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger. Kort distans nu behöver inte vara fel och får han ett bra lopp så är han stark den sista biten.

Vid ytterligare gardering kan 5 Diamanten som är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här vara tänkbar. Han travade i ledningen senast men efter att han fått utstå en del press så orkade han inte hela vägen och han kom i mål först på en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Romanesque. Han har dock vunnit alldeles för sällan under den senare delen av karriären. Den senaste segern togs på Jarlsberg sommaren 2018 och det är ju ett tag sedan och jag tror inte att det kommer en ny seger här heller.

Min Vinnare: 8 Missle Hill
Spets efter 500m: 5 Diamanten
Skrällen: 3 Going For Gold Zaz
Ranking: A 8,4 B 5,7,3,10,2 C 6,1,9

V86-6
Ett K150-lopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Arturo Beech har inlett karriären lovande med två segrar och två andraplatser på fem starter hittills. Han vann enkelt från ledningen senast. Han har öppnat fort i voltstart men nu är det debut bakom bilen och då är det inte säkert att han öppnar lika bra men får han ett passande lopp i den främre träffen så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen. Inga ändringar är planerade utan barfota fram samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stall Conrad Lugauer.

4 Swift Diva har tagit två segrar tidigare. Båda gångerna har Andreas Andersson som kör hästen för tredje gången nu styrt in henne till seger. Vid första segern var hon fantastiskt bra och vann hur lätt som helst. Vid andra segern klev hon fram utvändigt om ledaren med varvet till mål och från den positionen så var hon starkast. Stämmer det med löpningsförloppet här så kan hon vara med i segerstriden igen.

11 Oliver Hall har tre vinster och tre andraplatser på åtta starter. Han var duktig när han via en stark avslutning i spåren fångade in sitt motstånd till seger senast. Han har blivit behandlad efteråt och fått ta det lite lugnare. Han känns fin i jobben fast han kanske behöver ett lopp i kroppen innan toppformen sitter där meddelar man från stallet. Får han lite draghjälp under slutrundan så är han stark den sista biten och då kan det ändå räcka en bit här.

2 Olympic Blue Chip (struken) har gjort tre starter i ny regi för Claes Svensson utan att få sätta nosen först. Han avslutade positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av On Track Mistress från ledningen senast. Trevligt läge nu och med en lyckad start här så tror jag att Jonathan Bardun provar mot spets och kommer han till täten nu så kan han duga mot det här motståndet. Blir det inte ledningen så kan han ändå få ett bra lopp och då kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 5 Arturo Beech
Spets efter 500m: 2 Olympic Blue Chip
Skrällen: 3 Silver Grace
Ranking: A 5,4 B 11,15,3,1,6,10,9,8 C 13,14,7,12

V86-7
Assemblins Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat 2 J.J.Another Vinn som har radat upp bra prestationer. Hon avslutade sylvasst på upploppet näst senast men hon fick aldrig tag i Love No Pain så det slutade med en andraplats bakom denne. Gången efter det så landade hon i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så la hon en rejäl press på den ledande Bicc's Avalon och tog över befälet med 400 meter kvar av loppet och sedan så stegade hon undan till en lätt seger. Kuskförstärkning nu när Ulf Ohlsson ersätter Jevgeni Ivanov. Hon är rätt snabb från start så här tror jag att hon kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir hon inte lätt att plocka ner.

Vid gardering kan 14 Cactus som vann direkt i comebacken senast vara tänkbar. Svårt spår i volten återigen även fast det gick helt okej sist. Hon kommer troligen att hamna långt bak och det blir inte det lättaste att runda ett helt gäng till seger här men med lite klaff så kan hon avsluta loppet bra.

13 Easy Creation var duktig vid två raka segrar innan hon senast var ute i ett försök i Diamantstoet på Kalmar. Hon satt då djupt ner i kön och hon kunde inte ta så mycket så hon kom in på sjundeplatsen i ett lopp som vanns av Use Face. Kan Björn Goop hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här motståndet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 J.J.Another Vinn
Spets efter 500m: 2 J.J.Another Vinn
Skrällen: 5 R.K.Queen
Ranking: A 2 B 14,13,15,10,11,5,3 C 12,7,9,4,6,1,8

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 6 Rally Hans har bara två vinster på 29 starter hittills i karriären. Senast så satt han fast med gott om krafter sparade i ett lopp som vanns av Don Fanucci Zet från ledningen. Han har matchats mot tufft motstånd och här är det inte lika hårt motstånd som tidigare. Kan Mika Forss som kör hästen nu få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

3 Twigs Ceasar har visat en härlig form på slutet. Han svarade för en riktigt vass prestation när han travade större delen av loppet i dödens på Bjerke senast men han lyckades aldrig ta sig förbi Sam The Man som höll undan till seger från spets så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan öppna fort och har fått ett bra startspår så vid en lyckad start så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser att ta en ny seger. Han visade senast att han går bra i utvändig position med om det skulle vara upptaget i ledningen så oavsett så ska han räknas tidigt här.

I övrigt kan 9 Vagabond Bi som fullföljde starkt och räddade tredjeplatsen i ett långlopp i Kalmar nyligen som vanns av Lucky Base vara tänkbar. Spåret nu är helt okej för här sitter han i andraspår omgående och får han lite draghjälp under vägen så är han stark den sista biten och då kan han nypa en god placering här.

4 Beartime har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till det här loppet. Han kan kliva iväg snabbt från början och han trivs bra i ledningen för det är från den positionen han har tagit sina tre vinster hittills men det är inte säkert att han kommer till täten här. Örjan Kihlström som kör hästen nu har vunnit med honom tidigare och från ett passande läge så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Rally Hans
Spets efter 500m: 3 Twigs Ceasar
Skrällen: 9 Vagabond Bi
Ranking: A 6,3 B 9,4,5,1,7,2,12 C 11,8,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Björklöven - Modo
Fotboll - Hockeyallsvenskan  - 1
1.85
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming