DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Mantorp Onsdag 5/8

4 Augusti 2020 - 13:15

På onsdagen avgörs V86-tävlingarna på Mantorp. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 12 Oracle Tile i den andra avdelningen samt 2 Barbro Kronos i den fjärde avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V86-lopp. KLICKA HÄR!


V86 Tips Mantorp Onsdag 5/8
V86-1 3,5,6,7,8,9,10,11
V86-2 12 Oracle Tile
V86-3 5,8,10
V86-4 2 Barbro Kronos
V86-5 6,9
V86-6 1,3,4,6
V86-7 3,4,6,7,9,11
V86-8 6,10

2304 rader x 0,25 = 576 kr

DD Tips Mantorp Onsdag 5/8
DD1: 3,4
DD2: 6,10

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS MANTORP ONSDAG 5/8

V86-1
Vi inleder V86 med Roger Sundins Minnesfonds lopp över 2640 meter och jag har streckat åtta hästar. 9 Townshend Broline svarade för en väldigt bra prestation vid vinsten på Åmål för tre starter sedan. Gången efter det så fick han en invändig löpning och han fick sedan en sen lucka men då var Lucky Base som vann det loppet från ledningen redan i mål så det slutade med en andraplats. Lång distans är passande och hittar Peter Untersteiner en bra väg med honom så kan han blanda sig i segerstriden här.

7 The Gambler har ingen vidare rad. Efter tre raka galopper så har han nu varit ute i ett kvallopp som han klarade av på ett bra vis. Stefan Persson som körde honom i kvalet och även får fortsatt förtroende nu har kört honom en gång i tävlingssammanhang tidigare och då blev det seger. Han duger bra för klassen fast det går inte att lita på honom. Spår fem i volten är inte optimalt men klarar han av det momentet så kan han bli att räkna med här.

11 Royal Navy Neo har två lopp i kroppen nu efter väldigt lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Han var inte som bäst senast när han fick ett lopp i vinnarhålet och han tappade mycket på upploppet och kom i mål näst sist som oplacerad. Kan Björn Goop få bra draghjälp under slutrundan så kan han vara långt framme här.

3 Dream Cash var duktig vid två raka segrar i maj. Efter det så galopperade han bort sig i ett lopp på Solvalla i juni. Han har efter det varit struken två gånger på raken. Dels för feber och nu senast för en hovböld så formen nu är minst sagt svårbedömd. Mika Forss hoppar upp bakom Jörgen Westholm tränat nu för första gången och får han ett passande lopp så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

5 A Deal Is A Deal kommer från en seger. Han travade då i dödens och tog en knapp seger på Lindesberg. Han är stark och tuff och distansen är passande. Det är en häst med rätt inställning och sitter Michael Larsson som finns i vagnen i en hygglig position inför avgörandet så kan det bli en ny fullträff här.

Min Vinnare: 9 Townshend Broline
Spets efter 500m: 8 Fredric Palema
Skrällen: 7 The Gambler
Ranking: A 9 B 7,11,3,5,8,6,10 C 4,12,1,2
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 6 över 2140 meter. Jag har spikat 12 Oracle Tile som har vunnit sju av nio starter hittills i karriären. Näst senast på Halmstad så satt han långt ner i kön innan han gick till anfall i spåren och via en härlig slutrunda så klev han runt sitt motstånd på ett bra vis till seger. Gången efter det på Bjerke så tryckte han till och tog över ledningen med 800 meter till mål och sedan så stack han undan till en överlägsen seger. Jobbigt läge nu med många hästar att runda men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och jag tror att Kristian Malmin styr in hästen till en ny seger.

Vid gardering kan 4 Shapes som har ett fint utgångsläge nu vara tänkbar. Han klev fram utvändigt om den ledande Mistelns Napoleon med 350 meter kvar av loppet senast men han blev trött och kom in först på en fjärdeplats då. Här kanske Björn Goop kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

3 Knifetown Hall har gjort två starter i Jörgen Westholms regi. I debuten så tryckte han till och fick ta över ledningen ut på slutrundan och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men han åkte dit i det sista steget när Artico Zack slog av honom precis på linjen så han fick nöja sig med andraplatsen. Gången efter det så attackerade han på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så kopplade han greppet men längst ut i banan kom Gulf och satte nosen först så det blev en ny andraplats. Intressant med Örjan Kihlström upp för första gången och med rätt resa så kan det räcka en bit här.

I övrigt drar 1 Prime Lini en del streck. Han har fyra vinster på sju starter hittills i karriären. Han har också gjort bort sig med galopp vid ett par tillfällen så han är inte att lita på. Han kan öppna bra och Jorma Kontio trivs väldigt bra när han får köra i ledningen och skulle han lyckas hålla upp ledningen så kan han plocka en fin placering här men jag tror inte han kan stå emot min spik.

Min Vinnare: 12 Oracle Tile
Spets efter 500m: 4 Shapes
Skrällen: 3 Knifetown Hall
Ranking: A 12 B 4,3,1,2,9,11,10 C 5,8,7,6

V86-3
Takter-Trofén över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Dreammoko tog årets första seger i den senaste starten. Han satt då i tredje utvändigt innan han klev på i tredjespår och i den sista kurvan så satte han klorna i den ledande Hill Street och han höll sedan undan för en bra avslutande Snowstorm Hanover till en säker seger. Här tror jag att Björn Goop kan köra fram och ta över ledningen från stallkamraten 4 Giveitgasanggo som jag tror spetsar initialt. Skulle så bli fallet så kan han ta en ny seger här om han skulle få bestämma en del där framme i täten.

8 Sorbet blev trea bakom Earl Simon i försöket till Elitloppet. I den efterföljande finalen så kom han in på fjärdeplatsen bakom Propulsion som var först i mål. I Årjängs Stora Sprinterlopp senast så fick han vandra i dödens på Milligan's School och han fullföljde klart godkänt som trea då. Det blev dåligt ett utgångsläge här men det är full distans och mycket kan hända på vägen och hittar Örjan Kihlström ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med igen.

10 Dear Friend hade en fin vinter och ståtar med fyra raka segrar. Hon har varit ifrån länge nu på grund av en skada fast hon har tränat på inför återkomsten nu. Däremot är hon inte lika väl förberedd som hon varit inför tidigare comebacker meddelar man från stallet. Får hon smyga med i en vettig rygg så har hon en härlig speed att tillgå och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 5 Dreammoko
Spets efter 500m: 5 Dreammoko
Skrällen: 4 Giveitgasandgo
Ranking: A 5 B 8,10,3,7,4 C 9,6,2,1
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-4
Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter. Jag har spikat 2 Barbro Kronos som har vunnit fyra av fem starter. Hon fick en perfekt resa i andra utvändigt i uttagningsloppet till E3 näst senast. Hon tackade för det med att spurta ner den ledande Motive Match och hon höll även undan för M.T.Perette som fått vandra i dödens till seger. I den efterföljande finalen så gjorde hon en del grovjobb på egen hand men hon hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. 

Hon känns jättefin i jobben för dagen fast hon har knappast samma gnistrande form som senast meddelar man från stallet men även om hon inte har full form så tror jag hon kan bli släppt till ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir hon inte lätt att ta ner. Blir det inte ledningen så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 8 Keira De Veluwe som efter en femteplats i debuten har tagit tre raka segrar vara tänkbar. I den näst senaste starten så satt hon i tredje utvändigt innan hon gick till anfall med halvvarvet till mål och via en härlig avslutning så plockade hon ner den ledande Jojo Keeper till seger. Senast så fick hon bestämma i ledningen och från den positionen så vann hon sedan lätt. Spår långt ut nu och det blir tuffare att komma till ledningen den här gången men med lite klaff så kan hon nypa en god placering.

5 Global Brilliance inledde karriären med två raka segrar. I den senaste starten så tog hon över ledningen på den första långsidan och hon släppte sedan till Hilarious Am och hon blev sedan fast med mycket krafter sparade senast när hon kom in först på en åttondeplats i ett lopp som vanns av Maggiore. Hon kan öppna fort så kan Peter Untersteiner hitta ner i en vettig position eventuellt till ledningen och sedan kanske släppa till min spik så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Barbro Kronos
Spets efter 500m: 2 Barbro Kronos
Skrällen: 10 Maggiore
Ranking: A 2 B 8,5,10,11,7,4,12 C 1,6,3,9

V86-5
Kjell P Dahlströms Minne - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 9 Zarenne Fas som svarade för en riktigt vass insats för tre starter sedan. Han travade då i dödens och ur den sista kurvan så hade han knäckt den ledande Lewis Ale och han dansade sedan undan till en överlägsen seger. I Ulf Thoresen Grand International gången efter det så gick han med i ryggar och när Ble Du Gers tryckte till och tog över ledningen i den sista kurvan så försökte han haka på och han gjorde det bra men det gick inte att plocka in det försprånget som ledaren hade skaffat sig så han kom in som tvåa. Senast i Hugo Åbergs Memorial så hade han ett dåligt läge och kom aldrig till i loppet. Med en trevlig rygg att gå i nu så kan han bli farlig när Magnus A Djuse som kör hästen väljer att sätta in slutstöten.

6 Missle Hill höll bra som tvåa från ledningen i försöket till Elitloppet där Earl Simon drog det längsta strået. I den efterföljande finalen sedan så var han i ledningen igen men han stumnade och kom i mål först på sjätteplatsen bakom Propulsion som var först i mål då. Han tog ner den ledande Diamanten från dödens kort före mål på Lindesberg näst senast. Nu är det full distans vilket han inte startat alltför ofta över men han är startsnabb och kommer han till spets och får dämpa tempot så kan han rinna undan till en seger. Han tål annars att göra en del grovjobb i dödens om det skulle vara upptaget i ledningen.

I övrigt kan 2 Cab Lane som har två lopp i kroppen nu efter lång frånvaro vara tänkbar. Han travade ledningen i ett försök i Bronsdivisionen på Axevalla senast. Han orkade då inte hela vägen och kom in först som fyra i ett lopp där Andre Ward spurtade in till seger. Han kan kliva iväg bra från start så från ett trevligt utgångsläge nu så kan han sitta i en fin position omgående och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 9 Zarenne Fas
Spets efter 500m: 6 Missle Hill
Skrällen: 5 Even's Cool Boy
Ranking: A 9,6 B 2,10,5,7,11 C 1,4,8,3
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-6
Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Brother Bill vann fem av tio starter ifjol. Han visade ifjol att han tillhör de bästa i kullen när han blev tvåa i Kriteriet och vann Breeders' Crown. Det är Derbyt som årets största mål. Han har ett lopp i kroppen nu efter lång frånvaro. Han tog då ledningen men över den långa distansen så släppte han sedan till Ecurie D. och han hängde sedan med bra till andraplatsen bakom denne. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit och skulle sedan Jorma Kontio få styra och ställa som han vill i täten så kan han bli svår att plocka ner.

3 Aetos Kronos vann Kungapokalen efter en stark avslutning för tre starter sedan. Gången efter det så fick han vandra i dödens på Don Fanucci Zet och det gick inte hela vägen även om han höll positivt som tvåa. Senast så avslutade han bra och då blev det en fjärdeplats bakom Ecurie D. Första gången med Magnus A Djuse i vagnen nu är intressant och Jerry Riordan som tränar hästen vill att han få en rejäl urblåsare inför Derbyuttagningarna som stundar och då kan det räcka en bit här.

6 Global Adventure har varit jättefin i de två senaste starterna. Nu har Svante Båth som tränar hästen siktet inställt mot derbykvalen och den här starten är ett led i matchningen dit så det är ett snällt lopp som gäller och får han smyga med i en trevlig rygg innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet. Skor på nu istället för barfota runt om  som det varit på slutet.

1 Ubiquarian Face höll godkänt efter en tung resa senast. Banan var lite lös då och han behöver mycket fäste fast han var inte speciellt trött när han kom in i mål meddelar man från stallet. Derbyt är ett stort mål så detta är ett lopp för honom för att komma i form till dess. Innerspåret är inte optimalt för honom så från stall Adrian Kolgjini så ligger man lite lågt med chanserna men skulle det lösa sig med en lucka till slut så kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 4 Brother Bill
Spets efter 500m: 4 Brother Bill
Skrällen: 1 Ubiquarian Face
Ranking: A 4 B 3,6,1,10,5,9,11 C 8,2,7,12

V86-7
Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 4 Tonique har haft en liten paus och hon kanske behöver loppet i kroppen. Hon kan annars öppna hyggligt och jag tror att Åke Lindblom kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen och om hon inte är alltför ringrostig så kan det räcka hela vägen. Oavsett om det blir spets eller ej så brukar hon ha sin bästa del av loppet till slut så hon ska räknas tidigt här.

3 Residual Thrust kom med en härlig avslutning när hon vann sitt uttagningslopp till StoChampionatet näst senast. I den efterföljande finalen så fick hon en fin löpning i andra utvändigt. Hon fullföljde då klart godkänt och kom in som fyra bakom Diana Zet som vann det loppet från ledningen. Här sitter hon bra till i den främre träffen omgående och med rätt resa så kan hon vara långt framme igen.

7 Gina Mearas fastnade med sparade krafter i Fyraåringseliten för Ston på Solvalla för tre starter sedan. Gången efter det så tog årets första seger i uttagningsloppet inför StoSprintern. Hon fick då vandra först i andraspår och där framme i ledningen så öppnade Ies Elisabet upp en stor lucka ner till övriga motståndare men på upploppet så var krafterna slut för ledaren och då avslutade hon strålande och vann väldigt enkelt. I finalen sedan så var hon en liten besvikelse från ledningen när hon bara blev fyra bakom Grande Diva Sisu som spurtade in till vinst. Skor på nu och spår långt ut nu drar ner chanserna men med lite klaff så gör hon inte bort sig.

11 Ganga Bae fick vandra i dödens på Diana Zet i finalen av StoChampionatet senast. Hon såg ut att koppla greppet på ledaren in på upploppet men då fick ledaren förnyade krafter och kontrade tillbaka till seger så hon fick nöja sig med andraplatsen. Innan det var hon duktig vid två raka vinster. Dåligt läge nu och dessutom skor runt om men kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 4 Tonique
Spets efter 500m: 4 Tonique
Skrällen: 6 Greta Sisu
Ranking: A 4,3 B 7,11,9,6 C 10,8,1,2,12,5
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-8
Vi avslutar V86 med Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 6 Elegant Ima är ännu obesegrad efter sex starter. På Solvalla för tre starter sedan så kördes Maharajah-sonen till ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen före en duktig Fabulous Pellini som avslutade starkt. Gången efter det så tryckte han till den ledande Hacker Am i den sista kurvan och in på upploppet så dansade han undan till en förkrossande seger. Senast på Axevalla så sänkte han den ledande Comand från dödens. Han är rätt kvick iväg och skulle Magnus Teien Gundersen hitta till spets smärtfritt så bli han inte lätt att plocka ner. Han är dock inte beroende av spets för att han ska räknas med god segerchans här.

10 Global Badman har varit väldigt bra och kommer till den här starten med tre raka segrar. I uttagningsloppet till E3 näst senast så satt han i fjärde utvändigt innan han gick en rejäl sista bortre långsida och han tog sedan ner den ledande Furies Rain på ett bra vis och han stod även emot Vici Volantes som avslutade positivt. I den efterföljande finalen sedan så var han starkast den sista biten. Han har bara missat topp tre vid ett tillfälle fast nu fick han bakspår och det väntar större uppgifter framöver men med rätt resa så kan han bli farlig över upploppet och skulle tipsettan komma bort eller ha en sämre dag så kan han slå till.

I övrigt kan 9 Despot Power som varit bra på sistone vara tänkbar. Han var duktig när han vann uttagningsloppet till E3 och i den efterföljande finalen sedan så travade han i ledningen men han fick ge sig kort före mål när Global Badman tog sig förbi så det slutade med en andraplats. Får han smyga med i en vettig rygg innan han går till anfall så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Elegant Ima
Spets efter 500m: 6 Elegant Ima
Skrällen: 9 Despot Power
Ranking: A 6,10 B 9,11,4,3,2 C 7,8,12,5,1

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
20:15  Manchester City - Crystal P
Fotboll - Premier League  - 1 & under 3,5 mål
2.05
20:45  Inter - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp 0
2.16
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.75
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Axevalla 16/1
Insats: 750 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming