DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Östersund Onsdag 22/7

21 Juli 2020 - 18:48

På onsdagen så avgörs V86 tävlingarna i Östersund med Kallblodsderbyt som huvudnummer. Det är 13 miljoner kronor i Jackpot. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 11 Elsa Mearas i den andra avdelningen.

V86 Tips Östersund Onsdag 22/7
V86-1 4,6
V86-2 11 Elsa Mearas
V86-3 1,2,10
V86-4 2,8,10,11
V86-5 1,2,4,12
V86-6 2,8,10
V86-7 2,3,9
V86-8 2,4,5,12

3456 rader x 0,25 = 864 kr

DD Tips Östersund Onsdag 22/7
DD1: 3 Havglimt
DD2: 2,4,5,12

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÖSTERSUND ONSDAG 22/7

V86-1
Vi inleder V86 med Hästägarekannan Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 6 Våler Nikolai har gjort det bra en längre tid. Han hade två raka segrar inför den näst senaste starten. Han klev då ut först i andraspår med 1200 meter till mål och från den positionen så höll han bra men Gott Klirr i ledningen blev för svår att nå så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast på Solvalla så fick han vandra i dödens på den ledande Ådne Odin och han tog ner denne men åt Kleppe Fanden hade han inget att sätta emot så det blev en ny andraplats. Spåret här är inte optimalt och inte heller den korta distansen och det finns risk att han tvingas till en del grovjobb på egen hand här också men det ska han klara av så han ska ändå räknas tidigt här.

4 Fender gjorde det bra i ett kvallopp på Hagmyren för en månad sedan. Senast så gjorde han debut i ny regi för Nicklas Torstemo. Han fullföljde då klart godkänt och kom in som femma i ett lopp som vanns av U.R.Faxe. Det var första starten sedan november 2018 så med den genomköraren i kroppen så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan öppna rätt så hyggligt så kommer Rikard N Skoglund ner i en duglig position här så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

I övrigt kan 8 Bellfaks som gjorde det bra vid segern näst senast vara tänkbar. Gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Årjäng och då fullföljde han godkänt som fyra i ett lopp där Åsrud Vilja drog det längsta strået. Han är inte att lita på och drog ett uselt läge. Dessutom är den korta distansen knappast en fördel men har han en bra dag och om det klaffar med löpningsförloppet så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 6 Våler Nikolai
Spets efter 500m: 5 Guli Tor
Skrällen: 1 U.R.Faxe
Ranking: A 6,4 B 8,1,9,10,3,2,5 C 7,11,12

V86-2
Ett Stolopp över 1640 meter. Jag har spikat 11 Elsa Mearas som tog årets första seger i den senaste starten. Hon satt då långt bak men hon gick med i ryggar på slutvarvet och via en stark avslutning ute i spåren så fångade hon in den ledande Listas Thaitanic och hon höll även undan för en bra avslutande Miss Duffy till en säker vinst. Hon är inte helt stabil med voltstart så en viss galopprisk föreligger men hon har fått springspår och det tror jag är bra för henne så vid en lyckad start här så kan hon sitta i en vettig position omgående. Får hon en fin resa innan attacken sätts in så tror jag hon blir svår att stå emot över det långa upploppet.

Vid gardering kan 3 Juliana Rags som kördes till ledningen i första sväng och sedan så vann hon från den positionen fast hon fungerade ändå inte riktigt fullt ut så hon blev behandlad i en framkota efter det vara tänkbar. Nu har hon inte startat på ett tag men hon känns fin meddelar Noralf Braekken. Hon är rätt snabb från start så kommer hon till spets smärtfritt så körs hon nog i den positionen så länge lampan lyser.

2 Indine Keeper har inte levt upp till förväntningarna hittills. Hon fungerade inte senast och nu har hon varit borta från tävlingsbanorna i närmare fyra månader. Hon har tränat som en av de bästa i Oscar Berglunds stall men så länge hon inte får ut vad hon kan i loppen så ligger man lite lågt. Hon är väl förberedd och nu testar man ett norskt huvudlag och rycktussar för första gången och det kanske kan få henne att blixtra till. Hittar Örjan Kihlström en bra väg med henne så kan hon ha vissa möjligheter här men jag tror hon får svårt att stå emot min spik.

Min Vinnare: 11 Elsa Mearas
Spets efter 500m: 3 Juliana Rags
Skrällen: 5 Juni Roadrunner
Ranking: A 11 B 3,2,4,8,10,6,14,5,9 C 12,13,1,7

V86-3
Derbystoet - Fyraåringslopp - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 10 Brenne Berna gjorde det bra vid vinsten på Bjerke för tre starter sedan. I uttagningsloppet till denna final senast så satt hon långt bak i kön innan hon avancerade i spåren och via en stark avslutning så närmade hon sig den ledande Alfa Lina meter för meter men hon tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Hon har bra farter i sig och kan Öystein Tjomsland få lite draghjälp under slutrundan så har hon en härlig avslutning att tillgå och över det långa upploppet så kan hon bli svår att stå emot så hon ska räknas tidigt här.

1 Alfa Lina besegrade tipsettan i kvalet. Hon öppnade då fort från bricka 7 och tog hand om ledningen och från den positionen försvarade hon sig hela vägen till seger. Med den startsnabbheten hon besitter så gäller hon som spetsfavorit igen. Skulle Lars-Erik Karlsson som kör hästen få fuska bort en del av loppet där framme i täten så kan det räcka hela vägen till en ny seger.

2 Norheim Borka har vunnit två av de tre senaste loppen. I uttagningsloppet senast så tog hon över ledningen från Järvsö Majlis in i den första kurvan och sedan så vann hon i överlägsen stil från den positionen. Hon är jämn och bra men har nog inte riktigt samma form som Brenne Berna meddelar man från stall Öystein Tjomsland. Hon är heller inte helt att lita på men felfri nu så är hon stark den sista biten. Intressant med Örjan Kihlström för första gången.

Min Vinnare: 10 Brenne Berna
Spets efter 500m: 1 Alfa Lina
Skrällen: 5 Briskeby Anna
Ranking: A 10 B 1,2,3,9,5,11 C 6,8,4,7

V86-4
Hästägarekannan Varmblod över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 11 Donners Am gick rätt bra senast som trea i ett lopp som vanns av Heading Reference och Per Linderoth var nöjd med den insatsen. Han hade tussarna oryckta över mål då. Nu ska han gå barfota runt om vilket är en fördel och den långa distansen är passande så kan han få gå med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten så kan han bli farlig här.

2 Peter Highness satt näst senast fast med massor av krafter sparade på Solvalla. Gången efter det på Visby var han lite småtrög varvet från mål fast han tog tag i grejorna under slutrundan och det var även en del sparat över mål den gången. Han är ensam på startvolten sedan 1 Betting King blivit struken. Det är väldigt positivt för honom för här är det ledningen som gäller och drar Oskar Kylin Blom i ett jämnt hårt tempo där framme i täten för att grilla sina konkurrenter så kan han rinna undan till en seger.

10 J.H.Mannerheim har lämnat Johan Untersteiners träning och han ska nu göra en intressant debut i ny regi för Daniel Wäjersten. Han är härdad mot tufft motstånd och han har hävdat sig väl i stayerlopp i Frankrike i vintras så den dryga distansen passar fint. Han är stark och rejäl och är han inte alltför ringrostig i sin comeback här så kan han blanda sig i segerstriden.

8 Ready For More har gjort två starter för sin nuvarande tränare Krister Jakobsson. I debuten så kom han med en härlig spurt och han fångade då in den ledande Västerbo Grosbois till seger precis på linjen. Gången efter det så satt han för långt bak men han avslutade godkänt i skymundan fast han slutade precis utanför de prisplacerade hästarna då. Han gick ett bra jobb i förra veckan och han är uppfräschad meddelar man från stallet. Löser det sig med positionerna så kan han duga en bit mot det här gänget. Örjan Kihlström upp för första gången är intressant.

Min Vinnare: 11 Donners Am
Spets efter 500m: 2 Peter Highness
Skrällen: 6 Buzzer Beater
Ranking: A 11,2 B 10,8,7,6,9 C 4,3,5

V86-5
Sven O Perssons Minne - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Tangen Haap var ute i Elitkampen på Solvalla för tre starter sedan och då gick han bra när han kom loss och då räckte det till tredjepriset. I den efterföljande starten så var han ute över lång distans på Dannero. Han avslutade då positivt men han fick aldrig tag i Järvsöodin som vann det loppet från ledningen så det slutade med en andraplats. Senast så stötte han på övermakten i Odd Herakles men han gjorde det bra som plockade andrapriset bakom denne. Han har vunnit många gånger i Östersund tidigare. Trevligt utgångsläge nu och får han en passande resa i andraspår så kan han bli svår att stå emot över upploppet.

1 Lome Brage var ute i Elitkampen för tre starter sedan. Då hade han ett dåligt startspår och han hamnade snett på det så det slutade med en sjätteplats bakom Odd Herakles. Näst senast så tryckte han sig till spets i den första svängen och han provade sedan att ta emot Odd Herakles och det gick inte för han stumnade och slutade sedan oplacerad. Det blev en startgalopp senast på Solvalla. Felfri nu så är han väldigt startsnabb och skulle Örjan Kihlström få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan han rinna undan till en seger men medeldistans är inte någon fördel.

4 Pydin landade i dödens med 900 meter kvar av loppet och från den positionen så utmanade han sedan den ledande Järvsö Odin in i mål men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats senast. Formen är god och kan Ove A Lindqvist få till en bra styrning så kan det vara läge för en seger här.

12 Järvsö Odin kommer till den här starten med två raka segrar. Han höll undan för Pydin till seger från ledningen senast. Han drog en nitlott i spårlottningen här så det behövs en hel del klaff och hjälp under vägen för att han ska komma in i matchen men får han det så kan han ställa till med en överraskning. Det blir troligen barfota bak precis som vid vinsten näst senast.

Min Vinnare: 2 Tangen Haap
Spets efter 500m: 1 Lome Brage
Skrällen: 12 Järvsö Odin
Ranking: A 2 B 1,4,12,10,3,6,5 C 8,9,7,11

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Brunello Hall kommer till den här starten med en härlig form. För tre starter sedan så travade han en stor del av loppet i rygg på den ledande Francky Des Molles innan han hittade loss och satte in attacken i den sista svängen och då krossade han sitt motstånd och stack undan till en överlägsen seger. Näst senast så satt han långt bak men han levererade en stark slutrunda i tredjespår och kom in som tvåa bakom Awesome Kronos som vann det loppet från ledningen.

På Visby senast så blev det ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann han lätt. Han har lyft sig ett snäpp på barfotabalansen. Dåligt läge men en invändig strykning underlättar och kostar det inte alltför mycket kraft för Robert Bergh att komma fram i dödens här så kan han bli svårstoppad så han ska räknas tidigt.

10 M.T.Montpelier har gjort fyra starter i Magnus Träffs regi. Tre av dessa har slutat med seger. Han vann senast enkelt på nytt rekord över medeldistans efter att han ledde det loppet från start till mål. Det är tuffare motstånd nu och han har fått bakspår nu men får han smyga med i en vettig rygg och spara speeden in i det längsta så kan han bli en obehaglig överraskning över det långa upploppet här.

2 Glide Devie har gjort det bra vid två raka segrar. Han vann han på ett bra vis i Mariehamn senast. Han är kvick iväg och han kanske kan ta sig till ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit här. Han har tävlat med norskt huvudlag i de tre senaste loppen men den har varit oryckt alla gångerna. Fån ett trevligt utgångsläge här så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 8 Brunello Hall
Spets efter 500m: 2 Glide Devie
Skrällen: 13 Check Me
Ranking: A 8 B 10,2,1,13,3,7,11,6,9,12 C 14,15,4

V86-7
Svenskt Kallblodsderby över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Havglimt kördes till spets efter 300 meter i uttagningsloppet och trots att han låg på lite där framme i täten så kunde han gå undan till en överlägsen vinst senast. Det fanns också mycket krafter kvar då. Skulle han nå till ledningen även i finalen så blir han svårslagen men han är inte beroende av spets för han kan vinna det här loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt så oavsett så ska han räknas tidigt här.

9 Grisleprinsen G.L. har vunnit sex av åtta starter och han har aldrig varit sämre än tvåa så här långt. Senast så fick han en fin resa i andra utvändigt innan han avslutade plusbetonat på upploppet men då var Järvsö Elling som vann det loppet från ledningen redan i mål. Han hade en del sparade krafter i mål då. Intressant med Örjan Kihlström upp för första gången och får han smyga med i en vettig rygg innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet.

2 Järvsö Elling var riktigt läcker att skåda när han vann uttagningsloppet i fin stil från ledningen. Han är snabb iväg och skulle han ta sig till spets här så kan han leda det här loppet länge om Dagfinn Aarum som kör hästen nu inte väljer att släppa till tipsettan. Blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få ett passande lopp i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 Havglimt
Spets efter 500m: 2 Järvsö Elling
Skrällen: 10 Fräcke Prins
Ranking: A 3 B 9,2,4,1,10 C 8,7,6,5,11,12

V86-8
Vi avslutar V86 med STL Klass I, Försök 6 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 2 Pleasure For Cash gjorde det bra vid vinsten för fem starter sedan när han över ledningen efter 600 meter och från den positionen så stack han sedan undan till en lätt seger. Gången efter det så klev han fram utvändigt om den ledande Alfred Zonett med varvet till mål och in på upploppet så kopplade han greppet på denne och när sedan Digital Dominance som också utmanade slog på en galopp den sista biten så blev segern väldigt enkel.

Efter det blev det två galoppmisslyckanden innan han var tillbaka i vinnarcirkeln senast. Han klev då runt sitt motstånd i ett stayerlopp på Solänget och då Way To Go galopperade kort före mål så blev vinsten väldigt lätt. Barfota runt om och jänkarvagn igen och dessutom första gången med Örjan Kihlström i vagnen så från ett trevligt utgångsläge nu så ska han räknas tidigt.

5 Easy Cash var duktig vid två raka spetssegrar över kort distans innan han var lite sämre från ledningen senast när han kom i mål som sexa i ett Margareta lopp som vanns av Go West Young Man. Det kan ha varit det täta startandet då som gjorde att han var lite sämre den gången men det var även en lite krävande bana. Han är snabb ut och siktas mot ledningen och från spets här så kan han leda loppet länge.

4 Global Wizard är jämn och säker och han gör bra lopp varje gång. Han svarade för en stark insats i dödens som tvåa bakom Easy Cash som vann det loppet från ledningen senast. Han har verkligen hittat toppformen fast han trivs bäst över kort distans men han klarar även medeldistans. Motståndet nu är tufft men han är startsnabb så ett passande lopp i den främre träffen borde det kunna bli och då kan han duga en bit även mot det här motståndet.

12 Xanthis Brazil gjorde första starten sedan mars ifjol näst senast. Han satt då djupt nere i kön innan han gick en stark sista långsida och han spurtade in till tredjeplatsen bakom Ture S.E. som vann det loppet från ledningen. Gången efter det så tog han över ledningen ur den första kurvan och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Tråkigt läge nu men om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan han ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 2 Pleasure For Cash
Spets efter 500m: 5 Easy Cash
Skrällen: 12 Xanthis Brazil
Ranking: A 2,5 B 4,12,10,11,7 C 1,8,3,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming