DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla 30/6

29 Juni 2021 - 23:58

Det är V86 från Solvalla på Onsdag med start 19.20.

Jag spelar med tre spikar i omgången. 3 Chapuy i den fjärde avdelningen, 7 Lee Harvey Bros i den femte avdelningen och 6 Islay Mint Sisu i den sjätte avdelningen.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Solvalla Onsdag 30/6
V86-1 5.6.8.11.12
V86-2 4.5.6.9
V86-3 2.4.7.9.11
V86-4 3 Chapuy
V86-5 7 Lee Harvey Bros
V86-6 6 Islay Mint Sisu
V86-7 2.3.4.8.10
V86-8 2.4.5.6.8.9.10.11

4000 rader x 0.25kr = 1000kr

Dagens Dubbel Solvalla 30/6
DD-1 4 Maggiore
DD-2 2.4.6.10

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 2140m Auto
11 Lovely O.O får inte speciellt mycket förtroende av de tidiga spelarna och i skrivande stund är Robert Berghs sto endast spelad till 6%. Hon har varit ute mot tuffa hästar på slutet och gav ett rejält formbesked senast vid andraplatsen på V75 i Boden. Hon är inte helt att lita på alla gånger men det är ett sto som inte räds tuffa upplägg och jag tycker inte att motståndet är lika tufft den här gången.

8 Svecak Palema har galopperat i sina två senaste starter men har fått pusta ut från tävlandet ett par månader nu. Hon har dessutom hunnit med att byta till regi Björn Goop och i karriärens 29e start så kommer hon att tävla barfota för första gången, och dessutom utrustas med bike. Hon kan öppna riktigt fort den första biten och även om hon inte kan spetsa av egen kraft så är jag inte helt övertygad om att Ulf Ohlsson svarar med Gina Lollobrigada om Goop är offensiv och ställer frågan men oavsett så är jag väldigt spänd på Svecak Palema’s debut för Björn Goop.

12 Gitte Silvåkra har inget bra utgångsläge men hon har tjänat mest pengar i loppet och var mycket fin när hon spurtade in som tvåa i ett V75-lopp senast. Löser det sig bara någorlunda med positioner under vägen så blir hennes speed farlig till slut.

Jag betalar även för 6 Hazyshadeofwinter samt 5 Your Dreamlove som har hittat nya växlar på slutet och håller absolut toppform för dagen.

Min Vinnare: 11 Lovely O.O
Spets efter 500m: 1 Gina Lollobrigada / 6 Hazyshadeofwinter/8 Svecak Palema
Skrällen: 5 Your Dreamlove
Rankingen A: 11.8 B:12.6.5.7.1.2.10 C:9.3.4

V86-2 1640m Auto
5 Erv Zet har aldrig varit sämre än tvåa i årets fem starter och kommer till den här starten med två “ettor “ i raden. Det är förmodligen loppets bästa häst men de tidiga spelarna har gjort henne till alldeles för stor favorit och jag tror inte att Örjan Kihlström hittar till ledningen den här gången.

4 Lefty Gun kommer säkert bli lite utav en snackis inför omgången och det är möjligt att Erv Zet’s favoritskap kommer att sjunka en hel del under morgondagen när omsättningen stiger.
Han har ett spår invändigt om favoriten och kan öppna fort från start och jag tror att Westholm sitter i ledningen här. Han har dessutom visat form vid två raka segrar, och även om den senaste starten var i början av Maj så tror jag att formen är intakt. Han ska utrustas med bike för första gången och Jörgen Westholm lär säkerligen göra ett allvarligt försök att leda det här loppet från start till mål och skulle den här spelprocenten (12%) stå sig, är det helt klart ett spikförslag.

6 Jojo Keeper håller också riktigt bra form för dagen och har tagit två raka segrar över lång distans. Skulle det bli lite körning mellan ovan nämnda hästar så kommer han in i matchen. Vid det enda tillfället han har varit ute över kort distans så slutade han tvåa från spår 12 bakom talangfulla Kissinger Boko och farten för att vinna finns.

9 Con Te Partido var fin vid segern över kort distans i början av April men det har strulat en del med galopper därefter. Det finns fart i den här hästen och skulle det bli bra tempo det framme är han inte helt borta här vid ett felfritt lopp.

Min Vinnare: 4 Lefty Gun
Spets efter 500m: 4 Lefty Gun
Skrällen: 9 Con Te Partido
Rankingen A: 4.5.6 B:9.1.8.11.3.7 C:2.12.10 

V86-3 2140m Auto
4 Hugo Bäck gjorde det helt okej senast i ett lopp över lång distans men då tävlade han med vanlig vagn. Nu återgår man till den amerikanska sulkyn som han har presterat bra med tidigare. Han har tävlat med biken vid fyra tillfällen på svensk mark och det har slutat med två segrar och två tredjeplatser. Han gör alltid ett gott dagsverke och är med och tar framskjutna placeringar men han verkar trivas extra bra när han får tävla med amerikansk sulky. Han är dessutom snabb från start och jag tror att Jörgen Westholm hittar till ledningen här och från den positionen borde det här vara en bra chans. Han är endast streckad på 8% i skrivande stund men i min bok är det en given första markering på kupongen.

2 Rappnor har agerat lite trögt på slutet men har tävlat mot tuffare hästar än så här tidigare och när Ole Johan Östre väljer att utrusta hästen med bike så kan det få bra effekt på en trög häst.

9 Guli Roy gjorde ett kanonlopp senast, Han fick trava slutvarvet ute i tredjespår men lyckades ändå sluta trea och motståndet är något enklare nu.

11 Kong Henry avslutade snabbt i skymundan i samma lopp som Guli Roy senast och är han bara med lite längre fram nu inför avgörandet så borde han duga bra här.

7 Demex är bra när han får smyga med och få ett lopp på rulle och även om han inte har glänst på slutet, är det en häst som är härdad i tuffa sällskap. Som mer eller mindre ospelad är det ett roligt bud spelmässigt.

Min Vinnare: 4 Hugo Bäck
Spets efter 500m: 4 Hugo Bäck
Skrällen: 7 Demex
Rankingen A: 4.2.9.11 B:7.5.1.6.8 C:3.10

V86-4 1640m Auto
3 Chapuy har förvisso varit struken efter den senaste starten efter att ha varit febrig ett par dagar men enligt tränare Åke Lindblom ska han återhämtat sig snabbt och han har tränat bra därefter. Han han varit ute i två väldigt tuffa lopp på slutet och startat med besvärliga utgångslägen, och den här uppgiften ser klart mer passande ut. Han trivs över den korta distansen och även om Tabasco C.D, som också kan öppna fort från start fick ett spår invändigt så tror jag att Åke Lindblom till slut sitter i ledningen. Kostar det inte för mycket att nå ledningen borde Chapuy vara mycket svårslagen vid sunda vätskor. Jag spikar.

Motbud
4 Malkin är mycket bättre än raden men det har strulat en del på slutet. Han brukar vara bra när han får gå i ryggar och spara på sin speed och skulle det bli hårt tempo på loppet så kommer han att bli farlig över upploppet. Det var ett laddat intryck när han galopperade senast och det känns som att formen är på gång nu. Skulle det bli lite körning från början mellan 2 Tabasco C.D och 3 Chapuy så kan Hanna Forslin mycket väl spurta ner Chapuy över upploppet.

2 Tabasco C.D är bra i sina bästa stunder men det var stumma ben över upploppet senast även om han möjligtvis var ursäktad över att fått gå ute i spåren under slutrundan. Han kan öppna fort från start och även om jag inte tror att han kan hålla ut Chapuy från start så kommer han att kunna hitta en bra position från det här läget. Om han löper upp till sitt kunnande, är han inte borta här.

Min Vinnare: 3 Chapuy
Spets efter 500m: 3 Chapuy
Skrällen: 4 Malkin
Rankingen A:3 B:2.4.9.5.8.10.11.12.1 C: 7.6

V86-5 2140m Auto
Här kommer min andra spik i omgången och jag väljer att ta ställning för 7 Lee Harvey Bros. Jag gillar verkligen det jag har sett av den här Readly Express-avkomman och även om det blev ett olycksfall i arbetet senast med en tidig galopp så såg han fortsatt fin ut i skymundan efter galoppen. Han var totalt överlägsen vid segern för två starter sedan och har vunnit tre av karriärens fem lopp och med den främsta utmanaren från ett bakspår tror jag att det är en bra chans att Timo Nurmos talang får återgå till att besöka vinnarcirkeln. Läget är såklart inte bra men det känns som att det kommer att bli lite körning inledningsvis från några av konkurrenterna och om Örjan bara hittar ner i andraspår, tror jag att han visar sig starkast till slut. Man testar även bike för första gången i karriären och utöver det ska han lättas i balansen och tävla barfota fram nu. Att han dessutom förstärks med Örjan Kihlström i sulkyn är såklart inget minus.

Motbud
11 Borups Victory är kanske den häst som besitter högst talang i fältet men trots att han har vunnit fem av karriärens åtta starter så tycker jag att han har svarat för lite mer tveksamma insatser på slutet. Han borde hållit klart bättre från ledningen senast och stilen var dessutom inte helt klockren. Jag är inte helt övertygad om i vilket skick han är i för dagen och även om han såklart ska räknas tidigt, tror jag det kan bli svårt att vinna från det här utgångsläget.

4 Daven Port öppnar bra bakom bilen och har visat att det finns en del att hämta ur den här hästen om han fungerar. Han har dock problem med stilen allt som oftast och har galopperat vid tre av sina fem senaste starter. Skulle aktionen vara bättre nu så är han inte borta om han skulle sitta i spetspositionen.

10 Power Doc skulle gynnas om det blir ett hårt tempo och han har visat att han är riktig speedig. Skulle det klaffa med positioner under vägen så finns definitivt snabbheten för att kunna utmana över upploppet.

Min Vinnare: 7 Lee Harvey Bros
Spets efter 500m: 2 Bowling De Lux / 4 Daven Port
Skrällen: 10 Power Doc
Rankingen A: 7 B: 11.4.10.2.5.8.3 C: 1.6.9

V86-6 2140m Auto
Här väljer jag att spika Per Nordströms stjärna 6 Islay Mint Sisu. Hon vann svensk uppfödningslöpning under fjolåret och har även startat året på ett förtroendeingivande sätt. Hon är blixtrande snabb bakom bilen och Per Nordström kommer att ladda vad som går och jag tror att ekipaget sitter i spets omgående.
Jag tror inte att det är någon som kommer att sätta upp tempot utvändigt om favoriten och det borde vara en toppchans för Islay Mint Sisu att inkassera sin sjunde seger i karriären.

Motbud
10 Lara Boko är en fartfylld dam som jag har blivit förtjust i sedan hon kom till Sverige och jag trodde mycket på henne senast när hon ställdes mot tuffa Lacille Boko. Man valde att testa barfota för första gången vid den starten och det är möjligt att det blev för mycket när Mika Forss laddade från start och hon gjorde bort sig med galopp. Lara Boko kommer vi få se mycket av framöver, men att hon ska besegra favoriten, från det här utgångsläget känns ändå långsökt.

2 Miss Irma är obesegrad efter två starter och ser ut att vara en intressant häst under utveckling. Hon är anmäld med bike för första gången nu och för dom som vill fälla den stora favoriten är hon värd en markering på kupongen.

11 Polar Operation var det bra snack om inför tävlingarna senast men hon orkade inte riktigt från dödens då. Med ett mer passande lopp i ryggar nu, kommer hon säkerligen att vara med en bit fram här.

Min Vinnare: 6 Islay Mint Sisu
Spets efter 500m: 6 Islay Mint Sisu
Skrällen: 10 Lara Boko
Rankingen A:6 B: 10.2.11.4.9.5.3 C:8.1.7.12

V86-7 2140m Auto
10 Cash and Carry har varit minst sagt imponerande och bortsett från galoppen 12/4 så har det blivit seger vid varje start. Det här är stor talang som redan visat prov på ett högt kunnande och en bra inställning. Nu väljer Anders Svanstedt att rycka skorna för första gången i karriären och trots ett svårt utgångsläge blir jag inte ett dugg förvånad om hon sätter nosen först, även om det är väl mycket att begära mot det här sällskapet.

4 Maggiore visste jag var en bra häst men prestationen senast var något utöver det vanliga när hon tappade från start inledningsvis. Hon gick sedan ett mycket starkt lopp och tog en överlägsen seger trots att han fick gå ett tufft lopp ute i spåren. Det är bra rapporter från stallet och formen är på topp för dagen och att hon ska testas med bike för första gången känns klart intressant. Den värsta konkurrenten på förhand har ett tufft utgångsläge och med frågetecken på några andra ekipage i loppet så väljer jag att ta ställning inom DD-spelet och spikar där.

2 The Primerose öppnar fort från start och är favorit till att sitta i ledningen. Hon har vunnit hälften av sina starter i karriären men har inte riktigt räckt till på slutet när hon ställts mot tuffare hästar. Även om formen inte känns som bäst för dagen så finns det en hög kapacitet i hästen och när man för första gången i karriären väljer att tävla med barfotabalans samt bike så skulle det kunna ge en bra effekt nu. Jag är inte helt övertygad om att Björn Goop kan svara ut startsnabba 5 Domingoa från start men från det här utgångsläget, kommer han att få en bra resa oavsett.

8 Samaritana gjorde bort sig med galopp i årsdebuten och blir helt bortglömd av spelarna till den här starten. Hon var riktigt bra vid segrarna i vintras och är en rejäl häst som tål att göra mycket jobb. Timo Nurmos brukar ha sina hästar väl förberedda efter paus och jag tror hon kan bli farlig att nonchalera trots avsaknad av lopp.

3 Erin Zet var klart godkänd senast som trea efter en snabb avslutning och det är en häst som har samlat på sig hårdhet från V75 och hon får också plats på min kupong.

Min Vinnare: 10 Cash And Carry
Spets efter 500m: 2 The Primerose/ 5 Domingoa
Skrällen: 8 Samaritana
Rankingen A: 10.4.2 B:8.3.9.1.11 C:7.6.12

V86-8 2140m Auto
6 Mellby Illusion är förvisso inte beroende av någon ledning för att vinna loppet men han är startsnabb och skulle Jorma Kontio hitta till ledningen utan att det kostar allt för mycket, är såklart mycket vunnet. Det finns dock några startsnabba konkurrenter invändigt och min känsla säger att det kan komma att strula lite med positionerna och även om han ska räknas tidigt så är han bara en av flera för mig.

4 Picadilly kan öppna fort men jag tror ändå att det blir svårt att ta en längd på 2 Hombre D. Han förstärks dock med Örjan Kihlström den här gången och om han lyckas få lite extra fart på hästen från början och hitta till ledningen så vinner han förmodligen loppet med nuvarande form. Hästen har aldrig förlorat från ledningen på fyra försök och Örjan lär åtminstone göra ett allvarligt försök att nå den positionen.

2 Hombre D har ett passande utgångsläge och det låter från stallet som att hästen är bra i ordning och att man vill göra ett allvarligt försök att leda det här loppet från start till mål. Han var blek senast på V75 men har tävlat mot fyraåringseliten innan dess och från det här utgångsläget borde han få ett bra lopp, oavsett om det blir någon ledning eller inte.

10 Staro Obrigado är en intressant dansk häst som ses som en av de bättre hästarna i kullen i Danmark och hon vann direkt på V75 i debuten på svensk mark. Han räknas tidigt igen, trots ett svårt utgångsläge.
Jag betalar även för 5 Appasso, 8 Halo Am, 9 Mr Brilliant samt 11 Marres Dreamboy.

Min Vinnare: 4 Picadilly
Spets efter 500m: 2 Hombre D / 4 Picadilly / 6 Mellby Illusion
Skrällen: 10 Staro Obrigado
Rankingen A: 4.6.2.10 B:8.11.9.5 C: 7.3.12.1

Lycka till 


0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  PSV - Real Sociedad
Fotboll - Europa League - 1 asian 0
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  PSV - Real Sociedad
Fotboll - Europa League - 1 asian 0
1.75
21:00  Leicester - Napoli
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp 0
1.74
21:15  Lopp 9 - 6 Tonique
Trav - Örebro - H3H - 1
2.70
02:20  Washington-Giants
Amfotboll - NFL - 1 -2,5
1.73
20:45  Sassuolo - Torino
Fotboll - Serie A - 1
2.00
21:00  Newcastle - Leeds
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.69
21:00  Celta Vigo - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1
1.93
02:00  Buckley - Arroyo
Annat - UFC - Arroyo vinnare
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Örebro 16/9
Insats: 756 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Örebro 16/9
Insats: 280 kr - DrTrav
18:45  Topptipset Tips Torsdag 16/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Topptipset Tips Fredag 17/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 18/9
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming