DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla Onsdag 17/6

16 Juni 2020 - 18:21

På onsdagen avgörs V86-spelet på Solvalla. Nedan följer mitt V86-tips.

Jag spikar endast 3 Don Fanucci Zet i den sista avdelningen.

V86 Tips Solvalla Onsdag 17/6
V86-1 3,4
V86-2 4,6,11
V86-3 4,5
V86-4 2,3,4,5,7,10,11,12
V86-5 2,4,5
V86-6 5,8,10
V86-7 6,11,12
V86-8 3 Don Fanucci Zet

2592 rader x 0,25 = 648 kr

DD Tips Solvalla Onsdag 17/6
DD1: 6,11,12
DD2: 3 Don Fanucci Zet

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86 TIPS SOLVALLA ONSDAG 17/6

V86-1
Vi inleder V86 med Icelands lopp - Första Jubileumstestet - Femåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 4 Conrads Rödluva har på 23 starter hela 16 vinster och hon har bara missat pallen en gång. Hon var inte långt ifrån att
kvala in till själva Elitloppet men hon fick nöja sig med andrapriset bakom Racing Mange som vann från ledningen i den till Elitloppet direktkvalificerade gulddivision som kördes i Gävle veckan innan Elitloppshelgen. Hon kan öppna bra men det kan ändå bli tufft att komma till spets här men hon är bra nog att hon kan vinna det här loppet från utvändig position om det skulle behövas.

3 Inti Boko försvann med galopp i årsdebuten senast. Felfri nu så är han startsnabb och bör ta hand om ledningen inledningsvis här. Kommer han till spets smärtfritt så ser jag ingen anledning att Mika Forss skulle släppa till den klara favoriten. Det är så få hästar med i loppet så då kan han nog få bestämma en del där framme i täten och då är det inte omöjligt att han kan hålla undan till seger.

I övrigt kan 6 Forfantone Am som har gjort det bra i alla årets tre starter utan att det har räckt till någon fullträff vara tänkbar. Näst senast så avslutade han positivt på open stretchen men han fick aldrig tag i Noble Superb som vann det loppet. Senast så fick han ett lopp i andra utvändigt och hakade på okej som trea bakom Stepping Spaceboy som vann det loppet från ledningen. Får han gå med i en bra rygg och om han får hjälp med tempot så kan han avsluta loppet fort.

7 Lawmaker har ännu ingen seger sedan han importerades från USA till träning för William Eriksson. Senast var dock ett steg i rätt riktning. Han fick då ett perfekt lopp i andra ytter och han spurtade bra men Maxus som satt ett hack längre fram i dödens vann det loppet. Nu har han anmälts barfota runt om igen. Det har han gjort flera gånger tidigare med men sedan så har man ändrat till skor men skulle han tävla barfota runt om den här gången så är det första gången och det kan bli ett lyft för honom.

Min Vinnare: 4 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 3 Inti Boko
Skrällen: 7 Lawmaker
Ranking: A 4,3 B 6,7,2,5,1

V86-2
Coccinelles lopp - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Saonoi var väldigt bra vid vinsten näst senast. Hon fick göra grovjobbet på egen hand under slutrundan då och knäckte den ledande Budets Sara och tog över ledningen med knappa halvvarvet till mål och sedan så vann hon i överlägsen stil. Senast så fick hon vandra i dödens mot tufft motstånd och höll klart bra som femma i ett lopp som vanns av Hill's Angel. Nu är motståndet mycket lättare och då kan Veijo Heiskanens sto bli att räkna med här.

11 Global Broadcast fick inte till det senast men den starten kan vi glömma. Hon visade heller inget extra gången innan det när hon blev femma i ett lopp som vanns av Ferox Brick. Tråkigt utgångsläge nu men blir det bra tempo på tillställningen och om det klaffar med löpningsförloppet så kan hon slå till här.

4 You Could Be Mine inledde karriären med två raka andraplatser. Senast så togs den första segern. Hon kom till spets och fick bestämma och vann bekvämt utan att behöva pressas. Nu är det debut bakom bilen och kan Örjan Kihlström hitta en fin position här så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering på nytt. Hon har dock inte gått några vidare tider hittills så hon behöver nog sänka sitt rekord en del.

Min Vinnare: 6 Saonoi
Spets efter 500m: 5 Almas Caviar
Skrällen: 11 Global Broadcast
Ranking: A 6 B 11,4,3,5,8,7,1 C 10,9

V86-3
Rikitikitavis lopp - Treåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 5 Mister Hercules har inlett karriären på bästa vis med två segrar på lika många starter. I debuten kördes han fram och tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och
han vann sedan överlägset. I den efterföljande starten så travade han i dödens och plockade ner den ledande Fröken Marie till seger kort före mål. Han kan kliva iväg rätt bra från början och känslan är att Örjan Kihlström i ett litet fält här kan komma till spets och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska kunna vinna det här loppet.

4 Titan Yoda har gjort allting rätt så här långt. Tre starter har inneburit lika många vinster. Senast så vann han åkandes från dödens. Han lever mycket på sin styrka så går det för långsamt där framme i ledningen så tror jag att Adrian Kolgjini synar dödens igen och då kan han visa sig vara starkast i det här lilla fältet.

I övrigt kan 3 Under Armour som segrade på ett bra vis senast vara tänkbar. Han kan ta sig några kortare galopper så han är inte helt stabil ännu men han är under utveckling. Från stallet så har man varit nöjda med honom i träningen efter det senaste loppet. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ändå inte plats på systemet.

Min Vinnare: 5 Mister Hercules
Spets efter 500m: 5 Mister Hercules
Skrällen: 1 Cup Of Tea
Ranking: A 5,4 B 3,2,1

V86-4
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar. 5 Slippery Runway har tänt till sedan han börjat tävla barfota runt om. Två raka spetssegrar har det blivit. Han är anmäld barfota nu också och från ett trevligt utgångsläge här kan det bära av mot front igen så kommer han till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Så han ska räknas tidigt här.

11 Mellby Hurricane gjorde en bra prestation när han kom med en stark avslutning och plockade ner den ledande Isa till seger för tre starter sedan. Senast så var han ute i ett Klass II försök i Gävle. Där hade han ett dåligt utgångsläge men han visade heller inget extra så det slutade med en sjundeplats bakom Expensive som vann det loppet. Nu har han för fjärde starten i rad lottats till ett bakspår. Formen är en aning tveksam men blir det bra tempo på loppet så har han goda fartresurser och då kan han utmana om en framskjuten placering.

10 Remain In Light kommer med två raka andraplatser. Han har lyft sig en klass sedan han började tävla barfota runt om och de två senaste insatserna har varit riktigt bra. Det blir samma balans den här gången meddelar Svante Båth. Får han smyga med i en vettig rygg så kan han avsluta loppet fort och blir det överpace på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

12 Go West Young Man var sjuk senast vilket förklarar den sämre insatsen. Nu har han varit ifrån två månader fast han har gått några banjobb inför det här meddelar man från stallet. Från ett jobbigt utgångsläge här behövs det en hel del klaff för att han ska komma in i matchen men skulle det stämma med positionerna så är han klart bra för klassen och då kan det räcka en bit här. Hybridvagn nu är en intressant förändring.

2 Zoreen är inte att lita på men hon skötte sig senast och då blev det också seger. Det var förvisso ett billigt gäng men hon plockade ner den ledande Walk Out på ett bra vis med en stark avslutning. Hon är ojämn och det är tuffare motstånd nu men kan Björn Goop få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 5 Slippery Runway
Spets efter 500m: 5 Slippery Runway
Skrällen: 3 Dear Matrix
Ranking: A 5 B 11,10,12,2,3,4,7 C 6,1,9

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Very Kronos försvann med en startgalopp i finalen av silverdivisionen som Man At Work vann från ledningen under Elitloppshelgen näst senast. Gången efter det så provade han lyckan i Jämtlands Stora Pris. Där slog han lite i underläge fast avslutningen var riktigt stark och han kom i mål som trea bakom Handsome Brad som drog det längsta strået i det loppet. Han är inte att lita på men kunnandet har han så felfri här så blir han inte lätt att stå emot när Erik Adielsson väljer att sätta in attacken.

4 Click Bait är under stadig utveckling. Näst senast kom han med en stark avslutning och då räckte det till tredjeplatsen i Kungapokalen. Gången efter gick han 09,5 som tvåa bakom obesegrade Ecurie D. i Fyraåringseliten under Elitloppshelgen. Han är väldigt startsnabb så här tror jag han tar hand om ledningen och skulle tipsettan göra bort sig eller ha en sämre dag så kan han rinna undan till seger. Det här är dock inte det viktigaste loppet för han ska ha en genomkörare i kroppen inför SprinterMästaren som är nästa stora mål.

2 Bucks To Burn fastnade med krafter kvar i ett lopp som Maxus vann före Lawmaker senast. Normalt sett så borde han inte räcka mot de två mer betrodda hästarna. Han kan kliva iväg bra från början och blir det lite körning där framme i täten så kan han bli farlig den sista biten.

6 Hawk Cliff drar en del streck. Han har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara förbättrad nu. Jänkarvagnen åker på nu och han är gynnad av det lilla fältet men han får ändå inte plats på systemet.

Min Vinnare: 5 Very Kronos
Spets efter 500m: 4 Click Bait
Skrällen: 3 Don't Mind Me
Ranking: A 5,4 B 2,6,3,7 C 1

V86-6
STL Klass II, Försök 1 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 8 Elmo Ice har varit strålande den sista tiden med tre vinster och en andraplats på de fyra senaste loppen. Senast så var Ole Johan Östre offensiv och körde till spets efter 700 meter och från den positionen så trummade han på där framme i ledningen till en ohotad seger. Startspåret är inte bra för han är inte så rask iväg så det kan strula härifrån men kan han hitta en vettig position innan han går till anfall så är han stark och då kan han bli svår att stå emot den sista biten.

5 Phoenix Photo var ute över aktuell distans i Östersund senast. Han satt då i fjärde ytter innan han gick med i ryggar på den sista bortre långsidan och han avslutade sedan plusbetonat men då var Armagnac som vann enkelt från ledningen redan i mål så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Det var barfota bak då och han fick travet att flyta bättre så det blir likadant den här gången också. Han kan öppna rätt bra men är bäst med ett lopp i ryggar. Kan Örjan Kihlström servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en seger.

10 Prime Lini är en orutinerad sjuåring som bara har startat fem gånger. Han har vunnit tre av dessa så det finns kunnande. Senast så mötte han sitt tuffaste motstånd hittills och då slutade det med en startgalopp. Han hade tränat riktigt bra inför den starten och han värmde också strålande. Han känns fin nu och sköter han sig så tror jag han kommer att göra en stark insats och då kan han blanda sig i segerstriden. 

Min Vinnare: 8 Elmo Ice
Spets efter 500m: 2 Pine Muscle
Skrällen: 1 Ole
Ranking: A 8,5,10 B 2,1,7,4,3 C 9,11,12,6

V86-7
Itaka Sunds lopp - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 11 I Love Paris fick göra en hel del av grovjobbet senast och hon orkade inte så hon slutade oplacerad i Stoeliten där Double Exposure trummade på till seger från ledningen. Hon har tillägg nu och det är kort distans och dessutom är hon inte riktigt i form meddelar Björn Goop. Det skiljer väldigt mycket på prispengarna i det här loppet för hästarna på tillägg har tjänat väldigt mycket mer än de hästarna på startvolten så får hon ett passande lopp så kan hon ändå bli svår att stå emot över upploppet.

12 Hevin Boko gjorde det bra senast men hon fick ge sig mot en vasst spurtande Tessy d'Ete så det slutade med en andraplats. Hon skulle efter det startat på Solvalla i slutet på maj men fick då strykas för en sårskada. Hon ska inte ha tappat något av formen på det fast det är alltid svårt att stå med tillägg över kort distans. Hon har dock en hårdhet som många av hästarna i det här loppet saknar så stämmer det lite med löpningsförloppet så kan hon bli farlig den sista biten.

6 Avena Jet kommer med fin form. Senast så travade hon i ledningen men hon orkade inte hela vägen efter en snabb öppning så hon fick nöja sig med andraplatsen bakom Mega Star som kom med en stark avslutning. Hon är ovan vid voltstart men från springspåret kan hon nog ändå kliva iväg rätt bra och här kan det bli tidig ledning men det låter som att man vill se henne i ryggar nu. Får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon vara med och kämpa om segern här.

I övrigt drar 4 Hankypanky Peyton en del streck. Hon gjorde bort sig med galopp i årsdebuten och hon har efter det varit ute i ett kvallopp. Hon har 7 vinster på 11 starter så hon vet var mållinjen ligger men från det här läget i volten så kan hon lika gärna vara borta på kör. Felfri nu så kan hon annars duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 11 I Love Paris
Spets efter 500m: 6 Avena Jet
Skrällen: 13 Flaming Ace Sisu
Ranking: A 11,12,6 B 4,13,1,5,3,2 C 7,10,8,9

V86-8
Vi avslutar V86 med Prix Readly Express över 2140 meter. Jag har spikat 3 Don Fanucci Zet som har vunnit 7 av 11 starter hittills. Han har utvecklats mycket under året. För fyra starter sedan var han överlägsen i ett V75 lopp på Romme under påskhelgen. Efter det var han ute i ett uttagningslopp till Kungapokalen och tappade då en sko. Trots det avslutade han mycket vasst och det slutade med en tredjeplats bakom Osterc som vann från ledningen.

I den efterföljande finalen kördes han till spets i ett tidigt skede och från den positionen höll han sedan starkt men han fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande Aetos Kronos. Senast på Solvalla i Klass II finalen så gled han fram och tog över ledningen efter 750 meter och sedan vann han loppet i ohotad stil från den positionen. Från ett trevligt läge nu så tror jag han sitter i ledningen i ett tidigt skede och från spets så säljer han sig dyrt. Skulle det inte bli ledningen så kan han vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

Vid gardering kan 2 Aetos Kronos som kommer från seger i försök och final av Kungapokalen. Det har gått en tid sedan det senaste framträdandet men Jerry Riordan meddelar att han känns superfin för dagen. Utgångsläget här blev passande men jag tror inte han kan ta en mot min spik från start och skulle han tvingas göra en del grovjobb på egen hand så tror jag han får svårt att plocka ner min vinnare.

9 Green Manalishi galopperade i starten av Kungapokalen senast. Han har inte startat sedan dess och nu ska han ha ett lopp i kroppen inför SprinterMästaren som är nästa stora uppgift. Kan Jorma Kontio hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Don Fanucci Zet
Spets efter 500m: 3 Don Fanucci Zet
Skrällen: 7 Ultion Face
Ranking: A 3 B 2,9,7,4,10,1 C 6,5,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:14  Lopp 6 - Arragon
Trav - Romme - Plats
2.10
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
15:30  A Bielefeld - Frankfurt
Fotboll - Bundesliga - 1X
2.10
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming