DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla Onsdag 29/7

28 Juli 2020 - 12:07

På onsdagen avgörs V86-tävlingarna på Solvalla. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 3 Conrads Rödluva i den första avdelningen samt 2 Brambling i den tredje avdelningen och 4 Air Space i den femte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Fasta odds på alla V86-lopp. KLICKA HÄR!

V86 Tips Solvalla Onsdag 29/7
V86-1 3 Conrads Rödluva
V86-2 1,2,3,4,12,14,15
V86-3 2 Brambling
V86-4 4,6,10
V86-5 4 Air Space
V86-6 1,2,3,4,9,10
V86-7 5,6,7,10
V86-8 4,5,6,9,11

2520 rader x 0,25 = 630 kr

DD Tips Solvalla Onsdag 29/7
DD1: 5,10
DD2: 6,9,11

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS SOLVALLA ONSDAG 29/7

V86-1
Vi inleder V86 med Andra Jubileumstestet - Victory Tillys Lopp Kvalificering till Jubileumspokalen 2020 över 2140 meter. Jag har spikat nummer 3 Conrads Rödluva som har vunnit 17 av karriärens 24 starter och hon har bara varit sämre än trea vid ett tillfälle. Hon kom med en stark avslutning som tvåa i ett försök i Gulddivisionen som vanns av Racing Mange från ledningen näst senast. Gången efter det så fick hon bestämma i ledningen och hon vann säkert även om det inte var hennes bästa insats i karriären. Hon kan öppna fort vid laddning och skulle hon komma till ledningen smärtfritt så är mycket vunnet. Hon är dock bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 7 Alone som kom helt fel på det senast vara tänkbar. Pasi Aikio som körde då körde upp i vagn på ett annat ekipage så det slutade i ett galoppmisslyckande. I årsdebuten gången innan det så avslutade han vasst men han fick aldrig tag i Hill Street som drog det längsta strået den gången så det slutade med en andraplats. Den här gången kör Ulf Eriksson istället för tränaren själv fast läget kunde varit betydligt bättre för han är inte så snabb den första biten men får han smyga med i en trevlig rygg innan han går till anfall så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

4 Inti Boko har inte lyckats något vidare i år. Han började med två raka startgalopper. Senast i Visby så skötte han sig och då tog han hand om ledningen. I den sista kurvan så hade han sedan inget svar mot Romanesque som kom flygandes i spåren och tog över och sedan så fick han släppa ytterligare två ekipage före sig och han kom in först som fyra. Man körde med träningsbalans då och han hade väldigt tunga skor för att han hade galopperat tidigare så man ville att han skulle sköta sig. Han är snabb ut och nu blir det en rejäl lättning i balansen från tunga skor till barfota runt om och dessutom åker jänkarvagnen på. Kan han hålla sig till rätt gångart så kan han utmana min spik.

Min Vinnare: 3 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 3 Conrads Rödluva
Skrällen: 8 Forfantone Am
Ranking: A 3 B 7,4,8,1 C 2,5,6
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 15 Zenzero Jet kommer från en färsk seger. Han satt då djupt ner i kön innan han attackerade i tredjespår på den sista bortre långsidan och han tryckte då till på den ledande Robertino i den sista kurvan och tog över ledningen och sedan så dansade han undan till en överlägsen vinst. Det var första starten på ett tag så med det loppet innanför västen nu så kan han vara minst lika bra den här gången. Tufft läge nu med bakspår på tillägg men hittar Örjan Kihlström en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så fäller han många hästar till slut.

3 Borups Tornado har gjort det bra i tre starter i ny regi för Jasmine Ising. I debuten som var första starten sedan februari ifjol så travade han utvändigt om den ledande Prepare Toulouse innan han tryckte till på den sista bortre långsidan och tog över ledningen och från den positionen så dansade han sedan undan till en överlägsen seger. Gången efter det över tre varv på Hagmyren så var Mats Tooma som vann från ledningen för tuff men han gjorde det bra som tvåa. Senast så tog han över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så höll han undan för övriga motståndare till en ny seger. Med endast två motståndare på startvolten här så tror jag att Patrik Fernlund som finns i vagnen är sugen på ledningen och från spets så kan det räcka en bit här.

14 Martin Tooma travade en stor del av loppet i dödens på den ledande Announcement senast. Han la en rejäl press och tog över ledningen in på upploppet och från den positionen så höll han sedan undan till vinst före en vasst spurtande Enriko Ha. Han känns bra i jobben meddelar man från stallet. Läget nu är mindre bra men klaffar det med löpningsförloppet så gör han inte bort sig.

4 Le Crack Sox har gjort två starter efter lång frånvaro. I årsdebuten så kom han med en stark avslutning och fångade in den ledande Zodiac Dany Grif till seger kort före mål. Senast så hängde han med okej som trea bakom Martin Tooma även om han kändes lite seg enligt Markus B Svedberg. Med rätt resa här så kan han slå till med en ny seger.

12 Souvenir d'Inverne kommer med formen på topp. Två vinster och två andraplatser har det blivit på de fyra senaste loppen. Näst senast i Halmstad så avslutade han vasst men åt Phoenix Photo som vann det loppet från ledningen så fanns det inget att göra. Gången efter det så fick han en fin draghjälp under slutrundan och han plockade då ner Giordano Soa som kopplat greppet på den ledande Lovato America till seger kort före mål. Med en liknande avslutning här så kan han vara med och utmana om segern igen.

Min Vinnare: 15 Zenzero Jet
Spets efter 500m: 3 Borups Tornado
Skrällen: 2 Glacier
Ranking: A 15,3 B 14,4,12,1,2,11,7,6,5 C 8,9,13,10

V86-3
Sommarfavoriten - Treåringslopp över 2640 meter. Jag har spikat 2 Brambling som har vunnit två av fyra starter hittills i karriären. Han plockade ner sitt motstånd till en säker seger i debuten. Senast så landade han utvändigt om den ledande Holy Moses Mearas med varvet till mål och sedan så tryckte han till rejält på denne i den sista kurvan och då försvarade denne sig med galopp och då dansade han undan till en mycket lätt vinst. Då var det första gången han gick i jänkarvagn och han är anmäld likadant den här gången. Det är debut över lång distans nu men det är ett litet fält och jag tror att Örjan Kihlström kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här. Blir det inte spets så visade han senast att han tål att göra en del av jobbet i dödens om det skulle krävas.

Vid gardering kan 5 Västerbo Cobber kom med en stark avslutning till andraplatsen i ett lopp som vanns av No Doubt näst senast vara tänkbar. Han tävlade barfota runt om för första gången senast men då galopperade han bort sig kort efter start. Nu åker bakskorna på och kan Ulf Ohlsson som finns i vagnen se till att hålla honom i rätt gångart så kan han ha vissa möjligheter här.

7 Jeppas Unplugged kvalade in till E3 finalen för en månad sedan. Han fick göra lite för mycket av grovjobbet där så han fick inte med sig något av priskakan för han slutade oplacerad i det loppet där Global Badman drog det längsta strået. Distansdebut nu och ett dåligt läge men samtidigt är det inte så många hästar med i fältet så hittar Oskar Kylin Blom som får chansen för första gången en bra väg med honom så kan han duga en bit här men han får ses främst som ett platsbud. 

Min Vinnare: 2 Brambling
Spets efter 500m: 2 Brambling
Skrällen: 7 Jeppas Unplugged
Ranking: A 2 B 5,7,4,6,3,1
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 4 Keira De Veluwe har efter en femteplats i debuten nu tagit två raka segrar. I den senaste starten så satt hon i tredje utvändigt innan hon gick till anfall med halvvarvet till mål och via en härlig avslutning så plockade hon ner den ledande Jojo Keeper till seger. Hon har haft bakspår i alla starter hittills så nu blir det första gången med framspår bakom bilen. Jorma Kontio trivs i ledningen så här blir det nog en offensiv styrning och skulle hon komma till spets i ett tidigt skede så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

6 Kirsi Boko har sett fin ut i de två senaste starterna. Hon vann enkelt från ledningen på Bergsåker näst senast. Gången efter det startade hon bakom bilen för första gången från ett spår långt ut på vingen. Hon öppnade då inte speciellt bra men landade i dödens med dryga varvet till mål och från den positionen så höll hon bra men Bluebell Dream som satt i ledningen höll undan till seger. Hon är stänkrädd så hon är inte helt stabil men här tror jag att Ulf Ohlsson söker sig framåt mot dödens när tillfälle ges och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

10 Dame Godiva har två vinster på fem starter. Näst senast så tog hon över ledningen med 1200 meter kvar av loppet och sedan så höll hon undan för en bra avslutande Stiernhööks Siri till seger. Gången efter det orkade hon inte riktigt över lång distans och kom in som femma i ett lopp där Rocket Boy drog det lägsta strået. Med en trevlig rygg att gå i och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 4 Keira De Veluwe
Spets efter 500m: 4 Keira De Veluwe
Skrällen: 11 Crashed Eggs
Ranking: A 4 B 6,10,7,9,11,2 C 1,3,5,8

V86-5
Ett lopp över 1640 meter. Jag har spikat 4 Air Space som ännu är utan seger efter åtta starter. Näst senast så svarade han för en bra prestation. Han landade då utvändigt om den ledande Olimp med dryga varvet till mål och från den positionen så höll han starkt även om ledaren var för bra så det slutade med en andraplats. Han är nog gynnad av den korta distansen och nu får Örjan Kihlström chansen för första gången. Han har inte visat någon startsnabbhet hittills men från ett passande läge nu och eventuellt barfota runt om så kanske det kan bära av till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet är mycket vunnet här. Blir det inte ledningen så borde han ändå kunna få en vettig resa och då tror jag han kan plocka sin första seger.

Vid gardering kan 12 One Kind Of Art som debuterade i ny regi för Timo Nurmos senast vara tänkbar. Det var första starten sedan september ifjol så det loppet kan ha för fram honom en del till den här starten. Fast det blev en rätt intetsägande seger då han fick bestämma som han ville i ledningen. Spår 12 över kort distans är inte roligt så det krävs nog att Oskar J Andersson som finns i vagnen tar ett tidigt avancemang framåt här för att han ska kunna utmana om segern.

3 Short Circuit tävlade barfota runt om för första gången och det gav en rejäl förbättring mot tidigare när han spurtade ner sitt motstånd till seger näst senast. Gången efter det så hade han ett dåligt utgångsläge så han hamnade långt bak men han avslutade ändå klart godkänt och kom in som trea i ett lopp som vanns av Matamoros från ledningen. Han är anmäld barfota runt om igen och kan Kajsa Frick få till en bra styrning så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Air Space
Spets efter 500m: 4 Air Space
Skrällen: 2 Above Ground
Ranking: A 4 B 12,3,9,10,2,7,6 C 1,8,11,5
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-6
Ulf Collstams lopp - Customserien - K50 över 2640 meter och jag har streckat sex hästar. 3 Hennig Lixarve blixtrade till ledningen och han vann sedan i ohotad stil från den positionen för tre starter sedan. Gången efter det så travade han på nytt i ledningen men då fick han nöja sig med tredjeplatsen bakom Zaffiro Roc som vann det loppet. Senast så kom han med en vass spurt på upploppet men då var Lady Youline redan i mål och han slutade på nytt trea. Han är startsnabb och från spets eller rygg på ledaren här så ska han räknas tidigt.

4 Rally Hans kommer från två raka nollor men det finns förklaringar till dessa. Näst senast fastnade han bakom hästar med krafter kvar. I den efterföljande starten så fick han en alldeles för jobbig resa i ett stayerlopp som vanns av Ganyboy. Han har bara två segrar på 30 starter men han är härdad mot hårt motstånd och han kliver ner en del i klass nu. Kan Peter Bane som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan det räcka en bit här.

1 Vine Vision gör bra lopp hela tiden och det känns som formen är stabil. Näst senast fick han aldrig fritt och kom i mål med en del sparade krafter. Gången efter det så höll han bra som tvåa i ett lopp där Mega Star drog det längsta strået. Distansen är plus för honom och läget är intressant. Han kan öppna medelsnabbt utan att vara någon blixt men det kan nog ändå bli tufft att hålla upp ledningen men löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering här. Jari Åkerfeldt som kör hästen vinner dock inte lopp speciellt ofta. Han har inte vunnit lopp sedan 2015 och det är första gången han kör i år.

10 Man Of Steel har tre lopp i kroppen efter vila. Senast så avslutade han starkt och närmade sig ledaren men han fick aldrig tag i O'Man Flax som vann loppet från spets så han fick nöja sig med andraplatsen. Med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han avsluta loppet fort och då kan det vara läge för en fullträff.

9 Milord gör ofta bra lopp. Det blev för långt fram till vinnaren senast men prestationen var bra när han kom in som tvåa bakom Junior Band. Utgångsläget passar fint då han inte är någon startraket. Han är stark och rejäl och han tål att göra lite jobb själv under vägen och blir det bra tempo på loppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 Hennig Lixarve
Spets efter 500m: 3 Hennig Lixarve
Skrällen: 2 Nisse Sånna
Ranking: A 3,4 B 1,10,9,2,12,11,7 C 5,6,8

V86-7
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Dearest kommer med fin form. Hon fick en invändig löpning innan hon hittade loss men hon kom sedan med en stark avslutning till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Love No More näst senast. Gången efter det serverades hon en fin resa i ryggar innan hon gick till anfall i tredjespår på den sista bortre långsidan och in på upploppet så hade hon den bästa farten och hon plockade då ner den ledande Break Through som i det läget försvarade sig med galopp så segern blev enkel. Hon är lite ojämnt startsnabb men löser det sig med positionerna och om Örjan Kihlström kan servera henne ett passande lopp så kan hon slå till med en ny seger.

10 Marble Arch vann sina tre första lopp i Björn Goops regi. Hon galopperade dock från start i den fjärde som var ett uttagningslopp till StoChampionatet. Nu har hon bakspår så då kan Björn Goop ta det lite lugnare så att hon kan trava in sig och kan hon hålla ordning på aktionen här så kan hon bli att räkna med när attacken sätts in så hon ska räknas tidigt här. Hybridvagn den här gången fast barfota runt om och öppet huvudlag som senast.

6 Zolid Wise As vann lätt från ledningen över kort distans näst senast. Gången efter det så fastnade hon med sparade krafter i ett lopp som vanns av Vinci I.M. Hon är kvick iväg och kan vara den som tar hand om ledningen inledningsvis men om Wim Paal sedan vill köra i spets eller inte det återstår att se fast en fin löpning i den främre träffen kan hon få och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

7 Paris By Cash har tre segrar på de sex senaste starterna. Senast på Färjestad tryckte hon sig till spets efter ett halvvarv och från den positionen så höll hon undan till en säker seger före Loes. Nu är det bara nio dagar mellan loppen fast det tror jag kommer att fungera bra. Det kan bli tufft att komma till ledningen nu men kan Kim Eriksson få smyga med och spara speeden fram till upploppet så kan hon nypa en fin placering här.

Min Vinnare: 5 Dearest
Spets efter 500m: 6 Zolid Wise As
Skrällen: 7 Paris By Cash
Ranking: A 5,10 B 6,7,2,3,12 C 4,9,8,11,1
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-8
Vi avslutar V86 med STL Bronsdivisionen, Försök 7 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Mega Star (struken) kommer med formen på topp. Tre raka segrar har det blivit. Han hade ett risigt utgångsläge senast så han hamnade en bit ner i kön innan han gick med i ryggar i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så fångade han i Vine Vision som kopplat greppet på den ledande Moneykeeper till seger. Han är startsnabb så från ett bra läge här så tror jag Johan Wiman har ställt in siktet på ledningen och kommer han till täten smärtfritt så kan det räcka långt här. Ledningen är dock inget måste för han går bra med ett lopp i ryggar med.

6 Atik D.L. fullföljde klart bra som tvåa i ett lopp som vanns av Vichy Grif näst senast. Gången efter det så satt han fastlåst med sparade krafter och kom i mål precis utanför de prisplacerade hästarna i ett lopp där Eric The Eel vann. Löser det sig med positionerna och om Carl Johan Jepson som finns i vagnen kan servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här.

11 Beartime har tre lopp i kroppen efter lång frånvaro. Näst senast höll han godkänt efter att ha fått en del press i ledningen så kom han i mål som fyra i ett lopp som vanns av Ganyboy. Senast så galopperade han innan bilen släppte fältet men han gjorde det sedan okej i skymundan. Felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

9 Hobby De L'iton höll mycket bra som tvåa bakom Ingo som vann från spets senast. Han drabbades efter det av en hovböld så det blev inget med en planerad start i Årjäng vilket var tråkigt för han var i full form då. Han fick inte stå över så många jobb men det har gått lite långt mellan starterna nu meddelar man från stallet. Han går från alla positioner och med rätt resa så kan han slå till här.

4 Tengil Face får godkänt för femteplatsen på Axevalla där Andre Ward drog det längsta strået senast. Han hade varit struken för hosta inför det loppet så med en genomkörare i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Erik Adielsson som får chansen nu vann med honom på Romme över tre varv tidigare i år. Får han ett passande lopp i den främre träffen så kan det vara läge för en ny vinst.

Min Vinnare: 6 Atik D.L.
Spets efter 500m: 4 Tengil Face
Skrällen: 11 Beartime
Ranking: A 6,11 B 9,4,10,12,1 C 2,3,8,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Sassuolo - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
2.08
19:00  Burnley - Leicester
Fotboll - Premier League - 1
4.20
20:45  Fiorentina - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.04
21:15  Crystal Palace - Man United
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.30
19:00  WBA - Everton
Fotboll - Premier League - 2
1.91
19:00  Fulham - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
2.00
20:45  Parma - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian -1,5
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 3/3
Insats: 864 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 750 kr - DrTrav
21:40  DD Tips Bjerke & Solvalla 3/3
Insats: 190 kr - DrTrav

Livestreaming