DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Vaggeryd Onsdag 10/6

9 Juni 2020 - 18:57

På onsdagen så är det Vaggeryd som står som värd för V86 spelet. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i den andra avdelningen på 2 Ivory Di Quattro och den andra spiken kommer i den sista avdelningen på 2 Zante Grif. 

V86 Tips Vaggeryd Onsdag 10/6
V86-1 1,3,5,6,7,12
V86-2 2 Ivory Di Quattro
V86-3 10,12
V86-4 1,2,3,5,10,11
V86-5 4,5,6,10,11
V86-6 2,11
V86-7 3,4,6,11,15
V86-8 2 Zante Grif

3600 rader x 0,25 = 900 kr

DD Tips Vaggeryd Onsdag 10/6
DD1: 3,4,6,11,15
DD2: 2 Zante Grif

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V86 TIPS VAGGERYD ONSDAG 10/6

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 5 Robertino har gjort två starter efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Han är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här och kommer han till täten smärtfritt så kan han bli svår att fånga in över den korta distansen. Han är anmäld barfota runt om och med en jänkarvagn och blir det så till loppet så vore det första gången med detta vilket är spännande ändringar.

12 Alex H.P. svarade för en strålande insats i den senaste starten. Han fick då vandra i dödens på den ledande Jazzmine Boko och han krossade ledaren och stack sedan undan till en överlägsen seger. Täta starter nu borde inte vara några problem men däremot behövs det mycket tur och klaff från ett omöjligt utgångsläge.

1 Akela Play debuterade på svensk mark senast. Han kördes då offensivt och landade i dödens med 1100 meter kvar av loppet och han orkade inte riktigt så det slutade med en femteplats i ett lopp som vanns av Gigaro Am. Han kan öppna rätt bra och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Blir inte Christian Fiore som kör hästen fast på innerspåret här så kan han vara med och kämpa om segern.

6 Made For Heaven har visat en härlig form på sistone. Han vann enkelt senast i ett lite billigare sällskap. Nu får Stefan Persson chansen för för första gången och blir det bra tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet vasst och då kan det räcka långt.

7 Plan B. kom med en härlig avslutning i spåren men Charlock Ganador som vann från ledningen blev en för svår nöt att knäcka så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Distansen är ett plus fast tyvärr så fick han ett spår lite långt ut för han är snabb den första biten. Kan Ville Karhulahti som sitter upp bakom hästen ramla ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

3 One Deep Valley travade i ledningen näst senast men orkade inte hela vägen så det slutade med en femteplats bakom Dominic Wibb som vann det loppet. Gången efter det så fullföljde han godkänt som fyra i ett lopp som vanns av Exclusive Matter. Från ett bra läge så kan Per Nordström få ett passande lopp i den främre träffen och då kan han knipa en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Robertino
Spets efter 500m: 5 Robertino
Skrällen: 7 Plan B.
Ranking: A 5 B 12,1,6,7,3 C 11,10,9,4,8,2

V86-2
Ett lopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 2 Ivory Di Quattro som gjorde ett superlopp i Harper Hanovers lopp senast och fick endast se sig slagen av en för bra Moni Viking. Han har tränat bra i lugna jobb efter det och formen känns fortsatt på topp meddelar man från stallet. Han fick ett bra läge bakom bilen och jag tror att ingen vill svara när Robert Bergh provar mot ledningen och kommer han till spets smärtfritt så säljer han sig dyrt här. Blir det inte spets här så är han bra nog att han kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

Vid gardering kan 1 Velten Versailles som hade sju raka segrar på lika många starter inför årsdebuten senast vara tänkbar. Då åkte han på sin första förlust när han fick vandra en stor del av loppet i dödens på Neelix som vann från ledningen och han fick nöja sig med tredjeplatsen då. Han kan öppna bra så här kan det bli ledningen initialt och om sedan Rick Ebbinge väljer att köra i spets eller inte det återstår ju att se men en fin resa borde han kunna få och då kan det räcka en bit.

3 Magic Happens har ett lopp kroppen efter en tids frånvaro. Han avslutade då helt okej i skymundan men det räckte bara till en sjundeplats i ett lopp som vanns av Tyson Dimanche då. Kan Peter Untersteiner hitta en bra rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp under slutrundan så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 2 Ivory Di Quattro
Skrällen: 3 Magic Happens
Ranking: A 2 B 1,3,4,7,6,8 C 5,9

V86-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 12 Bravo Sabotage har inlett karriären med tre vinster på fyra starter. I comebacken senast så tog han hand om ledningen och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Nu blir det första gången över lång distans och dessutom första gången med Erik Adielsson i vagnen. Bakspår på Vaggeryd är inte det lättaste men distansen är lång så löser det sig lite med positionerna så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska ändå räknas tidigt.

10 Vice Versa Diamant är obesegrad efter tre starter. Han debuterade på svensk mark senast när han spurtade ner sitt motstånd till vinst. Han är inte helt fläckfri i aktionen men han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand. Han är även vass om han får ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt. Kan Robin Bakker servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

I övrigt kan 4 Ready Trophy som gjort det bra mest hela tiden även om det bara blivit en seger hittills vara tänkbar. Spår fyra i volten är inte optimalt fast han har ändå visat sig vara rätt stabil med voltstart så kan han få ett bra lopp i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter här. Rejäl kuskförstärkning med Björn Goop upp också.

5 Unacerveza Broline hade två raka segrar inför den senaste starten. Då fick han nöja sig med andraplatsen bakom en överlägsen Jeopardy. Det är en stor häst och spår fem i volten kan bli ett problem men löser han det momentet så kan han vara med och utmana om en god placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Bravo Sabotage
Spets efter 500m: 7 Irruta Boko
Skrällen: 3 Enorm Då
Ranking: A 12,10 B 4,5,7,3,8,1 C 11,6,2,9

V86-4
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Perfekt Gehör har gjort det rätt bra i två raka starter på svensk mark utan att det har räckt till seger. Hon är startsnabb om man vill köra med henne så det finns spetschans här. Björn Goop upp nu för första gången samt barfota runt om och kort distans är plusfaktorer så når hon spets är det hästen att slå. Blir det inte ledningen så blir det tuffare att vinna loppet.

5 We The People fick en invändig löpning och satt fast länge men hon spurtade väldigt plusbetonat efter en sen lucka men det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp som vanns av Bring Me Money senast. Hon är bäst när hon får vara med där framme eftersom hon kan vara lite besvärlig i ryggar så Rickard Svanstedt provar nog rejält från start och kan han då ramla ner i en hygglig position så kan han vara med och kriga om en fin placering här. Första gången med rycktussar nu är intressant.

2 Best Occasion har två vinster på lika många starter. Båda dessa är tagna från ledningen. Nu är det debut bakom bilen och hon har varit borta från tävlingsbanorna sedan mars eftersom hon blev sjuk så det kan saknas en del till toppformen här. Hon var duktig i ett banjobb i måndags meddelar man från stallet. Får hon ett passande lopp i den främre träffen så kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

3 Atlanta har gjort två starter efter lång frånvaro så formen nu borde vara i antågande. Hon fick en invändig löpning och när hon sedan hittade loss på upploppet så avslutade hon positivt som trea i ett lopp där Vanja var starkast senast. Hon är inte helt att lita på men Erik Adielsson har vunnit med henne tidigare och kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

10 Syria Då har ryckt upp sig på slutet och ståtar med två raka segrar. Hon har dock varit sjuk och har stått över ett par jobb inför det här. Bakspår är heller inte någon fördel men får hon hjälp med att tempot hålls uppe så har hon en härlig spurt att tillgå och då kan hon smälla till med en ny seger om hon inte har tappat alltför mycket av formen.

11 Maja Tooma tvingades göra en hel del grovjobb på egen hand senast men hon höll farten klart godkänt även om det bara blev en sjundeplats i ett lopp som vanns av Mellby Happy. Hon är inte så snabb iväg så bakspåret gör inte så mycket men klaffar det med löpningsförloppet så kan det vara en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 1 Perfekt Gehör
Spets efter 500m: 1 Perfekt Gehör
Skrällen: 11 Maja Tooma
Ranking: A 1 B 5,2,3,10,11,6,7,8,9 C 4,12

V86-5
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 4 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 5 Booze har varit riktigt bra i alla tre starter i år utan att få vinna. Han har då dragits med dåliga startspår men har nu äntligen fått ett vettigt läge. Han spurtade väldigt starkt i vida spår och räddade andraplatsen bakom Darah Bibo som vann från ledningen senast. Kan Christoffer Eriksson som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så har han en vass spurt att tillgå så han ska räknas tidigt.

4 B.G.Pastor Jonte satt en bit ner i kön innan han vreds på till attack på den sista bortre långsidan och via en rejäl svepning så satt han i spets in i den sista svängen och från den positionen så hade han sedan full kontroll över situationen och plockade en säker seger näst senast. Han tävlade barfota runt om vid den segern och det är anmält likadant igen. Han kan kliva iväg bra från början så eventuellt så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så stiger hans chanser men samtidigt är han inte beroende av ledningen för att ha möjlighet att vinna det här loppet.

11 Exclusive Matter har gjort det bra i två starter efter lång frånvaro. Han fick ledningen senast och vann på ett bra vis från den positionen då. Bakspår över kort distans nu men får han smyga med i en bra rygg innan attacken sätts in så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit.

10 Missing Tooma var ute mot tufft motstånd i Breeders' Crown senast. Där hakade han på klart godkänt som fyra bakom Marvellous Tooma som vann det loppet före Fort Knox. Får han lite draghjälp under slutvarvet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har han en härlig speed och då kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

6 Mint Sånna spetsvann näst senast. Han är snabb ut och nu förstärker Björn Goop i vagnen. Kan ledningen nås utan att han behöver lägga bort alltför mycket krafter så kan han bli svår att fånga in om han skulle få styra och ställa lite som han vill där framme i täten.

7 Bordeaux S. har en del anhängare. Han kommer från en seger över lång distans. Han är rätt seg iväg och har ett spår långt ut på vingen så han rankas ner en bit och han ratas på systemet.

Min Vinnare: 5 Booze
Spets efter 500m: 6 Mint Sånna
Skrällen: 10 Missing Tooma
Ranking: A 5,4 B 11,10,6,7,1,2 C 9,3,8,12

V86-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 2 Zlatan Knick var senast ute i Klass I finalen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han hade då ett iskallt utgångsläge och han räckte inte riktigt räckte till så det slutade med en sjätteplats bakom Valiant Dream som vann det loppet. Nu gäller ett enklare motstånd och ett bra läge och dessutom en bättre distans. Han är startsnabb så här tror jag att Christoffer Eriksson sitter i spets omgående och från den positionen så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få styra och ställa en del där framme i täten.

11 Jonah Vredebest vann väldigt lätt från ledningen i Sverigedebuten med sparade krafter senast. Kort distans är passande men spåret är dåligt så det behövs en del klaff. Hon är som effektivast när hon får ligga på rulle och spara speeden tills 500 meter kvar av loppet så går det lite för fort där framme i täten så kan hon bli att räkna med över upploppet.

I övrigt kan 12 Anthara Bi som hade två raka segrar inför den senaste starten vara tänkbar. Hon var då ute i finalen av Diamantstoet på Solvalla och det slutade då i ett galoppmisslyckande i en tidig del av loppet. Hon har lyft sig en nivå på barfotabalansen men har ett jobbigt läge nu med många hästar att runda men stämmer det med löpningsförloppet så är hon stark till slut.

Min Vinnare: 2 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 2 Zlatan Knick
Skrällen: 3 Orbital Ås
Ranking: A 2,11 B 12,3,4,7,6,1,5 C 8,10,9

V86-7
SmålandsStayern över 3640 meter och jag har streckat fem hästar. 11 Vikens Dome höll farten starkt som tvåa i ett lopp som vanns av Rossi Palema senast. Han var tvåa i det här loppet ifjol bakom Explosive Merlot så han har visat att han hanterar den dryga distansen tidigare. Nu hoppar Robert Bergh upp i vagnen och kan han få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

15 Ready Ribb är en topphäst som nu gör comeback efter skada. Han kvalade i förra veckan och det är det snabbaste han har gått. Han behöver nog något lopp innan han kommer igång. Han har 60 meter att hämta in jämfört mot hästarna på startvolten men är han inte alltför ringrostig i återkomsten här så är han stark och rejäl och den långa distansen är passande och då fäller han många hästar till slut.

3 Hurricane Silas galopperade senast och tappade mycket mark men upphämtningen var mycket stark och det blev då en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Bordeaux S. Kommer han iväg hyggligt så tror jag att Fredrik Persson provar mot ledningen och skulle så bli fallet så kan han nog få fuska bort en del av loppet för över den här långa distansen ser jag inte vem som vill offra sin häst och trycka upp tempot och då kan det räcka långt.

4 Droit Au Coeur har gjort två starter för Jeroen Engwerda och har vunnit båda. Nu har han inte startat på länge så formen är svårbedömd. Det är lite tufft att sätta in honom mot svensk konkurrens men klarar han spåret och får smyga med i en vettig rygg innan han går till attack så kan han ha vissa möjligheter.

6 Peak Fear har gjort några vassa prestationer och kommer med full form till den här starten. Han gick en stark repa i spåren och räddade andraplatsen i ett lopp som vanns av Undigious Diamant från ledningen senast. Intressant med Adrian Kolgjini upp för första gången och får han lite draghjälp under slutrundan så kan han överraska.

Min Vinnare: 11 Vikens Dome
Spets efter 500m: 3 Hurricane Silas
Skrällen: 6 Peak Fear
Ranking: A 11,15 B 3,4,6,14,13,10,9 C 8,12,2,1,7,5

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stolopp över 2140 meter. Jag har spikat nummer 2 Zante Grif som debuterade på svensk mark på Åby senast. Hon fick då ett lopp i tredje utvändigt innan hon gick på först i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så satte hon klorna i den ledande Oliveria och höll även undan för Zuleika Font som hade liftat med i rygg till seger. Det var första starten på några månader så hon kan vara klart förbättrad nu med det loppet innanför västen. Hon är medelsnabb ut och sitter perfekt på det i andraspår omgående och då tror jag hon blir svår att stå emot när Robin Bakker väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 1 Zuleika Font som plockade andraplatsen bakom min spik näst senast vara tänkbar. Hon fick då ett bättre lopp men kunde ändå inte riktigt gå i närkamp. Hon har hunnit med att göra en start till och då kördes hon till ledningen in i den sista svängen och från den positionen så höll hon sedan undan till seger. Hon kan öppna rätt så vettigt men ändå inte säkert att hon kan hålla ut de övriga ekipagen. Löser det sig med en lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

9 Global Anniversary galopperade bort sig i en trång situation på Solvalla senast. Hon har känts bra i jobben efter det så kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här motståndet. Det blir barfota runt om samt can't see back huvudlag den här gången istället för barfota bak och öppet huvudlag som hon gick med senast så med lite klaff så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 2 Zante Grif
Spets efter 500m: 4 Zolid Wise As
Skrällen: 11 Princess Kloster
Ranking: A 2 B 1,9,11,4,3,6,10 C 7,12,5,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vita Hästen - Tingsryd
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.50
20:45  Wycombe - Tottenham
Fotboll - FA-cupen - Under 3,5 mål
1.83
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
19:00  Crystal Palace - West Ham
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp 0
2.27
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:45  Topptipset Tips Måndag 25/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming