DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Visby Onsdag 8/7

7 Juli 2020 - 18:43

V86 spelet rullar på onsdagen vidare till Gotland och Visbytravet. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 4 Astronascente Zac i den första avdelningen.

V86 Tips Visby Onsdag 8/7
V86-1 4 Astronascente Zac
V86-2 2,3,4,8,9,13,14
V86-3 1,4,5
V86-4 2,8,9
V86-5 3,4,5
V86-6 2,3,4,5
V86-7 6,12
V86-8 3,6

3024 rader x 0,25 = 756 kr

DD Tips Visby Onsdag 8/7
DD1: 6,12
DD2: 3,6

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS VISBY ONSDAG 8/7

V86-1
Vi inleder V86 med Erik Cederqvists Minneslopp - Fyraåringslopp över 2120 meter. Jag har spikat 4 Astronascente Zac som har vunnit fyra av åtta starter hittills i karriären. Näst senast så tryckte Björn Goop sig till ledningen in i den första kurvan och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Senast i Åmål så kördes han till spets efter 400 meter och sedan så vann han väldigt enkelt. Med bara två motståndare på startvolten så tror jag att Björn Goop är framme tidigt och tar över ledningen och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här.

Vid gardering kan 7 Benjamin S.H. som gjorde comeback efter en tids frånvaro senast vara tänkbar. Han fick då en dålig rygg och fick gå ut i fjärdespår och han avslutade klart godkänt fast det räckte bara till en femteplats bakom Unoicsdue Gnafa som vann det loppet. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara vassare till den här starten. Han står 20 meter bakom min spik men får han ett passande lopp så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

5 The Bald Eagle gjorde första starten på tre månader senast. Han fick då en invändig löpning och han var aldrig med någon segerchans men han hängde med okej som fyra bakom Karat Band som ledde det loppet från start till mål. Han ska också plocka 20 meter på min spik och det tror jag kommer att bli tufft men skulle min vinnare komma bort eller ha en sämre dag så kan han slå till här.

Min Vinnare: 4 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 4 Astronascente Zac
Skrällen: 6 Easy So Easy
Ranking: A 4 B 7,5,6,8 C 2,1

V86-2
Ett lågklassigt Stolopp - Spårtrappa över 2120 meter och jag har streckat sju hästar. 9 Ildiko tog över ledningen efter ett drygt halvvarv senast och hon höll sedan fullt godkänt till andraplatsen bakom Broadway Musical efter ett lite för snabbt förstavarv. Hon hade innan den insatsen varit struken för en halsinfektion. Lopp i kroppen nu och dessutom första gången med Björn Goop i vagnen är intressant så löser det sig med positionerna så kan hon bli farlig den sista biten.

3 Cobbys Angelica är ett treårigt sto som bara gjort fem starter. Hon visade inget extra i de fyra första loppen men senast så var det ett steg framåt när hon senast avslutade plusbetonat och slutade tvåa bakom Isla Nga Hari. Den här gången blir det barfota runt om och jänkarvagn för första gången och det kan lyfta henne en nivå till så får hon bra ryggar under vägen så kan hon avsluta loppet fort.

2 Orlanda G.M. är ännu efter 10 starter i karriären utan seger. Hon fick en invändig löpning och hon fastnade med en del sparade krafter senast. Trevligt utgångsläge här och hon har fin styrka så kan Robert Bergh som kör hästen för första gången nu få till en bra styrning så kan det vara läge för en fullträff. Hon går med skor runt om den här gången.

4 Sign Me Up Town var rätt seg den sista biten och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Isla Nga Hari senast. Hon har inte riktigt fått till det som man har önskat från stallet. Den här gången kommer man att utrusta henne med rycktussar och sätta på ett helstängt huvudlag med hål i och det kanske kan få henne att tända till lite. Det blir laddning från start och kommer Oskar Kylin Blom till täten så körs hon i spets så länge lampan lyser. Eventuellt kan det bli jänkarvagn också.

13 Emelie Sisu gjorde debut i ny regi för Henrik Hoffman senast. Hon fick då vandra i dödens och hon gjorde det bra som kom in som trea bakom Viscaria Alpina som vann det loppet från ledningen. Med lite klaff och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 9 Ildiko
Spets efter 500m: 4 Sign Me Up Town
Skrällen: 13 Emelie Sisu
Ranking: A 9,3,2 B 4,13,8,14,5,11,6 C 10,7,1,12,15

V86-3
Ett lopp över 1620 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Tokarev fick ett lopp i rygg på den ledande S.G.Charpentier men denne tappade stilen och galopperade när han var hårt ansatt av Global Wizard i slutkurvan och då liftade han med fint till andraplatsen senast. Han fick ett bra utgångsläge nu så kommer Ulf Ohlsson ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han blanda sig i segerstriden här.

1 Zaffiro Roc har gjort två starter för Björn Goop. Senast så kom den första segern sedan han tagit över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så vann han lätt. Det kan bli problem här från innerspåret även om han kan öppna rätt okej så är chansen stor att han blir över från start. Skulle han bli instängd så är han såbar som jättefavorit i nuläget. Hittar Björn Goop ut i god tid före mål så är han med och utmanar om segern igen.

4 Hennig Lixarve har två raka segrar i raden. Han blixtrade till ledningen och vann sedan i ohotad stil från den positionen senast. Han fick ett passande utgångsläge mitt bakom bilen nu. Med den startsnabbheten han besitter så tror jag Johan Wiman har ledningen i sikte igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten över den korta distansen så blir han inte helt lätt att fånga in.

Min Vinnare: 5 Tokarev
Spets efter 500m: 4 Hennig Lixarve
Skrällen: 12 Vulcano O.P.
Ranking: A 5 B 1,4,7,12,6,2,9 C 3,10,11

V86-4
Ett lopp över 2120 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Spectacular har gjort tre starter i Björn Goops regi. Han vann enkelt från ledningen i debuten. I de två efterföljande starterna har han inte varit lika framgångsrik för han har galopperat i ett tidigt skede av loppen då. Nu har han bara två motståndare på startvolten så trampar han iväg i rätt gångart så ligger vägen öppen för tidig ledning och från spets så är det hästen att slå. Eventuellt barfota fram nu.

9 Brunello Hall kommer till den här starten med en härlig form. Näst senast så travade han en stor del av loppet i rygg på den ledande Francky Des Molles innan han hittade loss och satte in attacken i den sista svängen och då krossade han sitt motstånd och stack undan till en överlägsen seger. Senast så satt han långt bak men han levererade en stark slutrunda i tredjespår och kom in som tvåa bakom Awesome Kronos som vann det loppet från ledningen. Springspår på tilläggsvolten nu så här kan han sitta i en fin position omgående om Robert Bergh prickar i starten. Får han ett passande lopp så är han långt framme igen.

8 Nicho Sånna har övertygat på sistone och ståtar med två raka vinster. Voltstart var länge sedan han var ute i men i ett felfritt lopp så är han stark och rejäl så klaffar det med löpningsförloppet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Han var etta och tvåa i två stycken starter i Visby ifjol och han har aldrig galopperat i ett lopp så trots ett svårt svår i volten så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 2 Spectacular
Spets efter 500m: 2 Spectacular
Skrällen: 13 Someone Like You
Ranking: A 2,9,8 B 7,13,6,1,3 C 10,4,5,12,11,14,15

V86-5
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 5 över 2120 meter och jag har streckat tre hästar. 3 Shapes hade ett iskallt utgångsläge över kort distans i Åmål senast. Han hamnade då långt bak och han galopperade sedan bort sina möjligheter på den sista bortre långsidan. Gången innan det på Bjerke så avslutade han strålande till andraplatsen bakom Tayno Destrier som knäckte den ledande Indiana Fortuna från dödens. Nu är tanken att man ska testa honom i jänkarvagn den här gången och faller det väl ut från ett trevligt startspår så kan det räcka långt så han ska räknas tidigt här.

5 Bicc's Avalon kördes fram i dödens inför slutrundan senast och han vann sedan på målfoto före Beluga Winner. Han är rätt så kvick ut vid laddning men det är troligen upptaget i ledningen för 4 Mistens Napoleon följer bilen så då finns det risk att han tvingas till en del grovjobb på nytt. Motståndet är dock inget som skrämmer så han kan duga en bit mot det här gänget även om han hamnar utvändigt om ledaren.

4 Mistelns Napoleon var strålande bra senast när han vann med krafter kvar på väldigt imponerade vis från ledningen. Nu är det ett halvvarv längre distans men det är inget som oroar. Han kan bli lite vass när man laddat iväg med honom och ligga på rejält så den här gången så ska man ändra till ett norskt huvudlag istället halvstängt som han brukar ha för att han ska hushålla bättre med krafterna. Får han bestämma som han vill där framme i täten så kan han bli svår att fånga in.

Min Vinnare: 3 Shapes
Spets efter 500m: 4 Mistelns Napoleon
Skrällen: 6 Peter Highness
Ranking: A 3,5,4 B 6,10,1,7 C 9,8,2

V86-6
Ett Spårtrappa lopp över 2620 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Carioca har gjort det väldigt bra sedan Claes Sjöström tog över träningen från Johan Untersteiner. Efter att hon blev oplacerad i regidebuten där hon kostade på sig en startgalopp så har hon nu plockat fyra raka segrar. För tre starter sedan så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och från den positionen vann hon sedan enkelt.

Gången efter det så travade hon större delen av loppet i dödens på den ledande Perfect Relation och in på upploppet satte hon klorna i ledaren och dansade undan till en lätt seger. Senast så tog hon över ledningen med varvet till mål och sedan blev det en säker vinst. Lång distans tror jag inte ska vara några problem och Claes Sjöström är en maktfaktor på Visby så felfri här så kan det bli tidig ledning och då kan hon bli svårstoppad. Barfota fram för första gången.

5 d'Amore inledde året på bästa vis med två raka segrar. Gången efter det så fick hon ge sig från ledningen mot Ale' Pride Gar. Näst senast så galopperade hon i starten men hon gjorde sedan en godkänd upphämtning. Hon kördes till spets och hon var under press på upploppet av Plato At Work men då slog denne på en galopp kort före mål och då blev segern väldigt enkel senast. Nu blir det första gången hon övernattar och det är lite osäkert hur hon tacklar det men kan Anders Källberg servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här gänget.

2 Newlight Coger försvann med galopp näst senast. Gången efter det så var han fullt godkänd som femma efter en tappstart. Nu har han pausat ett tag men han tränar bättre än vad han presterat på sistone meddelar man från stallet. Här sitter han i andraspår omgående och med en fin resa så kan det vara läge för en seger. Eventuellt så kommer han att tävla med skygglappar den här gången och det kanske kan få honom att tända till.

3 Gelatiamo har bara en seger eter 54 starter. Han har inte fått till det sedan han kom i träning hos Robert Bergh där det på åtta starter som bäst har blivit två fjärdeplatser. Han har också galopperat en hel del men kan han hålla sig till rätt gångart så kan det vara läge för en efterlängtad seger.

Min Vinnare: 4 Carioca
Spets efter 500m: 4 Carioca
Skrällen: 6 Marjons Sleipner
Ranking: A 4 B 5,2,3,1,6,9,7,8 C 10,12,11,13

V86-7
Ringmurens lopp - Stayerlopp över 3120 meter och jag har streckat två hästar. 12 Guillaume Boko kom med en stark avslutning till seger i ett försök i Bronsdivisionen på Åby för fyra starter sedan. Senast var han ute i Kalmarsundsstayern och där höll han godkänt till fjärdeplatsen från dödens bakom Lucky Base som vann det loppet från ledningen. Han står lite tufft inne i loppet men slipper han att göra alltför mycket av grovjobbet på egen hand den här gången så kan han bli svår att stå emot när Björn Goop sätter in slutstöten.

6 Hurricane Silas vann senast på ett bra vis över den dryga distansen 3640 meter i Vaggeryd. Nu är det ett halvvarv kortare distans än den gången. Peter Ingves som kör hästen är ensam på springspår och kommer han iväg bra så tror jag han kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede av loppet och sedan så kan han nog få fuska bort en del av loppet där framme i täten och då blir han inte helt lätt att fånga in.

Vid ytterligare gardering kan 5 Master Sea som vann lätt från ledningen näst senast vara tänkbar. Gången efter det så blev det ett galoppmisslyckande. Spår fem i volten nu är inte optimalt men Claes Sjöström på Visby brukar vara en lyckad kombination så klarar han det momentet så är det en stark och rejäl häst som passar på den dryga distansen och då kan han duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt drar 3 Ivanhoe en del streck. Han gjorde en positiv insats senast när han sköt till vasst den sista biten fast han torskade på målfoto mot Euskara som satte nosen först då. Skulle Ulf Ohlsson som kör åt Oskar J Andersson här komma till ledningen så stiger hans chanser. Det är inte säkert det lyckas men formen är fin och distansen passar bra så löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 12 Guillaume Boko
Spets efter 500m: 6 Hurricane Silas
Skrällen: 2 Elche
Ranking: A 12,6 B 5,3,8,2,15,14,10 C 7,9,13,4,1

V86-8
Vi avslutar V86 med Gotlandslöpningen 2020 över 2120 meter och jag har streckat två hästar. 6 Romanesque har gjort fyra starter i Björn Goops regi. Han avslutade positivt efter en startgalopp för tre starter sedan men åt Tjacko Zaz som vann det loppet fanns det inget att göra. Gången efter det så kom den första segern i den nya regin. Han satt en bit ner i kön i fjärde utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger.

Senast på Lindesberg så fick han en resa i tredje utvändigt och han avslutade klart godkänt till tredjeplatsen bakom Missle Hill som tog ner den ledande Diamanten från dödens. Får han ett passande lopp så kan han avsluta loppet vasst så han ska räknas tidigt här.

3 Inti Boko har inte alls fått till det i årets båda starter som båda har slutat i galopper. Sköter han sig och går felfritt så är han snabb iväg och då ligger vägen öppen för tidig ledning och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från ledningen men det finns inga garantier för att han ska sköta sig och han kan lika gärna vara borta direkt när bilen släpper fältet.

2 Charrua Forlan visade gryende form i den senaste starten. Han fick då trava större delen av loppet utvändigt om Nimbus C.D. som vann från ledningen och han höll positivt som tvåa bakom denne. Han är kvick iväg vid laddning och han trivs bra i ledningen där han har tagit många vinster. Utgångsläget nu är perfekt och över Visbys korta upplopp är det inte omöjligt att Hans-Owe Sundberg kör i spets om han kommer till täten och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 6 Romanesque
Spets efter 500m: 3 Inti Boko
Skrällen: 8 West Wing
Ranking: A 6,3 B 2,5,7,8 C 1,9,4

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - Benfica
Fotboll - Europa League - 1
1.82
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Torino - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 2
2.25
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming