DrTrav

V86 Xpress 20/02

20 Februari 2019 - 14:43

Kvällens V86 Xpress delas mellan Jägersro & Solvalla och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 7 Gina Schermer som har övertygat stort vid varje start i Sverige och hon vann lätt från ledningen senast och trots ett spår långt ut här så tror jag att hon är starkast i det här gänget och en invändig styrning underlättar en del här. Det är ett litet fält med endast sju motståndare och Rick Ebbinges styrning tål att göra en del grovjobb själv om det skulle behövas och 11 vinster på 17 starter är starka papper.

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 1 Ferrari River som var mycket bra i comebacken senast när han vann trots en tidig galopp via 13,7 sista 1300 meterna och här har han lottats till ett bra läge och med hjälp av sin startsnabbhet så tror jag att han leder det här loppet från start till mål. Skulle han bli överflyglad så tror jag att Marc Elias kan ta sig loss och kan då få ta över ledningen i ett andraskede men han tål även att trava i dödens om det skulle behövas.

V86-1 7 Gina Schermer
V86-2 3,6,8
V86-3 1,2,3,5,6
V86-4 1,3,6,7,12
V86-5 1,4,7
V86-6 1,3,9,10
V86-7 1 Ferrari River
V86-8 1,5,8,9,12

4500 rader x 0,25 = 1125 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1 Ferrari River
DD2: 12 Zourane Kronos
1 rad x 200 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 7 Gina Schermer som har övertygat stort vid varje start i Sverige och hon vann lätt från ledningen senast och trots ett spår långt ut här så tror jag att hon är starkast i det här gänget och en invändig styrning underlättar en del här. Det är ett litet fält med endast sju motståndare och Rick Ebbinges styrning tål att göra en del grovjobb själv om det skulle behövas och 11 vinster på 17 starter är starka papper, vid gardering kan 5 Queen Of Sand som trivs i spets vara tänkbar och Stefan Söderkvist gör säkert ett rejält försök att komma dit men det kan kosta en del att komma till spets då det finns ett par startsnabba konkurrenter invändigt och skulle det kosta för mycket att nå ledningen så tror jag inte hon kan stå emot min spik, 1 Bella Mont kommer med två raka tredjeplatser efter en paus och från ett bra utgångsläge här finns det platschans på nytt.

Min Vinnare: 7 Gina Schermer
Spets efter 500m: 5 Queen Of Sand
Skrällen: 1 Bella Mont
Ranking: A 7 B 5,1,9,4,2 C 3,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Tobias Del Ronco var ute mot italienska eliten senast och hängde då med så bra han kunde även om han var chanslös. Här gör han en intressant debut i ny regi för Stigh H Johansson och trots ett svårt utgångsläge här så ska han räknas tidigt och om Erik Adielsson som kör hästen kan servera honom en bra resa och då tror jag han är med i segerstriden här. Det blir lätta skor samt ett öppet huvudlag meddelar man från stallet, 3 Dardanos fick det för tufft senast men presterade inte heller som bäst för dagen. Han är snabb ut och trivs i ledningen och i den positionen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 Sinfonia D'Amore har en stark en spurt att tillgå och om det skulle lösa sig med rätt ryggar så kan det räcka en bit här. Örjan Kihlström upp nu är intressant.

Min Vinnare: 8 Tobias Del Ronco
Spets efter 500m: 3 Dardanos
Skrällen: 5 Nicegift C.C.
Ranking: A 8,3,6 B 5,7,2 C 1,4,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Beautiful Kiss är ett segervant sto som har vunnit 7 av 15 starter hittills. Hon är inte så snabb den första biten men sitter i andraspår direkt och kan bli svår att stå emot den sista biten, 1 Arendelle gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och vann då direkt i återkomsten och med lopp i kroppen nu så kan hon vara vassare den här gången även om hon aldrig har startat i Sverige tidigare. Hon är väldigt kvick ut och här tror jag att Michael Nimczyk som kör hästen har siktet inställt på ledningen och skulle hon lyckas hålla upp ledningen så kan det räcka långt här, 5 Cheerful Rivner har haft stora problem med halsen och har inte gjort så många starter och hon är långsam från start och får ofta tunga löpningar men hon tål att göra en del grovjobb och kan vara långt framme här. Det blir rycktussar för första gången rapporterar Peter Untersteiner meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 2 Beautiful Kiss
Spets efter 500m: 1 Arendelle
Skrällen: 3 Call Me Brodda
Ranking: A 2,1 B 5,3,6,4,8,12 C 10,7,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett Lärlings- & Ungdomslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Joyus var inte som bäst senast och har varit struken efter det. Han är långsam från start så utgångsläget gör inte så mycket men han har tränat bra nu meddelar man från stallet och skulle det bli bra tempo på tillställningen så kan det vara läge för karriärens första seger i den tjugoandra starten, 3 A'nana De Bohem tog sig en kort galopp efter 50 meter senast, men kom tillbaka och vann ändå på bra sätt och felfri nu så räcker hon långt här om Ida Riesterer kan servera henne en bra löpning. Hon ska lättas i balansen fram meddelar Jörgen Westholm som tränar, 7 Star's Fighter kan lägga iväg rätt bra från start och har tagit sina båda tidigare vinster från spets och jag tror att Emilia Leo är ute efter ledningen även här och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 6 B.B.S.Hudson har galopperat i tre av de fyra senaste starterna men den gången han skötte sig så blev det seger så felfri nu så kan han vara långt framme här, 1 Rock The Knight kommer med två raka galoppmisslyckanden i raden men om hon kan hålla sig i rätt gångart nu så kan hon vara intressant med en lucka till slut.

Min Vinnare: 12 Joyus
Spets efter 500m: 7 Star's Fighter
Skrällen: 1 Rock The Knight
Ranking: A 12,3 B 7,6,1,5,11,8 C 10,9,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Powderfinger har ett lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro och kan vara förbättrad till den här starten. Han kan lägga iväg bra från start och skulle han komma till spets är mycket vunnet här då fyra av sex vinster är tagna från spets och han ska räknas tidigt här, 1 Alonso Caesar fick ett lopp i ryggar senast och avslutade klart bra fram till tredjeplatsen bakom vinnande Panamera. Han är inte snabb ut och blir troligen över från start, men med en lucka till slut så kan det bli en framskjuten placering här. Det blir troligen ett can't see back huvudlag för att få honom lite mer peppad meddelar Ken Ecce, 7 Baxo Epice är inte att lita på och har ett dåligt utgångsläge nu fast en invändig strykning underlättar en del och han kan öppna hyggligt och om Jeppe Juel kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 4 Powderfinger
Spets efter 500m: 4 Powderfinger
Skrällen: 1 Alonso Caesar
Ranking: A 4 B 1,7,9,5,10,8 C 2,3,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Magic Cash besitter väldigt hög kapacitet men har stora problem med galopper. Trots att han var kastrerad sist så blev det ändå dubbla galopper men felfri nu så är han gynnad av den långa distansen och kan då bli farlig över upploppet, 1 Winner Bac återkommer efter en liten paus och kan öppna bra och skulle kunna hålla upp ledningen här och skulle så bli fallet så tror jag att man kör i den positionen och om Markus B Swedberg skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka en bit här, 3 Samaras K.M.E. är gynnad av den långa distansen och från det här läget så tror jag att han kan få en bra löpning och han tål att göra en del av grovjobbet om det skulle behövas här, 10 Angel Raziel var sjuk senast men känns mycket fin nu och resan har gått bra eftersom han kom till Solvalla redan igår. Han har varit ifrån ett tag nu men känns bra i jobben meddelar man från stallet och han är stark och kan göra sig gällande här om det klaffar med positionerna.

Min Vinnare: 9 Magic Cash
Spets efter 500m: 1 Winner Bac
Skrällen: 1 Winner Bac
Ranking: A 9 B 1,3,10,8,4,12,2,11 C 6,7,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Februaripokalen - Fördel Ston över 2640 meter och jag har spikat nummer 1 Ferrari River som var mycket bra i comebacken senast när han vann trots en tidig galopp via 13,7 sista 1300 meterna och här har han lottats till ett bra läge och med hjälp av sin startsnabbhet så tror jag att han leder det här loppet från start till mål. Skulle han bli överflyglad så tror jag att Marc Elias kan ta sig loss och kan då få ta över ledningen i ett andraskede men han tål även att trava i dödens om det skulle behövas, vid gardering kan 6 Just Wait And See som höll farten bra till andraplatsen i ett lopp som The Real Star vann senast vara tänkbar om han får gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet. Eventuellt jänkarvagn nu kan vara intressant, 2 Partizan Face är stark och rejäl och kommer med fin form och från det här läget så kan han få en fin resa och slipper han göra alltför mycket av grovjobbet så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 1 Ferrari River
Spets efter 500m: 1 Ferrari River
Skrällen: 6 Just Wait And See
Ranking: A 1 B 6,2,5,8 C 3,4,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med MälardalsCupen, Försök - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 12 Zourane Kronos tog fyra raka segrar som treåring på ett övertygande sätt men har inte startat sedan oktober nu fast Timo Nurmos brukar ha hästarna väl förberedda och hon gör en intressant årsdebut här och trots dåligt spår över den korta distansen så kan hon bli att räkna med över upploppet, 5 Vellum Paper kommer från en seger när hon avgjorde på ett bra vis efter en fin resa senast. Hon är kvick i fötterna och sprinterdistans känns som en fördel så Erik Adielsson får ladda lite från start för att hitta ner i en vettig position och skulle hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon blanda sig i segerstriden här, 1 Sweet Surviver är inget vidare från start och blir över men om Mika Forss kan hitta ut i andraspår så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet. Det blir jänkarvagn nu och man plockar bort brodden bak, men i övrigt blir det norskt/helstängt huvudlag som vanligt meddelar Joni-Petteri Irri som tränar, 9 Bizzi Blizz har två raka segrar från ledningen så bakspår nu är ingen fördel men om Claes Sjöström kan komma igenom hyggligt så kan hon bli farlig med de rätta ryggarna under slutvarvet här, 8 Idreamicanfly har pausat och bytt regi efter senast och har ett dåligt spår men om Ville Karhulahti kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon komma in i matchen vid ett högt tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 12 Zourane Kronos
Spets efter 500m: 6 Moa Margunn
Skrällen: 8 Idreamicanfly
Ranking: A 12 B 5,1,9,8,4,3,6,2,7 C 11,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
17:50  Lopp 9: S.G.Charpentier
Trav - Färjestad - Plats
2.55
18:00  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.35
18:00  Juventus - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö 2,5 kort
2.00
18:00  Oskarshamn - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
1.83
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League  - 1 -1,5 hörnor
2.00
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - Över 21,5 frisparkar
1.83
20:45  Milan - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.30
21:00  Granada - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 & håller nollan
2.35
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72

Livestreaming