DrTrav

V86 Xpress 20/03

20 Mars 2019 - 14:28

Kvällens V86 Xpress delas mellan Bergsåker & Solvalla och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V86-8 på nummer 10 Grainfield Aiden som startade i ett Klass 1 försök i lördags och kördes då spårsnålt i femte invändigt. Han fastnade sedan bakom trötta ryggar och var inte helt tom i mål. Springspår på tillägg nu är intressant och dessutom barfota runt om nu för första gången är spännande och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så tror jag han blir mycket svårslagen här.

V86-1 1,2,10
V86-2 1,6,9
V86-3 6,12
V86-4 1,3,4,7
V86-5 4,5,10
V86-6 4,7,9,10
V86-7 1,8,10
V86-8 10 Grainfield Aiden

2592 rader x 0,25 = 648 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,8,10
DD2: 10 Grainfield Aiden

3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Michelangelo Ås återkommer efter en kortare paus och hade ett dåligt läge men fyra strykningar underlättar en hel del och den långa distansen nu är en fördel. Det blir jänkarvagn och norskt huvudlag som vanligt men den här gången blir det dessutom barfota runt om rapporterar man från stallet, 1 Queer Fish kommer från en tredjeplats i Gulddivisionen senast bakom vinnande Elian Web. Det är inte värre emot nu och han kan vinna loppet om han inte blir fast invändigt fast det lång distans så det kan uppstå luckor och om det löser sig så kan han bli farlig över upploppet. Blir det fin bana så blir det barfota fram samt jänkarvagn och ett helstängt huvudlag i övrigt meddelar Magnus Träff, 2 Hesiod avslutade fjolåret med att plocka hem Grosser Preis Von Deutschland och har säkert inte toppform direkt i årsdebuten nu, men läget är bra och jag tror att Ulf Ohlsson som kör hästen kan servera hästen en bra löpning här och då kan det räcka till seger direkt i återkomsten. Barfota fram nu hjälper honom mycket.

Min Vinnare: 10 Michelangelo Ås
Spets efter 500m: 6 Special Promise
Skrällen: 6 Special Promise
Ranking: A 10,1,2 B 6,8 C 11,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Budets Lasse kommer från en seger i ett V75 lopp på Bergsåker. Han är inte vässad inför det här, men han tog senaste loppet bra och man är nöjda med läget och om Ville Karhulahti kan servera hästen en bra resa så kan det räcka en bit här. Det blir troligen barfota runt samt jänkarvagn för första gången och ett helstängt huvudlag för man vill testa lite inför V75-finalerna i slutet av månaden, 6 Rigel Face gör årsdebut nu och kan behöva loppet men han har bra styrka och kan blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här. Carl Johan Jepson upp för första gången nu är intressant, 1 Leonardo Vici galopperade i starten senast och tappade mycket mark men gick sedan en stark upphämtning via 11,5 sista 600 meterna till en andraplats bakom vinnande Radjah D'Inverne och felfri nu så kan det bli framskjuten placering om inte innerspåret ställer till det här.

Min Vinnare: 9 Budets Lasse
Spets efter 500m: 4 Ritchie Ås
Skrällen: 3 Harry Ruda
Ranking: A 9 B 6,1,4,3,7,8,5 C 2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Kallblodslopp - DubbelCupen, Försök 8 i Meeting 1 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 12 Joker C.K. har gjort två lopp för Jan-Olov Persson efter ett års uppehåll. I debuten så orkade han inte från dödens men senast så kördes han till spets efter ett halvvarv och åkte dit på linjen mot en smygkörd Finnskog Oda och om Rikard N Skoglund som kör hästen kan hitta bra ryggar och servera hästen en bra löpning så kan det räcka till en framskjuten placering här, 6 Backegubben har tävlat med väldigt tung balans i vinter men nu blir det barfota bak och lättning i balansen fram. Han kan lägga iväg rätt bra bakom bilen och jag tror att Björn Karlsson som kör hästen kommer testa mot ledningen och skulle han komma till spets smärtfritt är mycket vunnet. Han står lite hårt inne på pengarna men har vunnit två av de tre lopp han gått i ledningen, vid ytterligare gardering kan 5 Vertigo Knekten som inte riktigt trivdes med banan senast men från ett bra utgångsläge här så kan han sluta i den främre träffen fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Joker C.K.
Spets efter 500m: 6 Backegubben
Skrällen: 5 Vertigo Knekten
Ranking: A 12,6 B 5,2,8,4,3 C 1,7,10,11,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Showtimejackflower har visat riktigt fin form utan att få vinna. Näst senast hade han för långt fram men avslutningen fram till andrapriset via 12 tempo sista 800 meterna bakom vinnande Pazcal var det inget fel på. Senast gick han fort när galoppen kom på upploppet i ett lopp där Maple Hill's Eto'o vann. Han kan öppna medel och Carl Johan Jepson borde kunna hitta en bra position och han ska räknas tidigt här, 7 Bottnas Easy Cash kommer från en enkel seger från ledningen senast. Han är kvick ut och trots spåret tror jag man provar framåt direkt och skulle Per Lennartsson som kör hästen lyckas hitta ner i ett vettigt slagläge så kan det bli en framskjuten placering igen, 1 Right For Glory är mycket kvick iväg och är loppets spetsfavorit. Eventuellt kan det bli barfota runt om samt jänkarvagn nu meddelar Lars-Åke Söderholm, 3 Religious fastnade med sparade krafter i ett lopp som vanns av Viking Grace senast. Han besitter gott kunnande och har fina fartresurser. Han kan lägga iväg bra från start men riskerar att få göra grovjobbet i dödens här men är bra nog att vara långt framme även med en tyngre löpning. Det sommarskor i stället för brodd rapporterar Nina Pettersson-Perklén.

Min Vinnare: 4 Showtimejackflower
Spets efter 500m: 1 Right For Glory
Skrällen: 1 Right For Glory
Ranking: A 4 B 7,1,3,10,9,2,8 C 6,5,12,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Empire Garbo kommer med två raka segrar efter ett uppehåll fast nu är det lite tuffare motstånd men distansen passar fint och han ska räknas tidigt här, 4 Twinkle Kronos kommer från en seger när han kördes till ledningen och fick bestämma och sedan var han aldrig i förlustfara. Här tror jag att Ulf Eriksson har ledningen i sikte och skulle han komma till spets så kan det räcka långt här. Kort distans nu är en fördel och är han lika bra som senast ska han ha bra segerchans här. Det blir en rejäl växel om man rycker skorna på honom och är banan fin är det aktuellt att köra barfota fram meddelar man från stallet, 10 Noel Face har gjort två bra insatser efter vila och med rygg på startsnabba konkurrenter här så borde Emilia Leo som kör hästen kunna komma igenom hyggligt och med bra ryggar under slutrundan här så kan han blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 5 Empire Garbo
Spets efter 500m: 4 Twinkle Kronos
Skrällen: 10 Noel Face
Ranking: A 5,4 B 10,2,1,11,12,6 C 8,9,7,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Editor gör debut i ny regi för Ville Karhulahti och här tror jag på tidig ledning och om så blir fallet så kan det räcka långt här. Han känns som han ska i träningen och han har tävlat bra i tidigare regi. Det blir skor runt om och troligen norskt huvudlag och vanlig vagn meddelar man från stallet, 7 Minnestads El Paso övertygade stort i somras när han plockade två raka segrar. Han kommer väl förberedd och går ner i klass här och han är vass på speed och om det stämmer med löpningsförloppet så kan det bli en framskjuten placering här, 9 Swimming Pool avslutade vasst senast efter en sen lucka och såg lysande ut och han kan ha gått framåt med det loppet i kroppen och med en liknande spurt så kan hon sluta i den främre träffen. Eventuellt om banan är bra kan det bli barfota runt om, men minst barfota fram kommer han gå rapporterar Ulrika Wällstedt, 10 Urchin kan bättre än vad han visat på sistone. Han är van vid tufft motstånd och från springspåret på dubbla tillägg här så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och med ett bra lopp i ryggar här så kan duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Editor
Spets efter 500m: 4 Editor
Skrällen: 9 Swimming Pool
Ranking: A 4,7 B 9,10,1,8,11 C 3,2,5,6,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Diamantstoet, Försök 8 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Chacha Sisu återkommer efter ett uppehåll nu men har ett trevligt utgångsläge. Hon kan öppna riktigt snabbt från start och går det att köra barfota runt om nu så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 10 Juni Roadrunner kommer med mycket fin form och vid andraplatsen senast så gjorde hon det bra utan vinstchans bakom vinnande Qiao Q.L. Här tror jag att Kajsa Fricks uppsittning kan bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet och ska räknas tidigt här. Det blir barfota fram meddelar Kajsa Frick, 8 Rally Funny var bra redan i årsdebuten men segern senast gav mersmak och om Örjan Kihlström som får chansen den här gången kan servera henne en bra löpning så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 1 Chacha Sisu
Spets efter 500m: 1 Chacha Sisu
Skrällen: 10 Juni Roadrunner
Ranking: A 1 B 10,8,6,11,14,2,12 C 4,5,13,7,3,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Grainfield Aiden som startade i ett Klass 1 försök i lördags och kördes då spårsnålt i femte invändigt. Han fastnade sedan bakom trötta ryggar och var inte helt tom i mål. Springspår på tillägg nu är intressant och dessutom barfota runt om nu för första gången är spännande och om Torbjörn Jansson som kör hästen kan servera honom en fin löpning så tror jag han blir mycket svårslagen här, vid gardering kan 5 I'll Fixit som avslutade fint från ett omöjligt läge senast vara tänkbar och får han ett bara ett lopp i ryggar under slutrundan så kan det räcka en bit här, 3 Lennart Sjöhammar gick barfota runt om för första gången senast och gjorde ett fullt godkänt lopp som fyra efter att ha fått gå i dödens under slutvarvet. Han kan öppna bra och om Ville Karhulahti kan slinka ner i en hyfsad position så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 1 Acorn Shell
Skrällen: 3 Lennart Sjöhammar
Ranking: A 10 B 5,3,1,7,2,4 C 9,6,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Livestreaming