DrTrav

V86 Xpress 27/02

27 Februari 2019 - 13:52

Kvällens V86 Xpress delas mellan Åby & Solvalla och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V86-5 på nummer 9 Vincent As som hade två raka galoppmisslyckanden i raden inför den förra starten. Han såg då inte alls ut som någon vinnare i loppet, förrän han kom flygande i fjärdespår över upploppet och plockade ner en tapper Einstein Sisu. Här är det betydligt enklare motstånd och jag tror att han blir mycket svår att stå emot över den långa distansen här om han håller sig till rätt gångart.

V86-1 1,4,5,6,8,9
V86-2 1,2,6
V86-3 2,5,6,8,13,15
V86-4 1,3,4,10
V86-5 9 Vincent As
V86-6 4,6
V86-7 2,8
V86-8 5,7,8

5184 rader x 0,25 = 1296 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,8
DD2: 5,7,8
6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Xpressprintern över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Bag's Simoni har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad den här gången och från ett fint utgångsläge här så sitter Henna Halme bra till direkt ochhan ska räknas tidigt här även om han är lite vassare utan skor. Det blir jänkarvagn och helstängt huvudlag med hål, säger Veijo Heiskanen, 5 Volita Go gav sig från spets senast men om Marc Elias kan komma till ledningen smärtfritt så kan han få sin revansch här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Tom N'Jerrydiamant kan lägga iväg bra från start men spåret är inte bra men om Michael Nimczyk som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan det räcka en bit här, 4 Spring Moon gjorde debut i ny regi senast och gick då godkänt som trea bakom vinnande Dream Of Nature och kommer säkert att vara vassare den här gången med det loppet i kroppen och då hon är startsnabb så borde hon kunna få en fin resa här och kan vara med i segerstriden här, 9 Al's Espresious höll farten på avstånd till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Infinitus senast. Han tål att gå en repa ute i spåren under slutrundan och om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 1 Bag's Simoni
Spets efter 500m: 5 Volita Go
Skrällen: 9 Al's Espresious
Ranking: A 1,5,8 B 4,9,6,7,11,10 C 3,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Highspirit galopperade ute i spåren i körningen från start senast, men från spår två tror jag han kommer att sköta sig. Hästen är mycket snabb iväg och jag tror han tar ledningen och sedan kör man där och om Flemming Jensen får bestämma som han vill där framme så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage för han trivs väldigt bra i ledningen, 6 Output Pressure var inte så långt ifrån att vinna finalen av Bronsdivisionen på Solvalla näst senast. Gången efter det så fick han en dryg inledning på loppet och tröttnade, men om Örjan Kihlström som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och få hjälp med att tempot hålls uppe så kan det bli en framskjuten placering här, 1 Let It Happen återkommer efter lång frånvaro så formen nu är ett frågetecken men jag tror att Wim Paal kan hitta vinnarhålet här och skulle en lucka uppenbara sig så kan han vara mycket intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Highspirit
Spets efter 500m: 2 Highspirit
Skrällen: 1 Let It Happen
Ranking: A 2 B 6,1,8,4 C 7,3,5,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Executive Caviar's Stoserie 2019 - omgång 1 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 8 Fantastica är under kraftig utveckling och har vunnit tre av de fyra senaste loppen fast nu är det tuffare motstånd och ett dåligt utgångsläge. Här tror jag att Torbjörn Simberg försöker hitta ner i ett vettigt slagläge och med de rätta ryggarna under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen, 13 Darshana har visat fin form en längre tid och med lite klaff så kan det vara läge för den första segern nu då hon har en bra avslutning, 5 Sobel Jasmine gör årsdebut nu men hon kommer väl förberedd meddelar man från stallet och hon har tagit båda sina tidigare vinster från ledningen så jag tror att Peter Untersteiner är offensiv och är ute efter spets här och skulle hon komma till ledningen smärtfritt så kan det räcka hela vägen här, 6 Victoria Lane gjorde debut i ny regi för Joakim Lövgren senast och galopperade då i starten men gick mycket bra efter det via 13,5 sista 1500 meterna och nådde andraplatsen bakom vinnande Velegance och felfri nu så kan hon blanda sig i segerstriden här om Joakim Lövgren kan servera henne en fin resa.

Min Vinnare: 8 Fantastica
Spets efter 500m: 5 Sobel Jasmine
Skrällen: 13 Darshana
Ranking: A 8,13 B 5,6,2,15,4,10,3,14,7 C 11,1,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 El Fitzgerald var godkänd utan att imponera i debuten för Timo Nurmos, men var flera klasser bättre senast när hon plockade ner sitt motstånd från dödens via 11,5 sista 800 meterna. Hon är inte så snabb från start men med en liknande insats som senast så kan det bli en framskjuten placering på nytt, 10 Stella Newmen höll godkänt till andraplatsen i ett lopp som Ferrari River vann senast och om Flemming Jensen kan servera hästen en bra löpning i de rätta ryggarna under slutvarvet så kan hon bli farlig över upploppet här och är intressant till en låg procent på spelet, 1 Jejje Palema har gått bra på sistone och har ett bra utgångsläge här då hon är kvick iväg fast ledningen är inget måste då hon går bra i ryggar med och kan vara långt framme här, 3 Thelma De Glatigne är sylvass från start och jag tror att Oskar J Andersson sitter i ledningen omgående och skulle hon få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 4 El Fitzgerald
Spets efter 500m: 4 El Fitzgerald
Skrällen: 10 Stelle Newmen
Ranking: A 4 B 10,1,3,6,5,9 C 2,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Februaristayern över 3140 meter och jag har spikat nummer 9 Vincent As som hade två raka galoppmisslyckanden i raden inför den förra starten. Han såg då inte alls ut som någon vinnare i loppet, förrän han kom flygande i fjärdespår över upploppet och plockade ner en tapper Einstein Sisu. Här är det betydligt enklare motstånd och jag tror att han blir mycket svår att stå emot över den långa distansen här om han håller sig till rätt gångart, vid gardering kan 11 Bålsta Palema som inte var helt kurant senast han startade, men han känns fin nu meddelar man från stallet och tre varv här ska nog fungera bra och med bra ryggar under slutrundan så kan han sluta långt framme här men jag håller min spik som ett strå vassare, 3 Fullpoint höll starkt efter ett offensivt upplägg så sent som i fredags men fick se sig besegrad av vinnande Harvey Boko men skulle Robert Bergh komma till ledningen i ett tidigt skede så kan det räcka en bit här men jag tror inte han håller undan för min spik.

Min Vinnare: 9 Vincent As
Spets efter 500m: 3 Fullpoint
Skrällen: 11 Bålsta Palema
Ranking: A 9 B 11,3,8,2,5 C 10,7,4,6,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Timotee Journey har inte varit sämre än tvåa felfri i sina sex starter hittills som har inneburit fyra segrar. Han är kvick ut och kan nå ledningen och skulle Ulf Ohlsson som kör hästen komma till spets smärtfritt så kan det räcka långt över den korta distansen här, 4 Hugo Gustivar Boko har inte startat sedan i augusti och kan behöva loppet men Timo Nurmos hästar brukar vara väl förberedda. Han kan öppna bra och skulle kunna hålla ut tipsettan i startögonblicket och skulle Per Lennartsson lyckas med det så är mycket vunnet här och då kan han vara med i segerstriden direkt i comebacken här, vid ytterligare gardering kan 9 Global U.Turn som inte har startat på några månader men har tränats rejält under tiden fast han är inte vässad på något sätt och kommer säkert att behöva något lopp innan toppformen infinner sig och dessutom är han inte heller att lita på men om det blir bra tempo på tillställningen så kan Örjan Kihlström som kör hästen bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Timotee Journey
Spets efter 500m: 6 Timotee Journey
Skrällen: 9 Global U.Turn
Ranking: A 6,4 B 9,11,2,10,3,12 C 7,5,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Xpresstrappan över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 Staro Leonardo har mött stenhårt motstånd på slutet och detta motståndet ser klart överkomligt ut. Han är startsnabb fast det kan det kosta en del att komma till spets från det här läget men jag tror att Joakim Lövgren kommer testa framåt direkt och då kan han få ta över ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så blir han svår att plocka ner för övriga ekipage men han är bra nog att vinna loppet från dödens med om det skulle behövas, 2 Pano Vino har varit klart förbättrad i sin nya regi hos Conrad Lugauer. I första starten för denne klev han runt ett enkelt gäng och den insatsen följdes upp av en stark avslutning från kön som tvåa bakom vinnande Copaca Banana och med två lopp i kroppen nu från ett fint utgångsläge här så ska han räknas tidigt, vid ytterligare gardering kan 6 Out Of The Slums som har inlett året i bästa stil med tre raka segrar vara tänkbar. Han är väldigt snabb ut från start och kan ta ledningen initialt men jag tror att Michael Nimczyk släpper till tipsettan isåfall och får då chansen via open stretchen till slut men får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 8 Staro Leonardo
Spets efter 500m: 8 Staro Leonardo
Skrällen: 10 Viking's Topline
Ranking: A 8,2 B 6,10,4,1,9 C 5,11,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Vien Ici kommer med strålande form och var mycket duktig vid vinsten från dödens senast och med en liknande insats här kan han bli svår att stå emot över upploppet även om det är lite tuffare motstånd nu, 5 Wrongdoer radar upp bra insatser och han är snabb från start och från det här fina utgångsläget skulle det kunna bli spets, men det är inte helt säkert fast skulle ledningen nås så kan han bli svårslagen för han är obesegrad från den positionen efter två tidigare gånger han travat i spets, 7 Dreamlady Glatigne kan lägga iväg rätt bra från start men det kan kosta en del att komma till spets från det här läget, men om Örjan Kihlström kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig den sista biten och kan då blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 8 Vien Ici
Spets efter 500m: 5 Wrongdoer
Skrällen: 9 Cash T.J.
Ranking: A 8 B 5,7,9,11,1,10,3,4 C 12,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
17:50  Lopp 9: S.G.Charpentier
Trav - Färjestad - Plats
2.55
18:00  IFK Göteborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.35
18:00  Juventus - Hellas Verona
Fotboll - Serie A - Hellas ö 2,5 kort
2.00
18:00  Oskarshamn - Djurgården
Ishockey - SHL - 2
1.83
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League  - 1 -1,5 hörnor
2.00
18:30  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - Över 21,5 frisparkar
1.83
20:45  Milan - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.30
21:00  Granada - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 & håller nollan
2.35
04:30  LA Galaxy - Montreal
Fotboll - MLS - 1 asian hcp -1
1.83
12:00  Getafe - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1
1.88
17:30  Elfsborg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.79
21:00  Sevilla - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Sev ö1,5 mål
2.00
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - Superligan Herr - 2
2.72
  Rekatochklart Poolspel Insats
16:20  V75 lördag 21/09 768 kr

Livestreaming