DrTrav

V86 Xpress 27/03

27 Mars 2019 - 14:41

Kvällens V86 Xpress delas mellan Åby & Solvalla och här följer min analys av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-3 på nummer 4 Scorzone som var duktig efter vila senast när han kördes till ledningen med 1300 meter kvar av loppet och vann på ett bra vis och med det loppet i kroppen nu så tror jag han är minst lika bra den här gången. Här tror jag att Henna Halme tar en lugn start men kör till och tar tar över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag att han blir mycket svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 3 Milliondollarrhyme som vann finalen av Bronsdivisionen på Solvalla i slutet av november ifjol senast. Här handlar det om årsdebut och Fredrik B Larsson är nöjd med hur han känns och han ska vara bra förberedd nu och även om det kanske inte är hundraprocentig form i första starten efter uppehåll så tror jag han har bra möjligheter här. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och jag tror han kan bli svår att stå emot den sista biten

V86-1 1,4,9,10
V86-2 1,4,5,9,11
V86-3 4 Scorzone
V86-4 3,4,11,12
V86-5 2,3,5,6,7,9
V86-6 7,8
V86-7 3,5
V86-8 3 Milliondollarrhyme

1920 rader x 0,25 = 480 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3,5
DD2: 3 Milliondollarrhyme
2 rader x 100 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 The Real Face vann med halva upploppet senast efter att ha kommit till ledningen med två varv kvar fast här finns risken att han kan bli instängd, men hittar han bara ut så kan han bli att räkna med över upploppet här, 9 Arvid S.H. kommer med tre raka segrar fast nu handlar det om årsdebut här. Han är stark och rejäl och jag tror att Carl Johan Jepson som kör hästen sänder framåt i ett tidigt skede och om det löser sig med positionerna så kan det räcka långt här, 10 Zizou gick ett rejält slutvarv via 12,5 sista 800 meterna i debuten för Veijo Heiskanen vid andraplatsen bakom vinnande Nyhet senast. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och kan blanda sig i segerstriden här. Eventuellt norskt huvudlag nu meddelar man från stallet, 4 Siberian Justice gör debut över distansen nu men har klivit iväg rätt bra från start hemma i Norge och om Marius Höitomt som kör hästen kan hitta till spets eller vinnarhålet här så kan han vara långt framme.

Min Vinnare: 1 The Real Face
Spets efter 500m: 4 Siberian Justice
Skrällen: 2 Eppur Si Muove
Ranking: A 1,9 B 10,4,2,7,5,8 C 3,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Fyraåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Kid You Not vann enkelt via 15,6 sista 800 meterna från ledningen i ett billigt lopp senast. Här tror jag att han har bra chans att nå ledningen på nytt och skulle han komma till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, Helstängt huvudlag som vanligt och eventuellt barfotabalans nu meddelar Stefan Melander, 9 Gambit Brodde var riktigt vass vid vinsten senast och med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare här och om Conrad Lugauer kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här, 1 Valle E.W. gjorde det bra vid vinsten för fyra starter sedan men han har gjort bort sig med galopp tre gånger i rad efter det men skulle han sköta sig nu så finns det fart för att duga en bit mot det här gänget om inte innerspåret blir en fälla.

Min Vinnare: 5 Kid You Not
Spets efter 500m: 5 Kid You Not
Skrällen: 1 Valle E.W.
Ranking: A 5,9 B 1,4,11,3,6 C 8,7,12,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Knutsson Rising Star Cup - Lärlings- & Ungdomsserie 2019 - omgång 3 över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Scorzone som var duktig efter vila senast när han kördes till ledningen med 1300 meter kvar av loppet och med det loppet i kroppen nu så tror jag han är minst lika bra den här gången. Jag tror att Henna Halme tar en lugn start men kör till och tar tar över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag att han blir mycket svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Det blir barfota runt om samt jänkarvagn och murphybländare som senast meddelar Veijo Heiskanen, vid gardering kan 5 Marys Overandout som hade en halsinfektion senast därav den sämre insatsen vara tänkbar. Han har nu tränat på som vanligt meddelar man från stallet och han är kvick ut och kanske kan ta ledningen initialt även om det inte är säkert men isåfall tror jag att man släpper till min spik för på Åby finns ju open stretch att använda på upploppet, 10 Dream Of Nature har tagit fem av sina sex segrar från ledningen så bakspåret nu är negativt fast om det skulle bli bra tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Scorzone
Spets efter 500m: 4 Scorzone
Skrällen: 2 Slade H.H.
Ranking: A 4 B 5,10,6,2,1,8 C 9,3,11,12,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Dessert plockade sin första seger senast efter att ha kommit loss från vinnarhålet med 150 meter kvar så avgjorde hon via 14,7 sista 800 meterna. Hon är kvick iväg och är spetsbudet initialt men jag tror att Markus B Svedberg vill ha en rygg att gå i och om det löser sig med en lucka till slut så kan hon blanda sig i segerstriden igen, 12 Digital Track kom igång sent ifjol men inledde tävlingskarriären med två säkra segrar. I den tredje starten avslutade hon bra utan att kunna hota om segern och gången efter det så galopperade hon före start. Nu handlar det om årsdebut men det är en häst som besitter hög kapacitet och om det blir bra tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen om Örjan Kihlström kan servera hästen en bra löpning, 3 Joyeuxanniversaire galopperade i karriärens fem första starter men har nu gått felfritt i fem lopp efter det. Jag tror att en offensiv Jorma Kontio trycker till och får ta över ledningen från tipsettan efter en bit och skulle så bli fallet så kan hon rinna undan från spets om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Full Throttle var hårt betrodd i ett V75 lopp på Mantorp senast men då slutade äventyret med en startgalopp när Stefan "Tarzan" Melander ryckte alla skorna. Felfri nu så kan hon vara intressant om Rikard N Skoglund som kör hästen kan komma igenom bra och kan hitta bra ryggar under slutrundan.

Min Vinnare: 4 Dessert
Spets efter 500m: 3 Joyeuxanniversaire
Skrällen: 11 Full Throttle
Ranking: A 4 B 12,3,11,8,6,9,1,10 C 5,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 5 Luxury Tile är en norsk gäst som ofta är långt framme. Hon är snabb ut och jag tror att Kristian Malmin har siktet inställt på ledningen här och om hon skulle komma till spets utan någon större strid så kan hon leda loppet länge och ska räknas tidigt här. Det blir barfota runt om samt jänkarvagn och norskt huvudlag meddelar Trond Andersen, 9 Queen Of Sand imponerade vid vinsten på 11,5 över aktuell distans senast. Hon har varit struken för en förkylning efter det men rapporteras inte ha tappat något nämnvärt på det och om Stefan Söderkvist som kör hästen kan komma igenom hyggligt från det här utgångsläget så kan hon bli svår att stå emot över upploppet och ska räknas tidigt här, 3 Absolut Gehör galopperade i ledningen senast så hon är lite svårbedömd men känns normal i träningen meddelar man från stallet. Hon har spetsat i snabba öppningar tidigare men det är inte säkert att det blir någon ledning här fast oavsett så kan hon få en bra löpning och kan då vara långt framme här, 6 Uappa Di Azzurra har hamnat snett på det i två raka starter inom V75 spelet. Carl Johan Jepson får chansen nu och om det blir lite kubbning om positionerna och bra tempo på tillställningen så kan hon bli farlig med de rätta ryggarna under slutrundan.

Min Vinnare: 5 Luxury Tile
Spets efter 500m: 5 Luxury Tile
Skrällen: 7 Joyride Cane
Ranking: A 5,9 B 3,6,7,2,4,1 C 10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Customs Amatörserie 2019 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 7 Hugo R.C. orkade inte i tuff konkurrens i ett V75 lopp som vanns av Harran Boko senast men har gått mycket bra före det när han plockade två raka segrar. Här tror jag att Johan Carlfjord som kör hästen är offensiv och söker sig framåt i ett tidigt skede och om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli svår att stå emot över upploppet. Eventuellt barfota nu kan vara mycket intressant, 8 Vincent Chase höll farten godkänt till tredjeplatsen via 12,4 sista varvet till tredjeplatsen bakom vinnande Poem In Motion från långt ner i kön senast. Han är van vid tuff konkurrens och trots ett jobbigt utgångsläge här så ska han räknas tidigt, vid ytterligare gardering kan 4 It Happend Again som avslutade mycket fint fram till andraplatsen i ett lopp som vanns av Bottnas Easy Cash senast vara tänkbar här om Göran Wester kan hitta bra ryggar och spara speeden fram till upploppet.

Min Vinnare: 7 Hugo R.C.
Spets efter 500m: 3 Prinsen One
Skrällen: 4 It Happend Again
Ranking: A 7,8 B 4,5,11,3,10,9 C 12,6,1,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Executive Caviar's Stoserie 2019 - omgång 2 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Nanny McPhee övertog ledningen efter ett knappt halvvarv i debuten för Joakim Lövgren senast och vann sedan i mycket övertygande stil. Från ett bra utgångsläge här så tror jag att hon kan köra sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle hon nå spets smärtfritt så kan det bli en ny seger här, men det är inte säkert fast hon kan vinna loppet från andra positioner också och ska räknas tidigt här, 5 Emmylou kördes barfota runt om för första gången senast och då blev det seger direkt. Hon är väldigt startsnabb så Carl Johan Jepson har lite valmöjligheter från start. Hon kan ta ledningen om man laddar vad som går men då vi är på Åby så kanske man släpper om hon skulle komma till spets och kan då bli farlig via open stretchen. Eventuellt bike nu kan vara intressant, vid ytterligare gardering kan 8 Olga Utca som har ett lopp i kroppen nu efter vila vara tänkbar här. Hon är härdad mot tufft motstånd och om Sara Brodin kan servera hästen en bra löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Nanny McPhee
Spets efter 500m: 5 Emmylou
Skrällen: 8 Olga Utca
Ranking: A 3,5 B 8,11,4,7,13 C 9,12,1,6,10,14,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Milliondollarrhyme som vann finalen av Bronsdivisionen på Solvalla i slutet av november ifjol senast. Här handlar det om årsdebut och Fredrik B Larsson är nöjd med hur han känns och han ska vara bra förberedd nu och även om det kanske inte är hundraprocentig form i första starten efter uppehåll så tror jag han har bra möjligheter här. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och jag tror han kan bli svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 4 Eldorado B. som kan öppna väldigt snabbt från start och om Torbjörn Jansson kan nå spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge, 5 Tobacco imponerade senast när han plockade ner sitt motstånd från dödens men nu är motståndet vassare och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 4 Eldorado B.
Skrällen: 5 Tobacco
Ranking: A 3 B 4,5,1,8,10,6 C 2,9,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming