DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Xpress ons 02/10

2 Oktober 2019 - 14:26

Det är Jackpot på V86 Xpress ikväll. Här följer min lösning av omgången som delas mellan Bergsåker & Solvalla.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 11 Muscle Lane som kommer från Danmark med tre raka spetssegrar. Nu har han ensamt bakspår på tilläggsvolten så det blir ingen ledning den här gången men han tål att göra en del grovjobb på egen hand så jag tror att Thomas Uhrberg som kör hästen kör fram mot dödens i ett tidigt skede för att reglera fältet från den positionen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.80 Unibet

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 10 Karissa Bo som hade två raka segrar innan hon senast tappade mycket mark i början på en galopp men hon kom tillbaka fint och nådde femteplatsen bakom vinnande Sweet On You och gick i mål med sparade krafter. Kan Sybille Tinter som kör hästen hitta en hygglig position och få gå med i en bra rygg under slutrundan så har hon en vass avslutning och då tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 7.25 Unibet

V86-1 2,6,7,10,11
V86-2 3,4,6
V86-3 6,8,9
V86-4 11 Muscle Lane
V86-5 1,2,4,9
V86-6 1,2,5,11
V86-7 10 Karissa Bo
V86-8 2,3,6,9,12

3600 rader x 0,25 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 10 Karissa Bo
DD2: 2,3,6,9,12

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Lingbo Eivor var duktig vid segern från ledningen för tre starter sedan. Hon är snabb ut så om Rauno Pöllänen som kör hästen kan nå ledningen i ett tidigt skede så kan hon leda loppet länge och hon ska räknas tidigt här. Hon går bra även från andra positioner om det inte skulle bli spets, 2 Västerbo Cirkus har varit struken inför en tilltänkt start på grund av sjukdom efter den senaste starten. Hon har tränat på bra nu och från ett fint utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då bli att räkna med här, 11 Lupin Håleryd har vunnit fem av åtta starter i karriären. Nu har hon varit borta från tävlingsbanorna i drygt tre månader så formen nu är ett frågetecken och dessutom är samtliga hennes tidigare segrar tagna från ledningen så utgångsläget här är mindre bra men om hon kan hitta en vettig rygg att gå i och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 7 Lingbo Eivor
Spets efter 500m: 7 Lingbo Eivor
Skrällen: 10 Andrina
Ranking: A 7,2 B 11,6,10,1,4,3,8,12 C 5,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Kriterium Consolation - Treåringslopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Gardner Shaw blev hängandes i tredjespår och fick backa sig sist efter 800 meter men gick sedan med i attack med 600 meter kvar och avslutade mycket vasst via 12,1 sista varvet fram till tredjeplatsen och var inte långt ifrån att ta en finalplats bakom vinnande Ubiquarian Face. Kan Oskar J Andersson som kör hästen hitta ner i en bättre position nu så kan han bli farlig med en liknande spurt som senast och han ska räknas tidigt här, 4 Cruise galopperade bort en framskjuten placering på upploppet i Kriteriekvalet senast. Han var riktigt duktig vid vinsten innan det och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Choco Lane galopperade tidigt senast men gick efter det en riktigt bra upphämtning till femteplatsen bakom vinnande Marvellous Tooma. Innan det så hade han två raka segrar så felfri nu så kan han få ett bra lopp och kan då vara långt framme här. Carl Johan Jepson upp nu för första gången är intressant.

Min Vinnare: 6 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 2 The Bald Eagle
Skrällen: 5 Gargamel Sisu
Ranking: A 6 B 4,3,5,2,9 C 7,1,10,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Empire Garbo fick ett tufft lopp i dödens senast men han höll ändå fint till en tredjeplats bakom vinnande Buzzer Beater. Nu blir det troligen barfota runt om och på den balansen så gjorde han ett strålande lopp vid vinsten för tre starter sedan. Här är det ett dåligt utgångsläge men det är inte omöjligt att Ulf Ohlsson tar ett tidigt initiativ och kan köra sig till ledningen i en andravåg och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, 6 Findus M. hängde i spåren under större delen av slutrundan senast och han höll riktigt bra till andraplatsen bakom vinnande Tzatziki. Den långa distansen är inga problem då han är stark och rejäl och kommer Jenny A Björck som kör hästen ner i en vettig position så kan han blanda sig i segerstriden och han ska räknas tidigt här, 9 Västerbo Highscore har gjort jämna och bra prestationer på slutet utan att få vinna. Efter den senaste starten så har han varit struken för dåliga blodvärden men han har tränat bra nu. Får han gå med i ryggar fram till upploppet så har han en vass spurt och kan vara intressant till en låg procent på spelet. Eventuellt så blir det ett can't see back huvudlag nu meddelar Björn Röcklinger.

Min Vinnare: 8 Empire Garbo
Spets efter 500m: 7 Rambo Rivner
Skrällen: 9 Västerbo Highscore
Ranking: A 8,6,9 B 4,7,11,12,5,15 C 10,13,14,3,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Muscle Lane som kommer från Danmark med tre raka spetssegrar. Nu har han ensamt bakspår på tilläggsvolten så det blir ingen ledning den här gången men han tål att göra en del grovjobb på egen hand så jag tror att Thomas Uhrberg som kör hästen kör fram mot dödens i ett tidigt skede för att reglera fältet från den positionen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 5 Indian Front som inte har vunnit på ett tag vara tänkbar. Hon såg fin ut och satt fast i vinnarhålet med en till synes massa sparade krafter i ett lopp som vanns av Claude Debussy senast. Med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon duga en bit mot det här gänget men hon får ses främst som ett platsbud, 10 Poem In Motion har springspår på tilläggsvolten och med en vass startkusk i Erik Adielsson och endast två motståndare på startvolten så kan det bära av till ledningen här och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen och skulle det strula för min spik så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 11 Muscle Lane
Spets efter 500m: 10 Poem In Motion
Skrällen: 5 Indian Front
Ranking: A 11 B 5,10,8,9,7 C 1,2,6,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Zodiac Kronos vann överlägset senast efter att ha nått dödens efter ett varv och ledningen med halvvarvet kvar av loppet med Magnus A Djuse i sulkyn. Nu är det kort distans istället men från ett fint utgångsläge här så sitter han bra till omgående och han ska räknas tidigt här, 4 I'm Best har ett lopp i kroppen nu efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Hon kan lägga iväg bra från start så det är inte omöjligt att Rikard N Skoglund som kör hästen kan nå spets här och skulle så bli fallet så säljer hon sig dyrt från den positionen, 1 Fighter Mearas är inte att lita på men skötte sig senast och gjorde då ett starkt lopp från dödens men blev nerspeedad den sista biten av Sheeza Trixie och fick nöja sig med andraplatsen. Han har galopperat i två av fyra tidigare starter med framspår bakom bilen men har öppnat fort de gångerna han har gått felfritt. Innerspåret nu är inte helt optimalt men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då duga en bit mot det här gänget, 9 Overpaid fick en tuff resa senast och tappade mycket och slutade oplacerad. Nu har han inte startat på ett tag och har blivit behandlad efter senast så kan Ove A Lindqvist som kör hästen hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad.

Min Vinnare: 2 Zodiac Kronos
Spets efter 500m: 4 I'm Best
Skrällen: 9 Overpaid
Ranking: A 2 B 4,1,9,6,11,8,3,5 C 7,10,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Oaks Consolation - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Ies Elisabet avslutade mycket vasst senast och hon är väldigt kvick den första biten så jag tror hon tar hand om ledningen. Tidigare har man helst velat se hästen i ryggar men nu låter det som att man är sugna på att köra i spets och om Carl Johan Jepson skulle få bestämma en del i täten så kan hon vara intressant till en låg procent på spelet, 5 Alexi Quick satt i fjärde utvändigt innan hon gick till attack med 600 meter kvar av loppet och gick en stark avslutning via 08,8 sista 600 meterna så nådde hon andraplatsen bakom vinnande Ghostintheshell näst senast. I uttagningsloppet senast så galopperade hon bort sig dubbelt men om hon kan hålla ordning på benen nu så kan hon bli farlig med en liknande spurt som näst senast, 1 Ghostintheshell felade tidigt senast men stod för en stark upphämtning i skymundan. Gången innan det så tog hon hand om ledningen och gick undan till seger i en snabb avslutning. Hon kan öppna rätt bra fast det är inte säkert att hon kan hålla upp ledningen men om det skulle lösa sig med positionerna så kan hon blanda sig i segerstriden här. 6 Zolly blir en hel del betrodd men hon gav sig väl enkelt från ledningen senast. Man har inte hittat några fel på henne efteråt så det kan eventuellt ha varit banan som ställde till det då men så blek som hon var senast så tycker jag hon är överstreckad här och då får hon inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Ies Elisabet
Spets efter 500m: 2 Ies Elisabet
Skrällen: 11 Gloria Sisu
Ranking: A 2,5 B 1,11,6,3,4,7,12 C 10,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Karissa Bo som hade två raka segrar innan hon senast tappade mycket mark i början på en galopp men hon kom tillbaka fint och nådde femteplatsen bakom vinnande Sweet On You och gick i mål med sparade krafter. Kan Sybille Tinter som kör hästen hitta en hygglig position och få gå med i en bra rygg under slutrundan så har hon en vass avslutning och då tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 4 Orongo som återkom senast efter en månads frånvaro och visade ingen ringrost när han fick ett bra lopp i rygg ledaren innan han hittade ut med 350 meter kvar av loppet och spurtade in till en enkel seger. Han är snabb den första biten och sitter troligen i ledningen initialt men jag tror att Per Linderoth vill släppa till någon mer betrodd så han får ses främst som ett platsbud, 7 Klose har gjort tre starter i sin nya regi för Daniel Wäjersten och inledde med seger på Bergsåker och var senast trea i ett V75 lopp på Solänget. Nu har han ett spår långt ut på vingen men om det klaffar med positionerna här så kan han duga en bit mot det här gänget. 3 Zorro Kronos är hårt betrodd på V86 spelet och han har gjort det bra med två raka vinster men han är ingen snabbstartare och aktionen är inte alltid den bästa och dessutom är det tuffare motstånd nu så det är anledningen att han rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 10 Karissa Bo
Spets efter 500m: 6 Pleasure For Cash
Skrällen: 4 Orongo
Ranking: A 10 B 4,7,6,3,13,15,14,5 C 2,8,9,1,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Output Pressure hade ett dåligt läge senast och fick trava i dödens där han höll godkänt till femteplatsen bakom vinnande Ebony Boko. Han gick med skor senast men om det blir bra bana nu så kan det bli barfota runt om vilket är en fördel och från ett fint utgångsläge här så sitter Örjan Kihlström i ett bra slagläge direkt och han ska räknas tidigt här, 3 Leader Brodde var knappt slagen senast och gav ett formstarkt intryck. Han vinner inte så ofta men är är både snabb från start och till slut och här tror jag att han kan nå spets men det är inte säkert att Mattias Djuse vill köra i ledningen fast oavsett så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Donners Am kommer med tre raka segrar. Han siktas mot Monté-SM om en och en halv vecka efter det här så man vill nog inte se en alltför tuff löpning men om Carl Johan Jepson kan servera honom ett bra lopp så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 2 Output Pressure
Spets efter 500m: 3 Leader Brodde
Skrällen: 9 Highspirit
Ranking: A 2,3 B 6,9,12,5,1,8,4,7 C 10,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:30  Bayern M - Schalke
Fotboll - Bundesliga - 1 och håller nollan
2.06
21:00  Lyon - Nimes
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian hcp -1
1.78
13:30  Everton - WBA
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1
1.92
16:00  Newcastle - Brighton
Fotboll - Premier League - 1
2.60
17:27  Lopp 8: Jaxon V.S.
Trav - Färjestad - Vinnare
4.65
17:30  J Södra - Öster
Fotboll - Superettan - 1
2.05
18:30  Dortmund - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 1
1.67
20:45  Verona - Roma
Fotboll - Serie A - 2
2.06
21:00  Celta Vigo - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.30
12:30  Parma - Napoli
Fotboll - Serie A - 2
1.65
14:30  AIK - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.05
17:30  IFK Norrköping - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 1X / asian +0.5
1.68
17:30  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.84
17:30  Chelsea - Liverpool
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål + BLGM
1.83
20:45  Juventus - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1,5
1.89
21:00  Real Sociedad - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.75
19:00  Aston Villa - Sheffield U
Fotboll - Premier League - AV vinner hörnor
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Årjäng Fredag 18/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 800 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 18/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Östersund Fredag 18/9
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 19 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 850,50 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Färjestad Lördag 19/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 20 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming