DrTrav

V86 Xpress ons 03/04

3 April 2019 - 13:24

Kvällens V86 Xpress delas mellan Bergsåker & Solvalla. Det är Jackpot ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 7 Brothers N.Arms som kördes till front efter ett drygt halvvarv i årsdebuten och gick undan till en smått överlägsen seger via 11,5 sista 800 meterna i opressad stil. Låt vara att motståndet inte höll toppklass fast intrycket var riktigt fint och även om han står lite hårt inne på pengarna här så ska han ha bra chans att vara med i segerstriden igen. Han är kvick iväg så jag tror att Kevin Oscarsson är offensiv och skulle han få ta över ledningen utan någon större strid så kan han bli svår att stå emot här men han kan vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V86-4 på nummer 9 Isco Boko som ståtar med tre raka segrar i år. Han är inte så snabb ut så bakspåret ska inte ha någon större betydelse. Vid vinsten i senaste starten gick han fram i dödens med varvet kvar och hade sedan inga problem avgöra. Det är första gången han tävlar över lång distans nu, men med tanke på den styrka han visat tidigare så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet om Mattias Djuse kan servera hästen en bra löpning.

V86-1 7,11
V86-2 7 Brothers N.Arms
V86-3 1,7,10,12
V86-4 9 Isco Boko
V86-5 1,2,3,5,6,7,9,13
V86-6 1,10
V86-7 1,2,5,7,8,11
V86-8 1,2,7

2304 rader x 0,25 = 576 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,5,7,8,11
DD2: 7 Muscle Hustle
6 rader x 50 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Yieldson kördes till ledningen efter 300 meter senast och höll till andraplatsen bakom vinnande U.Bergs Svante. Han är kvick iväg och kan nå ledningen på nytt men det är inte säkert och enligt Claes Sjöström som kör hästen så är han vassare i ryggar fast oavsett så ska han räknas tidigt här, 11 Deep Pockets är en mycket talangfull häst som har vunnit sex av åtta starter. Årsdebuten senast slutade på bästa sätt med seger från ledningen via 12,9 sista varvet. Här är utgångsläget mindre bra med bakspår över kort distans men om Erik Adielsson som kör hästen kan komma igenom hyggligt och hitta bra ryggar under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden igen, vid ytterligare gardering kan 8 Balotelli Crown som avslutade sylvasst fram till seger via 10,4 sista 800 meterna senast vara tänkbar här om Rikard N Skoglund som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge.

Min Vinnare: 7 Yieldson
Spets efter 500m: 7 Yieldson
Skrällen: 8 Balotelli Crown
Ranking: A 7,11 B 8,5,2,3,6,9 C 10,1,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 7 Brothers N.Arms som kördes till front efter ett drygt halvvarv i årsdebuten och gick sedan undan till en smått överlägsen seger via 11,5 sista 800 meterna i opressad stil. Låt vara att motståndet inte höll toppklass fast intrycket var riktigt fint och även om han står lite hårt inne på pengarna här så ska han ha bra chans att vara med i segerstriden igen. Han är kvick iväg så jag tror att Kevin Oscarsson är offensiv och skulle han få ta över ledningen utan någon större strid så kan han bli svår att stå emot här men han kan vinna loppet från andra positioner med om det skulle behövas, vid gardering kan 3 Harrington som duger bra i klassen fast den korta distansen är nog ingen fördel. Han är stark och med Carl Johan Jepson i sulkyn nu så kan han utmana min spik om en framskjuten placering, 4 Mellby Fantom har inte fått till det på ett tag men besitter bra kapacitet. Han är väldigt startsnabb och kan nå ledningen initialt här men det är inte säkert då även nummer 5 Liam Dana kan lägga iväg bra från start och skulle den sistnämnde ta ledningen så tror jag att Jörgen Westholm släpper till min spik men skulle Ulf Ohlsson ta ledningen i stället så kanske han kör i den positionen med Mellby Fantom och kan då vara långt framme här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Brothers N.Arms
Spets efter 500m: 7 Brothers N.Arms
Skrällen: 9 Khalid
Ranking: A 7 B 3,4,2,5,9,1 C 6,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Imagine Boko galopperade utvändigt ledaren i Boden så sent som i söndags och utan det missödet så hade han varit långt framme. Han har väldigt svårt att gå felfritt men skulle han trava hela vägen nu så finns det fart för att vara med i segerstriden här, 12 Topnotch Liss fick äntligen vinna senast och var lite positiv men utgångsläget nu är inte lika positivt. Senast löste det sig förvisso bra från spår elva, men det loppet höll inte samma klass som det gör nu men med de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 1 Snyggosåfin har endast en vinst på 19 tidigare starter och jag tror inte han kan svara ut dem från start, men kommer han loss från innerspåret så tål han att göra en del grovjobb om det skulle behövas och kan då vara långt framme här. Eventuellt norskt huvudlag kan vara intressant nu meddelar Lars-Göran Söderberg, 7 Whynot Me fick bestämma i spets och tog en billig seger för tre starter sedan men han galopperar ofta fast skulle han sköta sig nu så kan det vara en trevlig skräll som inte är streckad på så många procent om Tomas Pettersson som kör hästen kan servera honom en bra löpning.

Min Vinnare: 10 Imagine Boko
Spets efter 500m: 5 Ibby Jean Boko
Skrällen: 7 Whynot Me
Ranking: A 10 B 12,1,7,6,11,5 C 3,2,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 9 Isco Boko som ståtar med tre raka segrar i år. Han är inte så snabb ut så bakspåret ska inte ha någon större betydelse. Vid vinsten i senaste starten gick han fram i dödens med varvet kvar och hade sedan inga problem avgöra. Det är första gången han tävlar över lång distans nu, men med tanke på den styrka han visat tidigare så tror jag att han blir svår att stå emot över upploppet om Mattias Djuse kan servera hästen en bra löpning, vid gardering kan 7 True Devotion som har varit ifrån en period, sedan i november förra året vara tänkbar här. Hon har tränat på och känns som hon ska meddelar man från stallet. Det är premiär över lång distans här men om Jorma Kontio som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan han vara långt framme direkt i comebacken här, 2 Bear Victory vann från spets i årsdebuten och gick en bra upphämtning efter galopp senast. Här tror jag att hon är först till plankan men det är inte omöjligt att Torbjörn Jansson släpper om någon mer betrodd ställer frågan i ett tidigt skede. Från spets eller vinnarhålet här så kan hon vara ett tidigt motbud till min spik men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Isco Boko
Spets efter 500m: 2 Bear Victory
Skrällen: 2 Bear Victory
Ranking: A 9 B 7,2,8,5,6,4,1 C 3,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett Kallblodslopp - Stolopp över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 6 Stjärnvira avslutade vasst fram till seger senast och om Martin Lundahl som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt med en liknande avslutning här och ska räknas tidigt, 1 Diadem Viking är jämnheten själv och hela 14 placeringar bland de två främsta på 16 starter är starka papper. Hon är kvick iväg och från innerspåret här så tror jag på tidig ledning och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här, 2 B.W.Mimmi gjorde årsdebut senast och avgjorde då på ett övertygande vis från dödens och från ett bra utgångsläge här så sitter Oskar Kylin Blom som kör hästen fint till direkt och kan utmana om en framskjuten placering igen, 7 Minessa är galoppbenägen men har bra fart när hon sköter sig och hon gjorde det klart bra vid vinsten i senaste starten och felfri nu så kan hon bli att räkna med här om det klaffar med positionerna.

Min Vinnare: 6 Stjärnvira
Spets efter 500m: 1 Diadem Viking
Skrällen: 3 Eldteksa
Ranking: A 6,1,2 B 7,5,13,9,3 C 14,12,8,11,10,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Dame Dream spetsade senast och släppte och fick luckan först med 75 meter kvar. Hon avslutade då bra fram till tredjeplatsen bakom vinnande Woolies. Här tror jag att Markus B Svedberg har ledningen i sikte och om han skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka till vinst här, 10 El Fitzgerald har varit strålande i de senaste starterna. Näst senast vann hon på V75 mot hårt motstånd när hon kopplade greppet sista 200 meterna via 11,6 sista 800 meterna och här möter hon ett enklare gäng. Från sitt springspår på tillägg kan hon hamna bra till direkt och med en liknande prestation som i de senaste loppen så kan hon bli svårstoppad här. Eventuellt barfota runt om nu kan ge en extra växel, vid ytterligare gardering kan 7 Thelma De Glatigne som avslutade rykande vasst via 11,5 sista 800 meterna senast bakom vinnande Ritchie Ås vara tänkbar här om Emilia Leo som kör hästen kan leverera en liknande spurt här.

Min Vinnare: 1 Dame Dream
Spets efter 500m: 1 Dame Dream
Skrällen: 1 Dame Dream
Ranking: A 1,10 B 7,3,8,5,6,4 C 9,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Hunkydory Degato gjorde ett bra lopp senast som tvåa bakom vinnande Chacha Sisu. Hon räds inte att göra grovjobbet och från ett bra utgångsläge här så sitter hon bra till direkt och kan bli att räkna med här. Första gången med Claes Sjöström nu kan vara intressant, 5 Le Chapeau galopperade bort en framskjuten placering senast. Han har gått bra över medeldistans förut och här tror jag att Mats Bucht har ledningen i sikte och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här, 1 Global Unlimited agerade lite trögt senast men höll ändå farten godkänt till slut. Det loppet i kroppen har säkert gjort honom gott men han är inte så startsnabb så innerspåret här är inte optimalt fast han kan definitivt vinna om det löser sig med positionerna, 8 Unique Findings började året med två raka segrar men har efter det inte riktigt fått till det. Här har hon ett risigt utgångsläge men om Daniel Wäjersten kan hitta ner i ett vettigt slagläge så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 2 Hunkydory Degato
Spets efter 500m: 5 Le Chapeau
Skrällen: 8 Unique Findings
Ranking: A 2 B 5,1,8,7,11,4,12,9 C 10,6,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Dartster F:s lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Muscle Hustle var väldigt fin ut i årsdebuten senast när han plockade ner sitt motstånd via 10,9 sista varvet. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och ska räknas tidigt här. Han kan lägga iväg bra från start men är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet, 1 Volstead har haft innerspår bakom bilen vid fyra gånger tidigare och har tagit ledningen alla gångerna och med spetsläge igen så kan han leda loppet länge. Han brukar gå bra efter vila men är ändå såklart svårbedömd nu när han ska börja starta igen. Det blir förmodligen öppet huvudlag, han är vassare med helstängt men har gått bra med öppet också. Troligen utan framskor meddelar Stefan Melander, 2 Sorbet vann försök och final i Gulddivisionen under vintern. Han har pausat i två månader nu men från ett bra utgångsläge här så sitter Carl Johan Jepson som kör hästen bra till direkt och han kan då vara långt framme på nytt. Nu blir det barfota vilket är ett stort plus för honom.

Min Vinnare: 7 Muscle Hustle
Spets efter 500m: 1 Volstead
Skrällen: 6 Queer Fish
Ranking: A 7 B 1,2,4,6,5 C 8,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming