DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Xpress ons 04/09

4 September 2019 - 13:55

Kvällens V86 Xpress delas mellan Åby & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 2 Highspeed Dynamite som kommer från en imponerande seger i ett Klass II försök på Bergsåker senast. Han kördes då offensivt från ett tolftespår och via utvändigt ledaren tog han över spets med 800 meter kvar av loppet och stack sedan undan till en klar seger via 11,8 sista 800 meterna. Här tror jag att Christoffer Eriksson som får chansen i sulkyn den här gången är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir mycket svårslagen här.

Min andra spik kommer i V86-4 på nummer 6 Vivacious Allie som kommer med två raka segrar efter att hon tidigt har kommit till ledningen och sedan vunnit mycket enkelt. Hon har ett spår lite långt ut här men jag tror att Örjan Kihlström sänder framåt omgående och då det låter som att ett par av konkurrenterna vill se ett snällt upplägg så tror jag hon kan få ledningen gratis och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas.

V86-1 2 Highspeed Dynamite
V86-2 1,3,6,10
V86-3 2,3,5,6,9
V86-4 6 Vivacious Allie
V86-5 1,8,9
V86-6 6,12
V86-7 1,2,4,8,9,11,12,13
V86-8 2,4,9

2880 rader x 0,25 = 720 kr

Dagens Dubbel
DD1: 11 Ottens Flamma
DD2: 2,4,9

3 rader x 50 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 2 Highspeed Dynamite som kommer från en imponerande seger i ett Klass II försök på Bergsåker senast. Han kördes då offensivt från ett tolftespår och via utvändigt ledaren tog han över spets med 800 meter kvar av loppet och stack sedan undan till en klar seger via 11,8 sista 800 meterna. Här tror jag att Christoffer Eriksson som får chansen i sulkyn den här gången är tidigt framme för att ta över ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir mycket svårslagen här, vid gardering kan 8 Smevikens Cruiser som inte var som bäst i Sommartravets final på Rättvik senast vara tänkbar. Han har nu fått vila en månad och han är distansgynnad och han är van att möta tufft motstånd och får han spara speeden fram till upploppet så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 4 Hennesy Boko gjorde comeback näst senast och kunde inte ta något efter en resa i fjärde utvändigt då utan fick nöja sig med en femteplats men senast så avslutade han bra efter en sen lucka från rygg på ledaren och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Taiga Woodland. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han dyka upp långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Highspeed Dynamite
Spets efter 500m: 2 Highspeed Dynamite
Skrällen: 4 Hennesy Boko
Ranking: A 2 B 8,4,7,9,1 C 6,3,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Real Caviar har gjort bort sig med galopp i både finalen av StoChampionatet och i uttagningsloppet till Derbystoet innan start på sistone. Felfri nu så kan hon öppna rätt så vettigt så om Torbjörn Jansson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 3 Flashdance blev störd senast och galopperade bort sig i starten. I Sverigedebuten gången innan det så vann hon på ett bra vis från dödens. Nu förstärker Erik Adielsson i sulkyn och med en fin löpning i den främre träffen så ska hon räknas tidigt här, 1 Got To Dash spetsade i en snabb öppning senast och släppte sedan ifrån sig ledningen och fastnade efter det med sparade krafter. Nu är det kort distans och den här gången tror jag inte att Ulf Ohlsson är intresserad av att släppa ifrån sig ledningen och skulle han slippa alltför hård press under vägen så kan det räcka långt här, 10 Zelante O.P. gav ett rejält intryck vid vinsten näst senast. Gången efter det slutade det med en startgalopp men om Carl Johan Jepson som kör hästen nu kan bli fint framdragen under slutvarvet och det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 6 Real Caviar
Spets efter 500m: 1 Got To Dash
Skrällen: 6 Real Caviar
Ranking: A 6 B 3,1,10,2,5,9 C 12,7,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett Treåringslopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Barnacle återkom efter tre månaders frånvaro senast och gick då en rejäl avslutning fram till seger. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och om Kim Eriksson kan hitta ner i en vettig position så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 3 Ornello var tillbaka på svensk mark senast efter en misslyckad sejour i Tyskland. Han vann på ett fint vis då med krafter kvar. Nu är det lång distans för första gången men han är stark och kan bli att räkna med här om han kan hålla sig i rätt gångart, 2 Gandalf Jaam kan öppna rätt vettigt och Jonas Moberg låter sugen på att köra i ledningen om han skulle ta sig till spets och skulle han få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här men det är inte heller omöjligt att han kan få ett bra lopp i vinnarhålet om han skulle släppa till någon mer betrodd och kan isåfall få chansen på open stretchen till slut.

Min Vinnare: 6 Barnacle
Spets efter 500m: 2 Gandalf Jaam
Skrällen: 9 Benjamin S.H.
Ranking: A 6,3 B 2,5,9,8,4,1,10 C 11,7,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Vivacious Allie som kommer med två raka segrar efter att hon tidigt har kommit till ledningen och sedan vunnit mycket enkelt. Hon har ett spår lite långt ut här men jag tror att Örjan Kihlström sänder framåt omgående och då det låter som att ett par av konkurrenterna vill se ett snällt upplägg så tror jag hon kan få ledningen gratis och skulle så bli fallet så blir hon svårstoppad här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från dödens med om det skulle behövas, vid gardering kan 1 Zeta Wise As som ledde från start till mål i finalen av StoSprintern näst senast och gången efter det så blev det en andraplats bakom vinnande Staro Miami vara tänkbar från ett bra läge. Hon är kvick ut och jag tror hon tar ledningen initialt men hon ska inte maxas i utrustningen och siktas mot Breeders' Crown om en dryg en månad så det är inte omöjligt att Kevin Oscarsson släpper till min spik och kan då lifta med till en bra placering i rygg på denne, 2 Indiana Boko har dragits med svåra startspår under en tid men har nu lottats till ett vettigt läge och här sitter Jorma Kontio som kör hästen bra till i andraspår omgående och skulle det bli överpace på loppet så kan hon duga en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Vivacious Allie
Spets efter 500m: 6 Vivacious Allie
Skrällen: 2 Indiana Boko
Ranking: A 6 B 1,2,3,4 C 8,7,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 9 Argbiggan såg fin ut vid den senaste starten när hon vann från ledningen och efter det så skulle hon ha varit med i uttagningarna till Derbystoet men var tvungen att strykas. Träningsrapporterna låter dock bra inför i kväll och hästen går bra bakifrån och trots 20 meters tillägg jämfört med hästarna på startvolten nu så ska hon räknas tidigt här, 8 Queen Neo har gjort tre starter efter ett långt uppehåll. Hon vann från spets i årsdebuten och senast så fastnade hon med sparade krafter. Här tror jag Peter Untersteiner hittar ut i andraspår omgående och om kusken är på offensiven så är det inte omöjligt att man provar framåt och kan då kanske bli släppt till ledningen av nummer 6 Tulip Face som jag tror tar hand om ledningen initialt och skulle så bli fallet så kan det bli en ny seger här men hon kan vinna loppet även med en utvändig löpning, 1 Amusement är inte så startsnabb men har ett bra läge och kan få en fin löpning på innerspår och kan då utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 9 Argbiggan
Spets efter 500m: 6 Tulip Face
Skrällen: 5 Carlos Stephanie
Ranking: A 9,8,1 B 2,5,11,6 C 10,3,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Captain My Captain avgjorde säkert efter en fin resa näst senast. Gången efter det så höll han godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Ajlexes Leif. Han är kvick ut i volten och från springspåret här så tror jag att Erik Adielsson kan nå ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Dallas Brick har galopperat en hel del tidigare men han skötte sig senast och med ett lopp i kroppen nu efter ett par månaders frånvaro så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han gynnas nu av fyra stycken strykningar och med en fin löpning nu så kan han blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 1 Latte Käll som fullföljde godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Upload senast vara tänkbar. Från ett bra läge här så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Captain My Captain
Spets efter 500m: 6 Captain My Captain
Skrällen: 12 Dallas Brick
Ranking: A 6,12 B 1,7,3,4 C 2,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Diamantstoet, Försök 7 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat åtta hästar, 11 Ottens Flamma var ute i ett uttagningslopp till Derbystoet senast och avslutade då positivt via 10 tempo sista 800 meterna till femteplatsen bakom vinnande Activated. Nu är det enklare motstånd och med en fin resa här så kan hon blanda sig i segerstriden och hon ska räknas tidigt här, 12 Bring Me Happy är härdad mot hårt motstånd. Hon fastnade med sparade krafter senast och löser det sig med positionerna här från ett knepigt läge så kan hon duga en bit mot det här gänget, 8 Othella Marke gick godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Ti Amo Face på Solvalla senast. Hon gör nu täta starter och möter passande motstånd och hon är rätt kvick iväg och med en offensiv Mikael J Andersson i vagnen så kan det bli tidig ledning trots ett spår långt ut här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Fleur Mearas har tänt till på barfotabalansen i de två senaste starterna. Kan hon få en fin resa på innerspår här så kan hon bli farlig via open stretchen till slut.

Min Vinnare: 11 Ottens Flamma
Spets efter 500m: 8 Othella Marke
Skrällen: 12 Bring Me Happy
Ranking: A 11 B 12,8,1,9,2,4,13 C 7,15,14,10,6,3
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Ultimaluna Grif kröp senast ner i rygg på ledande Stonewashd Diamant och kunde sedan spurta till vinst när hon fick luckan. Hon gjorde det bra även om hon fick det serverat. Hon är ännu obesegrad på Solvalla efter fem starter och nu förstärker Ulf Ohlsson i sulkyn och från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 4 Stonewashd Diamant drog i hårt tempo i ledningen senast och fick se sig besegrad av tipsettan som hade liftat med i rygg. Den gången var det ett varv längre distans än vad som gäller nu och med spetsläge på nytt så kan Erik Adielsson som kör hästen leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 9 Une Etoile Gar kördes invändigt i ett V75 lopp på Bergsåker och fastnade då med sparade krafter senast. Kan Jorma Kontio som kör hästen hitta en bra rygg att gå i och bli fint framdragen under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Barfota runt om och jänkarvagn som senast meddelar man från stall Timo Nurmos.

Min Vinnare: 2 Ultimaluna Grif
Spets efter 500m: 4 Stonewashd Diamant
Skrällen: 1 Gloria Web
Ranking: A 2,4,9 B 1,7,6 C 5,3,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Carolina - NY Rangers
Ishockey - NHL - 1
2.15
19:00  Örgryte - Västerås
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
1.95
19:00  Norrköping - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.32
19:00  Elfsborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.78
19:00  Brage - Trelleborg
Fotboll - Superettan - X2 / asian +0,5
1.80
20:30  Young Boys - St. Gallen
Fotboll - Super League - 1
1.65
20:56  Lopp 8: Hennessy Am
Trav - Färjestad - Vinnare
2.15
00:30  Vegas - Dallas
Ishockey - NHL - 1
2.27
14:00  Jiangsu Suning - Dalian Pro
Fotboll - Super League - 1
1.75
19:00  Hammarby - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Måndag 3/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 675 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad Måndag 3/8
Insats: 200 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 5 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming