DrTrav

V86 Xpress ons 06/02

6 Februari 2019 - 13:11

Kvällens V86 Xpress delas mellan Åby & Solvalla och det är Superjackpot ikväll och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-3 på nummer 6 Ecu De Mieloui som gästar Sverige från Norge och han är ännu obesegrad efter fem starter och även om han nu ställs mot svenskt motstånd för första gången så tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen trycker sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svårfångad för övriga ekipage, men han kan vinna även om han skulle få göra en del av grovjobbet under slutvarvet.

Min andra spik kommer i V86-5 på nummer 9 Thriller N.P. som har två vinster och en tredjeplats på tre starter i Sverige. Vid vinsten i senaste starten så gjorde han hela jobbet på egen hand och visade fin uppfattning och här tror jag att det kan bli en tuff körning där framme då det finns ett par startsnabba hästar som vill till spets och det skulle i så fall gynna Thriller N.P. som jag tror visar sig vara starkast den sista biten här.

V86-1 4,5
V86-2 4,5,7
V86-3 6 Ecu De Mieloui
V86-4 1,2,3,6,7,8,11,12,13,14
V86-5 9 Thriller N.P.
V86-6 3,7,9,10,11
V86-7 2,7,9,11
V86-8 1,4,5,7,9

6000 rader x 0,25 = 1500 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,7,9,11
DD2: 7 Load Relief
4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas 

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Ferrari River är kvick ifrån start och jag tror ingen vill svara honom och skulle ledningen nås smärtfritt så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Han har tidigare gått bra direkt efter några månaders paus och han ska räknas tidigt här, 4 Seek And Destroy är snabb ut men behöver få ett lopp på rulle för att vara som bäst nu på äldre dagar och med rygg på tipsettan här vore bra och då kan han bli farlig via open stretchen till slut, vid ytterligare gardering kan 2 Stella Newmen som kan öppna bra och sitter bra till direkt vara tänkbar men jag tror att Flemming Jensen släpper om han skulle nå ledningen men kanske kan lifta med till en plats.

Min Vinnare: 5 Ferrari River
Spets efter 500m: 5 Ferrari River
Skrällen: 6 Global Takeover
Ranking: A 5,4 B 2,6,9,7 C 8,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas 

V86-2
Solvallas Fyraåringsserie för Ston I över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Viking Grace kommer från en seger när hon fick det serverat och vann från vinnarhålet. Hon har visat startsnabbhet tidigare och jag tror hon tar sig till ledningen smärtfritt här och om hon skulle få bestämma lite där framme så kan hon leda loppet länge och hon ska räknas tidigt här, 7 S.G.Maleficent kommer med tre raka segrar och hon gjorde det bra vid vinsten i ett Margaretalopp från dödens senast och om Kenneth Haugstad kan servera hästen en bra löpning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Ithaki Boko fullföljde bra till tredjeplatsen senast men att det är ett halvvarv längre nu borde kunna vara en fördel och läget är bra och då kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Viking Grace
Spets efter 500m: 5 Viking Grace
Skrällen: 6 Petunia
Ranking: A 5 B 7,4 C 2,6,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Ecu De Mieloui som gästar Sverige från Norge och han är ännu obesegrad efter fem starter och även om han nu ställs mot svenskt motstånd för första gången så tror jag att Carl Johan Jepson som kör hästen trycker sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle han komma till spets smärtfritt så tror jag han blir svårfångad för övriga ekipage, men han kan vinna även om han skulle få göra en del av grovjobbet under slutvarvet. Den långa distansen får ses som en fördel och även körspö är ett plus, vid gardering kan 3 Whipped Eggs som galopperade dubbelt senast vara tänkbar här men han har annars inlett karriären bra och kan duga en bit här om han skulle hålla ordning på benen, 8 Bernts Ulrika gjorde det bra senast och täta starter ska inte heller vara något bekymmer men utgångsläget drar ner möjligheterna och hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Ecu De Mieloui
Spets efter 500m: 6 Ecu De Mieloui
Skrällen: 8 Bernts Ulrika
Ranking: A 6 B 3,8,4,5,2,1 C 12,9,10,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas 

V86-4
Ett Spårtrappa lopp över 2640 meter och jag har streckat tio hästar, 7 Corky Ramirez blev störd kort efter start i comebacken senast och sen blev lite för offensivt upplägg men kommer nog vara förbättrad till den här starten och ska räknas tidigt här. Det blir troligen jänkarvagn nu meddelar man från stallet, 6 Pontiac S.W. kommer från en enkel spetsvinst och det troliga är att han åter hittar till ledningen och skulle Ulf Ohlsson som kör hästen få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka till en ny seger, 2 Heylow har fått ett lopp i kroppen och kan vara förbättrad till den här starten och utgångsläget blev riktigt bra den här gången och även om hon inte är snabb ut bör hon hamna vettigt på det och hon är gynnad av distansen och jag tror hon kommer göra bra lopp och kan då blanda sig i segerstriden här, 12 Electrical Storm fick en alltför tung resa senast och har ett chansartat läge här men om Mattias Djuse kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 7 Corky Ramirez
Spets efter 500m: 6 Pontiac S.W
Skrällen: 7 Corky Ramirez
Ranking: A 7,6 B 2,12,13,11,8,1,3,14 C 15,5,10,9,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Xpressprintern över 1640 meter och jag har spikat nummer 9 Thriller N.P. som har två vinster och en tredjeplats på tre starter i Sverige. Vid vinsten i senaste starten så gjorde han hela jobbet på egen hand och visade fin uppfattning och här tror jag att det kan bli en tuff körning där framme då det finns ett par startsnabba hästar som vill till spets och det skulle i så fall gynna Thriller N.P. som jag tror visar sig vara starkast den sista biten här. Det blir vanlig vagn och öppet huvudlag meddelar Magnus Dahlén, vid gardering kan 2 Dontbreakthebankås som gick 10,6 sista 800 meterna från kön på V75 senast men det räckte bara till en sjätteplats vara tänkbar här då han är kvick ut och jag tror att Adrian Kolgjini vill till spets här men jag tror att det kan bli en rejäl körning då även nummer 6 Aha kan lägga iväg bra från start och även nummer 8 Alicia Bore är snabb ut vid laddning och skulle det bli kubbning om ledningen tror jag inte han håller undan för min spik, 3 Dalforno höll starkt från dödens senast och har känts fin och varit pigg och glad efteråt så formen ska nog hålla i sig meddelar Olle Elfstrand men mot det här motståndet så får han ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Thriller N.P.
Spets efter 500m: 2 Dontbreakbankås
Skrällen: 3 Dalforno
Ranking: A 9 B 2,3,5,4 C 1,6,8,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas 

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 B.B.S.Poetry var riktigt dålig senast och knappast frisk då. Har ett perfekt läge med springspår nu och jag tror hon kommer till spets här och väl där så där så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir vanlig vagn igen och så blir det blir ett helstängt huvudlag meddelar Jenny A Björk, 9 Enjoy's Pajazzo har visat fin form en längre tid nu och med lopp i kroppen nu så kan han bli farlig om det blir lite fart på tillställningen och då har han en rejäl avslutning att ta till och han ska räknas tidigt här, 11 Kingofthehill F. är en stark häst som tål att gå fram i dödens om det behövs och blir det bra tempo i loppet tror jag att han kan sluta långt framme här.

Min Vinnare: 7 B.B.S.Poetry
Spets efter 500m: 7 B.B.S.Poetry
Skrällen: 3 Bäste Hornline
Ranking: A 7,9 B 11,10,3,1,2,4,6 C 5,8,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Mira Hörsta är som bäst med rygglopp, men tål dödens även om hon ska helst inte laddas från början men om Jeppe Juel kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli att räkna med över upploppet, 9 Randemar R.D. återkommer efter en liten paus nu och kan inte utnyttja sin startsnabbhet här och har dessutom galopperat i mer än hälften av sina starter men när han har travat så har det blivit fyra vinster på fem starter så om han kan hålla ordning på benen nu så kan han blanda sig i segerstriden här, 2 Edio har blivit nerstruken till innerspår här och det är knappast en fördel då han bara är medelsnabb den första biten men om Carl Johan Jepson kan hitta loss från innerspåret så kan han duga mot det här gänget alternativt att han kan använda open stretchen den sista biten om han inte hamnar alltför långt bak, 11 Marjons Ivory gjorde bort sig strax efter start som hårt betrodd på V75 senast men innan dess har hon gått starkt och att det nu är autostart är en klar fördel och om Bernardo Grasso kan komma igenom bra från det här utgångsläget så kan hon utmana om en framskjuten placering här. Det blir vanlig vagn och öppet huvudlag igen meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 7 Mira Hörsta
Spets efter 500m: 4 Tellus Face
Skrällen: 4 Tellus Face
Ranking: A 7,9 B 2,11,4,3,10 C 5,6,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fem/Sexåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Load Relief gjorde första starten för Timo Nurmos senast och tappade då mycket på en startgalopp men gjorde en bra upphämtning fram till tredjeplatsen bakom vinnande Rally Gunnar och med lopp i kroppen nu så kan han vara vassare den här gången och utan galopp nu så tror jag att Jorma Kontio är offensiv och skulle han få ta över ledningen är mycket vunnet och han ska räknas tidigt här, 4 Wrongdoer höll tappert till tredjeplatsen senast efter en tuff resa men kan öppna bra och skulle han komma före tipsettan till spets så kan det räcka långt här, 5 Real Masterpiece blev dragen sist senast och fick aldrig riktigt chansen men från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till direkt och kan vara långt framme, 9 Deux En Un har ett svårt läge men har en bra startrygg och om Ilkka Korpi som kör hästen kan komma igenom bra så kan han sluta långt framme om det klaffar med positionerna, 1 Mistelns Napoleon vann ett V86 lopp i somras från spets men det är långt ifrån säkert att det kan bli någon ledning här men om det löser sig så kan han ha vissa möjligheter att blanda sig i segerstriden,

Min Vinnare: 7 Load Relief
Spets efter 500m: 7 Load Relief
Skrällen: 5 Real Masterpiece
Ranking: A 7 B 4,5,9,1,6,3,2 C 8,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Goffin - Albot
Tennis - ATP Halle - Gof -3,5 games
1.64
19:00  Jönköping Södra - Varberg
Fotboll - Superettan - 2 (asian +0)
1.94
21:00  England - Japan
Fotboll - Dam-VM - Inget mål före 34:00
1.83
21:00  Skottland - Argentina
Fotboll - Dam-VM - Skottland Ö5,5 hörnor
1.72
02:30  Argentina - Paraguay
Fotboll - Copa America - BLGM
2.10
21:00  Deportivo La Coruna - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - 1
2.00
21:00  USA - Sverige
Fotboll - VM - damer - Under 2,5 mål
2.14
01:00  Uruguay - Japan
Fotboll - Copa America - Uru inte mål i båda hl
1.94
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:30  Topptipset ons 19/6 144 kr

Livestreaming