DrTrav

V86 Xpress ons 10/04

10 April 2019 - 15:15

Det är V86 Xpress ifrån Åby & Solvalla ikväll med Jackpot och här följer min analys av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-6 på nummer 6 Perfect Dynamite som har utvecklats rejält på sistone och senast var han väldigt bra när han vann Bronsdivisionens final helt överlägset från dödens. Han kan öppna bra i volten och jag tror att Ante Lisell tar ett tidigt initiativ och då tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så blir han mycket svårfångad här. Lång distans den här gången ska inte vara några problem då han är urstark.

Min andra spik kommer i V86-8 på nummer 15 Vincero Gar som kommer från Italien med tre raka segrar i bagaget. Segrarna har tagits på bra vis och även om han ofta kört sig till ledningen går han från samtliga positioner. Han har visat klart bäst fartresurser med de 11-tider han travat och trots att det är ett knepigt utgångsläge här så tror jag att han visar sig vara starkast över upploppet här.

V86-1 1,3,5,6,8
V86-2 1,6
V86-3 2,3,4,11
V86-4 4,5,6,8,11
V86-5 1,4,10
V86-6 6 Perfect Dynamite
V86-7 1,4,5,7,14
V86-8 15 Vincero Gar

3000 rader x 0,25 = 750 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,4,5,7,14
DD2: 15 Vincero Gar

5 rader x 50 kr = 250 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Joyride Cane var mycket bra senast då han travade 11,3 över kort distans från dödens större delen av loppet. Han kan öppna rätt bra så Henna Halme som kör hästen borde kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och han ska räknas tidigt, 6 Quite A Quality hade fyra raka segrar innan han galopperade bort sig i finalen av Klass II på Solvalla senast. Han tävlade då barfota runt om för första gången men nu blir det skor istället och om Marc Elias som kör hästen kan servera honom en bra löpning så kan det räcka en bit här, 1 Ramon Dekkers blev störd till galopp i comebacken senast men felfri nu så är han kvick iväg och är spetsbudet initialt här och det är en position han trivs bra i då fyra av karriärens sex vinster är tagna från ledningen och från spets eller vinnarhålet här så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Yankee Boy gjorde årsdebut senast och tog då över ledningen med varvet kvar och vann med norsken oryckt via 11,3 sista 800 meterna. Från ett bra utgångsläge här så sitter Kim Eriksson som kör hästen bra till direkt och kan göra sig gällande över upploppet här, 8 Je T'Aime Lucky gjorde årsdebut senast när hon vann ett V75 lopp i Halmstad fast utgångsläget här är mindre bra men om det löser sig med positionerna så kan hon vara långt framme igen.

Min Vinnare: 5 Joyride Cane
Spets efter 500m: 1 Ramon Dekkers
Skrällen: 1 Ramon Dekkers
Ranking: A 5,6 B 1,3,8,10,11,2,4 C 9,7
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Fyra/Femåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 6 Valchiria O.P. skrällvann det italienska Derbyt 2017. Senast var hon ute i Prix De Luxembourg på Vincennes i slutet av januari och gjorde då bort sig med en tidig galopp. Nu återkommer hon efter ett uppehåll fast kliver ner i klass här och Alessandro Gocciadoro brukar ha sina hästar väl förberedda när de gästar Sverige. Här tror jag att hon körs offensivt och kan då bli släppt till spets efter ett halvvarv men det är långt ifrån säkert och det kan mycket väl bli dödens men oavsett så ska hon räknas tidigt här, 1 Hevin Boko blev tempotorsk och var chanslös att ta något trots 09,5 sista 500 meterna utan fick nöja sig med femteplatsen i stoeliten som vanns av Shadow Gar senast. Innerspåret här är inte optimalt men det är ett litet fält och om Jorma Kontio som kör hästen kan hitta loss i god tid så kan det vara läge för en efterlängtad seger, vid ytterligare gardering 5 Europhile Am visade fina toppar under fyraåringssäsongen och var tvåa i Stoderbyt under hösten. Här gör hon årsdebut och kan behöva loppet men hon är mycket kvick iväg och är spetsbudet initialt här och om Erik Adielsson som kör hästen slipper att utstå alltför mycket press under vägen så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Valchiria O.P.
Spets efter 500m: 5 Europhile Am
Skrällen: 3 Beautiful Bacardi
Ranking: A 6,1 B 5,4,2,3 C 8,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Royal Baby såg jättefin ut i årsdebuten senast när hon satt fast med sparade krafter. Hon är startsnabb och jag tror att Tom Erik Solberg som kör hästen siktar mot ledningen här och om hon skulle komma till spets utan någon större strid så tror jag att man kör i den positionen och kan då blanda sig i segerstriden här, 11 Tudor Kronos är en högkapabel travare som nu återkommer efter en längre vila. Han har hittills segrat i 13 av 23 starter och trivs på lång distans och när nu Robert Bergh plockar ut honom här så tror jag att han är väl förberedd och om han slipper att göra alltför mycket av grovjobbet här så kan han vara långt framme direkt i comebacken, 4 Callmeawinner kommer från en seger från ledningen och hon är mycket startsnabb och är obesegrad i spets efter nio tidigare försök så jag tror att Thomas Uhrberg som kör hästen kommer ladda rejält för att ta sig förbi tipsettan i starten men det är inte säkert att hon kan lyckas med det men det finns ju open stretch att använda om det skulle behövas och hon kan bli farlig över upploppet, 2 Inertial har suttit fast vid ett par tillfällen på sistone och kan överraska om Jörgen Sjunnesson som kör hästen kan servera honom en bra löpning.

Min Vinnare: 3 Royal Baby
Spets efter 500m: 3 Royal Baby
Skrällen: 2 Inertial
Ranking: A 3,11 B 4,2,8,7,5,1 C 9,6,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 11 Dream Cash avslutade vasst när luckan kom in på upploppet via 11,3 sista 700 meterna fram till tredjeplatsen bakom vinnande Gambit Brodde senast och med de rätta ryggarna under slutvarvet så kan han bli farlig över upploppet här. Eventuellt urryckare för första gången nu kan vara intressant, 5 Falcon Am har varit bra i årets båda starter. I årsdebuten näst senast så vann han trots en tung löpning och gången efter det så spurtade han bra som tvåa bakom vinnande Romero. Hon kan öppna bra i voltstart och borde kunna slinka ner i ett bra slagläge och kan bli att räkna med även här, 6 Rasmus Raz tog sin första seger när han vann årsdebuten senast. Han är kvick iväg och från springspåret här så kanske Claes Sjöström som kör hästen kan nå ledningen och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge och ska räknas tidigt här.

Min Vinnare: 11 Dream Cash
Spets efter 500m: 6 Rasmus Raz
Skrällen: 4 My Angel Laday
Ranking: A 11 B 5,6,4,8,9,7 C 3,10,1,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Caloy gjorde debut i ny regi för Veijo Heiskanen senast och vann då ett billigt lopp efter en fin resa via 14 tempo sista 700 meterna. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara ännu vassare den här gången och han är snabb iväg så jag tror att Peter Ingves som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och om han skulle komma till spets utan någon större strid så tror jag att han blir svår att plocka ner för övriga ekipage, 10 Sergent D'Inverne är inte att lita på och gör första starten på sex månader nu men han kan mycket i grunden och kan bli att räkna med direkt i comebacken här om han skulle hålla ordning på benen och om Robert Bergh som kör hästen kan servera honom en bra löpning, 1 Copertino V.W. har inlett tävlandet med fyra segrar på tolv försök. Här har han fått ett bra utgångsläge i årsdebuten även om han inte är så kvick iväg men om Stefan Söderkvist som kör hästen kan komma loss i god tid så kan han utmana om en framskjuten placering här men skulle han lyckas hålla rygg ledaren så kan få chansen via open stretchen.

Min Vinnare: 4 Caloy
Spets efter 500m: 4 Caloy
Skrällen: 8 Key West Snapper
Ranking: A 4 B 10,1,6,8,7,11 C 3,5,2,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett Amatörlopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 6 Perfect Dynamite som har utvecklats rejält på sistone och senast var han väldigt bra när han vann Bronsdivisionens final helt överlägset från dödens. Han kan öppna bra i volten och jag tror att Ante Lisell tar ett tidigt initiativ och då tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så blir han mycket svårfångad här. Lång distans den här gången ska inte vara några problem då han är urstark. Det blir samma balans som han gått med på slutet vilket betyder skor runt om samt jänkarvagn och norskt huvudlag meddelar man från stallet, vid gardering kan 2 Vincent Chase som avgjorde på bra sätt senast vara tänkbar och har känts lika fin i träningen efteråt som tidigare meddelar man från stallet. Den långa distansen klarar han och jag tror att Christer Nyström som kör hästen har läge att nå ledningen initialt men jag tror att man släpper när den stora favoriten ställer frågan och kan då lifta med till en plats där bakom.

Min Vinnare: 6 Perfect Dynamite
Spets efter 500m: 6 Perfect Dynamite
Skrällen: 2 Vincent Chase
Ranking: A 6 B 2,3,5,7,4 C 9,1,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Executive Caviar's Stoserie 2019 - omgång 3 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Whitestripe Maid är rätt snabb första biten och har vettig chans på ledningen från innerspåret här men det är inte säkert på att Rickard Svanstedt vill köra i spets om favoriten kommer tidigt men kan då bli farlig på open stretchen till slut, 4 Nanny Mcphee är obesegrad efter två starter för Joakim Lövgren. Hon är kvick iväg och jag tror att Joakim Lövgren är ute efter ledningen här och om hon skulle komma till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge men det är inte säkert att hon kan ta sig förbi tipsettan och skulle det bli dödens så kan det bli tuffare att vinna, 7 Got You B.R. glänste vid seger hemma i Norge näst senast och var fullt godkänd fyra på Solvalla bakom vinnande Woolies senast. Här är utgångsläget inte det bästa och en vingelrisk föreligger men om Tom Erik Solberg som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan hon bli farlig över upploppet. Barfota runt om nu kan ge en extra växel till slut, 14 Vichy Grif hade två raka segrar innan hon fastnade med sparade krafter i ett lopp som vanns Callmeawinner senast. Hon är allra bäst när hon får löpa med i draget och spara sin vassa speed och med bra ryggar under slutrundan och ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut, 5 Miss Duffy gör debut i ny regi för Peter Untersteiner och med en bra löpning så kan hon vara långt framme här. Barfota runt om kan vara spännande.

Min Vinnare: 1 Whitestripe Maid
Spets efter 500m: 1 Whitestripe Maid
Skrällen: 7 Got You B.R.
Ranking: A 1 B 4,7,14,5,9,10,8 C 2,6,13,11,12,3
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 15 Vincero Gar som kommer från Italien med tre raka segrar i bagaget. Segrarna har tagits på bra vis och även om han ofta kört sig till ledningen går han från samtliga positioner. Han har visat klart bäst fartresurser med de 11-tider han har travat och trots att det är ett knepigt utgångsläge här så tror jag att han visar sig vara starkast över upploppet här, vid gardering kan 6 Alone som fick en tuff årsdebut senast vara tänkbar här. Han har ett lopp i kroppen och om Örjan Kihlström är offensiv här så kanske han kan köra sig till ledningen efter en bit och skulle han komma till spets smärtfritt så kan det räcka långt här, 4 Versailles U.S. har tränat fint inför den här starten meddelar Reijo Liljendahl men det kan fattas tempo i honom nu när det handlar om årsdebut och han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 15 Vincero Gar
Spets efter 500m: 6 Alone
Skrällen: 5 Cash T.J.
Ranking: A 15 B 6,4,5,2,14,12,9,10,8 C 7,3,11,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  LA FC - LA Galaxy
Fotboll - MLS - 2 asian hcp +1,5
1.95
19:00  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Under 3,5 mål
1.63
19:00  IFK Göteborg - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
2.10
19:00  Kwon Soon - Dellien
Tennis - US Open - Kwo -6,5 games
1.60
19:00  Sundsvall - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.65
20:45  Inter - Lecce
Fotboll - Serie A - Inter + håller nollan
2.02

Livestreaming