DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Xpress ons 11/09

11 September 2019 - 13:57

Kvällens V86 Xpress delas mellan Jägersro & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 4 Victory Topline som gjorde bort sig med galopp i den senaste starten som var i ett Bronsdivisionsförsök på Bergsåker. Gången innan det var han strålande när han tog hand om ledningen från innerspåret och kom i mål på 10,8 över aktuell distans. Här tror jag att Patrick Hedqvist som kör hästen är ute efter ledningen på nytt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han blir svårfångad från den positionen. Vinnarodds 1.65 bet365

Min andra spik kommer i V86-5 på nummer 8 Cash Flow som har varit mycket bra vid tre raka segrar hemma i Danmark. Hon har presterat bra i tidigare Sverigestarter med två vinster och den långa distansen fungerar bra. Här har hon ett dåligt utgångsläge men det är ett litet fält så det kan inte bli en alltför dålig position. Hon är stark och rejäl och hon tål att göra en del grovjobb under slutvarvet om det skulle behövas och jag tror hon blir mycket svår att stå emot över den dryga distansen här. Vinnarodds 3.00 Unibet

V86-1 2,3,4,5,6
V86-2 1,2,3,5
V86-3 1,6,7,9,10
V86-4 4 Victory Topline
V86-5 8 Cash Flow
V86-6 2,8
V86-7 2,3,8,11
V86-8 2,3,5,8

3200 rader x 0,25 = 800 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2 Marcello Wibb
DD2: 2,3,5,8

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Jägersro Supersprint 2019 över 1140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 M.T.Insider var mycket duktig vid vinsten från ledningen näst senast. Han är väldigt snabb den första biten så Olle Alsén kan nog nå ledningen här men det kan kosta för det är flera startkanoner som har spår invändigt så spetsen är inte given men om han skulle nå ledningen utan att spilla alltför mycket krut så kan han bli svårfångad från spets, 3 Mr Lindy vann för tre starter sedan från ledningen och efter den insatsen så har han suttit fast med sparade krafter i de två senaste loppen. Från ett bra utgångsläge här så sitter han bra till omgående och han ska räknas tidigt. Lutfi Kolgjini har kört honom en gång tidigare och då blev det också seger, 4 Xlnt Chili Tripel är riktigt explosiv den första biten men kunde inte emot tipsettan i startögonblicket i Speedrace på Solvalla under Elitloppshelgen men här kan han kanske få sin revansch, 6 Ferry Boko har en vass avslutning att ta till och gynnas om det blir högt tempo på tillställningen. Jänkarvagn nu är intressant.

Min Vinnare: 5 M.T.Insider
Spets efter 500m: 5 M.T.Insider
Skrällen: 6 Ferry Boko
Ranking: A 5,3,4 B 6,2 C 1,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Danilo Brick har gjort bort sig med galopp i årets samtliga tre tidigare starter. Han är inte att lita på men felfri nu så tror jag han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och då tror jag han är huvudet högre än sina konkurrenter men som sagt så kan han göra bort sig och garderas av den anledningen med ett par hästar till, 1 Bottnas Easy Cash fick segern senast över lång distans när ledaren galopperade över mål. Kommer att få ett fint lopp från det här utgångsläget och han ska räknas tidigt, 2 Digital Class är väldigt ojämn och senast galopperade hon på väg mot ledningen. Gången innan det så satt hon fast med rubbet sparat i ett kval till Stoderbyt. Hon kan leverera en vass avslutning och skulle den klara streckfavoriten komma bort så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 3 Enge Kevin satt långt bak och spurtade klart bra via 14 tempo sista varvet fram till seger näst senast. Gången efter det fullföljde han godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Tyson Dimanche och med en fin resa i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här gänget. Örjan Kihlström upp nu är intressant.

Min Vinnare: 5 Danilo Brick
Spets efter 500m: 5 Danilo Brick
Skrällen: 2 Digital Class
Ranking: A 5 B 1,2,3,6,9,4,12,8,11 C 7,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Taiga Woodland kommer med två raka spetssegrar och jag tror att Kevin Oscarsson som kör hästen nu har ledningen i sikte här och om han skulle nå spets utan någon större strid så är mycket vunnet och han kan rinna undan till en ny seger från den positionen, 1 Get Ready On Tour har vunnit de tre senaste gångerna som tränaren Peter Untersteiner har kört hästen. Det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen från innerspåret vilket gör
det hela lite chansartat men om han kan hitta loss i god tid före må¨l så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 10 Hurricane River var hårt betrodd i den senaste starten men gjorde då bort sig med galopp. Felfri nu så har han gott kunnande och om det klaffar men löpningsförloppet så kan han dyka upp i segerstriden här, 7 Cassiopeia var mycket duktig i den senaste starten när hon fick öppna fort i ledningen och gick sedan undan till seger. Det kan bli svårare att komma till ledningen den här gången men om Nicolaj Andersen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli farlig den sista biten, 9 Scotch Brodde kommer med mycket fin form och med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 6 Taiga Woodland
Spets efter 500m: 6 Taiga Woodland
Skrällen: 7 Cassiopeia
Ranking: A 6 B 1,10,7,9,3,2,4,5 C 11,12,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Amatörsprintern över 1640 meter och jag har spikat nummer 4 Victory Topline som gjorde bort sig med galopp i den senaste starten som var i ett Bronsdivisionsförsök på Bergsåker. Gången innan det var han strålande när han tog hand om ledningen från innerspåret och kom i mål på 10,8 över aktuell distans. Här tror jag att Patrick Hedqvist som kör hästen är ute efter ledningen på nytt och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så tror jag han blir svårfångad från den positionen, vid gardering kan 6 Chapuy som tävlade barfota runt om senast och kördes då till ledningen i ett tidigt skede och gick sedan undan till en enkel seger med krafter kvar vara tänkbar. Det är inte säkert att han kan komma till spets den här gången och skulle han få vandra utvändigt så blir det tuffare att vinna loppet, 11 Rajah Silvio kommer med två raka segrar. Näst senast avgjorde han från dödens och gången efter det så gick han en vass avslutning via 09,6 sista 800 meterna och vann med en halv längd före Liam Dana. Bakspår över kort distans nu är dock lite chansartat men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Victory Topline
Spets efter 500m: 4 Victory Topline
Skrällen: 2 Aramis Amok
Ranking: A 4 B 6,11,2,9,8,7,3 C 1,10,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett Stolopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 8 Cash Flow som har varit mycket bra vid tre raka segrar hemma i Danmark. Hon har presterat bra i tidigare Sverigestarter med två vinster och den långa distansen fungerar bra. Här har hon ett dåligt utgångsläge men det är ett litet fält så det kan inte bli en alltför dålig position. Hon är stark och rejäl och hon tål att göra en del grovjobb under slutvarvet om det skulle behövas och jag tror hon blir mycket svår att stå emot över den dryga distansen här, vid gardering kan 5 Ilydia Boko som gjorde ett bra lopp utvändigt om Tyson Dimanche senast vara tänkbar om Marc Elias kan hitta ner i en vettig position, 4 Procalate gjorde bort sig med galopp i kvalet till Derbystoet fast hon gjorde en godkänd upphämtning efter det. Hon kan öppna snabbt och med tanke på läget kan det var loppets tidiga ledare och om Lutfi Kolgjini skulle få bestämma en del i spets så kan det räcka en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Cash Flow
Spets efter 500m: 4 Procalate
Skrällen: 4 Procalate
Ranking: A 8 B 5,4,6,7,2,9 C 3,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 8 I'm Sailing har inte vunnit på länge men hon har varit riktigt bra i sina fyra senaste starter och senast höll hon heroiskt som tvåa bakom vinnande Lady Nadine efter att ha gått utan draghjälp i tredjespår hela sista varvet. Läget är mindre bra men det är inte så många motståndare med i loppet så om hon kan få en rygg att gå i under slutrundan den här gången så tror jag att det kan vara läge för en efterlängtad seger, 2 Divine kommer med en färsk seger i raden. Hon kördes fram i dödens med dryga varvet kvar av loppet vilket sedermera blev ledningen 600 meter från mål och i den positionen så höll hon undan till en säker seger senast. Här sitter hon bra till omgående och hon kan bli att räkna med på nytt. Det aviseras barfota runt om och jänkarvagn för första gången vilket kan ge en bra effekt här, vid ytterligare gardering kan 5 Carisma Sisu som kan lägga iväg rätt bra från start och kanske kan få ta över ledningen i ett tidigt vara tänkbar om hon skulle hitta till spets och få bestämma en del i den positionen.

Min Vinnare: 8 I'm Sailing
Spets efter 500m: 5 Carisma Sisu
Skrällen: 5 Carisma Sisu
Ranking: A 8,2 B 5,6,1,3,7 C 4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Marcello Wibb var klart bra som trea i Derbykvalet som Inti Boko vann senast. Från ledningen har hästen tagit tre vinster efter fyra försök han travat i den positionen och från ett perfekt utgångsläge tror jag att han kan nå spets i ett tidigt skede och skulle Johan Untersteiner få trolla bort en del av loppet i den positionen så kan det bli en ny seger men han är väldigt stor favorit på spelet så jag vill ha med ett par hästar till, 3 Infinitus gick ett bra upplopp och plockade ner Man Of Steel via 10,3 sista 700 meterna till en knapp seger näst senast. Gången efter det så fastnade han med sparade krafter i finalen av K.G.Bertmarks Minne där Porthos Race vann. Han kan inte vara med i någon spetsstrid men om det blir överpace på loppet så fäller han många hästar till slut, 8 Magic Happens gjorde det bra vid vinsten näst senast fast har ett risigt utgångsläge nu men om Peter Untersteiner kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 11 Counterfeightr återkom efter en tids frånvaro på Charlottenlund senast och pullade då sig i galopp med 900 meter kvar av loppet. Svårt läge här men det kan vara en jätteskräll som inte är så mycket streckad om det blir bra tempo på tillställningen och om Christoffer Eriksson kan bli fint framdragen under slutvarvet.

Min Vinnare: 2 Marcello Wibb
Spets efter 500m: 2 Marcello Wibb
Skrällen: 11 Counterfeightr
Ranking: A 2 B 3,8,11,6,5,1,10 C 9,4,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 My Tambourine Man har gjort en start som valack och var då ute i Derbykval och avslutade då fullt godkänt till sjätteplatsen bakom vinnande Global Welcome. Han ska gå framåt med det loppet i kroppen till den här starten och klaffar det med positionerna från ett dåligt läge så kan han blanda sig i segerstriden här, 3 Religious har gjort det bra mot tufft motstånd tidigare och han är snabb den första biten så om Mika Forss kan hitta till ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Intressanta utrustningsändringar då det vankas rycktussar och jänkarvagn båda för första gången, 2 Au Gratin har endast en seger i karriären på 25 försök men avslutade fint i skymundan senast. Han är inte snabb från start utan har sin bästa bit till slut fast från ett bra spår här så kan han få en fin resa och kan då vara långt framme. Eventuellt ska han tävla barfota runt om vilket kan bli ett lyft, 5 Mas Capacity har vunnit 7 av 15 starter i karriären men han gjorde bort sig med startgalopp senast och är inte att lita på men om han kan hålla ordning på benen den här gången så har han en vass spurt som biter bra till slut. Streckfavoriten nummer 10 Deede Star var duktig vid V75 seger senast men har bakspår nu och startar här för att få ett lopp i kroppen inför V75 finalerna i slutet av månaden och får därför inte plats på systemet.

Min Vinnare: 8 My Tambourine Man
Spets efter 500m: 3 Religious
Skrällen: 5 Mas Capacity
Ranking: A 8 B 3,2,5,10,12,1,4,9,7 C 11,6
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

Få 100 kr bonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Man United - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.93
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Malmö FF - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.68
19:00  Kalmar FF - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
1.86
19:30  Villarreal - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
2.02
21:00  Man United - Southampton
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.93
21:45  Inter - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1.5
1.75
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
22:30  Benfica - Vitoria Guimaraes
Fotboll - Primeira Liga - BLGM
1.91
19:00  Vinnare SEC 2020
Speedway - SEC - Robert Lambert
6.50
19:00  Djurgården - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - DIF ö1,5 mål
1.72
21:15  Arsenal - Liverpool
Fotboll - Premier League - 2
1.95
21:45  Udinese - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 13/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Solvalla Måndag 13/7
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Solvalla Måndag 13/7
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming