DrTrav

V86 Xpress ons 13/02

13 Februari 2019 - 14:05

Kvällens V86 Xpress delas mellan Bergsåker & Solvalla och här följer min lösning av omgången. Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 2 Cash T.J. som efter att ha varit segerlös under fjolåret har sett ruskigt formstark ut i de senaste starterna med två vinster och en andraplats, och från ett perfekt utgångsläge har han en bra chans när den svåraste motståndaren startar från bakspår. Han är snabb ut och Ida Riesterer kanske kan komma till spets här men han är inte beroende av ledningen för att vinna loppet så oavsett så tror jag att han blir svårslagen.

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 5 Smedsbo Faksen som vann helt överlägset i Östersund senast och var riktigt bra via 19,2 sista 400 meterna. Med endast en häst på startvolten så tror jag att Magnus A Djuse är offensiv och bombar mot täten trots tillägget och skulle så bli fallet är mycket vunnet och jag tror han vinner loppet från spets.

V86-1 1,3,4,7
V86-2 2 Cash T.J.
V86-3 1,2,3,4,5,9,11
V86-4 1,2,4,5
V86-5 5,7,9,15
V86-6 4,9
V86-7 5 Smedsbo Faksen
V86-8 2,4,5,8,9

4480 rader x 0,25 = 1120 kr

Dagens Dubbel
DD1: 5 Smedsbo Faksen
DD2: 2,4,5,8,9
5 rader x 50 kr = 250 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Tale Of Jacks var mycket duktig vid vinsten näst senast när han plockade ner sitt motstånd kort före mål på en krävande bana och gången efter det så gick ekrarna sönder på nya hjulet och kusken valde chansa invändigt och han gick sedan klart bra till slut. Eventuellt jänkarvagn nu är mycket intressant och han ska räknas tidigt här, 3 Mr Cleyton J.F. orkade inte från dödens i fjolårets sista start, men då han är snabb ut så tror jag på tidig ledning här och skulle han komma till spets smärtfritt så är mycket vunnet och han kan leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Aking Bakasyon har varit ute i rätt tuffa gäng på sistone och möter enklare motstånd här och från ett fint utgångsläge tror jag han kan nå vinnarhålet och med en lucka till slut så kan han bli farlig, 4 Bearbucket gjorde det godkänt från dödens till andraplatsen i ett lopp som vanns av Miss Hejaracka senast och med lopp i kroppen nu så kan han vara långt framme här även om han riskerar att få göra en del av grovjobbet.

Min Vinnare: 7 Tale Of Jacks
Spets efter 500m: 3 Mr Clayton J.F.
Skrällen: 7 Tale Of Jacks
Ranking: A 7,3 B 1,4,5,2 C 8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Lärlings- & Ungdomslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Cash T.J. som efter att ha varit segerlös under fjolåret har sett ruskigt formstark ut i de senaste starterna med två vinster och en andraplats, och från ett perfekt utgångsläge har han en bra chans här när den svåraste motståndaren startar från bakspår. Han är snabb ut och Ida Riesterer kanske kan komma till spets här men han är inte beroende av ledningen för att vinna loppet men oavsett så tror jag att han blir svårslagen här, vid gardering kan 10 Grainfield Aiden som vann senast när han avgjorde lätt via 13,6 sista 800 meterna vara tänkbar här om Emilia Leo kan servera hästen en bra löpning, 8 Day Of Love var fin vid vinsten i Sverigedebuten för fyra starter sedan men efter det har han inte fått till det och har galopperat i tre raka lopp men felfri nu så kan han duga en bit här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Cash T.J.
Spets efter 500m: 2 Cash T.J.
Skrällen: 8 Day Of Love
Ranking: A 2 B 10,8,4,9,11,1 C 3,7,6,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 9 Sugar Daddy var inte som bäst i sista starten i fjol och fick en liten paus efteråt men kommer nu väl förberedd och han tål att gå en repa ute i spåren och han ska räknas tidigt direkt i comebacken här, 5 Tempura ledde stort i ett V86-lopp näst senast, men blev upphunnen av Love De Villeneuve och fick nöja sig med andraplatsen och gången efter det så avslutade han starkt till tredjeplatsen i ett lopp som Red Isac vann och trots att han inte vunnit på länge så tror jag han kan vara med långt framme här, 4 Mellby Don Juan höll starkt till andraplatsen senast efter att ha fått trava i tredjespår utan rygg sista 600 meterna. Här tror jag att Daniel Wäjersten som kör hästen sänder mot ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge för spets är en position han trivs bra i då 8 av 10 vinster är tagna från den positionen, 1 Zorro Swing har varit riktigt bra i vinter, men gjorde sig lite illa och fick strykas inför en tilltänkt start. Det är inte optimalt med innerspår då det är lite galopprisk för att han kan bli lite laddad, men om han skulle kliva iväg så sitter han bra till direkt fast det är inte säkert att Leif Eriksson lyckas hålla upp ledningen men skulle han lyckas med det så kan han bli svårfångad fast det kan lösa sig bra med en lucka till slut om det inte blir spets.

Min Vinnare: 9 Sugar Daddy
Spets efter 500m: 4 Mellby Don Juan
Skrällen: 5 Tempura
Ranking: A 9,5 B 4,1,11,2,3 C 7,8,12,6,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett Stolopp lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Ile Saint Louis startade från ett svårt läge i ett lopp som Okaloosa Bell vann senast men här är det bättre utgångsläge och hon har innerspår bakom bilen för första gången och skulle Jorma Kontio som kör hästen lyckas hålla upp ledningen här så kan hon bli svår att plocka ner för övriga ekipage över den korta distansen, 4 Fame Boko kommer från en seger när hon rundade sitt motstånd via 12,4 sista varvet men har efter den vinsten varit struken för förkylning och det är inte någon optimal förberedelse men med Ulf Ohlsson upp nu från ett bra utgångsläge så ska hon ändå räknas tidigt här, 2 Drizzle C.C. har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och såg då fin ut med sparade krafter och kan vara klart förbättrad till den här starten. Hon kan lägga iväg bra från start men det är inte säkert att hon kan plocka en längd på tipsettan men kanske kan krypa ner i rygg på denne och kan isåfall bli farlig med en lucka till slut, 5 Dream Lane kom fel på det senast så den starten kan vi glömma men kort distans och spets är hennes bästa så Carl Johan Jepson kommer troligen göra ett försök att komma till ledningen men det är inte säkert att det blir så och då kan det bli dödens istället men hon är bra nog att vara med i segerstriden även med en tyngre löpning.

Min Vinnare: 1 Ile Saint Louis
Spets efter 500m: 1 ile Saint Louis
Skrällen: 2 Drizzle C.C.
Ranking: A 1,4 C 2,5,6,8,9,3 C 7,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 9 Scarpetta kämpade sig till seger i ett långlopp senast och kommer hon bara iväg ordentligt från sitt fjärdespår kan hon nog knipa en ny vinst om Jimmy H Andersson kan hitta de rätta ryggarna under slutvarvet, 15 Buzzer Beater är van vid betydligt tuffare motstånd men har inte vunnit på länge men om det blir bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 5 Heartbeat har gjort två lopp efter uppehåll och kommer från en seger där han gick en rejäl avslutning från fjärde ytter senast. Här tror att Kaj Widell tar en lugn start för spår fem är mindre bra då han är stor, men han har inga hästar på utsidan så jag tror att han kliver iväg och han ska räknas tidigt här även om han riskerar att få göra en del av grovjobbet, 7 Mellby Entre har inte startat sedan början av november ifjol så formen nu kan vara ett frågetecken och man siktar på V75 nästa helg så blir snällt upplägg nu rapporterar Markus Pihlström men han har kapacitet att duga mot det här gänget ändå.

Min Vinnare: 9 Scarpetta
Spets efter 500m: 3 Broximus Zet
Skrällen: 15 Buzzer Beater
Ranking: A 9 B 15,5,7,13,10,8,12,3,2,6,1 C 11,14,4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 9 Bossy Alley höll bra till andraplatsen från dödens via 14,6 sista 800 meterna i ett lopp som Rapide Yoda vann senast och efter det loppet så har hästen fått stanna i Sverige och han tål att göra en del av grovjobbet under slutvarvet om det skulle behövas då han är stark och han ska räknas tidigt här, 4 Tiger Journey har inlett karriären lovande och senast så tröttnade han efter att ha fått trava i dödens och om Jorma Kontio kan få iväg hästen i rätt gångart från fjärdespåret i volten här så kanske det kan bli spets efter en bit och om det inte kostar alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan han leda loppet länge, vid ytterligare gardering kan 8 Dream Cash som gör första starten efter ett längre uppehåll vara tänkbar och kommer väl förberedd nu och om Oskar J Andersson som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Bossy Alley
Spets efter 500m: 4 Tiger Journey
Skrällen: 8 Dream Lane
Ranking: A 9,4 B 8,12,10,7,1 C 2,6,5,3,11
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Smedsbo Faksen som vann helt överlägset i Östersund senast och var riktigt bra via 19,2 sista 400 meterna. Med endast en häst på startvolten så tror jag att Magnus A Djuse är offensiv och bombar mot täten trots tillägget och skulle så bli fallet är mycket vunnet och jag tror han blir svårslagen här, vid gardering kan 14 Tand Kraft som har ett bökigt läge här vara tänkbar men är bra i grunden men han ska få ett lopp i kroppen inför en tilltänkt start i Norge och jag tror det kan bli tufft att nå fram till seger, 10 Björs Frej har visat fin form och har gått bra varje gång men bakspår på tillägg är ingen enkel uppgift och han får ses främst som ett platsbud här.

Min Vinnare: 5 Smedsbo Faksen
Spets efter 500m: 5 Smedsbo Faksen
Skrällen: 7 Uggla I Mossen
Ranking: A 5 B 14,10,7,4,3,6,12,13 C 9,2,11,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Deux En Un var fin vid vinsten från ledningen för tre starter sedan och från ett bra spår här så sitter Jorma Kontio som kör hästen bra på det direkt och eventuellt i ledningen och han kan blanda sig i segerstriden på nytt, 4 Bombibitt S.I.R. kommer med två raka segrar och avgjorde lätt via 13,4 sista 800 meterna senast och han kan också kliva iväg bra och det är troligt att Carl Johan Jepson satsar framåt för att komma till ledningen och skulle han lyckas med det så kan det räcka långt här men det är inte säkert att det blir spets men han går bra i ryggar också och han ska räknas tidigt även om motståndet är tuffare nu, 8 Vien Ici tappade mycket i starten senast men gick sedan en stark avslutning via 14,2 sista 800 meterna men nådde inte vinnande Groult utan fick nöja sig med andraplatsen och felfri nu så kan han bli farlig här trots att han är uppanmäld för han har kapacitet för att räcka en bit här. Eventuellt en svensk jänkarvagn för första gången kan vara intressant nu, 9 Prinsen One gör första starten efter uppehåll och står sig bra i klassen men behöver förmodligen lopp i kroppen men om Jörgen Westholm som kör hästen kan servera honom en bra löpning i de rätta ryggarna under slutvarvet så kan det bli en framskjuten placering här, 5 Green Keeper U.S.har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten och från ett bra spår här så kan han ha vissa möjligheter här.

Min Vinnare: 2 Deux En Un
Spets efter 500m: 2 Deux En Un
Skrällen: 8 Vien Ici
Ranking: A 2,4 B 8,9,5,3,12,1 C 7,6,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Packers-Bears
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.71
20:45  Fiorentina - Inter
Fotboll - Serie A - 2
2.10
21:00  Saint Etienne - PSG
Fotboll - Ligue 1 - Under 3.5 mål
1.65
21:00  Valencia - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 1X
2.00
22:25  Cowboys-Rams
Amfotboll - NFL - 2 hcp -1,5
1.90
02:35  GS Warriors – SAC Kings
Basket - NBA - Över 211 poäng
1.90
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - Bri ö 4,5 hörnor
1.83

Livestreaming