DrTrav

V86 Xpress ons 13/03

13 Mars 2019 - 14:39

Kvällens V86 Xpress delas mellan Jägersro & Solvalla och här följer min analys av omgången. Jag spikar endast i V86-5 på nummer 7 Staro Leonardo som verkligen har imponerat på slutet med tre segrar på sina fyra senaste starter. Vid vinsten i senaste starten så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och trots hård press under vägen så stack han undan till en överlägsen seger. Gör nu debut över den långa distansen här men det tror jag inte ska vara några problem då han är både stark som snabb och om inte fjärdespåret i volten blir bekymmersamt här så tror jag att Joakim Lövgren kommer försöka köra sig till ledningen i ett tidigt skede fast oavsett så blir han svår att stå emot över upploppet.

V86-1 5,6
V86-2 3,5,9,10,15
V86-3 2,3,5,8
V86-4 1,3,5
V86-5 7 Staro Leonardo
V86-6 1,5,11
V86-7 2,3,11
V86-8 4,5,13

3240 rader x 0,25 = 810 kr

Dagens Dubbel
DD1: 11 Victory Island
DD2: 4,5,13
3 rader x 100 kr = 300 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Fyraåringstoppen över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Devil Sound har gått mycket tung träning i vinter och lagt på sig en hel del muskler. Som snabbast har man kört i 16,5 i 2000 meter inför denna årsdebut och även om han känns bra så kan det fattas en del till toppformen. Han är mycket kvick iväg så jag tror han tar ledningen initialt men skulle sedan Lutfi Kolgjini ställa frågan med Smokin Joe i ett tidigt skede så kanske han släpper fast oavsett så ska han räknas tidigt här. Det blir skor runt om samt jänkarvagn och ett öppet huvudlag, säger Anders Zackrisson, 6 Smokin Joe trivs hemma på Jägersro där det blivit fyra segrar på sex starter. Hästen har vunnit tre av de fyra gångerna han har travat i spets så jag tror att Lutfi Kolgjini sänder mot spets i ett tidigt skede och skulle han komma till ledningen smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid gardering kan 3 Zanzibar Effe som är bättre än vad raden visar vara tänkbar och den här gången så blir det barfota runt om och det kan ge en extra växel över upploppet men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Devil Sound
Spets efter 500m: 6 Smokin Joe
Skrällen: 4 Typhoeus Face
Ranking: A 5,6 B 3,2,1 C 4
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Spårtrappa lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 10 B.B.S.Canyankee gjorde årsdebut senast efter tre månaders frånvaro och sprang då sig trött och fick nöja sig med en fjärdeplats bakom vinnande Dontstopbelievein men han behövde det loppet i kroppen och kommer troligen vara rejält förbättrad nu. Här har han en bra startrygg så Jenny A Björk borde kunna komma igenom hyggligt och om han sitter bra till här så tror jag att han blir farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, 3 Bottnas Easy Cash fick bestämma i ledningen senast men blev nerspeedad den sista biten. Den här gången passar distansen bättre och här borde han kunna utnyttja sin startsnabbhet och sitta bra till direkt och kan då göra sig gällande här. Eventuellt så blir det barfota runt om nu och det kan ge en extra växel över upploppet, 15 Jamie Oliver har inte vunnit på länge och är väldigt galoppbenägen men felfri nu så kan han bli farlig över upploppet om Dennis Spangenberg som kör hästen kan servera hästen en bra löpning.

Min Vinnare: 10 B.B.S.Canyankee
Spets efter 500m: 3 Bottnas Easy Cash
Skrällen: 10 B.B.S.Canyankee
Ranking: A 10 B 3,15,5,9,7,14,1 C 12,11,2,8,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Lärlingslopp - Ston över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 It's My Boko blev störd till galopp senast men har tidigare visat prov på en del fart. Jag tror att Bernardo Grasso kommer att ladda mot ledningen och skulle hon komma till ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så kan det bli en framskjuten placering här, 3 Call It Magic blev störd senast, därav galoppen och den här gången blir det barfota runt om för första gången och det kan vara klart intressant, 2 Global Whitechapel blev störd från start senast och galopperade men gjorde ett bra lopp vid andraplatsen bakom vinnande Bey It Growe gången innan det. Hon har haft lätt för att galoppera men om hon skulle sköta sig nu så kan hon blanda sig i segerstriden här. Det blir skor runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar man från stallet, 8 Lady Red Summer har tränat bra under vintern och kändes fin i ett banjobb via 16,5 i 1600 meter med en snabb avslutning förra veckan meddelar man från stallet och trots att utgångsläget är mindre bra så kan hon duga en bit om det klaffar med positionerna här.

Min Vinnare: 5 It's My Boko
Spets efter 500m: 5 It's My Boko
Skrällen: 8 Lady Red Summer
Ranking: A 5 B 3,2,8,11,1,4,6,9 C 7,12,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 5 Wild Love gör bra lopp varje gång och var inte helt tom i mål senast. Som sto står hon fint inne på pengarna och hon är härdad mot tuffare motstånd än det här och om Kevin Oscarsson som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon blanda sig i segerstriden här, 3 Ile Saint Louis har lite svårbedömd form men är bättre utan skor och nu blir det barfota runt om ifall banan tillåter det. Hon kan öppna bra från början och borde kunna hitta en fin position här och hon ska räknas tidigt här, 1 Cobourg Hanover gjorde comeback senast och vann då från spets via 12,7 sista 800 meterna. Med det loppet i kroppen från bästa tänkbara läge är siktet inställt på spets och från ledningen så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det blir goggles huvudlag till denna start för att han ska öppna ännu snabbare från start meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 5 Wild Love
Spets efter 500m: 1 Cobourg Hanover
Skrällen: 2 Hope And Dreams
Ranking: A 5 B 3,1,2,6,9 C 8,4,7,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Vårstayern över 3140 meter och jag har spikat nummer 7 Staro Leonardo som verkligen har imponerat på slutet med tre segrar på sina fyra senaste starter. Vid vinsten i senaste starten så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och trots hård press under vägen så stack han undan till en överlägsen seger. Gör nu debut över den långa distansen här men det tror jag inte ska vara några problem då han är både stark som snabb och om inte fjärdespåret i volten blir bekymmersamt här så tror jag att Joakim Lövgren kommer försöka köra sig till ledningen i ett tidigt skede fast oavsett så blir han svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 8 Cobbys Olifant som återkommer efter en tids frånvaro nu vara tänkbar här och kommer väl förberedd även om det kan fattas en del till toppformen och jag tror inte han plockar ner min spik om han måste göra mycket av grovjobbet här, 6 Crossfire Simoni gjorde det bra näst senast när han tog hem ett V75-lopp på Åby och om Bo Falsig kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Staro Leonardo
Spets efter 500m: 3 Gaya Di Quattro
Skrällen: 6 Crossfire Simoni
Ranking: A 7 B 8,6,5,4 C 3,1
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Lady Youline avslutade fjolåret med att vara finalist i Breeders' Crown. Hon har varit borta länge nu men från springspår på tillägg här så tror jag hon kan sitta bra till direkt och kan bli att räkna med här, 5 Upstream gör debut i ny regi för Oskar Berglund och han är van vid tuffare motstånd än det här men det kan saknas lopp i kroppen nu men med tanke på grundkapaciteten han besitter så kan det räcka en bit här. Det blir barfota fram och vanlig vagn meddelar man från stallet, 1 Requiem Fora Dream galopperade dubbelt senast men felfri här så tror jag han sitter i ledningen omgående och om Markus B Svedberg som kör hästen kan få trolla bort en del av loppet i spets så kan det räcka till en seger här.

Min Vinnare: 11 Lady Youline
Spets efter 500m: 1 Requiem Fora Dream
Skrällen: 6 Jack Zon
Ranking: A 11 B 5,1,10,6,2,8 C 7,3,9,4
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Victory Island kommer till kvällens start med tre raka segrar och har verkligen gjort det bra på slutet. Utgångsläget är mindre bra men han tål att göra en del jobb under slutrundan om det skulle behövas då han är stark och om Jeppe Juel kan servera hästen en bra löpning så kan det räcka långt här, 2 Dontbreakthebankås var inte sig lik senast men här har han spetsläge nu och om Adrian Kolgjini får bestämma lite som han vill där framme så kan han leda loppet länge och det är en position han trivs bra i för från spets har han tagit samtliga sina fyra tidigare vinster, 3 Nordmann galopperade senast på grund av en tight situation i första sväng men det får ses som ett olycksfall i arbetet. Det är en stark häst som kan blanda sig segerstriden här om Victor Gentz som kör hästen kan servera hästen en fin resa.

Min Vinnare: 11 Victory Island
Spets efter 500m: 2 Dontbreakthebankås
Skrällen: 3 Nordmann
Ranking: A 11 B 2,3,4,9,1,7,6 C 10,5,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med Diamantstoet, Försök 6 - Spårtrappalopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Robloxia gör en mycket intressant debut i ny regi för Jörgen Westholm och här tror jag att siktet är inställt på ledningen och skulle hon komma till spets smärtfritt är mycket vunnet här och hon ska räknas tidigt här. Det blir troligen barfota runt om och bike meddelar man från stallet, 5 Whitestripe Maid kommer med två raka spetsvinster och hon är rätt kvick iväg men det är inte säkert att hon kan komma förbi samtliga invändiga hästar fast om Rickard Svanstedt som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan det bli en framskjuten placering på nytt. Det blir troligen barfota runt om nu och det kan ge en extra kick över upploppet, 13 La Camilla Pellini har tränat på rejält i vinter men det kan fattas lite innan formen är på topp fast hon har bra kapacitet och om det klaffar med positionerna så kan hon sluta långt framme här. Det blir skor runt om samt vanlig vagn och ett öppet huvudlag meddelar Reijo Liljendahl.

Min Vinnare: 4 Robloxia
Spets efter 500m: 4 Robloxia
Skrällen: 14 Livi Memory
Ranking: A 4,5,13 B 14,9,6,2,12 C 15,1,11,10,3,7,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
21:00  Napoli - Barcelona
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Braga - Rangers
Fotboll - Europa League - 1
1.87
19:00  Almtuna - Timrå
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
1.71
21:00  Lyon - Juventus
Fotboll - Champions League - Lyon u 8,5 ins
1.83
21:00  Lyon - Juventus
Fotboll - Ligue 1 - 2
2.05
21:00  Real Madrid - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.84
21:00  Ajax - Getafe
Fotboll - Europa League - 1
1.87
21:00  Arsenal - Olympiakos
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
1.86
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/2
Insats: 810 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26 feb
Insats: 324 kr - USandeback
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 26/2
Insats: 150 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Torsdag 27 feb
Insats: 64 / 486 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 29 februari
Insats: 256 /864 kr - USandeback

Livestreaming