DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Xpress ons 18/09

18 September 2019 - 11:09

Kvällens V86 Xpress tävlingar delas mellan Jägersro & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-4 på nummer 4 Vine Vision som senast gick en stark slutrunda i vida spår och via 11,5 sista varvet så var han inte långt ifrån vinnande Quarcia men fick nöja sig med andraplatsen. Han är klart distansgynnad och får Claes Sjöström överta spets i ett tidigt skede tror jag på en mycket god vinstchans fast det är inte säkert att så blir fallet men han är stark och rejäl och han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Min andra spik kommer i V86-6 på nummer 10 Lady Nadine som har varit mycket bra i sina fyra starter i år. I den senaste starten så vann hon enkelt via 10,6 sista 800 meterna trots att hon fick göra jobbet utvändigt ledaren. Tidigare har hon galopperat en del men felfri nu så är hon stark och rejäl och jag tror på ett offensivt upplägg och då blir hon mycket svår att stå emot över upploppet.

V86-1 1,2,3,8,9,10,
V86-2 2,3,5,12
V86-3 3,5,7,11
V86-4 4 Vine Vision
V86-5 3,5,7,10
V86-6 10 Lady Nadine
V86-7 1,2
V86-8 2,3,5,10

3072 rader x 0,25 = 768 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2
DD2: 2,3,5,10  

8 rader x 25 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 3 Panamera höll bra till andraplatsen bakom vinnande Andre Ward senast och gången innan det så gick han en bra upphämtning efter galopp. Han är stark och rejäl och har inga problem med den långa distansen så felfri nu så ska han räknas tidigt här, 8 Quiz Töll har årsdebuten avklarad och gick då en positiv avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Evoque. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så om Thomas Uhrberg kan servera honom en bra löpning så kan han bli att räkna med här, 1 Inertial har inte vunnit på länge men har sett formstark ut på sistone. I den senaste starten så fastnade han med en del sparade krafter och här kan han få en fin smygare på innerspår och om det löser sig med en lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden här. Barfota fram och jänkarvagn nu meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 3 Panamera
Spets efter 500m: 5 That's Art
Skrällen: 1 Inertial
Ranking: A 3,8 B 1,2,9,10,6,5,C 4,7
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 American Dream har visat upp fin form på sistone. Hon avgjorde på ett bra vis när hon satte in attacken från tredje utvändigt näst senast och gången efter det så höll hon starkt till andraplatsen bakom vinnande Global Wireless. Utgångsläget är bra eftersom hon är startsnabb så jag tror att Henna Halme sitter i ledningen i ett tidigt skede här och om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan hon ta en ny seger här, 5 Carlos Amore felade i debuten och fick sedan nöja sig med en femteplats men de tre efterföljande starterna har givit två vinster och ett andrapris. Näst senast så fastnade han med sparade krafter i rygg ledaren och gången efter det så fick han bestämma i ledningen och gick undan till seger. Här tror jag att Mattias Djuse är ute efter ledningen på nytt men det kan kosta en hel del kraft att ta sig till spets och det kan istället bli en tung löpning i dödens och då kan det bli tuffare att vinna loppet, 2 Absurd har varit ute mot hårt motstånd och kliver ner en del i klass här. Från ett trevligt läge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan vara långt framme, 12 Mellby Glorious satt fast med sparade krafter senast. Här har hon ett risigt utgångsläge men om det klaffar med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 3 American Dream
Spets efter 500m: 3 american Dream
Skrällen: 12 Mellby Glorious
Ranking: A 3 B 5,2,12,1,7,11,8 C 4,6,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 11 Mamba fick det serverat vid vinsten näst senast fast han avgjorde på ett bra vis när han tog ner ledande Taiga Woodland. Gången efter det så fullföljde han godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Papidoux. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Franklin Face tappade mycket mark på en startgalopp senast men gjorde en bra upphämtning efter den. Felfri nu så är han startsnabb så om Dante Kolgjini kan hitta till ledningen och få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till en seger här, 5 Global Woodstock var fin när han näst senast rundade till enkel vinst från kön. Gången efter det så gick han på med 700 meter kvar av loppet men stumnade och slutade oplacerad. Från ett trevligt utgångsläge här så kan han sitta bra till i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 7 Livi Joy gör första starten sedan januari nu så formen är svårbedömd men han har tränat på fint inför detta meddelar man från stallet. Kan Johan Untersteiner hitta en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut trots avsaknaden av lopp i kroppen.

Min Vinnare: 11 Mamba
Spets efter 500m: 3 Franklin Face
Skrällen: 13 Arapaho Ghostdance
Ranking: A 11,3 B 5,7,13,9,6,1,2 C 12,4,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har spikat nummer 4 Vine Vision som senast gick en stark slutrunda i vida spår och via 11,5 sista varvet så var han inte långt ifrån vinnande Quarcia men fick nöja sig med andraplatsen. Han är klart distansgynnad och får Claes Sjöström överta spets i ett tidigt skede tror jag på en mycket god vinstchans fast det är inte säkert att så blir fallet men han är stark och rejäl och han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 8 U.R.Amazing som var duktig vid seger över aktuell distans senast vara tänkbar om Thorsten Tietz som kör hästen kan servera honom en bra löpning, 3 Bag's Simoni är startsnabb och kanske kan nå ledningen här men även nummer 5 Give Me Ten kan lägga iväg från början så det kan bli bra tempo inledningsvis fast om Henna Halme som kör hästen slipper att ödsla alltför mycket kraft i täten så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Vine Vision
Spets efter 500m: 3 Bag's Simoni
Skrällen: 12 Västerbo Highscore
Ranking: A 4 B 8,3,7,10,6,12 C 2,11,5,1,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Ett Fyraåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Vinci I.M. är mycket bra för klassen trots att hon inte räckte till i ett kval till Derbystoet i sin senaste start. Gången innan det vann hon lätt från ledningen. Bakspår nu är ingen fördel men om Peter Untersteiner kan få smyga med i en bra rygg och spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut och hon ska räknas tidigt här, 7 Nanetta Hill är ännu obesegrad i Sverige efter fem starter. Hon har nu ett lopp i kroppen och går sannolikt framåt till den här starten men utgångsläget är inte det bästa och ekipaget tar ingen ledning av egen kraft men skulle hon få ta över ledningen efter en bit så har hon bra chans till en ny seger men jag hoppas att hon får svar invändigt och skulle det bli fallet så är hon sårbar som jättefavorit på V86 spelet, 3 Ivana Boko provade barfota runt om för första gången i den senaste starten och såg ut att ha mycket krafter kvar när galoppen kom när hon skulle sätta in attacken. Felfri nu från ett trevligt läge så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 5 Googla In var lite blekare senast efter att hon gjort två bra insatser före det men allt har varit bra i träningen efteråt och man har inte hittat några fel på henne så om det löser sig med positionerna här så kan det vara en trevlig skräll som inte är så mycket streckad. Eventuellt kan det bli barfota runt om för första gången och det kan ha en fin effekt här.

Min Vinnare: 10 Vinci I.M.
Spets efter 500m: 4 M.T.Naomi
Skrällen: 5 Googla In
Ranking: A 10,7 B 3,5,4,2,1,9,6 C 8,11,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 10 Lady Nadine som har varit mycket bra i sina fyra starter i år. I den senaste starten så vann hon enkelt via 10,6 sista 800 meterna trots att hon fick göra jobbet utvändigt ledaren. Tidigare har hon galopperat en del men felfri nu så är hon stark och rejäl och jag tror på ett offensivt upplägg och då blir hon mycket svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 3 Livi Memory som galopperade bort en trolig seger senast vara tänkbar. Hon är snabb ut så jag tror hon sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle hon få bestämma en del i täten så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 1 Apple Rose kan lägga iväg rätt bra från start och kan få en fin löpning i den främre träffen och nu ska man rycka alla skorna på hästen vilket kan han en bra effekt men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Lady Nadine
Spets efter 500m: 3 Livi Memory
Skrällen: 1 Apple Rose
Ranking: A 10 B 3,1,4,2,5 C 6,11,7,8,9,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Hästägarekannan 2019 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Sevilla gör bra lopp hela tiden och så även senast när han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom vinnande Vincent As. Han är ganska snabb ut om man laddar men det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen här men om han skulle misslyckas med att nå spets så tror jag att Joakim Lövgren försöker ta sig ut i andraspår omgående så oavsett så ska han räknas tidigt här, 2 Dizzy River har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro och han har spurtat vasst i båda dessa utan att få sätta nosen först. Här sitter han perfekt till i andraspår omgående och jag tror det kan bli bra tempo på tillställningen vilket skulle gynna honom här och då kan det vara läge för en seger, vid ytterligare gardering kan 10 Zarchicco Park som gör en intressant debut i ny regi för Jerry Riordan vara tänkbar. Med en fin resa och bra tempo på loppet så kan han göra en bra insats direkt men han får inte plats på systemet. Barfota runt om samt ett helstängt huvudlag och jänkarvagn meddelar man från stallet.

Min Vinnare: 1 Sevilla
Spets efter 500m: 3 Kung Edward
Skrällen: 9 Gandhi Boko
Ranking: A 1,2 B 10,9,3,6,4 C 11,7,12
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Olle Rols är väldigt kapabel i grunden men har varit tvungen att kvala efter tre raka galopper. Han gjorde ett kanonlopp i comebacken senast han startade men galopperade på upploppet när det gick lite för fort. Han trivs bra på Solvalla där han ännu är obesegrad efter fyra tidigare gånger han tävlat på den banan och felfri nu så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge här. Örjan Kihlström upp för första gången istället för Peter Ingves är också ett klart plus, 2 Bullyoung galopperade bort en framskjuten placering på V75 för tre starter sedan. I den senaste starten fick han nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Yippie Chic efter att han körts offensivt till ledningen med 1325 meter kvar av loppet. Han är stark och rejäl och kan blanda sig i segerstriden här, 5 Highspirit gick en bra avslutning till andrapriset näst senast och gången efter det så fastnade han med sparade krafter. Han är snabb den första biten men det är inte säkert att det blir någon ledning här men om han kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit mot det här gänget, 10 Master Crowe är en segervan travare som skötte sig fint som trea i ett V75 lopp som vanns av Ragazzo Da Sopra näst senast. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig den sista biten. 1 Ebony Boko drar många streck på grund av sin startsnabbhet och fina form men i min bok är det en vek sprinter som får svårt att räcka till seger över den här distansen. Senast Ebony Boko segrade över medeldistans var i maj 2017 så han känns klart överstreckad här.

Min Vinnare: 3 Olle Rols
Spets efter 500m: 1 Ebony Boko
Skrällen: 7 Output Pressure
Ranking: A 3,2 B 5,10,7,4,1,6 C 12,8,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:45  Hellas Verona - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.72
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vinnare Ekstraliga
Speedway - Ekstraliga - Chestochwa
3.25
19:30  Real Sociedad - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.75
22:00  Real Madrid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 + BLGM
3.25
15:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan  - Ö2,5/BLGM
1.83
16:00  Liverpool - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 (asian -1,5)
1.80
19:30  Valladolid - Barcelona
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,5
1.89
22:00  Atletico Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
17:30  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Dannero Fredag 10/7
Insats: 640 kr - DrTrav
19:30  Topptipset Tips Fredag 10/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 11/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 11 Juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 972 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming