DrTrav

V86 Xpress ons 24/04

24 April 2019 - 14:17

Kvällens V86 Xpress delas mellan Jägersro & Solvalla och här följer min lösning av omgången. Jag spikar endast i V86-1 på nummer 3 Everton som har gjort fem lopp för Peter Untersteiner sedan han kom till Sverige. Efter en något tveksam debut har han gjort det bra i tre lopp innan senast då det blev galopp från start men då var det voltstart och nu är det mer passande autostart. Han visade 13,4 i 1900 meter efter det och formen borde vara fortsatt bra. I debuten togs han lugnt från start men har efter det spetsat i sina två starter bakom bilen och jag tror att Peter Untersteiner är ute efter ledningen på nytt och skulle han komma till spets utan någon större strid så tror jag att han blir svårfångad över nerförsbacken på Jägersro.

V86-1 3 Everton
V86-2 2,3,4,7
V86-3 3,7
V86-4 4,7
V86-5 1,2,3,4,5,7,10
V86-6 2,4,8,10,13
V86-7 2,7,8
V86-8 3,10

3360 rader x 0,25 = 840 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,7,8
DD2: 3,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 ,Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Everton som har gjort fem lopp för Peter Untersteiner sedan han kom till Sverige. Efter en något tveksam debut har han gjort det bra i tre lopp innan senast då det blev galopp från start men då var det voltstart och nu är det mer passande autostart. Han visade 13,4 i 1900 meter efter det och formen borde vara fortsatt bra. I debuten togs han lugnt från start men har efter det spetsat i sina två starter bakom bilen och jag tror att han är ute efter ledningen på nytt och skulle han komma till spets utan någon större strid så tror jag att han blir svårfångad över nerförsbacken på Jägersro, vid gardering kan 6 Gento som kommer från en imponerande seger när han plockade ner den ledande Mack Dragan från dödens via 10,5 sista 1000 meterna vara tänkbar men jag tror inte han tar en längd på min spik i starten och riskerar att få ett liknande lopp som senast men har styrkan att kunna utmana, 1 Machiavelli blir troligen över från start ifrån innerspåret här men om det skulle lösa sig så kan han avsluta vasst. Avslutningen i årsdebuten var vass när han spurtade in till seger och med en liknande spurt så kan det räcka till en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Everton
Spets efter 500m: 3 Everton
Skrällen: 5 Inertial
Ranking: A 3 B 6,1,2,5,10,4 C 7,8,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Stonewashd Diamant avslutade fint efter att ha gått med i ryggar på sista bortre långsidan i årsdebuten senast och via 10 tempo sista 800 meterna så nådde hon tredjeplatsen i ett V75 lopp som vanns av Baron Gift från ledningen. Med lopp i kroppen nu är hon knappast sämre den här gången och från ett perfekt läge här så kan hon få en bra löpning och ska räknas tidigt här, 4 Lesperanza har gjort två starter för Björn Goop nere i Frankrike och har gjort det bra båda gångerna. Senast blev det seger efter att ekipaget kört sig till ledningen med varvet kvar. Hon är mycket kvick ut så jag tror att kusken har ledningen i siktet här och skulle hon komma till spets utan någon större strid så kan det räcka långt här, 7 Madelen L.T.C. ståtade med tre raka segrar innan det blev galopp senast då hon var ute på V75 i Momarken i ett lopp som vanns av Cokstile. Här är utgångsläget inte det bästa men om Herman R Tvedt som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon bli att räkna med över upploppet, 3 Under The Counter satt långt bak men avslutade klart bra via 10,6 sista 800 meterna senast fast slutade ändå oplacerad i ett V75 lopp som vanns av Mr Golden Quick. Från ett bra spår här så kan hon få en bra löpning och kan vara en trevlig rysare om de mer betrodda hästarna skulle komma bort.

Min Vinnare: 2 Stonewashd Diamant
Spets efter 500m: 4 Lesperanza
Skrällen: 3 Under The Counter
Ranking: A 2 B 4,7,3,8,1 C 5,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-3
Super Trot Cup - ATG-loppet över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Nero Maximus har varit otroligt fin sedan han kom till Conrad Lugauers regi och har imponerat stort i sina båda starter på svensk mark. Vid vinsten senast så fick han bestämma i ledningen och stack enkelt undan via 12,6 sista 400 meterna. Utgångsläget här är inte det bästa men han är stark och tål att göra en del jobb om det skulle behövas men med en offensiv Conrad Lugauer i sulkyn är det inte omöjligt att han sitter i ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han mycket svårslagen här, 3 Gold Cash är inte att lita på men var duktig vid vinsten i näst senaste starten och felfri nu så kan han vara långt framme om det klaffar med löpningsförloppet och Peter Ingves som kör hästen kan servera honom en fin löpning, vid ytterligare gardering kan 9 Joker's Candyking som kommer med två raka segrar vara tänkbar om det blir bra tempo på tillställningen och om Peter Untersteiner kan hitta bra ryggar att gå i men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Nero Maximus
Spets efter 500m: 7 Nero Maximus
Skrällen: 9 Joker's Candyking
Ranking: A 7,3 B 9,5,10,8,4 C 11,1,2,6,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-4
The Onions lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Charrua Forlan gjorde årsdebut senast och kördes då till ledningen fast kunde inte svara en bra Sorbet på sista bortre långsidan då utan fick nöja sig med andraplatsen. Kommer Charrua Forlan till ledningen igen så tror jag att Emilia Leo håller en jämn och hård fart hela vägen och då kan det räcka långt här, 4 Heavy Sound gör en spännande årsdebut och Daniel Redéns hästar går väldigt bra för dagen. Heavy Sound brukar göra bra insatser efter uppehåll och vann årsdebuten ifjol. Här tror jag att Kenneth Haugstad som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan då bli svår att stå emot över upploppet direkt i återkomsten här. Det blir troligen barfota runt om och jänkarvagn meddelar man från stallet, vid ytterligare gardering kan 3 Rajesh Face som svek senast men man kollade upp honom efteråt och hittade inga fel på honom men om Adrian Kolgjini som kör hästen kan ge honom en bra löpning så kan han vara tänkbar här.

Min Vinnare: 7 Charrua Forlan
Spets efter 500m: 7 Charrua Forlan
Skrällen: 10 Indoor Voices
Ranking: A 7,4 B 3,10 C 1,5,8,2,9,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-5
Ett Lärlingslopp över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 5 Blue Mustasche kom igenom bra från bakspår senast och satt i ledningen efter 300 meter. Han drog sedan i ett ganska högt tempo och gick undan till en lätt seger. Han kan öppna snabbt så jag tror att Christian Fiore gör ett försök att nå spets även här men kan få svar i spetsstriden. Han ska räknas tidigt även om han inte kommer till ledningen, 2 Marys Overandout var duktig vid vinsten från ledningen näst senast och gången efter det så blev det en startgalopp. Han är kvick ut och skulle kunna hålla ut tipsettan i startögonblicket men jag tror att det kan bli rygg ledaren här och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig över upploppet, 1 Kiara Sånna kommer med bra form och avslutade positivt till andraplatsen via 12,6 sista 700 meterna bakom vinnande Marys Overandout näst senast. Hon kan öppna rätt bra och kan få en fin resa på innerspår här och med med fritt i tid så kan hon ställa till med en överraskning här, 7 Gideon H.Renka gjorde debut för Adrian Kolgjini senast och kördes då till ledningen efter 750 meter och vann sedan från den positionen med sparade krafter. Här är spåret inte det bästa och det kan bli en dryg inledning men om Dante Kolgjini som kör hästen kan slinka ner i en vettig position så kan han göra sig gällande även här.

Min Vinnare: 5 Blue Mustasche
Spets efter 500m: 5 Blue Mustasche
Skrällen: 1 Kiara Sånna
Ranking: A 5,2 B 1,7,4,10,3,6,8 C 12,9,11
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Sir Henry P.Hill kommer från en seger när han kördes till spets efter 600 meter senast och när den utvändige favoriten Coogan galopperade i slutsvängen blev det en lätt vinst. Med ett par lopp i kroppen nu så kan han bli farlig här om Jörgen Westholm som kör hästen kan få en bra start från sitt springspår på tillägg här och med de rätta ryggarna under slutrundan så fäller han många hästar till slut och ska räknas tidigt här, 2 Il Boscaiolo uppträdde hetsigt senast och galopperade bort sig men felfri nu så tror jag att Adrian Kolgjini har ledningen i sikte här och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan det räcka en bit här. Det blir vanlig vagn nu när det är voltstart men i övrigt inga ändringar meddelar man från stallet, 4 Twigs Ceasar gör årsdebut nu och den långa distansen tror jag ska fungera bra och även om toppformen inte finns där än så kan han duga en bit mot det här gänget om Björn Goop kan ge honom en fin resa.

Min Vinnare: 13 Sir Henry P.Hill
Spets efter 500m: 2 Il Boscaiolo
Skrällen: 2 Il Boscaiolo
Ranking: A 13 B 2,4,10,8,11,12,6,1,5 C 3,7,9
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-7
Diamantstoet, Försök 5 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Cheerful Rivner vann med sparade krafter i årsdebuten för tre starter sedan och var bra som trea gången efter. Senast var hon dock inte som bäst men hade dåliga blodvärden då. Nu meddelas det att det fina stoet ska träna bättre än någonsin inför den här uppgiften och Peter Untersteiner låter väldigt nöjd och om det löser sig med positionerna så kan hon utmana om en framskjuten placering här. Norskt huvudlag nu kan vara intressant, 2 Ilydia Boko har nu fått två lopp i kroppen och är på väg uppåt i form. Hon galopperade kort strax efter start i årsdebuten men avslutade sedan starkt via 12,3 sista 1000 meterna fram till andraplatsen bakom vinnande Floalts Cesna. Senast blev travet sämre ju längre loppet led och det är möjligt att underlaget inte passade eftersom hon inte såg helt tom ut då hon galopperade i sista sväng och felfri nu så tror jag att Conrad Lugauer har siktet inställt på ledningen och skulle hon få ta över ledningen efter en bit så är mycket vunnet här och hon ska räknas tidigt här, 8 Cavidendron återkom efter lång frånvaro senast och behövde troligen loppet. Hon vann sex av tio lopp ifjol och hon kan öppna rätt bra då och borde kunna ramla ner i ett vettigt slagläge och med de rätta ryggarna under slutrundan här så kan hon blanda sig i segerstriden här.

Min Vinnare: 7 Cheerful Rivner
Spets efter 500m: 2 Ilydia Boko
Skrällen: 10 Marjons Ivory
Ranking: A 7,2,8 B 10,11,6,4,12,13,3,1 C 14,9,5
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-8
Vi avslutar V86 med ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 Cesare Borgia har gjort tre starter för Conrad Lugauer och har gjort allt rätt och tagit tre raka segrar från ledningen. Här tror jag att Marc Elias som kör hästen är ute efter ledningen på nytt och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan han bli svårslagen här, 10 Look Håleryd har inte startat sedan kriteriekvalet ifjol men han är mycket tränad fast efter så här lång vila är han lite svårbedömd men om det skulle bli bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och kan då bli att räkna med här, vid ytterligare gardering kan 1 Solkattens Chiron som kommer med två raka segrar vara tänkbar. Han blir troligen över från innerspåret men skulle det lösa sig så kan han duga en bit här men får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Cesare Borgia
Spets efter 500m: 3 Cesare Borgia
Skrällen: 9 Dream Kåsgård
Ranking: A 3,10 B 1,9,2,7,8 C 4,6,5
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming