DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Xpress ons 25/09

25 September 2019 - 13:54

Kvällens V86 Xpress delas mellan Åby & Solvalla med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-2 på nummer 9 Charrua Forlan som har startat sju gånger tidigare i år och är ännu utan seger då det blivit fyra stycken andraplatser som bäst. Han brukar tävla mot eliten och går ner rejält i klass här och han gjorde ett mycket bra lopp från utvändigt ledaren i Gulddivisionen på Hagmyren när han blev tvåa bakom vinnande Policy Of Truth näst senast. Han har inte varit ute i voltstart på länge och har tillägg över kort distans men det är ett överkomligt motstånd så om det inte strular med positionerna så jag tror att Torbjörn Jansson som kör hästen kan runda det här gänget till seger. Vinnarodds 1.45 Unibet

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 4 Avant Garde som är väldigt galoppbenägen men han skötte sig senast och då blev det också seger. Den gången startade han fått ett dåligt läge men Robert Bergh var offensiv och körde fram i dödens efter 800 meter av loppet och från den positionen så knäckte han den ledande Persimmon Face och höll sedan undan för övriga ekipage och tog en klar seger. Felfri nu så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.40 Unibet

V86-1 1,2,3,6,7,9
V86-2 9 Charrua Forlan
V86-3 2,3
V86-4 5,6,7,10
V86-5 1,4,6,7,8
V86-6 2,3,4,7,10
V86-7 4 Avant Garde
V86-8 1,2,4

3600 rader x 0,25 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4 Avant Garde
DD2: 1,2,4,5,9

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Miss Sober har varit ute i tuffa gäng och startade senast i Derbystoet där hon fick ett fint lopp i vinnarhålet och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Racing Brodda. Nu har hon fått ett spår lite långt ut men hon är snabb den första biten så det är inte omöjligt att Robert Bergh kan få ta över ledningen av nummer 4 Paduca Dream som jag tror tar ledningen initialt och om det inte kostar alltför mycket kraft att nå spets så kan det räcka långt här. Hon trivs bra på Åby där hon har vunnit fyra av sex tidigare starter. 2 Bijou Bourbon H.M. kommer närmast från en seger nere i Frankrike. Hon kan öppna bra och borde kunna få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 1 Stella Newmen vann säkert från ledningen för tre starter sedan och från ett perfekt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp på innerspår och kan då bli farlig via open stretchen till slut, 3 Xanthis Amazing kommer med fin form och från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få ett bra lopp i den främre träffen och kan då vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 7 Miss Sober
Spets efter 500m: 7 Miss Sober
Skrällen: 3 Xanthis Amazing
Ranking: A 7,2,1 B 3,9,6 C 10,4,5,8
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 9 Charrua Forlan som har startat sju gånger tidigare i år och är ännu utan seger då det blivit fyra stycken andraplatser som bäst. Han brukar tävla mot eliten och går ner rejält i klass här och han gjorde ett mycket bra lopp från utvändigt ledaren i Gulddivisionen på Hagmyren när han blev tvåa bakom vinnande Policy Of Truth näst senast. Han har inte varit ute i voltstart på länge och har tillägg över kort distans men det är ett överkomligt motstånd så om det inte strular med positionerna så jag tror att Torbjörn Jansson som kör hästen kan runda det här gänget till seger. Det blir inga ändringar utan det blir barfota runt om samt en svensk jänkarvagn och ett helstängt huvudlag meddelar Hans-Owe Sundberg, vid gardering kan 4 Yieldson som står 20 meter före min vinnare vara tänkbar. Här kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering, 7 Tito C.A. med Örjan Kihlström upp i sulkyn för första gången kan vara ett tidigt bud om man garderar men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Charrua Forlan
Spets efter 500m: 2 Puketorps Julius
Skrällen: 3 Gustavo Boko
Ranking: A 9 B 4,7,3,2 C 1,6,11,8,10
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Joyride Cane galopperade kort efter start senast och kommer nu ut efter ett kortare uppehåll. Han har ingen riktig toppform och det kan saknas lopp i kroppen meddelar man från stallet fast han är kvick ut så jag tror att Henna Halme har ledningen i sikte här men det är inte säkert att så blir fallet och det kan lika gärna bli rygg ledaren fast isåfall så finns det open stretch att tillgå om det skulle behövas eftersom vi befinner oss på Åby så oavsett så ska han räknas tidigt från ett trevligt utgångsläge, 2 Rudisha var ute i ett tufft Klass I försök på Jägersro näst senast och tröttnade då efter en dryg inledning av loppet och slutade oplacerad. Gången efter det så hade han ett risigt läge men var heller inte som bäst. Nu gör han debut över kort distans men har visat gott kunnande tidigare och från ett fint läge här så sitter Robert Bergh som kör hästen bra till omgående och kan då utmana om en framskjuten placering här, vid ytterligare gardering kan 8 Uappa Di Azzurra som har fått två lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro vara tänkbar. Hon avslutade mycket bra senast och nådde andraplatsen bakom vinnande Zeeland Kronos. Här är det ett risigt läge och det behövs en del klaff men med en liknande spurt som senast så kan hon duga en bit här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Joyride Cane
Spets efter 500m: 3 Joyride Cane
Skrällen: 8 Uappa Di Azzurra
Ranking: A 3,2 B 8,1,10,5,7,4,6 C 11,10
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett Uttagningslopp Amatör-SM över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 U.B.Cool var jättefin vid vinsten senast när han vann rätt lätt från ledningen över 2640 meter. Han är snabb ut och jag tror att han kan nå ledningen i ett tidigt skede här och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Eventuellt måste han gå med skor den här gången och det är ett minus, 6 Nika klarade inte voltstarten senast och galopperade bort sina möjligheter då. Hon tappar ofta mycket från start men är desto vassare till slut så felfri nu så kan hon bli farlig över upploppet om det löser sig med positionerna, 10 Ilaria Sidney gick med i ryggar och gick en godkänd avslutning via 11,8 sista 800 meterna till femteplatsen bakom vinnande Absurd senast. För fyra starter sedan så vann hon med Patrik Fernlund i vagnen som även kör den här gången. Hon är stark och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren och kan bli att räkna med här. Eventuellt första bike nu är intressant, 7 Zenone Bar är bättre än raden och gick i mål med en del sparade krafter senast. Han har fått snälla lopp på slutet men nu aviseras det ett offensivt upplägg och kommer man till spets så vill man köra i den positionen men det är långt ifrån säkert att så blir fallet fast han kan även bli farlig om han får spara speeden fram till upploppet. Troligen skor runt om den här gången, vilket är ett litet minus men det pratas om ett can't see back eller halvstängt huvudlag nu istället för öppet huvudlag som tidigare. 3 Bottnas Easy Cash drar en hel del streck men är klart överstreckad. Han galopperade bort sig direkt senast men felfri nu så kan han duga en bit här fast han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 5 U.B.Cool
Spets efter 500m: 5 U.B.Cool
Skrällen: 7 Zenone Bar
Ranking: A 5 B 6,10,7,3,9,4,11 C 12,8,1,2
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
S:t Leger - Fyraåringslopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Gogo Hall gick en vass avslutning fram till seger för tre starter sedan. Senast så var var han ute i Norskt Travderby och fick då backa sig sist men gick sedan en bra avslutning via 12 tempo sista 800 meterna fram till sjätteplatsen bakom vinnande Max Brady. Han har bra styrka och kan bli att räkna med här om Thomas Uhrberg kan servera honom en fin löpning, 7 Zarenne Fas har nu gjort tre starter på svensk mark och har ännu inte varit sämre än trea. Han höll bra till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Power senast. Löser det sig med positionerna så kan det vara läge för den första vinsten i den nya regin, 8 Pinto Bob var senast med i Derbyt men galopperade då nere i kön under slutvarvet. Gången innan det var han mycket bra som tvåa i uttagningsloppet till Derbyt bakom vinnande Roofie efter ett lopp i dödens. Han tål att göra en del jobb på egen hand och jag tror att Robert Bergh är offensiv och kan då blanda sig i segerstriden här, 4 Typhoon Face fick svar under attack i tredjespår i den senaste starten och stumnade och var slagen redan 700 meter från mål. Här tror jag att det kan bli tidig ledning och skulle Lutfi Kolgjini få styra och ställa som han vill i täten så kan han rinna undan till seger.

Min Vinnare: 6 Gogo Hall
Spets efter 500m: 4 Typhoon Face
Skrällen: 6 Gogo Hall
Ranking: A 6,7,8 B 4,1,9,3 C 5,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Order By Box vinner inte så ofta men gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Ediego näst senast. Han är inte helt att lita men om Magnus A Djuse kan hitta en vettig position här så kan han bli farlig över upploppet och han ska räknas tidigt här. Eventuellt barfota runt om nu är intressant, 2 Viper Lavec har styrkan som vapen och är klart gynnad av den långa distansen. Senast så gjorde han debut i ny regi för Mercedes Balogh och galopperade då bort en framskjuten placering under slutvarvet. Felfri nu så kan han bli att räkna med här, 7 Pyrolator fick aldrig fritt och gick i mål med sparade krafter senast. Han är inte så snabb från början men med två invändiga hästar strukna så tror jag han kan hitta ner i en hygglig position och kan då duga en bit mot det här gänget, 4 Master Blaster kördes till ledningen efter ett halvvarv senast och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Han har gjort sex tidigare starter i år och har galopperat bort sig i hälften av dessa men om han skulle kliva iväg i rätt gångart så kan det bli tidig ledning på nytt och då kan det bli en ny seger, 10 Betting Rebel gick en bra avslutning till andrapriset bakom vinnande Enge Kevin senast. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Order By Box
Spets efter 500m: 4 Master Blaster
Skrällen: 10 Betting Rebel
Ranking: A 3,2 B 7,4,10,12,11 C 5,8,9
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 4 Avant Garde som är väldigt galoppbenägen men han skötte sig senast och då blev det också seger. Den gången startade han fått ett dåligt läge men Robert Bergh var offensiv och körde fram i dödens efter 800 meter av loppet och från den positionen så knäckte han den ledande Persimmon Face och höll sedan undan för övriga ekipage och tog en klar seger. Felfri nu så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han svårslagen här men han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens också om det skulle behövas, vid gardering kan 10 Cobbys Olifant som kördes offensivt till ledningen och gick sedan undan till seger från den positionen vara tänkbar om Thomas Uhrberg som kör hästen kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet, 13 Thriller N.P. kommer från en seger och han är stark och rejäl och trivs bra över den långa distansen. Nu har han springspår så om Carl Johan Jepson kan servera honom en fin resa så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Avant Garde
Spets efter 500m: 4 Avant Garde
Skrällen: 1 T.Rex Face
Ranking: A 4 B 10,13,1,12,7,5,6 C 14,8,3,11,9,2
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Kövras So Far galopperade bort sig direkt i starten senast. Gången innan det så tog han hand om ledningen och gick undan till en säker seger från den positionen. Felfri nu så tror jag det blir tidig ledning här och om han slipper att utstå alltför hård press under vägen så kan det bli en ny seger. Den långa distansen är ingen nackdel för han är stark och rejäl, 2 Zinco Jet har radat upp fina prestationer på sistone utan att få sätta nosen först. Han var ute i ett V75 lopp på Bollnäs över tre varv senast och gick då en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Marrakesh. Här sitter han bra till i andraspår omgående och om han får spara spurten fram till upploppet så kan det räcka långt här, 1 Orlando Triss kommer med fin form och han kan öppna rätt så vettigt så jag tror att han kan få vinnarhålet här och med en eventuell lucka till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 4 Kövras So Far
Spets efter 500m: 4 Kövras So Far
Skrällen: 9 M.T.Malkin
Ranking: A 4 B 2,1,5,9,7,3 C 6,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Shaktar Donetsk - Basel
Fotboll - Europa League - 1
1.89
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:30  Vegas - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.86
14:00  Beijing Guoan - Hebei
Fotboll - Super League - 1 asian hcp -1,5
1.88
16:00  Sandvikens IF - Team TG FF
Fotboll - Division 1 Norra - BLGM + Ö 2,5
1.83
19:00  Malmö - Örebro
Fotboll - Allsvenskan  - 1 asian hcp-1.5
1.81
19:00  Jönköping Södra - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1
1.98
19:00  Halmstad - Öster
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
2.00
19:00  Djurgården - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
2.00
21:00  Atalanta - PSG
Fotboll - Champions League - 2
2.00
19:00  Elfsborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.96
21:00  Leipzig - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Atletico går vidare
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:00  Powerplay Tips Tisdag 11/8
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 12 Augusti
Insats: 1152 kr - USandeback
19:20  V86 Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 720 kr - DrTrav
21:25  DD Tips Boden Onsdag 12/8
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming