DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Xpress ons 28/08

28 Augusti 2019 - 13:52

Kvällens V86 Xpress tävlingar delas mellan Åby & Solvalla och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V86-1 på nummer 1 Mellby Free som kom till start med fyra raka segrar inför den senaste starten på Solvalla men hon fick vända hem med en till synes blygsam femteplats då.

Mellby Free fick trava i dödens på en hårt dragande Uza Josselyn och kom i mål på 10,8 över full distans så det var ändå bra gjort. Här är det ett litet fält så jag tror att Björn Goop som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag hon säljer sig dyrt.

Min andra spik kommer i V86-7 på nummer 8 Vischio Holz som har gjort två starter efter en tids frånvaro men blev struken på grund av sårskada efter det men han har återhämtat sig väl efter det och har jobbat på bra meddelar man från stallet.

Med en offensiv styrning här är det inte omöjligt att Vischio Holz sitter i spets efter ett varv och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad från den positionen men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas.

V86-1 1 Mellby Free
V86-2 1,2,7
V86-3 1,3,5
V86-4 3,7,9,10
V86-5 4,5,8
V86-6 1,2,8,10,11
V86-7 8 Vischio Holz
V86-8 3,5,6,10,14

2700 rader x 0,25 = 675 kr

Dagens Dubbel
DD1: 8 Vischio Holz
DD2: 3,5,6,10,14

5 rader x 30 kr = 150 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , MrGreen, LeoVegas

V86-1
Vi inleder V86 med Henning Kraffts Minne 2019 - Milwaukees Stoelit över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Mellby Free som kom till start med fyra raka segrar inför den senaste starten på Solvalla men hon fick vända hem med en till synes blygsam femteplats. Hon fick trava i dödens på en hårt dragande Uza Josselyn och kom i mål på 10,8 över full distans så det var ändå bra gjort. Här är det ett litet fält så jag tror att Björn Goop som kör hästen sitter i ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så tror jag hon säljer sig dyrt, vid gardering kan 5 Julia Af Solnäs som har varit mycket duktig vid två raka segrar vara tänkbar. Hon är kvick den första biten och skulle kunna snuva min spik på ledningen initialt men isåfall så tror jag att Peter Untersteiner släpper när den stora favoriten ställer frågan för hon kommer få chansen på open stretchen till slut, 8 Dear Friend var ute i samma lopp som Mellby Free senast. Hon fick gå i Mellby Frees rygg hela loppet och kunde ändå inte ta sig förbi. Nu är ett defensivt upplägg aviserat fast skulle den klara favoriten komma bort så har hon en vass avslutning men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Mellby Free
Spets efter 500m: 1 Mellby Free
Skrällen: 8 Dear Friend
Ranking: A 1 B 5,8,2 C 3,4,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-2
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Rajah Silvio gjorde comeback efter en liten paus med att vinna från dödens senast. Han kan öppna rätt så vettigt men det är inte säkert att det blir spets här men från ett fint utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt, 1 Djorkaeff Sisu hängde på bra från vinnarhålet till andraplatsen i ett lopp som vanns av Victory Topline senast. Han har inte vunnit på länge och blir högst troligen över från start här men om Kim Moberg kan hitta ut i andraspår eller få en lucka till slut så kan det vara läge för en efterlängtad seger, 7 Pikachu Face fick ge sig med liten marginal mot vinnande Joyride Cane näst senast. Gången efter det rullade han över i passgång och blev diskad. Nu är han tillbaka i sulkylopp efter två raka montéstarter och om det löser sig med positionerna här så kan det vara en jätteskräll som inte är så mycket streckad. Eventuellt barfota runt om nu kan ge en kick för så har han inte tävlat sedan september ifjol.

Min Vinnare: 2 Rajah Silvio
Spets efter 500m: 4 Riki D’Asolo
Skrällen: 7 Pikachu Face
Ranking: A 2 B 1,7,4,3,8,9,10,5,11 C 6,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-3
Quick Pay-Pokalen - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 1 Sashay My Way fick göra en hel del grovjobb under slutrundan och fullföljde starkt till delad seger med Dontlooseallmoney senast. Hon blir troligen över från start fast det är ett litet fält med endast sex motståndare så det kan lösa sig bra ändå men i annat fall så finns det dubbla open stretch att tillgå om det skulle behövas så hon kan blanda sig i segerstriden på nytt, 5 Milady Grace har inlett karriären starkt med två segrar och en tredjeplats på tre starter hittills. Kan Peter Untersteiner servera henne en fin löpning här så kan hon bli att räkna med över upploppet, 3 No Limit Queen gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Diana Zet senast. Efter det har hon varit struken för förkylning men känns bra nu meddelar man från stall Goop. Från ett trevligt läge här så sitter hon bra till omgående och får hon spara speeden fram till upploppet så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 1 Sashay My Way
Spets efter 500m: 2 Dontlooseallmoney
Skrällen: 4 Golden Girl D.T.
Ranking: A 1,3,5 B 2,4,7,6
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-4
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 7 Amour Amiko kommer från en seger där han kördes fram till dödens med varvet kvar och avgjorde på ett vis. Kan Tomi Haapio hitta ner i ett vettigt slagläge här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 10 Västerbo Crush var senast ute i ett E3-försök som vanns av Belker. Han travade i ledningen då men räckte inte riktigt och galopperade som slagen på upploppet. Här är det bakspår men det behöver inte vara helt fel och om Jörgen Westholm kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 3 Diamond’s Sweety har ännu ingen seger men har fem raka pallplatser och står på tur för en vinst. Hon är kvick iväg och kan Ulf Eriksson hitta ner på innerspår så kan hon bli farlig på open stretchen till slut, 9 Awaited galopperade dubbelt senast och har inte startat på knappt två månader nu men han har kapacitet som räcker mot det här gänget. Han har galopperat i tre utav sina fem starter hittills och är inte att lita på fast om han skulle hålla ordning på benen så kan han utmana om en framskjuten placering här. Nu ska han troligen tävla barfota bak vilket är en fördel.

Min Vinnare: 7 Amour Amiko
Spets efter 500m: 2 Son Of Quarcio
Skrällen: 3 Diamond’s Sweety
Ranking: A 7,10 B 3,9,2,1,11,5 C 4,6,12,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-5
Count's Pride-Pokalen - Paslodes Treåringslopp Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Global Action gick en vass avslutning till andraplatsen bakom vinnande Darling Godiva senast. Med det loppet i kroppen nu från ett fint utgångsläge så ska han räknas tidigt här, 5 Ultion Face är inte att lita på och galopperade bort sina möjligheter i ett tidigt skede senast. Gången innan det så var han mycket bra när han vann på Solvalla så om han kan hålla ordning på benen här så tror jag Adrian Kolgjini laddar mot ledningen efter en bit och skulle han nå spets utan någon större strid så kan han bli svårfångad från den positionen, 8 Reddington har inlett karriären lovande med tre segrar på fyra starter och Peter Untersteiner tror en hel del på hästen. Utgångsläget nu är dock sämsta tänkbara men med lite klaff så kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 4 Global Action
Spets efter 500m: 5 Ultion Face
Skrällen: 3 Dontloosememate
Ranking: A 4,5,8 B 9,3,2 C 7,6,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-6
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Jeppas Sputnik kördes senast fram i dödens med dryga varvet kvar och vann på ett bra vis via 13,5 sista 800 meterna. Nu förstärker Claes Sjöström i vagnen och från ett bra utgångsläge här så tror jag på tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 8 Firecracker galopperade bort sina möjligheter i ett V75 lopp på Rättvik senast. Innan det misslyckandet så hade han gjort bra insatser och han var duktig vid vinsten för tre starter sedan. Här är det ett risigt läge men om Per Lennartsson kan slinka ner i ett vettigt slagläge och kan hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden här, 10 Dallas Brick gör första starten sedan slutet på maj nu och han har galopperat i fyra av de fem senaste starterna och är ett osäkert kort men han har bra kapacitet i grunden och duger i ett felfritt lopp här.

Min Vinnare: 2 Jeppas Sputnik
Spets efter 500m: 2 Jeppas Sputnik
Skrällen: 8 Firecracker
Ranking: A 2,8 B 10,11,1,4,9 C 6,7,3,5,12
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

V86-7
Ett lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 8 Vischio Holz som har gjort två starter efter en tids frånvaro men blev struken på grund av sårskada efter det men han har återhämtat sig väl efter det och har jobbat på bra meddelar man från stallet. Han visade i Kalmar i näst senaste starten att han är bra efter uppehåll när han blev tvåa i Kalmarsundsstayern bakom Flash Hammering och nu förstärker Björn Goop i sulkyn och med en offensiv styrning här är det inte omöjligt att han sitter i spets efter ett varv och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårfångad från den positionen men han kan vinna loppet även från andra positioner också om det skulle behövas, vid gardering kan 6 Zefiro Dei Cedri som har formen på topp och har varit riktigt bra i sina senaste starter vara tänkbar. Han är gynnad av den långa distansen och med en fin löpning här så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 8 Vischio Holz
Spets efter 500m: 2 Imail Occagnes
Skrällen: 3 Loke Survive
Ranking: A 8 B 6,7,9,5,3,10 C 2,4,1
Bonus: Upp till 1000 kr spelkrediter hos bet365

V86-8
Vi avslutar V86 med Diamantstoet, Försök 5 - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Edrica är väldigt snabb från start, men överraskade senast med att galoppera när bilen släppte fältet. Felfri nu så tror jag hon hittar till front och skulle hon få bestämma lite som hon vill i täten så kan hon rinna undan till seger, 14 Caipirinha Razz har gått mycket bra på sistone med två raka andraplatser och står nu på tur för en ny seger. Med en bra rygg att gå i under slutvarvet här så kan hon bli farlig över upploppet om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 10 Ti Amo Face blev störd till galopp senast men innan det var hon duktig vid seger för tre starter sedan. Kan Erik Adielsson hitta en hygglig position här så kan hon bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 6 Edrica
Spets efter 500m: 6 Edrica
Skrällen: 10 Ti Amo Face
Ranking: A 6,14 B 10,5,3,13,1,4 C 11,12,15,7,2,8
Spela på loppet hos bet365, Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:45  Hellas Verona - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.72
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Vinnare Ekstraliga
Speedway - Ekstraliga - Chestochwa
3.25
19:30  Real Sociedad - Granada
Fotboll - La Liga - 1
1.75
22:00  Real Madrid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1 + BLGM
3.25
15:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan  - Ö2,5/BLGM
1.83
16:00  Liverpool - Burnley
Fotboll - Premier League - 1 (asian -1,5)
1.80
19:30  Valladolid - Barcelona
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp +1,5
1.89
22:00  Atletico Madrid - Betis
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
17:30  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian +0)
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Dannero Fredag 10/7
Insats: 640 kr - DrTrav
19:30  Topptipset Tips Fredag 10/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 11/7
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 11 Juli
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 972 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Årjäng Lördag 11/7
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming