Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

EM-tipset Söndag 20/6

19 Juni 2021 - 12:07

Gruppspelet i EM går mot sitt slut. Åttondelarna ska sållas fram och det återstår att se vad redan klara giganter som Italien, Nederländerna och Belgien får möta i nästa runda. Allt ska avgöras på en kupong som innehåller ej jackpot på fem miljoner och sträcker sig över fyra dagar, häng med!

ALLA rätt på EM-tipset omgång 2!
Nu ska vi göra succé igen – gå med i vårt lag! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!

Spelstopp: 17:59


1. Italien - Wales X
Italien har rivstartat i Rom. Två gånger 3-0 mot i tur och ordning Turkiet och Schweiz gör att Mancinis män säkrar gruppsegern vid poäng mot Wales. Goda chanser ska givetvis finnas men frågan är om det inte roteras en del för att inte slita på spelarna mer än nödvändigt efter en lång säsong. Klart är åtminstone att Chiellini missar matchen vilket är en försvagning så stor som någon när Bale, James och Ramsey kommer farandes. Wales plockade en nödvändig trea mot Turkiet senast (2-0) trots att förstnämnda golfare drog en drive rakt upp på läktaren från elva meter och känslan är att gästerna kommer bjuda på tufft motstånd när avancemang jagas. Skrällen till höger måste med.

2. Schweiz - Turkiet 1
Flaggan är ett stort plus, men i övrigt landar mycket på minuskontot för Schweiz efter 0-3 mot Italien senast. Klockmakarna kan dock fortfarande rädda ett avancemang vid seger mot Turkiet och det är ingen omöjlig uppgift med tanke på hur Yilmaz gäng presterat hittills. Turkarna har bjudit på fullkomligt urusel fotboll och trots värmeböljan har de varit fullkomligt iskalla både offensivt och defensivt. Noll poäng och 0-5 i baken är facit efter två matcher, det blir tufft återigen under söndagen. Ettan spelas först och främst.

3. Ukraina - Österrike X
Ukraina och Österrike har plockat tre pinnar vardera hittills och således är både andra och tredje plats i spel på den fyndigt namngivna nationalarenan National Arena i Bukarest. Bägge lag går högst troligt vidare vid kryss och Rumäniens svar på (nya) Gamla Ullevi peggar upp för en klassiskt due-due-match därmed. Är det oavgjort med kvarten kvar skulle det inte förvåna ett dugg om dessa lag nöjer sig med delad pott. Speciellt inte Ukraina som i sådana fall kniper andraplatsen på bättre målskillnad. Läckert spikkryss till läcker procent!

4. Nordmakedonien - Nederländerna X
Nederländerna har spelat till sig två raka segrar och därmed är slutsepelsplatsen säkrad. Mycket har varit bra, men Dumfries har varit bäst och om de orangea vore en bättre brownie är det ytterbacken som stått för det “speciella” som är så typiskt för nationen. I den senaste matchen löste den långe mannen både en straff och satte det avgörande 2-0-målet. Mot Nordmakedonien skulle det dock inte förvåna om både han och en del andra viktiga kuggar får lite vila vilket öppnar upp för Pandevs nordmakedonier. “Värdarna”, som givetvis är gäster på Johan Cruijff Arena i Amsterdam, är bättre än gemene man tror och kan defenitivt ställa till besvär när De Boer & co blickar framåt. Tvåan garderas bums, gärna med både kryss och etta.

5. Ryssland - Danmark 2
Danmark stod för en alldeles utmärkt insats mot Belgien senaste. Minkmännen tog ledningen med 1-0 och vore det inte för den temporärt halvt ansiktsförlamade dunderklumpen De Bruyne hade de röde och hvide fått med sig poäng. Bättre lycka denna gång när ryssarna kommer på besök till Parken. Moderlandet knep en viktig och smått tursam trea mot Finland med 1-0 senast, men när de nu beger sig bortom jättelandets trygga gräns kommer det bli tuffare emot. Bjässen Dzyuba är alltid att räkna med (assist senast) men i övrigt är Danmark kort och gott bättre. Singeltvåa, tack!

6. Finland - Belgien 2
Finland tar sig troligtvis till åttondelsfinal vid poäng mot Belgien, det trodde man knappast innan EM drog igång. Att Belgien redan skulle vara där var mer väntat och vid kryss säkrar de förstaplatsen på poäng. Med sådana förutsättningar är det inte helt osannolikt att Pukkis blåvita krigare ska kunna knipa en pinne. Robban Martinez smått roterade män förväntas inte förta sig mot den redan parkerade finska bussen och tvåan garderas därför tidigt till fin procent.

7. Tjeckien - England 2
Tjeckien möter England i den avslutande omgången i Grupp D. Matchen spelas på Wembley och i praktiken är det alltså britterna som är hemmalag och inget annat. Det bör väga relativt tungt och även om Gareth Southgate roterar en aning för att få in lite fräscha ben efter två tuffa matcher ska Lejonen stå sig bra med lirare som Grealish på planen. England har en helt annan kvalité på spelarmaterialet med mängder av tänkbara matchvinnare medan tjeckerna får lite till premiäromgångens stora spelare Schick. Tvåan är en bra start.

ALLA rätt på EM-tipset omgång 2!
Nu ska vi göra succé igen – gå med i vårt lag! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!

8. Kroatien - Skottland 2
Det fortsätter vara omvända världen när Uefa gör allt för att förvirra. Hampden Park i Glasgow är såklart inte Zagreb och den skotska hemmanationen blir underskattad på öarna. De regerande vice-världsmästarna från Kroatien ser långt ifrån lika starka ut som under 2018 och schackrutorna är absolut ingen omöjlig favorit för Robertson och McTominay med flera att fälla. Till dessa procent måste den skotska skrällen med, även om alla tecken föredras.

9. Sverige - Polen 1
Gulo Gulo gör bejublad entré på kupongen. Onsdagens match, som avlsutar gruppspelet, ser dock ut att streckas lite väl mycket med hjärtat. Även om Polen inte riktigt får det att lossna på samma suveräna sätt i slutspelen som i kvalen så är det ingen tvekan om att landet besitter en stor skopa talang. Med världens bästa nia i laget, den kirurgiskt precise Lewandowski, kan det smälla till i Olsens kasse närsomhelst. Jämn match att vänta. Hjärtat säger etta, men kopplas hjärnan på följer garderingar både snabbt och brett.

10. Slovakien - Spanien 2
Temperaturen är hög i Sevilla, Spanien. Slovakerna beger sig dit för att bjuda på en kalldusch men chanserna att de lyckas är försvinnande få. Spanjorerna är bättre på varje position och så länge den kroniske målsumparen Morata inte är den ende spelare som får avsluta de spanska anfallen är utsikterna goda för La Roja. Slovakerna sätter stort hopp till en rostig Marek Hamsík men det räcker inte långt när Spanien tar sats in i slutspelet. Spik!

11. Portugal - Frankrike X
Giljotinen ska falla i dödens grupp. Gruppspelsomgång tre av tre står för dörren och som vanligt är Frankrike favorit. Lagen spelar i mångt och mycket på liknande vis, där större vikt läggs vid att hålla tätt än att hålla boll – även om de behärskar även det. När fransmannen vann VM 2018 hade de i snitt blott 37% av bollinnehavet men med lirare som den supersnabba Mbappé i spetsen kommer man såklart långt på att lägga långt. Portugal har också skördat framgång genom att backa hem men känslan är att de en lite sämre kopia av fransmännen. X2 ska räcka.

12. Tyskland - Ungern 1
Tyskland går för tre poäng på Allianz Arena där det lättaste har sparats till sist. Efter två tuffa drabbningar ska Ungern vara ett klart beskedligare motstånd än både Frankrike samt Portugal och Jogi Löw behöver inte ha handen i brallan för att känna doften av seger. Med Havertz som hävstång ska tyskarna, med alltid målfarlige Müller i sin klassiska semispets, kunna gå ifrån matchen i München ett par mål plus. Ettan är stark och spelas solo.

13. GIF Sundsvall - Västerås 1
Superettan stänger den långa lappen. Giffarna har startat säsongen på ett bra sätt och även om några mindre missar finns i facit så parkerar Engblom (5 mål), Bengtsson (4 mål), Hallenius och de andra i blått och vitt högt upp i tabellen. Ännu högre kan det bli efter måndagens match mot Thomas Askebrands adepter från Västerås. Gästerna är ett jobbigt lag att möta, men de har svårt att hitta vägar att vinna och av tio spelade matcher har de bara vunnit två. Sundsvall får förtroendet.

Kupongens kassaskåp
Spanien
La Roja är numret för stort för Slovakien i den spanska hettan. Enriques mannar har lärt sig läxan från matchen mot Sverige och vinner enkelt.

Varningens finger!
Wales
Sagolikt värde bjuds när Wales går för seger mot ett redan klart slutspelsklart Italien. Britterna har offensiven för att såra vilket lag som helst och utan klippan Chiellini som garanti ska både kryss och två med på lappen.

144 rader
1. Italien - Wales x2
2. Schweiz - Turkiet 1
3. Ukraina - Österrike x
4. Nordmak. - Nederl. 1x2
5. Ryssland - Danmark 2
6. Finland - Belgien x2
7. Tjeckien - England 2
8. Kroatien - Skottland 1x2
9. Sverige - Polen 1x
10. Slovakien - Spanien 2
11. Portugal - Frankrike x2
12. Tyskland - Ungern 1
13. Sundsvall - Västerås 1

864 rader
1. Italien - Wales 1x2
2. Schweiz - Turkiet 1
3. Ukraina - Österrike x
4. Nordmak. - Nederl. 1x2
5. Ryssland - Danmark 2
6. Finland - Belgien x2
7. Tjeckien - England x2
8. Kroatien - Skottland 1x2
9. Sverige - Polen 1x
10. Slovakien - Spanien 2
11. Portugal - Frankrike x2
12. Tyskland - Ungern 1
13. Sundsvall - Västerås 1x

ALLA rätt på EM-tipset omgång 2!
Nu ska vi göra succé igen – gå med i vårt lag! 150 kr/andelen! KLICKA HÄR!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  PSV - Real Sociedad
Fotboll - Europa League - 1 asian 0
1.75
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  PSV - Real Sociedad
Fotboll - Europa League - 1 asian 0
1.75
21:00  Leicester - Napoli
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp 0
1.74
21:15  Lopp 9 - 6 Tonique
Trav - Örebro - H3H - 1
2.70
02:20  Washington-Giants
Amfotboll - NFL - 1 -2,5
1.73
20:45  Sassuolo - Torino
Fotboll - Serie A - 1
2.00
21:00  Newcastle - Leeds
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.69
21:00  Celta Vigo - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1
1.93
02:00  Buckley - Arroyo
Annat - UFC - Arroyo vinnare
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  Topptipset 100kr Fre
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 400kr
Insats: 400 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Örebro 16/9
Insats: 756 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Örebro 16/9
Insats: 280 kr - DrTrav
18:45  Topptipset Tips Torsdag 16/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Topptipset Tips Fredag 17/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 18/9
Insats: 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming