Tipsexperten

Europatipset 20/5

20 Maj 2018 - 07:56

Vi har ett riktigt fint Europatips den här veckan med flera hyperintressanta matcher. AIK och Hammarby ställs mot varandra i ett av de hetaste Stockholmsderbyna på bra länge. Dessutom ska Serie A avgöras den här söndagen och där ställs Lazio och Inter mot varandra i en avgörande match om vilket av lagen som ska ta den sista Champions League-platsen. Mycket spännande fotboll finns att följa med andra ord så se till att sitta med en kupong i näven eller mobilen!
Dessutom är det jackpott på 2.5 miljoner kronor!

Spelstopp: 14.59

Spela på Europatipset – klicka här!

1. Hammarby - AIK X
Vi börjar med det glödheta Stockholmsderbyt där serieledande Hammarby tar emot AIK på Tele2. Hammarby leder serien sex poäng framför Gnaget och har här en fin möjlighet att dryga ut sin ledning ytterligare. De senaste fyra matcherna mellan lagen har slutat i två oavgjorda och varsin tajt seger för respektive lag. Här lär det också bli riktigt jämnt och delad pott är troligtvis båda lagen relativt nöjda med. Chansspika krysset som en kaxig inledning!

2. Malmö FF - Häcken 2
Malmö inledde den nya sejouren med Daniel Andersson som tränare med förlust mot Hammarby med 2-3. Även om insatsen i första halvlek var ett klart steg framåt så syntes fortsatt stora brister i defensiven emellanåt. Här är Malmö på nytt pressat och Häcken är inte direkt någon enkel motståndare. De gulsvarta är i riktigt bra slag för tillfället och kommer från en 5-0 seger mot Elfsborg. Ettan är grovt överstreckad här, speciellt med tanke på att Malmö är i en djup formsvacka. X2 rensar bra och räcker långt.

3. Värnamo - Halmstad 1
Värnamo har skrapat ihop fem poäng på sju omgångar och ligger näst sist i Superettan. Senaste matcherna har man dock börjar få ihop försvarsspelet riktigt bra och kan man börja producera framåt nu så kommer trepoängarna börja komma. Halmstad kommer från två raka segrar men har inte alls övertygat i någon match egentligen. Här är man för stora favoriter på bortagräs och Värnamo får förtroendet. 1X!

4. Helsingborg - Örgryte 1
Toppmöte i Superettan väntar här när favorittippade Helsingborg ställs mot serieledande Örgryte. Helsingborg kommer från ett bittert kryss i Skånederbyt mot Landskrona där man släppte in 1-1 i den tredje övertidsminuten. Nu kommer man tillbaka till Olympia revanschsugna och kommer vilja minska avståndet till ÖIS i topp. Helsingborg vann bägge mötena mellan lagen förra säsongen och gör det även den här gången. Ettan spikas!

5. Cagliari - Atalanta 1
Vi förflyttar fokus till avslutningsomgången i Serie A där Cagliari spelar för att greja kontraktet. Cagliari ligger inför omgången en poäng över strecket och seger är ett måste om man inte ska behöva förlita sig på resultat. Atalanta har mer eller mindre redan säkrat en Europa League-plats och har inget nämnvärt att spela för. Vi utgår från ettan på ett helmotiverat Cagliari. Gardera upp med tvåan på större system.

6. Lazio - Inter 2
Helgens match ute i fotbollseuropa. Lazio och Inter ställs här i en helt avgörande match om vilket av lagen som ska spela Champions League-fotboll till hösten. Vinner Inter tar de fjärdeplatsen tack vare bättre statistik i inbördes möten mellan lagen. Lazio är alltså tvingade att minst fixa en poäng och vi kan räkna med en riktigt svängig och spännande match. Senaste tiden är det Inter som sett klart bäst ut av de här två lagen och här får de utgångstecknet. Gardera upp med krysset.

7. Milan - Fiorentina X
Milan måste vinna den sista omgången hemma mot Fiorentina för att undvika tvingas kvala till Europa League under sensommaren. Fiorentina är dock inget lag man bara kliver ut och slår här. Viola har sett riktigt fina ut under våren och levererat stabila prestationer under en längre tid nu. Offensivt vimlar det av kvalité hos gästerna med unga Chiesa och Simeone längst fram. Här har Milan blivit överdrivet stora favoriter och vi trycker in alla tecken!

8. Sassuolo - Roma 1
Sassuolo låg länge under strecket i Serie A men har stått för en makalös vår. De grönsvarta har bara en förlust på de tio senaste matcherna och kommer från en 2-1 seger borta mot Inter på Giuseppe Meazza. Det har tagit laget upp till en elfte plats i tabellen och man har sedan en tid tillbaka säkrat kontraktet. Gästande Roma har redan säkrat en CL-plats och spelar endast för att behålla tredjeplatsen här. Det lär inte vara en jättestor motivation för huvudstadslaget och det här kan sluta hur som helst. Roma är brutalt högt streckade och här ska det verkligen målas på med tecken. På mindre system räcker 1X och på större system plockas alla tecken med.

9. Karlslund - Nyköping 2
Bottenmöte i Division 1 Norra. Karlslund har fyra raka förluster och står fortfarande utan seger efter sex omgångar. Här möter man ett Nyköping som också har det tungt just nu och kommer utan självförtroende till det här mötet. Spelmässigt är Nyköping ett betydligt bättre lag än Karlslund och här har man bra vinstchans. Tvåan kan spikas till en okej procent.

10. Syrianska - Umeå 1
Syrianska har inlett omstarten i Division 1 sådär och ligger i mitten av tabellen efter sex omgångar. Senaste tog man dock en skön seger mot Arameisk Syrianska med 3-2 på bortaplan efter två mål av Rajalakso och ett av Mathias Ranegie. Syrianska har helt klart ett lag för toppen och här bör man ta en seger mot ett bortasvagt Umeå. Ettan spikas!

11. Västerås - Assyriska 1
Västerås har ett uttalat mål att ta steget upp till Superettan den här säsongen och man har verkligen levt upp till de förväntningarna hittills. Grönvita VSK har sex raka segrar och toppar serien i stor stil. Här väntar dock en tuff uppgift, Assyriska har två raka segrar och har verkligen börjat klicka offensivt just nu. Här är ettan totalt överstreckad av folket och det är bara gardera upp. Tryck in alla tecken och hoppas på bortaskrällen!

12. Husqvarna - Karlskrona 2
Karlskrona har bara plockat en poäng på de tre senaste matcherna och står därmed på sex poäng efter lika många omgångar. Nu får man däremot ett ypperligt läge att hitta tillbaka till vinnarspåret när man ställs mot jumbon Husqvarna. Hemmalaget har fem raka förluster och det syns tydligt att man inte håller på den här nivån just nu. X2 räcker långt här.

13. Ljungskile - Oddevold 1
Klassiska Ljungskile har startat säsongen ganska svagt och hoppas nu på att vända den negativa trenden i det här mötet med Oddevold. Ljungskile kommer från en 0-1 förlust senast mot Tvååker där man förtjänade betydligt mer. Så här långt har det varit mycket stolpe ut för LSK och här kan man förhoppningsvis få lite retroaktiv utdelning. Oddevold är i bättre form men är alldeles för stora favoriter på bortagräs här. Ettan prövas till en låg procent!

Kupongens kassaskåp
Syrianska
Syrianska ska tillhöra toppen av norrettan den här säsongen men har inte riktigt startat på önskvärt vis. Senast blev det dock seger och det betydde mycket för laget. Syrianska är betydligt bättre än Umeå och vinner enkelt här!

Varningens finger!
Sassoulo
Sassuolo har gått bra en längre tid nu och ska knappast vara stora underdogs hemma mot Roma i dagsläget. Här har man en väldigt fin skrällchans och är ett givet tecken att plocka med på kupongen!

Spela på Europatipset – klicka här!

Lilla raden 144 rader
1. Hammarby - AIK X
2. Malmö - Häcken x2
3. Värnamo - Halmstad 1x
4. Helsingborg - Örgryte 1
5. Cagliari - Atalanta 1
6. Lazio - Inter x2
7. Milan - Fiorentina 1x2
8. Sassuolo - Roma 1x
9. Karlslund - Nyköping 2
10. Syrianska - Umeå 1
11. Västerås - Assyriska 1x2
12. Husqvar. - Karlskrona 2
13. Ljungskile - Oddevold 1

Stora raden 864 rader
1. Hammarby - AIK X
2. Malmö - Häcken x2
3. Värnamo - Halmstad 1x
4. Helsingborg - Örgryte 1
5. Cagliari - Atalanta 12
6. Lazio - Inter x2
7. Milan - Fiorentina 1x2
8. Sassuolo - Roma 1x2
9. Karlslund - Nyköping 2
10. Syrianska - Umeå 1
11. Västerås - Assyriska 1x2
12. Husqvar. - Karlskrona x2
13. Ljungskile - Oddevold 1

Spela på Europatipset – klicka här!

/Tipsexperten.

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Armenien - Finland
Fotboll - EM-kval - 2
2.40
19:00  HV71 - Färjestad
Ishockey - SHL - Över 5.5 mål
2.50
19:00  Luleå - Växjö
Ishockey - SHL - Över 4.5 mål
2.25
20:45  Malta - Spanien
Fotboll - EM-kval - Spa ö 3,5 mål
1.72
20:45  Norge – Sverige
Fotboll - EM-kval - Sverige asian 0
2.10
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Europatipset tis 26/3 144 kr

Livestreaming