Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Onsdag 29/7

28 Juli 2020 - 21:30

Onsdagens Europatips är till stora delar dominerat av svenska och italienska bidrag. Bland annat ska finalen i Svenska Cupen synas och det är en riktigt intressant drabbning mellan de mesta mästarna Malmö och Göteborg. England sticker emellan med två playoff-fajter och vi tar sikte på 13 rätt på denna tvådagars-bong!


Spelstopp: 18:59.

EUROPATIPSET TIPS 29/7


1. Sampdoria - Milan X
Vi inleder i Italien med en på förhand avslagen historia. Albin Ekdals Sampdoria välkomnar Zlatan Ibrahimovic Milan på Luigi Ferraris, men den förstnämnde kommer definitivt inte att finnas med på plan. Ekdal har en diger skadehistorik och det är också just en skada som stoppar mittfältaren från spel här. Sampdoria låg länge pyrt till i botten av Serie A, men mysfarbrorn Claudio Ranieri fick till slut skutan på rätt håll och nu är kontraktet räddat. Även om det blev torsk mot Juve senast stod värdarna för en fin insats och kommer de upp i samma nivå här blir det jobbigt för Rossoneri. Milan har gått starkt under sommaren, men Roma lär bli svåra att nå på direktplatsen till Europa League. Gästerna kan ta lätt på denna fajt och då är värdet till vänster obligatoriskt!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Torino - Roma 2
Roma har vaknat till liv rejält under juli månad. Sex raka utan förlust och på det fem segrar talar sitt tydliga språk och det ska mycket till för att romarna ska tappa sin direktplats till Europa League. Torino bokför en genomusel säsong däremot och faktum är att Turingänget precis undviker nedflyttning. Insatsen mot superjumbon SPAL senast var i paritet med säsongen i sig och Moreno Longo lär inte bli långvarig på tränarposten i den här takten. Tvåan överstreckas något men är likväl given.
Startbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo


3. Udinese - Lecce 2
En intressant spik hittas i nästa fajt innan vi vinkar adjö till Serie A. Udinese imponerade kopiöst när de vände 0-1 till seger med 2-1 mot Juventus för en dryg vecka sedan. Ken Sema slog ett inlägg värdigt David Beckham till mötande Nestorovski som initierade vändningen och med den fullpoängaren löste också de svartvita en ny biljett till nästa års säsong i finrummet. Nu är dock motivationen helt borta, något som inte kan sägas om gästande Lecce. Besökarna har två matcher på sig att klättra förbi Genoa som är närmaste lag på säker mark. Fyra poäng skiljer och med det sagt är utgångsläget tufft, men det ska också nämnas att italienarna är gentlemän. Gentlemän så till den grad att det inte brukar vara fullt blås från lagen som redan är klara, och här blir då värdetvåan en riktigt intressant spik!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Brentford - Swansea 1
Lördagen blev ingen munter historia för Brentford. Pontus Jansson och gänget har gått ner sig lite den senaste tiden efter att fullständigt ha kört över allt motstånd dessförinnan, och mycket riktigt fick också de rödvita stryka på tassen i det första mötet mot Swansea. 0-1 är dock inga omöjliga siffror att vända på, men The Bees får klara sig utan avstängde Henry. Lita på ett helt annat Brentford på Griffin Park när det nu är dags för returmatch. Svanarna gjorde det bra i första mötet, men med tanke på att gästerna spelade med en man mer i drygt 25 minuter så lär de gräma sig över att segersiffrorna inte blev större. Arga bin lär sticka svanar här och håller sig ettan runt 60 prollar kan den gott stå ensam!
Startbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo


5. Jönköpings Södra - GIF Sundsvall 1
Efter den svajiga inledningen ser Jönköpings Södra ut att ha tuggat igång igen. Värdarna kommer från två starka insatser med triumfer mot såväl Öster som Brage allra senast. Kan smålänningarna hålla i den formen råder inga tvivel om att truppen håller så pass hög nivå att det ska kunna bli toppstrid året ut. Sundsvall gästar Stadsparksvallen, men besökarna har däremot tacklat av från sin fina inledning. Pontus Engblom har inte hittat nätet på 180 minuter och senast räddades nederlag mot Öster endast tack vare en fin frispark signerad Johan Blomberg. Mycket av Giffarnas offensiv hänger på nämnda lirare och kan J-Södra neutralisera de båda är mycket vunnet. Ettan är en tänkbar spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Västerås - Halmstad 2
Magnus Haglund tyckte att det var en rejält orättvis förlust för hans Halmstad mot Akropolis. Visst tryckte HBK på i långa stunder, men å andra sidan går det inte heller att bjuda på hektar av ytor åt det andra hållet. Om gästerna menar allvar med toppstriden måste laget balanseras upp och en sådan spelare som Joseph Baffo andades inte klass när Akropolis ställde om direkt. Tuff resa till Västerås stundar, även om inte de grönvita är i toppslag. Truppen är det dock inget fel på, och när Halmstad är uppe och nosar runt 55 procent av strecken är det lockande att plocka med krysset också.
Startbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo


7. Dalkurd - Örgryte 2
Dalkurd åkte med förhoppningar om poäng ner till Skåne för att ställas mot Trelleborg på Vångavallen. En klappkass prestation senare hade dock skåningarna avfärdat DFF med 4-1 och det var ett kvitto på att det kommer att bli en jobbig säsong för värdarna. Nu gästar Örgryte Studenternas, men även om göteborgarna inte rosat marknaden inledningsvis förtjänar inte streckningen att luta så hårt mot vänster som den gör här. ÖIS har spelat betydligt bättre än vad tabellen visar och kommer de upp i samma nivå som mot serieledarna Degerfors senast kommer säsongens tredje viktoria. Ensam värdetvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Degerfors - Öster 1
Degerfors har både imponerat men också överraskat i inledningen då det var få som på förhand hade tippat bruksklubben som etta efter åtta spelade omgångar. Dalkurd är dock det enda gäng som de rödvita slagit med mer än ett mål, och med tiden lär också värdarna dala i tabellen. Öster har också haft lite flyt i inledningen, men Denis Velic gäng är ett svårslaget sådant och här ska inte Ola Toivonens gamla klubb känna sig alltför säkra på ännu en fullpoängare. Krysset följer med på större rader.
Startbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo


9. GAIS - Ljungskile 2
Ett västkustmöte stundar på Gamla Ullevi där GAIS tar emot Ljungskile. De grönsvarta skämde ut sig senast mot AFC Eskilstuna (0-2 i baken) och överlag har Makrillarna stått för en undermålig inledning. Offensiven lyfter inte och placeringen på den undre halvan är en välförtjänt sådan. Ljungskile har gjort desto fler mål, tolv stycken, men då det runnit till hela 17 i andra änden är det inte svårt att förstå varför LSK innehar jumboplatsen. Här ska dock gästerna ses med goda möjligheter till en triumf, särskilt eftersom ettan är kriminellt överstreckad. 
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Norrby - AFC Eskilstuna 1
I Borås har ett något anonymt Norrby gjort det bra så här långt. Värdarna är obesegrade i Knalleland och överlag har sportchef Kryssman svetsat ihop ett stabilt lag i Superettan. När nu AFC Eskilstuna kommer på visit till konstgräset ska de blåvita hållas som klara favoriter. Özcan Melkemichels manskap har haft ett helvete i inledningen både vad gäller skador, corona och resultat, men en liten uppryckning går att skåda sedan början på juli. Segrarna mot J-Södra och GAIS ska inte underskattas, men här blir det max en poäng för Özcan och company.
Startbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo


11. IFK Göteborg - Malmö FF X
Så är vi framme vid cupfinalen som går av stapeln på Gamla Ullevi! Malmö har tuffat igång rejält i seriespelet med fyra raka segrar och i den här farten blir de mesta mästarna svåra att stoppa på vägen mot SM-guld nummer 21. Det är dock inte ett helt vattentätt försvar som skåningarna har och i enstaka matcher kommer MFF givetvis att stöta på patrull. Göteborg har vassa omställningsspelare i form av Aiesh, Karlsson Lagemyr och Kharaishvili, den trion har verkligen kapacitet för att såra gästerna här. Tvåan streckas i högsta laget och i en cupfinal där precis allt kan hända är alla tecken att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Brage - Akropolis 1
Blickarna vänds åter mot Superettan där Borlänges stolthet Brage tar emot succé-nykomlingen Akropolis. Gästerna kontrade bort Halmstad senast och långe Vasic på topp stoltserade bland annat med två baljor, även om det inte var de renaste bollträffar en tv-tittare bjudits på. Poäng är dock det viktigaste för nykomlingarna som nu är uppe på en meriterande fjärdeplats i tabellen. Här kommer grekerna återigen att få slå ur underläge. Brage har sakta men säkert växt in i säsongen och kommer till spel med tre segrar på de fyra senaste. Spelare för spelare är också masarna minst en nivå bättre än besökarna och ettan är en klar utgång.
Startbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo


13. Fulham - Cardiff 2
Ett av kupongens finaste skrällägen uppenbaras på Craven Cottage. Trots att Mitrovic inte kom till spel i måndags kunde ändå Fulham ta ett steg mot Wembley i och med 2-0-segern mot Cardiff. Onomah bjöd på ett vackert solomål och på tilläggstid satte också Kebano ett frisparksmål. Det kommer dock inte att gå att förlita sig till samma tillfälligheter här, även om det ska sägas att Fulham dominerade matchbilden. Cardiff vet vad som gäller och spelet på främmande mark har varit en stark faktor till att walesarna nådde hela vägen hit. Londonlagets vetskap om att de faktiskt har råd att torska kan sätta griller hos alla, och här är den gravt överstreckade ettan utanför leken inledningsvis!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Roma
Roma ångar på och vill ta säsongen i mål på bästa sätt. En vinst mot säsongsusla Torino ser till så att romarna direktkvalificerar sig för Europa League och här gör Dzeko och gänget inga misstag!


Varningens finger!


Cardiff
Cardiff torskade den första fajten mot Fulham, men walesarna kommer inte att lägga sig och dö för det. Två mål går fort i fotboll och när värdet ser ut att bli hyperintressant till höger måste den sidan med!


144 rader
1. Sampdoria - Milan 1x2
2. Torino - Roma 2
3. Udinese - Lecce 2
4. Brentford - Swansea 1
5. Jönköping - Sundsvall 1
6. Västerås - Halmstad x2
7. Dalkurd - Örgryte x2
8. Degerfors - Öster 1
9. GAIS - Ljungskile 2
10. Norrby - AFC Eskils. 1x
11. Göteborg - Malmö 1x2
12. Brage - Akropolis 1
13. Fulham - Cardiff x2


864 rader
1. Sampdoria - Milan 1x2
2. Torino - Roma 2
3. Udinese - Lecce 2
4. Brentford - Swansea 1
5. Jönköping - Sundsvall 1
6. Västerås - Halmstad x2
7. Dalkurd - Örgryte x2
8. Degerfors - Öster 1x
9. GAIS - Ljungskile 2
10. Norrby - AFC Eskils. 1x
11. Göteborg - Malmö 1x2
12. Brage - Akropolis 1x
13. Fulham - Cardiff 1x2


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming