Europatipset sön 28/4

Publicerad på 27 Apr 2019 - 20:38

Tipsexperten

Tipsexperten

27 Apr 2019 - 20:38

Vi har en kul kupong att sätta tänderna i denna söndag. Europatipset är tillbaka med en miljonjackpot (3,5 miljoner) och det känns som det faktiskt kan smälla till ordentligt denna gång med flera intressanta skräll-tips. Utöver det även toppmatcher i både Premier League och Allsvenskan. Dags att göra jobbet, mot 13!


Spelstopp: 14.59


1. Manchester United - Chelsea 1
Vi startar kupongen på drömmarnas teater i Manchester där United inte har det bästa livet just nu. Tre torsk och 0-9 i baken på de tre senaste matcherna, där 0-4 mot Everton svider extra. Chelsea har sett lite bättre ut på slutet, även om 2-2 hemma mot Burnley så klart var en missräkning. Det här är en fruktansvärt viktig match i kampen om fjärdeplatsen och Champions League-spel nästa säsong. Vinner inte United här så känns topp 4 som en omöjlig uppgift. Helt jämna odds och samma motivation hos båda lagen. United hade bra tendenser i derbyt mot City och det ska finnas hyfsad chans att studsa tillbaka här på Old Trafford. Vi börjar strecka från vänster, men fyller på hela vägen om det finns resurser.
SpeedyBet-odds: 2.65 - 3.40 - 2.70
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!

2. Burnley - Manchester City 2
Sean Dyche har haft en rätt trevlig vår på Burnleys tränarbänk. Efter den tunga hösten har The Clarets börjat likna fjolårets succé allt mer. 2-2 borta mot Chelsea var starka papper och poängen gjorde att kontraktet nu är helt klart. Nu är bara frågan om de kan röra om i titelstriden genom att störa Manchester City på Turf Moor också? De regerande mästarna tog tre viktiga pinnar i derbyt och har allt i egna händer. Guardiola lär inte lämna något åt slumpen här. De ljusblå har slaktat Burnley med 5-0 de två senaste inbördes mötena. Så stora siffror lär det inte bli nu, men tvåan är kupongens säkraste spik.
SpeedyBet-odds: 18.00 - 8.00 - 1.16
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


3. Sampdoria - Lazio 1
Semifinalvinsten mot Milan i Coppa Italia till trots, Lazio har inte kommit upp i nivå på slutet. Förlusten mot Chievo i Rom var ett riktigt lågvattenmärke. Nu väntar en tuff uppgift för örnarna när de tar sitt pick och pack till Genua och Stadio Luigi Ferraris. Här har Albin Ekdal, och inte minst skyttekung Fabio Quagliarella, trivts mycket fint under säsongen med nio vinster på 16 matcher. Nu ser dessutom truppläget alldeles ypperligt ut. Till skillnad från i Lazio där både Luis Alberto och Milinkovic-Savic är avstängda. Ettan är en kul chansspik till runt 30 procent.
SpeedyBet-odds: 2.95 - 3.45 - 2.35
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


4. Torino - Milan X
Svårslagna Torino går mot en riktigt fin säsong där Il Toro faktiskt bara förlorat sex av 33 matcher i Serie A. Nu jagar de vinröda en Europaplats och är bara två poäng ifrån Roma och Topp 6. Värdarna saknar trion Baselli, Zaza och Falque, men det ska ändå finnas goda chanser till poäng. Milan kommer nämligen från en riktigt trött insats i cupförlusten mot Lazio. Inte ens succépolacken Piatek hittar målet för tillfället. De fyra senaste inbördes mötena har faktiskt slutat oavgjort mellan dessa lag och här talar mycket för ytterligare en målsnål och tight tillställning. 1x räcker långt.
SpeedyBet-odds: 2.85 - 3.05 - 2.65
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


5. Rayo Vallecano - Real Madrid 1
Sejouren i La Liga ser ut att bli ettårig för nykomlingen Vallecano. Jumbon har sju poäng upp till säker mark med bara några omgångar kvar att spela. Kan det ske ett sista dödsryck i derbyt mot Real Madrid? Inte omöjligt. Zinedine Zidane har ställt rätt alternativa elvor på banan det senaste, han luftar laget och testar inför framtiden. Tvåan streckas upp skyhögt, upp mot 85 procent i skrivande stund, och det kan inte köpas på Estadio de Vallecas där Vallecano ändå stått upp ok under säsongen. Valencia fick nyligen stryk här med 2-0, bland annat. Lagkapten Ramos är även fortsatt väck med en vadskada. Vi går för de stora pengarna och målar på hela vägen. Vamos Rayo!
SpeedyBet-odds: 5.80 - 4.35 - 1.54
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


6. Real Sociedad - Getafe X
Getafe har varit La Ligas största positiva överraskning denna säsong där de parkerar på en fjärdeplats i tabellen och verkligen är med i racet om Europaplatser. Senast fixades 0-0 hemma mot Real Madrid. Här överskattas dock El Geta rätt så rejält av det svenska folket. De har trots allt bara vunnit fyra av 17 bortamatcher under säsongen och på Anoeta ska Real Sociedad vara knappa favoriter, trots formdippen. Ändå streckas tvåan upp mot skyhöga 50 procent i dagsläget. Krysset är en rimlig utgång sett till Getafes elva La Liga-kryss på bortagräs, men den lågt streckade ettan får gärna ackompanjera.
SpeedyBet-odds: 2.80 - 3.05 - 2.70
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


7. Hammarby - Djurgården 2
Inte mycket slår ett allsvenskt Stockholmsderby, och med ett DIF i medgång och ett frustrerat Bajen kan det bli riktigt underhållande på Tele2. Ledning i paus på Malmö Stadion förbyttes i förnedring i andra halvlek för de grönvita när MFF la in en högre växel. Endast en seger hittills, mot nykomlingen AFC dessutom, är inget bra facit för Stefan Billborn. Blåränderna har byggt upp en mental styrka av sällan skådat slag med sena poänggivande mål och en never say die-attityd. Andra matchen i rad med mål för Erik Berg när en pinne räddades mot Peking (1-1). Järnkaminerna känns tyngre för tillfället. Rolig spiktvåa på konstgräset!
SpeedyBet-odds: 2.90 - 3.15 - 2.50
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


8. IFK Norrköping - Malmö FF 1
Match 8 bjuder på ytterligare ett stormöte i Allsvenskan. Norrköping har haft en tuff start poängmässigt, med en hel del stolpe ut. Spelmässigt har Peking varit värda mera. Malmö har, efter en lite tung start, radat upp tre raka vinster och klättrar. Andra halvleken mot Hammarby var givetvis vass, där det blev proppen ur. På Nya Parken är dock Norrköping riktigt tunga att möta på Markus Rosenbergs hatunderlag, plastmattan. Här har IFK inte förlorat på ett år. I fjol slutade samma möte 3-1 till östgötarna. 1x testas med goda förhoppningar.
SpeedyBet-odds: 3.35 - 3.30 - 2.15
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


9. Häcken - AFC Eskilstuna 1
På Hisingen i Göteborg ska årets Svenska Cupen-finalister drabba samman i Allsvenskan. AFC har efter ett flygande cup-äventyr, samt en övertygande premiärseger mot Blåvitt, stagnerat. Det har faktiskt bara blivit en poäng på de fyra senaste. Även Häcken har kommit ner på jorden efter dubbla 0-1-förluster mot Djurgården och AIK. Det är väl inte förlusterna i sig som tränare Alm är mest arg på utan att spelet hackat betänkligt. Nu finns goda chanser för Paulinho, Jeremejeff och gubbarna att få pytsa igen. Ettan streckas dock upp rejält, nära 90 procent, och det går inte att köpa i en allsvensk match. Gardera storfavoriten med rensarkrysset.
SpeedyBet-odds: 1.26 - 5.55 - 11.00
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


10. Amiens - Strasbourg 1
Strasbourg var otroligt formstarkt kring årsskiftet vilket kulminerade i en Ligacuptitel som innebär att Le Racing kommer spela i Europa League till hösten. Sedan vinsten där har dock Alsace-laget sett måttligt intresserade ut och inte kommit upp i nivå. Till Stade de la Licorne kommer gästerna med tre raka matcher utan seger där de dessutom släppt in hela sju mål. Amiens, med Emil Krafth i laget, visar inte heller upp någon märkvärdig form men har betydligt mer att spela för i kampen om nytt kontrakt. Dessutom är de stabila här hemma i Somme. Motivationsfaktorn ska inte alltid tas på största allvar men här är den troligen avgörande. Ettan är en tänkbar spik och jag tror på en hemmaseger.
SpeedyBet-odds: 2.10 - 3.30 - 3.60
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


11. Angers - Reims 1
Mittenmöte från Paris utkanter där dessa lag egentligen bara ska spela av säsongen. Det ser ut att bli mittenplaceringar för de båda vilket får sägas vara fullt godkänt, särskilt för Reims som faktiskt är nykomlingar. Gästernas form har dock stagnerat, framförallt målfabrikationen då det bara blivit ett mål framåt på de fyra senaste. Inte lätt då att ställas mot ett Angers som ytterst sällan förlorar här hemma på Stade Raymond Kopa. Faktum är att de svartvitrandiga inte torskat här sedan mitten av januari. Dessutom har värdarna endast två nederlag sett till de tolv senaste matcherna. Det luktar hemmaseger. Bra spik om den håller sig omkring 40 procent.
SpeedyBet-odds: 2.50 - 3.10 - 3.05
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


12. Caen - Dijon 2
Vi avslutar Frankrike med ett ångestmöte mellan två lag som ligger under nedflyttningsstrecket. Genom sju poäng på de tre senaste matcherna har Dijon vänt ett hopplöst läge till att nu bara vara fyra poäng bakom Amiens på säker mark. 3-1-segern borta mot Lyon i början på april var riktigt imponerande. Caen ligger ytterligare två pinnar bakom gästerna i tabellen och måste verkligen gå för vinst. Under säsongen har det dock gått tungt hemma i Normandie där de blåröda är ligans sämsta hemmalag. Fansen har fått bevittna två segrar på 16 försök. Det räcker inte till. Här streckas Caen felaktigt upp till rätt klara favoriter. Tvåan är en jättefin chansspik!
SpeedyBet-odds: 3.00 - 3.10 - 2.50
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


13. Hoffenheim - Wolfsburg 1
Julian Nagelsmann vill avsluta snyggt i sitt Hoffenheim och jobba in Europabiljetten. Formen är fin med fyra raka seriesegrar och mängder av mål framåt för poplaget. Här streckas dock ettan upp väl hårt när ett inte alls oävet Wolfsburg gästar. Sanningen att säga har vargarna gjort en riktigt bra säsong och det skiljer bara fyra poäng upp till just Hoffenheim i tabellen. När tvåan hittas till under 10 procent så är det svårt att låta bli helgarderingen. Vi avslutar kupongen med alla tecken och hoppas på vassa omställningslägen för gästerna.
SpeedyBet-odds: 1.46 - 4.95 - 5.95
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr!


Kupongens kassaskåp


Manchester City
Det ska till en klassisk Gerrard-halkning för att City ska tappa greppet om PL-titeln nu. Dobbarna är tillräckligt långa mot Burnley, tvåan är säkrast på kupongen.


Varningens finger!


Rayo Vallecano
Vallecano har, jumboplatsen till trots, gjort livet surt för flera vassa lag hemma på Estadio de Vallecas. Valencia fick nyligen lämna med svansen mellan benen och Barcelona kom undan med blotta förskräckelsen genom två sena mål. Plita ner skrällettan!


Lilla raden 144 rader
1. Man United - Chelsea 1x
2. Burnley - Man City 2
3. Sampdoria - Lazio 1
4. Torino - Milan 1x
5. Vallecano - R.Madrid 1x2
6. Sociedad - Getafe X
7. Hammarby - Djurgården 2
8. Norrköping - Malmö FF 1x
9. Häcken - AFC Eskilstuna 1x
10. Amiens - Strasbourg 1
11. Angers - Reims 1
12. Caen - Dijon 2
13. Hoffenheim - Wolfsburg 1x2


Stora raden 864 rader
1. Man United - Chelsea 1x2
2. Burnley - Man City 2
3. Sampdoria - Lazio 1
4. Torino - Milan 1x
5. Vallecano - R.Madrid 1x2
6. Sociedad - Getafe 1x
7. Hammarby - Djurgården 2
8. Norrköping - Malmö FF 1x
9. Häcken - AFC Eskilstuna 1x
10. Amiens - Strasbourg 1x
11. Angers - Reims 1
12. Caen - Dijon 2
13. Hoffenheim - Wolfsburg 1x2

Spela på Europatipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto