Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Onsdag 14/10

13 Oktober 2020 - 18:57

Nations League ska avrundas för den här gången och Europatipset är fullproppat med matchen från landslagsturneringen. Sverige ska försöka ta sina första poäng i mardrömsgruppen när Blågult reser till Portugal. Italien - Nederländerna och Kroatien - Frankrike är två fajter som sticker ut lite extra. 13 rätt är inom räckhåll, nu kör vi!

Spelstopp: 20:44

EUROPATIPSET TIPS 14/10


1. Portugal - Sverige 1
Kupongen sparkas igång i Lissabon där Sverige ska försöka ta sina första poäng i gruppspelet. Den andra halvleken mot Kroatien var något att ta med sig, men den första var också ett kvitto på att Blågult har svårt mot motstånd från den absolut högsta nivån. Ett sådant väntar här, men det ska också sägas att Portugal saknar sin absolut bästa spelare. Cristiano Ronaldo har lämnat samlingen efter att ha testats positivt för coronaviruset och det är givetvis ett enormt tapp för värdarna. Det blir inte helt lätt för Fernando Santos och gänget att tas med svenskarna utan sin världsstjärna. Ettan får sällskap av krysset på större rader.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
2. Kroatien - Frankrike 2
Kroatien tog sina första poäng i gruppen i och med segern mot Sverige. Värdarnas första halvlek var en ren uppvisning, men i andra föll Dalic mannar tillbaka. Det hindrade dock inte Andrej Kramaric från att hoppa in och sätta 2-1 i matchens slutskede och det var skönt med en vinst för kroaterna när nu Frankrike väntar. Les Bleus hade en motig första halvlek mot Portugal, men i andra visade fransmännen sig från en mer positiv sida. Kommer gästerna med samma inställning till den här fajten som i det vändande mötet (4-2-seger) blir det vinst igen. Tvåan singlas.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. England - Danmark X
England tog en stark fullpoängare när Belgien gästade Wembley i söndags. Den framgångsrika fembackslinjen från det förra VM-slutspelet var tillbaka och bland andra glänste Kyle Walker som en av tre mittbackar. Huruvida Gareth Southgate väljer att fortsätta på det spåret återstår att se, men klart är i alla fall att engelsmännen blir alldeles för stora favoriter här. Danmark körde över Island med 3-0 på bortagräs och har en startelva som kan mäta sig med de allra bästa. Har Eriksen, Delaney och Schmeichel med flera en bra dag är skrällen inte långt borta på Wembley. Alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Italien - Nederländerna 1
Frank de Boer har inlett uselt som nybliven förbundskapten för Holland. 0-1 i baken mot Mexiko följdes upp med 0-0 mot ett tröttkört Bosnien och redan nu är den gamla mittbacken ifrågasatt i sin nya roll. Det blir inte lättare här heller då resan går till pastastöveln. Italien andas morgonluft under Roberto Mancinis ledning och senast de här båda nationerna mätte svärd vann italienarna enormt rättvist trots att siffrorna stannade vid 1-0. Ettan ser ut att hamna ungefär där den ska och då krävs inga garderingar.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
5. Island - Belgien 2
Island lyckades med att ta sig till playoff-final mot EM efter segern mot Rumänien och således kunde Hamrén bocka av det viktigaste med den här samlingen. I Nations League har det dock gått ruggigt tungt för vulkanerna som fortfarande går och väntar på sin första poäng i turneringen. Belgien står för motståndet här och mycket tuffare än så kan det inte bli för värdarna. Kevin De Bruyne har dock lämnat och åkt hem till Manchester vilket får sägas vara ett tungt tapp. Truppen är tillräckligt bra för att kunna vinna här ändå, men den hårda streckningen på tvåan gör krysset oerhört lockande som komplement.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
6. Norge - Nordirland 1
För våra västliga grannars del blir det tyvärr inget spel i EM till sommaren. Norges svaga insats mot Serbien grusade de drömmarna, men i efterföljande fajt mot Rumänien visade baggarna vad de kan åstadkomma när de har sin dag. 4-0-segern var glasklar och Håland bombade in ett hattrick som grädde på moset. Med supertalangen samt Sörloth på topp har Norge en extremt stark duo att luta sig emot många år framöver. Nordirland fick rejält på näbben av onsdagens motståndare i det vändande mötet (1-5) och får finna sig i att slå ur rejält underläge på Ullevål. Högst trolig etta, men den stenhårda streckningen gör att krysset måste med.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

  
7. Skottland - Tjeckien 2
En av kupongens roligaste spikar hittas på Hampden Park. Skottland toppar gruppen på sju poäng och kan vid seger här koppla ett järngrepp om förstaplatsen då det är tvåan Tjeckien som kommer på besök. Gästerna ligger en poäng bakom efter torsken på eget gräs mot skottarna, en match där Tjeckien dock var extremt hårt drabbade av coronaviruset. Den här gången är det motsatta förutsättningar. Kiltarna saknar bland andra Robertson, Tierney och Armstrong, tre helt givna startspelare. Det innebär att tjeckerna ska gälla som favoriter och håller sig tvåan under 40 procent är det en mumsig värdespik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
8. Polen - Bosnien 2
Polen ska vara nöjda med prestationen efter 0-0 mot Italien. Polackerna visade där att de kan spela jämnt mot alla länder, men poängen gav också en bitter eftersmak. Lewandowski utgick skadad tio minuter från slutet och lär knappast riskeras här. Det innebär en kraftigt försvagad värdnation samtidigt som det öppnar upp fina skrällmöjligheter för Bosnien. Gästerna nådde inte hela vägen till EM, men insatsen mot Nederländerna (0-0) skvallrade om att bosnierna absolut inte hade gjort bort sig i ett mästerskap. Dzeko, Pjanic och Visca är samtliga spelare som kan avgöra här och värdesidan till höger är onekligen lockande. Stek ettan helt!
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Ryssland - Ungern 1
Ungern förtjänar beröm för deras två insatser så här långt. Segern mot Bulgarien i torsdags innebär playoff-final mot EM om en månad och trean borta mot Serbien i Nations League var en extra fjäder i hatten. Här lär dock ungrarna stöta på problem. Ryssland segrade i det vändande mötet med 3-2 och på hemmagräs ska moderlandet kunna vinna med större siffror än så. Dzyuba, Miranchuk och Ionov är potentiella matchvinnare och när gästerna får klara sig utan Szoboszlai ska ettan vara ohotad.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

 
10. Rumänien - Österrike 2
Rumänien har en horribla dagar i ryggen och kan fullborda ett hattrick i uselhet om det blir torsk mot Österrike här. Island raderade värdarnas EM-drömmar och insatsen mot Norge i 0-4-torsken speglas väl i resultatet. Österrike slog svårspelade Nordirland på bortagräs med 1-0 och är stärkta av att David Alaba är med i truppen. Kan han elda på sina kumpaner till en liknande insats här lever Rumänien farligt och med X2 sitter vi hur tryggt som helst i båten.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Turkiet - Serbien 1
Serbien orkade inte ladda om efter den fina prestationen borta mot Norge som tog de vidare till playoff-final mot EM. Ungern åkte till Belgrad och vann ett avslaget möte där den serbiske förbundskaptenen Tumbakovic valde att rotera stora delar av elvan som startade mot Norge. Räkna med ett mer ordinarie Serbien här. Turkiet är dock ingen enkel motståndare. Värdarna gjorde ett oerhört starkt EM-kval och trivs bra mot spelförande länder. Börja till vänster och gå sedan hela vägen på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Bulgarien - Wales 2
Bulgarien behöver en rejäl spegeltitt efter de senaste årens miserabla resultat. Ungern såg enkelt till så att värdarna missar sommarens EM-slutspel och mycket ska till för att bulgarerna inte ska avsluta den här gruppen med endast en inspelad poäng. Ryan Giggs och hans Wales ska gälla som klara favoriter, men gästerna lider av att bland andra Bale och Moore inte kommer till spel här. Spelare som Ramsey, Brooks, James och Wilson finns dock med och tvåan lämnas därmed på egna ben.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport

 
13. Grekland - Kosovo X
Vi avslutar i Grekland där värdnationen genomgår en generationsväxling. Flera tidigare tongivande namn i backlinjen har slussats ut och nu sätts istället hoppet till offensiven där namn som Fortounis och Tziolis ska bära de vitblåa. Spelet är dock ganska långt ifrån att klaffa och här blir värdarna grovt överstreckade. Kosovo kommer från en mörkare period, men truppen innehåller flera namn som kan såra grekerna här. Glöm inte bort högersidan i denna på förhand jämna kamp!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Ryssland
Ryssland är numera en nation att räkna med i stora sammanhang och att det hittills inte blivit någon seger i den här samlingen kommer sporra värdarna än mer här. Ungern saknar bland andra Szoboszlai och lär få det hett om öronen.


Varningens finger!


Bosnien
Bosnien har visat att de besitter en hög nivå trots det missade EM-slutspelet. Möjligheterna att få med sig en eller till och med tre poäng från mötet med Polen ökar när Lewandowski ser ut att missa matchen på grund av skada. Värdet till höger är delikat!


144 rader
1. Portugal - Sverige 1
2. Kroatien - Frankrike 2
3. England - Danmark 1x2
4. Italien - Nederländerna 1
5. Island - Belgien x2
6. Norge - Nordirland 1x
7. Skottland - Tjeckien 2
8. Polen - Bosnien x2
9. Ryssland - Ungern 1
10. Rumänien - Österrike 2
11. Turkiet - Serbien 1x
12. Bulgarien - Wales 2
13. Grekland - Kosovo 1x2


864 rader
1. Portugal - Sverige 1x
2. Kroatien - Frankrike 2
3. England - Danmark 1x2
4. Italien - Nederländerna 1
5. Island - Belgien x2
6. Norge - Nordirland 1x
7. Skottland - Tjeckien 2
8. Polen - Bosnien x2
9. Ryssland - Ungern 1
10. Rumänien - Österrike x2
11. Turkiet - Serbien 1x2
12. Bulgarien - Wales 2
13. Grekland - Kosovo 1x2


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming