Europatipset Tips Onsdag 22/4

Publicerad på 21 Apr 2020 - 00:01

Tipsexperten

Tipsexperten

21 Apr 2020 - 00:01

Europatipset onsdag 22 april skulle innehållit matcher från Allsvenskan och La Liga. Tyvärr är all fotboll i Sverige och Spanien inställd vilket såklart även gäller spelkupongen för Europatipset och våra Europatipset tips med analys och spelförslag.

Svenska Spel kan inte få ihop en kupong med 13 matcher för tillfället då för få matcher spelas. I nuläget finns det ingen exakt information för när den här spelformen är tillbaka.

Följande matcher i Allsvenskan och spanska La Liga skulle ha spelats under onsdagskvällen. Samtliga dessa matcher är nu uppskjutna.

Allsvenskan 22 april:
Hammarby v IFK Norrköping
Malmö FF v Helsingborg
AIK v Östersund
Mjällby v Falkenberg

La Liga 22 april:
Celta Vigo v Barcelona
Espanyol v Real Madrid
Getafe v Real Sociedad
Levante v Real Betis
Granada v Eibar
Osasuna v Leganes
Sevilla v Valladolid
Villarreal v Valencia
Athletic Bilbao v Mallorca
Atletico Madrid v CD Alaves
Espanyol v Real Madrid

Den senaste infon är att flera av de stora ligorna ska starta igen i juni. Bland annat Premier League där man planerar för att återuppta ligan 6 juni och bland annat spela upp till fyra matcher per dag på Wembley. Det här kan ju dock såklart ändras beroende på utvecklingen av viruset.

Besök bet365 för att se vilka fotbollsligor som är tillgängliga och går att spela på just nu. bet365 är världens största bettingsajt och har det största utbudet för fotboll.

Under veckan går det att spela på vitryska Premier League, den vitryska cupen, ligor från Nicaragua samt Vysshaya Liga från Tajikistan och Yokari Liga från Turkmenistan.

Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto