Europatipset Tips Onsdag 24/3

Publicerad på 23 Mar 2021 - 22:37

Tipsexperten

Tipsexperten

23 Mar 2021 - 22:37

Det blåser upp till VM-kval under onsdagen när det äntligen är dags att syna landslagsfotbollen igen. En kamp hittas också från U21-EM som drar igång innan kupongen åter vänder blickarna mot VM-kval under torsdagen. 4,5 miljoner i jackpot är mumsigt värre och nu gasar vi mot 13 gröna bockar!

Spelstopp: 20:44

EUROPATIPSET TIPS 24/3

1. Belgien - Wales 1
Vi inleder äventyret i Bryssel där Belgien tar emot Wales. Roberto Martínez manskap lär vara ruskigt revanschsugna efter fadäsen i föregående EM-slutspel där Belgien åkte ut mot just Wales (1-3). Mycket har hänt sedan dess och här är det inget snack om att värdarna ska vara enorma favoriter. En liten brasklapp ska ändå skjutas in för avsaknaden av lagkaptenen Hazard och Wales är trots allt inga duvungar. Ramsey och Brooks är två enorma tapp för gästerna, men har Bale och James en bra dag ska de kunna såra belgarnas något tröga backlinje. Krysset är ett lockande komplement då ettan streckas väldigt högt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Cypern - Slovakien X
Hela Slovakien (och hela Göteborg) jublade när Marek Hamsik kritade på för Blåvitt för att slipa på formen inför sommarens EM. Oturligt nog skadade sig dock Hamsik i förra veckan och kommer därför att missa den här samlingen. EM ska inte vara någon fara, men utan kaptenens ledaregenskaper och offensiva kunnande känns det skevt när slovakerna streckas upp över 60 procent. Cypern är normalt en nivå sämre än onsdagens opponenter, men hemma på ön är trots allt värdarna inte helt lätta att tas med. Vänstersidans värde är så pass tilltalande att den breda penseln åker fram redan på mindre system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Finland - Bosnien 2
En av kupongens mest intressanta spikar hittas på Olympiastadion i Helsingfors. Finlands senaste framgångar har inte gått någon fotbollsälskare obemärkt förbi där sommarens EM-slutspel är en belöning för det hårda slitet. Givetvis hoppas bastubadarna även ta sig till VM i Qatar, men till den här samlingen saknas flera normalt viktiga spelare. Hrádecký, Lappalainen, Jensen och Uronen kommer inte spel och även bröderna Väisänen ryktas få följa kvalmatcherna framför tv:n. Bosnien har i sin tur tillgång till Pjanic och Dzeko och med Ahmedhodzic och Kolasinac där bak finns tillräckligt med kunnande för att hålla Pukki stången. Tvåan ser ut att bli undervärderad och är då en utomordentlig spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Frankrike - Ukraina 1
Frankrike blir en av kupongens absolut största favoriter och sett till manskapet som Didier Deschamps förfogar över är det inte särskilt konstigt. Mbappé, Griezmann, Pogba och Kanté är inga dussinlirare, men vi ska också komma ihåg att fransmännen har en förmåga att underskatta sina opponenter. Det syntes inte minst i landskampen mot Finland (0-2) och står värdarna för en liknande prestation här ligger de onekligen i farozonen. Ukraina har något spännande på gång under Schevchenko och med offensiva lirare som Zinchenko, Yaremchuk och Yarmolenko kommer det att gå undan när gästerna ställer om. Högersidan är ett möjligt miljondrag och på större system rekommenderas hela spannet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Lettland - Montenegro 2
Lettland är sällan framstående när det gäller landslagsfotboll och det spås de inte vara i VM-kvalet heller. Värdnationen gör upp med Gibraltar om att undvika sistaplatsen och utöver mötena med blåbärsnationen ser det mörkt ut för letterna. Montenegro har en betydligt bättre trupp på pappret och hittar spelare som Savic, Haksabanovic och Jovetic upp i någorlunda normal nivå vinner gästerna detta enkelt. Tvåan klarar sig gott på egna ben.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Serbien - Irland 1
Varken Serbien eller Irland hade någon lycka i EM-kvalet och nu gäller det att ställa om för att kunna ta sig till VM istället. Vi ger serberna störst chanser att lyckas med den bedriften och vi ger också värdnationen god vinstchans när Irland gästar Belgrad. Stephen Kenny har problem på målvaktssidan och när spelare som Jovic, Milinkovic-Savic och Tadic står på andra sidan finns fog för stor oro. Irland imponerar sällan på resande fot och mycket tyder på att det blir noll poäng i denna kvalpremiär. Ettan singlas till fullt godkänd procent.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Slovenien - Kroatien 2
Balkanmöte från Ljubljana där Slovenien hoppas lugga Kroatien på poäng. I Jan Oblak förfogar värdarna över en av världens bästa målvakter och han lär få mycket att stå i då backlinjen inte håller någon vidare nivå. Framåt finns hot i form av Ilicic och Sporar, men mer än ett kryss ska nog inte slovenerna hoppas på. Kroatiens mittfält är packat med bollgenier och får Modric styra och ställa som han vill blir det svårt att hänga med. Kramaric lär ta hand om anfallsplatsen och det är en lirare med hög nivå. Tydlig utgångstvåa vars hårda streckning sedermera borgar för ett kryss.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Rumänien U21 - Nederländerna U21 2
Onsdagen avslutas med en fajt från U21-EM. Nederländerna tillhör en av turneringens förhandsfavoriter och tittar vi enbart på truppen är det inte svårt att förstå varför. Kluivert, Brobbey och Koopmeiners har alla redan hunnit med att göra avtryck på de största europeiska scenerna, men vi anar ändå problem för de Jong Oranje. Rumänien är ett väl sammansvetsat lag och på den här nivån har rumänerna skördat framgångar tidigare. Semifinalen i samma turnering 2019 är ett kvitto på det och när tvåan streckas väl högt är ettan ett lockande komplement på större bongar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Sverige - Georgien 1
“The return of the God” twittrade Zlatan ut i mitten av månaden när han lät annonsera sin comeback i landslaget. Delade meningar råder i stugorna om det är rätt av Janne att ta med honom eller inte, men det är inget snack om att Ibra höjer kvaliteten avsevärt med sin närvaro. Offensivt ser det således ruskigt spännande ut för Sverige och mot Georgien kommer de främre leden att skina. Gästerna är inte alls på svenskarnas nivå och det är bara en tidsfråga innan Blågult satt den första kassen. Därefter rullar det på. Given etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Israel - Danmark X
Tuff uppgift stundar för Danmark när de beger sig till Tel-Aviv under torsdagen. Mycket är fortfarande nytt under Kasper Hjulmands ledning och mot ett kontringsstarkt Israel får de rödvita se upp. Värdarna besitter en helt sanslös anfallstrio i form av Zahavi, Dabbur och Weissman där framför allt den förstnämnda är en målskytt av rang. Får han för stora ytor kan det onekligen smälla bakom Schmeichel och när tipparna ger danskarna alldeles för stort förtroende måste garderingar finnas med. Helst hela vägen.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Skottland - Österrike 2
Skottland tog sig till slut till EM, men imponerade gjorde de sannerligen inte. Det krävdes straffar för att slå ut Serbien och då ska det sägas att serberna dominerade matchbilden fullständigt. Jobbar inte skottarna på spelidéen inför sommarens mästerskap riskerar det att bli ett fiasko. Tuff uppgift väntar även här då Österrike kommer på besök. Alplandets spel lämpar sig utmärkt på resande fot då de har ordentligt med tryck i omställningarna. Alaba, Schlager och Sabitzer väntas ta hand om mittfältet och där har Skottland inte alls samma kvalitet. Tvåan ser ut att erbjuda litet spelvärde och är då en högintressant spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Ungern - Polen 2
Viktig match direkt för Ungern och Polen som väntas göra upp om andraplatsen bakom England. Värdnationen tog sig sensationellt till EM där affischnamnet Szoboszlai avgjorde i playoff. Han finns dock inte med nu och det är ett enormt tapp för ungrarna. Polen kommer i sin tur med Lewandowski, Milik och Zielinski, spelare som Ungern kommer att få svårt att hantera. Sköter värdarna sina kort rätt kan de nå ett kryss, men mycket talar trots allt för gästerna. X2 räcker.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Moldavien - Färöarna 2
Kupongen avrundas i Moldavien där värdnationen står inför en svettig afton. Moldaviens fotbollslandslag håller ingen vidare nivå just nu och den senaste tidens resultat har varit allt annat än muntra. Då finns det roligare motstånd att ställas mot än ett pånyttfött Färöarna. Håkan Ericsson har ingjutit mod i gästerna och i spelare som Hansson och Edmundsson finns både spets och rutin i överflöd. Vissa frågetecken råder kring om matchen kommer att spelas på grund av Coronavirusets spridning i Moldavien, men gör den det ska Färöarna ses med god poängchans. X2 till smygvärde.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp!
Sverige
Positiva vindar blåser runt det svenska fotbollslandslaget där Zlatan Ibrahimovic återkomst höjer kvaliteten ytterligare. Detsamma går inte att säga om Georgien som är sämre än på mycket länge. Given etta på nationalarenan.

Varningens finger!
Israel
Danmarks uppgift är inte så enkel som odds och streck vittnar om. Israel har mängder med offensiva hot i truppen och i Tel-Aviv är värdarna inte lätta att tas med. Hela Spannet måste finnas med.

144 rader
1. Belgien - Wales 1x
2. Cypern - Slovakien 1x2
3. Finland - Bosnien 2
4. Frankrike - Ukraina 12
5. Lettland - Montenegro 2
6. Serbien - Irland 1
7. Slovenien - Kroatien 2
8. Rum. U21 - Nederl. U21 2
9. Sverige - Georgien 1
10. Israel - Danmark 1x2
11. Skottland - Österrike 2
12. Ungern - Polen x2
13. Moldavien - Färöarna x2

864 rader
1. Belgien - Wales 1x
2. Cypern - Slovakien 1x2
3. Finland - Bosnien 2
4. Frankrike - Ukraina 1x2
5. Lettland - Montenegro 2
6. Serbien - Irland 1
7. Slovenien - Kroatien x2
8. Rum. U21 - Nederl. U21 12
9. Sverige - Georgien 1
10. Israel - Danmark 1x2
11. Skottland - Österrike 2
12. Ungern - Polen x2
13. Moldavien - Färöarna x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto